פורסם 2006 בפברואר 919 שנים שלוםיש לי שני הארד דיסקים: באחד יש ווינדוס ובשני סתם דבריםאיך אני יכול לפרמט את שניהםהרי כשה אני מפרמט אז אני לוחץ על הכונן שאני רוצה להתקין בו את הווינדוס ואז הוא מפרמט אותו ומתקין עליואז איך אני יכול לפרמט גם את השני?תודה מראש
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אתה לוחץ עליו קליק ימני ובוחר באפשרות פרמט לוחץ וזהו הוא יעשה הכל לבד[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר לא הבתה אותייש לי עכשיו הארד דיסק ובו ווינדווס וזה 80 גיגה ויש לי עוד אחד של 20 גיגה אז אני רוצה להעביר כמה דברים ל20 גיגה ולהתקין שם תווינדוס ואת ה80 לפרמט וששם יהיה לי כל הדבריםיענטו עכשיו יש לי רק הארד דיסק אחד במחשב
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אחרי שאתה מפרמט את הראשון (20GB) ומתקין את Windows, רק אז אתה יכול לפרמט את השני (כל עוד הפעלת את Windows דרך הדיסק הקטן)
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אתה יכול לפרמט את שניהם בהתקנה של windows ולבחור גדלים וכל מה שאתה רוצהפשוט תעבור שם על האופציותתעבוד כודם על הדיסק הראשון לחלק או לא ולפרמט כדיי שהוא יקבל את C אוטומטיתאחרי זה תעבור על השניבסוף תחזור לראשון לבצע התקנהפשוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.