פורסם 2006 במרץ 2419 שנים וינדוס נט 2000פרצו לי תמחשבואני לא מצליח להיכנס לתקייה הזאתC:\WINNT\system32\os2\dll\com1ל COM1אני לא מצליח להיכנס ..... ושמה יש תקבצים האלה שהורסים תמחשב עשו לי שרת FTP עליו לא יודע מה זהאיך אני עושה תתקיה שאפשר להיכנס אליה????? למחוק אותה ..?
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים קליק ימני על התיקייה-> Properties ואז Security->Advanced->Ownerתבחר את המשתמש שלך, סמן את ה V למטה ותלחץ על OK.תמשיך ללחוץ על OK עד שתצא מהתפריט.תנסה עכשיו להיכנס לתיקייה...
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר בעברית?.. כי לא מצאתי עשיתי מאפיינים ואין אבטחהואין מתקם ואת מה שרשמתתתתתתת
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים תלך לכלים->אפשרויות תיקייה.תיכנס ללשונית של View או צפייה (איך שזה לא כתוב בעברית).תחפש שם הגדרה שנקראת "השתמש בשיתוף קבצים פשוט (מומלץ)" ותוריד ממנה את ה V.אחרי שאתה עושה את זה תעקוב אחר ההוראות שרשמתי לך בתחילת הדיון:קליק ימני על התיקייה-> Properties ואז Security->Advanced->Ownerתבחר את המשתמש שלך, סמן את ה V למטה ותלחץ על OK.תמשיך ללחוץ על OK עד שתצא מהתפריט.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר אין שיתוף לתקייה הזאת :[תנסה ליצור תקייה בשםcom1במחשב שלך ותסכל אתה לא מצליח
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים באפשריויות תצוגה ראית את ההגדרה הזו? "השתמש בשיתוף קבצים פשוט (מומלץ)" זה מה שמוקף באדום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.