עבור לתוכן

problem with the keybord (not hardware problem)z

Featured Replies

פורסם

i've got win xp pro service pack 2. suddenly i'm having problems to write in hebraw when i'm online. if i'm trying to write in hebraw insted of letters i'm getting ????

from some buttens of the keybord. when i'm writing in hebraw on the messanger or I.C.Q the problem is gone. it happens only when i'm trying to write in hebraw in israeli web sites, forums, search line and more.... i tryed to switch to adiffrent keybord but the the problem stay. never had somthing like this before

i'll be thakful for any help i can get.

פורסם
  • מחבר

i've try to change the encoding too but the problem stay

פורסם
  • מחבר

אני מצליח לכתוב לך כעת בעברית דרך הדפדפן של firefox שבו הבעיה לא קיימת. התופעה קיימת רק שאני בא לכתוב בעברית באקספלורר. לא התקנתי שום תוכנות לאחרונה ואף אחת מהתוכנות שציינת לא מותקנות אצלי במחשב ומעולם לא הותקנו. מבדיקות שעשיתי מחשבי נקי מוירוסים וקבצי ריגול וברצוני להדגיש שהתופעה לא התחילה לאחר התקנת תוכנה אלא פתאום וללא כל סיבה נראית לעין.

כפי שציינתי, ניסיתי באקספלורר לשנות את ה- encoding אך ללא הועיל.

האם מישהו יודע לפתור תקלה זו?

(הבעיה היא שכאשר אני מקליד אותיות בעברית באקספלורר באתרים ישראלים, מלחיצות מסויימות על כפתורים במיקלדת יוצאים לי ריבועים במקום אותיות - לא בכל הכפתורים במיקלדת אלא רק חלק מהם. ניסיתי להחליף מיקלדת אך לא הועיל. במסנג'ר, איי.סי.קיו ובפיירפוקס אין שום בעיה - היא קיימת רק באקספלורר.)

פורסם
  • מחבר

מצאתי פיתרון לבעיה....אני רושם כאן את הפיתרון למיקרה שאחרים יתקלו בבעיה כזאת:

בחר בתפריט הדפדפן ב´כלים´ > ´אפשרויות אינטרנט´ בלשונית ´מתקדם´

ובקטגוריה ´דפדוף´ הסר את ה-"V" מהאפשרות ´אפשר הרחבות דפדפן של יצרנים אחרים´

ולחץ ´אישור´.

פורסם

יפה, אבל זה לא פתרון. זאת עקיפה !

החזר את הסימון שהורדת, ולך בדפדפן ל

כלים

ניהול הרחבות (או משהו דומה בעברית)

שם תוכל לבטל אחת אחת את ההרחבות עד שתמצא מי התוספת שגורמת לבעיה.

אז תסיר או תמנע רק את התוספת הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים