פורסם 2006 במרץ 2119 שנים שלום, יש בWIN XP דבר שנקרא thumb view עכשיו הבעיה היא שאני מסדר תיקיות עפ תמונות מסוימות, אחרי יום יומיים בשלי שאני יגע בכלום הם משתנות לתמונות אחרות במאפיינים, ואחרי ריסט התיקייה מקבל תתמונה לא קשרוה בכלל למה ששמתי. לא מבון נכון, הנה תמנוות: ככה סידרתי במקורי: ככה זה נהיה אחרי כמה זמן בלי שאני יגע: ולבסוף זה נהיה בלאגן ותמונות לא קשורות בכלל סעמק. מישהו מכיר את התופעה הזאתי ? איך אפשר לסדר? לפי מה שהבנתי כשאני משנה לתיקיות אחרות זה מתנגש עם האלה שכבר סידרתי לפני. אז מה אפשר לעשות ?
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אחת הסיבות שכל כך מעט אנשים צפו בדיון שלך ואף אחד לא ענה לו, היא הכותרת הלא אינפורמטיבית. אם תספר במשפט אחד בכותרת מה הבעיה שלך, גם אנשים ידעו בערך מה אתה רוצה לשאול, וגם תעבוד לפי חוקי הפורום.ולא הבנתי, הבעיה היא רק התמונות שמוצגות ב-properties (אם כן, מה אכפת לך?), או שגם בתיקיה זה קורה (וזה לא נראה ככה בתמונה שצירפת)?
פורסם 2006 באפריל 219 שנים גלשתי באתר של Microsoft להנאתי (כן שי אנשים חולים בראש) ומצאתי את זה:http://support.microsoft.com/kb/813711/heאולי זה יעזור לך...
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר אוקיי תודה אנשים,לא הבנתי ממש את המאמר, לפי מה שרשום שם ב-SP2 זה מתוקן.וכן אפילו בדקתי הערך עומד על 5000רק שאצלי עדיין הבעיה נשארה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.