פורסם 2006 באפריל 519 שנים כשאני מחבר את הנגן שלי למחשב הנגן מופיע במחשב שלי ואני מצליח להעביר שירים והכל... אבל הנגן לא מופיע ברשימה של החומרות באיקון הירוק הזה למטה של הוצאת חומרה באופן בטוח.מה עלי לעשות כדי הוא כן יופיע?תודה!
פורסם 2006 באפריל 519 שנים לא תמיד חומרה המתחברת ל USBמופיע עם האיקון הירוק למטהרק חומרה שעובדת ללא דריבר מיוחדחומרת הנגן שלך בטח מופיעה בחומרותא USB במנהל ההתקניםכ MAS STORAGE OR STREAMוגם יכול להופיע בחומרת MULTIMEDIAבכל אופן אין אני חושב שיש סיכון בהוצאהשל החומרה רק אסור בזמן כתיבה או קריאה משם
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר יש לי xp (פרופישנל ניראה לי) הנגן שלי הוא iriver H10 (הארדיסק)הוא הופיע בעבר באותו איקון אבל משום מה הוא הפסיק.ולי נראה שיש סיכון,בפעם הראשונה שהוצאתי אותו בלי ללוחץ על ההסרה הבטוחה הוא השתגע לי, עשה צפצופים, חלקמהלחצנים לא עבדו...עד שעשיתי פירמוט והכל חזר לקדמותו.עכשיו שאתה אומר MAS STORAGEאני נזכר שהוא היה נקרא ככה בתוך הרשימה של האיקון...
פורסם 2006 באפריל 519 שנים יש לי xp (פרופישנל ניראה לי) הנגן שלי הוא iriver H10 (הארדיסק)הוא הופיע בעבר באותו איקון אבל משום מה הוא הפסיק.ולי נראה שיש סיכון,בפעם הראשונה שהוצאתי אותו בלי ללוחץ על ההסרה הבטוחה הוא השתגע לי, עשה צפצופים, חלקמהלחצנים לא עבדו...עד שעשיתי פירמוט והכל חזר לקדמותו.עכשיו שאתה אומר MAS STORAGEאני נזכר שהוא היה נקרא ככה בתוך הרשימה של האיקון...יש לי אותו נגן, ואותה מערכת כמו שלך.אם יהיו בעיות מיוחדות, אתה מוזמן להגיב בחופשיות.אם אתה רוצה הסברים וכד'... רק תגיד..swg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.