פורסם 2006 באפריל 719 שנים שלום רב לכל חברי הפורום. אז ככה, אני הולך לתקלט מחר במסיבה של כ-50 איש שהגיעו מהמשלחת לגרמניה. ובנוסף לכל המאגר שיש לי של כל השירים הרגילים שבד"כ מושמעים במסיבות, הייתי מעוניין בהמלצות לשירים בגרמנית. אולי איזה שירים שנחשבים ללהיטים בגרמניה, או שירים מקפיצים בגרמנית. אני חושב שהם ישמחו אם אני אשים להם איזה שיר בגרמנית במסיבה אני יודע שיש פה מס' לא קטן של משתמשים שדיי מבינים בנושא הזה(כל מני שירים בגרמנית), לכן פתחתי את הת'רד הזה בתקווה לקבל עזרה. תודה.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים שים להם כל דבר של Rammstein זה טובשים להם שיר בשם "אחשלוחט" (בערך, לא יודע מי מבצע). במסיבה של המשלחת לגרמניה שבה השתתפתי כולם היו מטורפים על השיר הזהאגב התרגום של השם של השיר זה "מניאק" או משהו כזה
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר יש לי כמה אלבומים של Rammstein, אבל לא הייתי בטוח אם הם באמת יאהבו את זה..ובקשר לשיר הזה שדיברת עליו - איך כותבים את זה באנגלית? אם אתה אומר שהם היו מטורפים על השיר הזה, אז זה מעולה.רק איך כותבים את זה בכלל?..
פורסם 2006 באפריל 719 שנים שים להם כל דבר של Rammstein זה טוב שים להם שיר בשם "אחשלוחט" (בערך, לא יודע מי מבצע). במסיבה של המשלחת לגרמניה שבה השתתפתי כולם היו מטורפים על השיר הזה אגב התרגום של השם של השיר זה "מניאק" או משהו כזה טכנו-רוק \מטאל - לא הולך טוב במסיבה. שים להם את ה BARBI GIRL של אקווה ברימקס של RAMMSTEIN
פורסם 2006 באפריל 719 שנים טכנו-רוק \מטאל - לא הולך טוב במסיבה. שים להם את ה BARBI GIRL של אקווה ברימקס של RAMMSTEIN בגרמניה הכל הולך במסיבה כולל ראמשטיין
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר שים להם את ה BARBI GIRL של אקווה ברימקס של RAMMSTEIN יש לי אותו, אבל זה נראה לי דיי דבילי לשים שיר כזה במסיבה.. בכל אופן, Eins, zwei, Polizei - הוא אחלה יש עוד הצעות?
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אם תבקר פה לפני המסיבה יש גם את היוצרים היותר מוכרים, לא בהכרח מגרמניה, אבל בטוח מוכרים בגרמניה:Paul Van dyke (כמובן...) Armin Van BuurenMarc Van DammeAnneke Van Hooffהאא וגם כמובן Kane, חולים עליהם בגרמניה (http://www.kane.nl/)והשם של השיר שליאור התכוון אליו הוא : Arschloch
פורסם 2006 באפריל 819 שנים בתור מישהו שחזר ביום שני מגרמניה אני יכול לספר לך שהתחנת רדיו שכולם שומעים איפה שהייתי (Antenne Bayern) היה אולי 10% שירים בגרמנית למרות שרוב האנשים שפגשתי לא יודעים אנגלית והאלה שבוחרים למשלחות בדרך כלל כן יודעים בקיצור אתה לא צריך לדאוג יותר מדיי אבל זה כן רעיון נחמד לשים איזה שניים שלושה שירים בגרמנית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.