עבור לתוכן

מאמר על איך לשפר את המהירות במשחקים

Featured Replies

פורסם

לפני איזה שבוע שבועיים ראיתי באתר ישראלי (אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה את האתר אם כן אני ישים) מאמר שהסביר איך ליצור חשבון חדש בווינדוס שמיועד למשחקים

הסבירו שם על איך לבטל את כל הגראפיקה של ווינדוס איך לבטל כל מיני דברים לא נחוצים וכו'

עכשיו השאלה שלי היא אם אני עושה LOG OUT מהחשביון הרגיל שלי ועובר לחשבון "מחשקים" ומתחיל לשחק עדיין כל התוכנות וכל התהליכים של החשבון השני נשארים פתוחים אז מה הקטע??

לא הבנתי איך ע"י יצירת עוד חשבון זה מקל על המשחקים!!

תודה מראש

טל

פורסם

תבדיל בין Log Off\Log In לבין Switch Users (שכך התהליכים ממשיכים לפעול כאשר אתה עובר למשתמש אחר).

פורסם

אם אתה מדבר על המאמר של גיימר - לעשות את מה שכתוב בו תהיה טעות גדולה מאוד. לא סתם הורידו את המאמר מהאתר עצמו, זה פשוט גרם לכל כך הרבה בעיות לכל כך הרבה אנשים, מזל שהם שמו את הכתב וויתור בתחילתו.

נא לשמור מרחק.

פורסם

זה יעיל אולי לאנשים עם משאבים מאוד מצומצמים. XP יודעת לפנות מקום (לא מספיק ביעילות אבל עדיין) לבדה.

פורסם
  • מחבר

תבדיל בין Log Off\Log In לבין Switch Users (שכך התהליכים ממשיכים לפעול כאשר אתה עובר למשתמש אחר).

אם אני עושה SWITCH זה משאיר את התהליכים של החשבון השני פתוחים?

וב LOG OFF/LOG ON??

זה יעיל אולי לאנשים עם משאבים מאוד מצומצמים. XP יודעת לפנות מקום (לא מספיק ביעילות אבל עדיין) לבדה.

כן אני יודע אני לא מתכוון לעשות את זה המשחקים עובדים חלק יחסית לכרטיס מסך שיש לי

אבל סתם רציתי לדעת מה בדיוק הולך שעושים את מה שכתוב שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים