פורסם 2006 במרץ 519 שנים המחשב לא עולה במצב רגיל, לא ידוע לי על שום דבר חדש שהותקן שם אבל העידכונים האוטומטים פועלים אז יכול להיות שבגלל זה.במצב רגיל הוא עולה ומקבל מסך כחול כשכל מה שאני רואה זה את ההודעה FILE_SYSTEMבמצב בטוח הוא כן עולה בדרך כלל למרות שהוא גם התרסק לי פעם אחת במצב בטוח.ניסיתי שחזור מערכת בלי הצלחה, גם chkdsk לא פתר לי את הבעיות.המחשב מריץ windows xpיש לו 256 RAM (שכנראה תקינים כי עשיתי בדיקה לא מזמן והוצאתי את הסטיק הפגום)המעבד יושב על קצת חום (51 מעלות) זה אמנם לא נשמע לי קריטי אבל זה לא הכי קר בעולם אז אולי זה קשור, למרות שקשה לי להאמין.בכל אופן, מצורף DUMP[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר זה המחשב של אבא שלי אז אין לי מושג איך זה הגיע, אני מניח שזה בא עם הנרו.מה הדבר הזה? הוא ידוע כמשהו שעושה צרות או שראית את זה דרך הdump שלי?
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר אני חייב להסיר את הדבר הזה?ניסיתי לבטל את העליה של השירות שלו במסך של ה services ועדיין אותה תקלה.דרך אגב, היה פה פעם מדריך לקריאה של קבצי dump, לאן זה נעלם?
פורסם 2006 במרץ 619 שנים תסיר אותו לגמרי, דרך לוח הבקרה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.