פורסם 2006 באפריל 719 שנים לא הבנתי את הבדיחה. חשבתי שהוא אולי פיסיקאי, סופר מד"ב או משהו כזה, כי אמרת שעשו עליו סרט. :-X
פורסם 2006 באפריל 719 שנים תיראו לילה אחד היתעוררתי או חשבתי שיתעוררתי והיה חיזר שבדק לי ובטן במכשיר מוזרדמוי סורק באותו זמן גם היתי משותק ולא יכלתי להזיז תגוףאחרי איזה חצי דקה נירדמתי שוב או שפשוט זה היה חלום בתוך חלום מאוד מציאותיבכל מיקרה למחרת גלשתי באתרים של חיזרים והיתה אחת שסיפרה שקרה לה בדיוק אותו מיקרהככה שזה מוזראבל וזה אבל הגדול המוח יכול לעשות הרבה דברים ככה שלמרות שזה ניראה מציאותי מאוד אני לא יכול להגיד שבאמת היה לי מיפגש כזהיכול להיות חלום מוזר ויכול להיות שיש איזה חיזר מטומטם שבודק אנשים מפגרים כמוניככה שאני מאמין שיש סיכוי טוב שיש חיזרים אבל להגיד ב100% שאין לי ראיות ביד להוכיח את זה זה אידיוטי
פורסם 2006 באפריל 719 שנים לא הבנתי את הבדיחה. חשבתי שהוא אולי פיסיקאי, סופר מד"ב או משהו כזה, כי אמרת שעשו עליו סרט. :-Xבסה"כ עניתי בצחוק ממקודם שהוא דיבר על מגע ראשוןאמרתי (שוב, בצחוק) שזה כבר קרה (זפרם קוקרן)לא חשבתי שאתה רציניסתם הצחיק אותי שחשבת שאני רציניהסרט שהתכוונתי אליו הוא Star Trek: First Contactחפיףבוא ניתן להם לחזור לנושא "הרציני" שלהם
פורסם 2006 באפריל 719 שנים יש המון דברים שקשורים לחוצונים גם בתנ"ך שלנו. אני ממליץ לכם לקרוא את ספר יחזקאל פרק א', תאור ממש מפליא של התגלות עב"ם.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים יש המון דברים שקשורים לחוצונים גם בתנ"ך שלנו. אני ממליץ לכם לקרוא את ספר יחזקאל פרק א', תאור ממש מפליא של התגלות עב"ם. בתנ"ך גם רשום על התאומים סדאם חוסיין ושאר השיט
פורסם 2006 באפריל 719 שנים בתנ"ך גם רשום על התאומים סדאם חוסיין ושאר השיט אני לא מדבר על גמטריה, קבלה, ופירושים שונים של אנשים, הכוונה שלי שבספר יחזקאל כתוב בצורה נקייה וברורה, הינה קרא פה את הציטוט כי נראה לי שאין לך כוח לחפש ספר תנ"ך. ציטוט: ו?י?ה?י ב??ש??ל?ש??ים ש??נ?ה, ב??ר?ב?יע?י ב??ח?מ?ש???ה ל?ח?ד?ש?, ו?א?נ?י ב?תו?ך?-ה?ג?ו?ל?ה, ע?ל-נ?ה?ר-כ??ב?ר; נ?פ?ת??חו?, ה?ש???מ?י?ם, ו?א?ר?א?ה, מ?ר?או?ת א?ל?ה?ים. ב ב??ח?מ?ש???ה, ל?ח?ד?ש?--ה?יא ה?ש???נ?ה ה?ח?מ?יש??ית, ל?ג?לו?ת ה?מ??ל?ך? יו?י?כ?ין. ג ה?י?ה ה?י?ה ד?ב?ר-י?הו?ה א?ל-י?ח?ז?ק?אל ב??ן-ב?ו?ז?י ה?כ??ה?ן, ב??א?ר?ץ כ??ש??ד??ים--ע?ל-נ?ה?ר-כ??ב?ר; ו?ת??ה?י ע?ל?יו ש??ם, י?ד-י?הו?ה. ד ו?א?ר?א ו?ה?נ??ה רו?ח? ס?ע?ר?ה ב??א?ה מ?ן-ה?צ??פו?ן, ע?נ?ן ג??דו?ל ו?א?ש? מ?ת?ל?ק??ח?ת, ו?נ?ג?ה? לו?, ס?ב?יב; ו?מ?ת?ו?כ?ה?--כ??ע?ין ה?ח?ש??מ?ל, מ?ת?ו?ך? ה?א?ש?. ה ו?מ?ת?ו?כ?ה?--ד??מו?ת, א?ר?ב??ע ח?י?ו?ת; ו?ז?ה, מ?ר?א?יה?ן--ד??מו?ת א?ד?ם, ל?ה?נ??ה. ו ו?א?ר?ב??ע?ה פ?נ?ים, ל?א?ח?ת; ו?א?ר?ב??ע כ??נ?פ?י?ם, ל?א?ח?ת ל?ה?ם. ז ו?ר?ג?ל?יה?ם, ר?ג?ל י?ש??ר?ה; ו?כ?ף ר?ג?ל?יה?ם, כ??כ?ף ר?ג?ל ע?ג?ל, ו?נ?צ?צ?ים, כ??ע?ין נ?ח?ש??ת ק?ל?ל. ח וידו (ו?יד?י) א?ד?ם, מ?ת??ח?ת כ??נ?פ?יה?ם, ע?ל, א?ר?ב??ע?ת ר?ב?ע?יה?ם; ו?פ?נ?יה?ם ו?כ?נ?פ?יה?ם, ל?א?ר?ב??ע?ת??ם. ט ח?ב?ר?ת א?ש???ה א?ל-א?חו?ת?ה?, כ??נ?פ?יה?ם: ל?א-י?ס??ב?ו? ב?ל?כ?ת??ן, א?יש? א?ל-ע?ב?ר פ??נ?יו י?ל?כו?. י ו?ד?מו?ת פ??נ?יה?ם, פ??נ?י א?ד?ם, ו?פ?נ?י א?ר?י?ה א?ל-ה?י??מ?ין ל?א?ר?ב??ע?ת??ם, ו?פ?נ?י-ש?ו?ר מ?ה?ש???מ?אול ל?א?ר?ב??ע?ת??ן; ו?פ?נ?י-נ?ש??ר, ל?א?ר?ב??ע?ת??ן. יא ו?פ?נ?יה?ם, ו?כ?נ?פ?יה?ם פ??ר?דו?ת מ?ל?מ?ע?ל?ה: ל?א?יש?, ש??ת??י?ם ח?ב?רו?ת א?יש?, ו?ש??ת??י?ם מ?כ?ס?ו?ת, א?ת ג??ו?י??ת?יה?נ?ה. יב ו?א?יש? א?ל-ע?ב?ר פ??נ?יו, י?ל?כו?: א?ל א?ש??ר י?ה?י?ה-ש???מ??ה ה?רו?ח? ל?ל?כ?ת י?ל?כו?, ל?א י?ס??ב?ו? ב??ל?כ?ת??ן. יג ו?ד?מו?ת ה?ח?י?ו?ת מ?ר?א?יה?ם כ??ג?ח?ל?י-א?ש?, ב??ע?רו?ת כ??מ?ר?א?ה ה?ל??פ??ד?ים--ה?יא, מ?ת?ה?ל??כ?ת ב??ין ה?ח?י?ו?ת; ו?נ?ג?ה? ל?א?ש?, ו?מ?ן-ה?א?ש? יו?צ?א ב?ר?ק. יד ו?ה?ח?י?ו?ת, ר?צו?א ו?ש?ו?ב, כ??מ?ר?א?ה, ה?ב??ז?ק. טו ו?א?ר?א, ה?ח?י?ו?ת; ו?ה?נ??ה או?פ?ן א?ח?ד ב??א?ר?ץ א?צ?ל ה?ח?י?ו?ת, ל?א?ר?ב??ע?ת פ??נ?יו. טז מ?ר?א?ה ה?או?פ?נ??ים ו?מ?ע?ש??יה?ם כ??ע?ין ת??ר?ש??יש?, ו?ד?מו?ת א?ח?ד ל?א?ר?ב??ע?ת??ן; ו?מ?ר?א?יה?ם, ו?מ?ע?ש??יה?ם, כ??א?ש??ר י?ה?י?ה ה?או?פ?ן, ב??תו?ך? ה?או?פ?ן. יז ע?ל-א?ר?ב??ע?ת ר?ב?ע?יה?ן, ב??ל?כ?ת??ם י?ל?כו?: ל?א י?ס??ב?ו?, ב??ל?כ?ת??ן. יח ו?ג?ב??יה?ן--ו?ג?ב?ה? ל?ה?ם, ו?י?ר?א?ה ל?ה?ם; ו?ג?ב??ת?ם, מ?ל?א?ת ע?ינ?י?ם ס?ב?יב--ל?א?ר?ב??ע?ת??ן. יט ו?ב?ל?כ?ת, ה?ח?י?ו?ת, י?ל?כו? ה?או?פ?נ??ים, א?צ?ל?ם; ו?ב?ה?נ??ש??א ה?ח?י?ו?ת מ?ע?ל ה?א?ר?ץ, י?נ??ש??או? ה?או?פ?נ??ים. כ ע?ל א?ש??ר י?ה?י?ה-ש???ם ה?רו?ח? ל?ל?כ?ת י?ל?כו?, ש??מ??ה ה?רו?ח? ל?ל?כ?ת; ו?ה?או?פ?נ??ים, י?נ??ש??או? ל?ע?מ??ת?ם, כ??י רו?ח? ה?ח?י??ה, ב??או?פ?נ??ים. כא ב??ל?כ?ת??ם י?ל?כו?, ו?ב?ע?מ?ד?ם י?ע?מ?דו?; ו?ב?ה?נ??ש??א?ם מ?ע?ל ה?א?ר?ץ, י?נ??ש??או? ה?או?פ?נ??ים ל?ע?מ??ת?ם--כ??י רו?ח? ה?ח?י??ה, ב??או?פ?נ??ים. כב ו?ד?מו?ת ע?ל-ר?אש??י ה?ח?י??ה, ר?ק?יע?, כ??ע?ין, ה?ק??ר?ח ה?נ?ו?ר?א--נ?טו?י ע?ל-ר?אש??יה?ם, מ?ל?מ?ע?ל?ה. כג ו?ת?ח?ת, ה?ר?ק?יע?, כ??נ?פ?יה?ם י?ש??רו?ת, א?ש???ה א?ל-א?חו?ת?ה?: ל?א?יש?, ש??ת??י?ם מ?כ?ס?ו?ת ל?ה?נ??ה, ו?ל?א?יש? ש??ת??י?ם מ?כ?ס?ו?ת ל?ה?נ??ה, א?ת ג??ו?י??ת?יה?ם. כד ו?א?ש??מ?ע א?ת-קו?ל כ??נ?פ?יה?ם כ??קו?ל מ?י?ם ר?ב??ים כ??קו?ל-ש??ד??י, ב??ל?כ?ת??ם--קו?ל ה?מ?ל??ה, כ??קו?ל מ?ח?נ?ה; ב??ע?מ?ד?ם, ת??ר?פ??ינ?ה כ?נ?פ?יה?ן. כה ו?י?ה?י-קו?ל--מ?ע?ל, ל?ר?ק?יע? א?ש??ר ע?ל-ר?אש??ם; ב??ע?מ?ד?ם, ת??ר?פ??ינ?ה כ?נ?פ?יה?ן. כו ו?מ?מ??ע?ל, ל?ר?ק?יע? א?ש??ר ע?ל-ר?אש??ם, כ??מ?ר?א?ה א?ב?ן-ס?פ??יר, ד??מו?ת כ??ס??א; ו?ע?ל, ד??מו?ת ה?כ??ס??א, ד??מו?ת כ??מ?ר?א?ה א?ד?ם ע?ל?יו, מ?ל?מ?ע?ל?ה. כז ו?א?ר?א כ??ע?ין ח?ש??מ?ל, כ??מ?ר?א?ה-א?ש? ב??ית-ל?ה? ס?ב?יב, מ?מ??ר?א?ה מ?ת?נ?יו, ו?ל?מ?ע?ל?ה; ו?מ?מ??ר?א?ה מ?ת?נ?יו, ו?ל?מ?ט??ה, ר?א?ית?י כ??מ?ר?א?ה-א?ש?, ו?נ?ג?ה? לו? ס?ב?יב. כח כ??מ?ר?א?ה ה?ק??ש??ת א?ש??ר י?ה?י?ה ב?ע?נ?ן ב??יו?ם ה?ג??ש??ם, כ??ן מ?ר?א?ה ה?נ??ג?ה? ס?ב?יב--הו?א, מ?ר?א?ה ד??מו?ת כ??בו?ד-י?הו?ה; ו?א?ר?א?ה ו?א?פ??ל ע?ל-פ??נ?י, ו?א?ש??מ?ע קו?ל מ?ד?ב??ר.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר הבעיה בקטעים מן התנך שאתה אף פעם לא יכול להיות בטוח. אולי זה היה איזה מטאור שנפל ועשה פיצוץ גדול, וכאשר באותה תקופה לא ידעו מזה מטאורים אז כול אחד שראה את זה נתן לזה פרשנות אחרת וסיפר סיפור עם הפרשנות שלו למה שקרה כמו : מלאך משמיים או מה שזה לא יהיה ואחרי שזה עובר מפה לאוזן הלאה והלאה הסיפור מתעוות יותר ויותר ומגיע בסופו של דבר למה שכתוב בתנך. לא שאני פוסל את האפשרות שזה באמת היה חוצנים לחלוטין אבל זה בהחלט לא סביר.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים בסה"כ עניתי בצחוק ממקודם שהוא דיבר על מגע ראשוןאמרתי (שוב, בצחוק) שזה כבר קרה (זפרם קוקרן)לא חשבתי שאתה רציניסתם הצחיק אותי שחשבת שאני רציניהסרט שהתכוונתי אליו הוא Star Trek: First Contactחפיףבוא ניתן להם לחזור לנושא "הרציני" שלהםאני לא מבין מה הציניות? זה באמת לא מעניין אותך אם יש או אין חיים תבוניים מפותחים אחרים חוץ ממך?לא מעניין אותך למה הם לא מתקשרים איתך?לי זה נראה מאוד מעניין...
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אל תהיה כבד בקשר לנושא, ההגיון אומר שאי שם יש חיים ביקום ההגיון גם אומר שסביר להניח שהם לא הגיעו לפה ואני גם לא בטוח שאני רוצה שהם יגיעו
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אני אומר שיכול להיות שדבר כזה קיים פשוט זה לא בדוק.. יכול להיות שהמורה שלכם מכיתה ד היא בעצם קטרמיפולוס...חחחחחח
פורסם 2006 באפריל 719 שנים ממליץ לכם בחום על האתר הזה, פשוט מדהים התמונות נראות קשות לפינוח. http://www.area51central.com/index.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.