עבור לתוכן

הקרינה של פלאפונים - מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

כן... הבתי זיקוק האלה נמעסו... אבל יש עוד דברים, למשל יש בצומת וולקן (חוצות המפרץ) את המפעל חיטה הזה או מה שזה לא יהיה... אי אפשר לנשום כשהוא עובד

עריכה: פלוס אלפי המשאיות שעוברות מזהמות לא קצת

המפעל הזה זה מפעל בטון אני חושב.. אגב, יש בערך 350 מטר מהבית שלי אנטנה.. בכל מקרה, לדעתי עדיף לדבר עם אוזניות עם כבל.

• תגובות 32
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי הפלאפונים, לא האנטנות, בפשטות, פשוט תשימו אוזניות....

עובדה קטנה-

עןצמת הקרינה משתנה ביחס הפוך למרחק, אם מרחיקים את הפלאפון מ2 סנטימטר מהראש 15 סנטמטר, הקטנו את הקרינה בפי 56....

פורסם

פלורסנט באמת שולח קרינה. ואת הקרינה הזאת אנחנו יכולים לראות בעין בלתי מזוינת.

קוראים לה אור.

חוץ מזה הוא פולט עוד קצת קרינה אלקטרומגנטית מסוג שונה, אבל שום דבר מזיק.

בגלל זה אומרים שקרינה בלתי מייננת לא מזיקה.

וזאת תעלומה מדוע פלאפונים מזיקים ומדוע חוטי חשמל מזיקים. אף אחד עדיין לא יודע מדוע.

מהחוטי חשמל יוצאת קרינה שמדאיגה אנשים בגלל שמקרים רבים ומחקרים רבים הראו שפעמים רבות הם מסרטנים.

אבל חברת החשמל שומרת על חוטי המתח הגבוה רחוק מבתים ובגובה רב.

הקרינה של חוטי החשמל מסרטנת רק כאשר יש חשיפה ארוכה מאוד שנמשכת שנים.

ואנטנות סלולאריות לא מזיקות אחרי 15 מטר מהם (תלוי בעוצמה, אבל בעיקרון אחרי 15 מטר אתה לא נחשף לקרינה חזקה).

פלוארסנט מאיר לא ע"פ שיטה של חימום, אלא ע"י מתחים חשמליים, יש שם גז כספית שעובר יינון חשמלי, ולפי זה נפלטת קרינה, והקרינה בפנים היא בתחום העל סגול בעיקר, אור שעין שלך לא יכולה לראות.

השפורפרת זכוכית של הפלוארסנט מצופה באבקה, שאיני זוכר את שמה, אבל יש לה איזה קשר לזרחן, שכשאותה קרינה על סגולה פוגעת בה, היא ממירה את האור לכמה אורכי גל בתחום הסגול, שכן נראים לעיננו, ואינם מסוכנים...

אני לא שמעתי על פלוארסנט כמסוכנת, אבל יכול להיות שעם פגם בייצור הציפוי, קרינה מסוכנת מצליחה לעקוף אץ השפורפרת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים