עבור לתוכן

מהי סיבת המוות בשפעת העופות

Featured Replies

פורסם

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי

המון חומר יש על הנושא, אבל בשום מקום לא מצאתי את סיבת המוות בשפעת העופות,

כלומר איפה הווירוס תוקף, מהי התגובה של הגוף

ועוד שאלה : איך הנגיף יכול לעבור מהעופות לבני אדם אבל לא מאדם לאדם, לא ברור לי מה ההבדל שהרי אדם שחולה במחלה אם הוא מתעטש בקירבת אדם בריא יש סיכוי לא רע שגם האדם הבריא ינשום חלקיקי טיפות שנושאים את הנגיף, אם מצב כזה קורה איך זה שהוא לא ידבק.

פורסם

הההאאפציייייי ואז התרנגול מת :lol:

פורסם

שפעת הורגת.

הנגיף יכול לעבור גם מאדם לאדם, בדרך כלל הנגיף עובר מעופות דרך מגע של נוזלים, ואחרי תקופת דגירה באדם עצמו הוא עובר מוטציה ומתחיל להתפשט בצורה הרבה יותר מהירה.

נגיף השפעת הוא איננו air born, כלומר הוא יכול לעבור אם מישהו עושה עליך אפצ'י מקרוב, אבל הנגיף לא שורד בצורה פתוחה באוויר. המעבר בין אדם לאדם נעשה גם ע"י הפרשות, רוק ריר וכו'.

פורסם

אם אני לא טועה הסיבה היא טביעה, הריאות מתמלאות בנוזלים כתוצאה מהשפעת ומתים לבסוף מטביעה.

פורסם

אם אני לא טועה הסיבה היא טביעה, הריאות מתמלאות בנוזלים כתוצאה מהשפעת ומתים לבסוף מטביעה.

קודם כל בטביעה מתים מברונכוספזם שסוגר את קנה הנשימה לחלוטין ברגע שיש גירוי של איזור בהתפצלותו שנקרא הקרינה.

המצב שאתה מתאר הוא בצקת ריאות. בצקת ריאות יכולה לנבוע מדלקת ריאות אינטרסטיציאלית, משהו שמפרק את ממברנת הבסיס עליה יושבים התאים הרספירטוריים, תוך תגובה דלקתית המחריפה את התהליך שנובעת מההדבקה הראשונית של אפיתליום הריאה (שכבת התאים המצפה את הרירית):

תאים נדבקים - מדיאטורים דלקתיים מופרשים - תאי דלקת מחריפים את המצב - תגובה דלקתית כוללת - הרס רקמה נרחב - נקרוזיס - חוסר תפקוד של איבר, במקרה זה הריאות.

סיבות נוספות - קרוס ראקטיביות בין אנטיגנים ויראליים לשאר אנטיגנים עצמיים יכול ליצור מתבים בו "הגוף תוקף איברים בריאים", הפגיעה הויראלית באפיתל הריאתי שיש לו תכונות שמרחיקות חיידקים, גורמת לזיהומים משניים במחוללים אלימים, וכן הלאה.

או בקיצור, עזובתך אח שלו, זה חושילינג מסובך!!1

פורסם

מה זה ברונכוספזם ואזור הגירוי הוא מעל הקרינה אם אני לא טועה ומה שהוא עושה זה מאט את קצב הלב ואני חושב שבטביעה נוצר המוליזה כי זה מים מתוקים

פורסם

מה זה ברונכוספזם ואזור הגירוי הוא מעל הקרינה אם אני לא טועה ומה שהוא עושה זה מאט את קצב הלב ואני חושב שבטביעה נוצר המוליזה כי זה מים מתוקים

מסביב לדרכי הנשימה יש שריר חלק. השריר הזה מתכווץ וסוגר את הקנה = ברונכוספזם.

מאט את קצב הלב = יכול להיות מאוד במצב של אלח דם, מה שקורה זה שיש מצב דלקתי נרחב שגורם לחוסר תפקוד של כל האיברים בגוף. זה לא קורה בדרך כלל בזיהומים ויראליים.

למה שמים מתוקים יגיעו לדם שלך? הם אפילו לא מגיעים לריאות שלך. תזריק אותם, מספיק מהם, תהיה המוליזה. אבל סחטיין על השימוש במונחים פסבדו רפואיים, כמעט נשמעת אמיתי.

פורסם

הציניות ::)

בהודעה הקודמת שלך הסברת מה קורה במצב דלקתי, שנגרם בגלל חיידקים אם אני לא טועה, השפעת היא וירוס, ואיך מתים ממנה לא הסברת (או שפספסתי את ההסבר :-\)

פורסם

מה שניסיתי להסביר זה שהוירוס פוגע באפיתל, ורוב הנזק נעשה על ידי מערכת החיסון, כמו ברוב המחלות הויראליות.

פורסם

אתה בטוח שה"ברונכוספזם" הוא סוגר את קני הנשימה או שאולי ברונכוספזם זה מילה ללרינגו(מיטריי הקול ) או שעם יש מים בריאות הדם מעביר את המלח לריאות כדי שיהיה מין איזון בערך אתה בעצמך אמרת טביע זאת אומרת ניכנס מים לריאות ואגב ניזכרתי לעצב הזה קוראים וואגוס שמעט את קצב הלב

פורסם

אתה בטוח שה"ברונכוספזם" הוא סוגר את קני הנשימה או שאולי ברונכוספזם זה מילה ללרינגו(מיטריי הקול ) או שעם יש מים בריאות הדם מעביר את המלח לריאות כדי שיהיה מין איזון בערך אתה בעצמך אמרת טביע זאת אומרת ניכנס מים לריאות ואגב ניזכרתי לעצב הזה קוראים וואגוס שמעט את קצב הלב

לרינגוספזם זה לא ברונכוספזם, זה התכווצות של השרירים האדוקטורים של הקריקואיד, שגורמים לסגירה של קנה הנשימה. אני חושב ששניהם מתרחשים בטביעה, ובין כה וכה לא מגיעים מים לריאות.

אין מים בריאות בטביעה.

המים בריאות שיש במצבים דלקתיים (בצקת, לא בטביעה) הם איזואוסמוטיים, אין מצב להמוליזה בין כה וכה.

גירוי וואגלי? מצויין שאתה יודע מה זה, אבלמה זה קשור? גם אם הוא קיים, הוא לא הגורם למוות.

פורסם

ברונכוספזם זה לא איבר זה הפעולה שלו ואני חושב שזה מה שמעלה את קני הנשימה שבולעים גירוי וואגלי הכווה היא כי אמרת גירוי בקרינה אבל עזוה והיה מישהו שאמר טביעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים