עבור לתוכן

לא מצליח לשמוע MIDI

Featured Replies

פורסם

הבחנתי בבעיה הזאת בזמן שניסיתי להקשיב לצילצולים חדשים באתר של פלאפון..

בכל אופן, אני לא מצליח לשמוע MIDI, בלוח הבקרה תחת צלילים והתקני שמע --> שמע --> השמעת מוסיקת MIDI , יש לי שורה ריקה, כשאני מנסה לבחור ב Microsoft GS Wavetable SW synth או ב MPU-401 הוא בוחר את האפשרות אבל אחרי "החל" --> "אישור" וכניסה מחדש המצב חוזר שוב לשורה הריקה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייברים מחדש (VIA AC'97) אך הבעיה עדיין קיימת. מישהו נתקל בזה בעבר?

מדובר ב XP PRO SP2

לוח האם הוא Shuttle AV40S וה"שבב קול" הוא VIA AC'97 Enhanced Audio

14dv.png

פורסם

אני חושב מקודדים? תקנו אותי אם אני טועה, כי אם המחשב משמיע קבצי קול שונים זו יכולה להיות הבעיה, או שמקורה בנגן שלך, פעם קרה לי עם המדיה פלייר שהוא לא ניגן סרטונים וכאלה דרך הדפדפן, נסה להתקינו מחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחרי הסרה תקינה הותקנו שוב הרכיבים: Directx 9c , Windows Media Player 10, AC 97 Driver,

הוסרו כל המקודדים והתקנו מחדש בכמה וריאציות, בקיצור, משהו נפגם ועדיין נשאר פגום אחרי כל ההתקנות האלה.

פורסם

אחרי חיפוש קל בגוגל הגעתי ל FAQ של Via ורשום

I am having a problem with MIDI sound and I have AC97 onboard sound.
The VIA WDM driver does not support playing MIDI files. The midi file is translated by Microsoft's SWMIDI driver. SWMIDI.SYS passes midi files to PCM data and then send it to portcls.sys for playing. So this is not a VIA WDM driver issue. People with MIDI file issues should contact Microsoft for advice.

בעיקרון שזה לא הבעיה דרביירים של הכרטיס קול אלא של הווינדוס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים