עבור לתוכן

כיצד מעבירים 100% קבצים הגדרות וכו' ממשתמש אחד לאחר ב XP sp1 ? (והבעיה)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מקודם רשמתי באנגלית עקב בעיה בuser מסוים בXP אבל פתחתי עכשיו user חדש במחשב שלי ואני יכול לכתוב בעברית,אז אני עורך.(עם היוזר החדש בגדול המחשב עובד,רק אין את הקבצים הגדרות ותוכנות של היוזר הקודם,והאינטרנט זז קצת לאט מה עושים?)

למי שלא הבין (ובצדק חח) את האנגלית הלא משהו שלי , הינה תיקצור בעברית :

היה לי יוזר במחשב שרציתי לשנות לו את השם,שיניתי,אבל ראיתי שעדיין התקייה ההיא ב כונןC נשארה עם היוזר הקודם,וקוקי מתחילים גם עם שם היוזר הקודם,אז ניסיתי ידנית לסדר את זה ובטעות מחקתי משהו והיוזר הזה נהרס לגמרי.

אין בו עברית,אי אפשר להפעיל בו שום תוכנה,האינטרנט בו לא סוחב,שום דבר לא עובד,אפילו הסל מחזור שלו לא עובד,פשוט נהרס טוטלית.

אם אני לא טועה מחקתי מס' קבצים בתקיית היוזר שאת הסיומת של אחד מהם אני זוכר שהייתה RRR ,

והשם של הקובץ השני היה ntuser.dat ,ואולי עוד כמה דברים שאני לא מבין בהם שיניתי\מחקתי.

אז תראו,יש אפשרות לתקן את היוזר הקודם,אבל חשבתי על אפשרות פשוט להעביר את כל הקבצים והתוכנות וההגדרות והכל.....פשוט הכל 100% ממה שהיה ביוזר שנהרס להעביר ליוזר החדש,כי הקבצים קיימים .

איך עושים את זה?

====================

(ההודעה הישנה,לפני העריכה) hello everyone

(i'm sorry about the english mistakes)

i am usually speaks hebrew but my computer doesn't work corectlly

i gat a very big problem.

i wanted to change my user name in windows xp sp1

and i change it but then i sow all the cookies and the main folders are still with the old username

so i tried to change it menually and by being stopied deleted a few files by mistake

toes files were in this folder :c>documents and setting

there names are somthing like :

the first file is ending with X.rrr

and the second file is i think

ntuser.dat

and i change sme setting i dont know about

i dont know a few files like that were in that folder

now my computer totally f***ed up

in normal mode it is only in english

in safe mode it is in hebrew

nothing is working good

i need your help

i can read hebrew but write only english

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם
  • מחבר

ok i done that

please help me

בבקשה תעזרו לי בדחיפות.

תודה מראש,וחג שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים