עבור לתוכן

מה זה קליבר .50??

Featured Replies

פורסם

הגזמת עם ה"מקצוענים"... כל אדם שיודע לכוון יכול לנצל את האדקח הזה ביעילות. אני לדוגמא כשיריתי באקדח כזה במטווח, כדור ראשון הייתי פוגע במרכז המטרה (או בדיוק לאן שכיוונתי...), ושאר הכדורים כבר התחילו להתפזר. וזה בדיוק מה שקורה לי עם כל נשק אחר שיריתי בו.

גם אם תפגע במישהו עם 9 מ"מ ביד לא תהייה השפעה על התנועה שלו... אבל עם .50 זה כבר סיפור אחר :smile1:

• תגובות 62
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היעילות של אקדח רוגר 22. מושתק קול מובעת הייטב בסרט "הנוסע" בו טום קרוז משתמש בנשק הזה ויורה למישהו 3 פעמים בראש ואין אפילו פצעי יציאה, הכדורים פשוט "מנתרים" בתוך הראש שלו בגלל העיצוב והקליבר הקטן שלהם. לידיעתך, "המוסד" שלנו משתמש באופן רחב באקדח הזה.

אחחח...איזה מותק של אקדח.

Mk2.jpg

פורסם

:s05: מה זה הדבר הזה??? מזכיר לי את האקדח של ג'וקר מבאטמן...

אני יריתי בברטה 0.22... לא ב..דבר הזה...

אגב, באחת הפעמים במטווח הגיע דרוזי עם רובה צייד שיורה כדורי 0.22, ומ20 מטר הוא פגע מקבץ של 8 כדורים בפחות מ3 ס"מ (!), וזה בלי כוונת טלקופית או משהו כזה... גם לרובה הייה רעש חלש יחסית (לגבי רתע אי אפשר לדעת... הדרוזי הייה די גדול, והוא לא זז כמעט בזמן הירי :nixweiss:)

פורסם

עם קרבין 0.22 אין שום בעיה לעשות מקבצים כאלה, תחשוב כמה מדויק היית עם אמ-16 בטירונות, ובערך תכפיל את זה

פורסם

עם קרבין 0.22 אין שום בעיה לעשות מקבצים כאלה, תחשוב כמה מדויק היית עם אמ-16 בטירונות, ובערך תכפיל את זה

עם הM16 המתפרק (בבעיטה די חלשה הייתי פותח אותו, מוציא את המכלול, משחרר את הקפיץ המחזיר ומפרק את המתפסים- בורקס :s07:) שהייה לי בטירונות עשיתי 3.5 ס"מ מ25 מטר 8)... והרובה שהדרוזי הביא ממש לא הייה קרבין... הקנה הייה מצופה ניקל נראה לי, והידית כנראה מפלסטיק, שחורה... משהו יפה.

כמה שוקל קרבין? מישום מה לא נראה ל שבעמידה אפשר לעשות איתו מקבץ כזה...

פורסם

היעילות של אקדח רוגר 22. מושתק קול מובעת הייטב בסרט "הנוסע" בו טום קרוז משתמש בנשק הזה ויורה למישהו 3 פעמים בראש ואין אפילו פצעי יציאה, הכדורים פשוט "מנתרים" בתוך הראש שלו בגלל העיצוב והקליבר הקטן שלהם. לידיעתך, "המוסד" שלנו משתמש באופן רחב באקדח הזה.

אחחח...איזה מותק של אקדח.

Mk2.jpg

נראה לי מוכרים אותו בחנויות והכדורים בחנות צעצועים(פיקות) סתם בולשיט טוב עים לא רוצים להשפיע על החיים של הניפגע

הכי טוב זה שוט גן שתי קנים מפוצץ כל דבר בכיוון שלו תאמת מה שהכי שימושי והכי טוב זהו ה 9

(אגב לאבא שלי יש אחד 9 חברת פניקס שוויצרית אמרו לו בכל מיני מקומות שזה הכי הכי שאפשר לאזרח פשוט עם הגנה טובה כמובן למי שיש אותו)

אגב עים מישהו רוצה תמונה של ה"כלים" שיש לי בבית שיבקש אני יראה לכם שט גן ואיזה סניפר נחמד

פורסם

ס22ה. בו אתה עם shotgun אני עם 0.22 ונראה מי יעמוד אחרון :s07:

אין לך (כרגיל...) מושג על מה אתה מדבר, אז בבקשה, בלי ספאם.

פורסם

חהחה אין בעיה בוא אני מ20 מטר הופך אותך לגבינה עים חורים בכדור

פורסם

נראה לי שאתה מתבלבל קצת, מיקי. זה לא איזה אקדח אוויר או אקדח BB (למרות שבשילוב עם תחמושת תת-קולית, הרעש של ירייה שלו הוא בערך ברמה של אקדחים כאלה ואפילו פחות). זה יורה כדורי 5.5 מ"מ. כדור כזה לראש יהרוג ללא ספק. יש לאקדח את החסרונות שלו (בנוי באופן שקשה להסתיר ומפריע, לא קטלני בירי לאזורים לא קריטיים) אבל היתרונות שלו - משקל קל מאוד, ירי כמעט שקט לגמרי, הופכים אותו ליעיל מאוד בשביל אנשים עם כוונה לרצוח.

עוד אקדח שאני אשמח בכלל לגעת בו בכל החיים שלי, זה אקדח הסוקום Mk23, קליבר 45. . אקדח ממש חלומי, אבל לא למכירה (רק יחידות SOCOM אמריקאיות משתמשות בו). הוא לא משהו ממש מיוחד, אבל הוא מאחד הרבה תכונות טובות - מתפקד גם אחרי מגע עם מים, בוץ, חול וכו', ניתן בקלות לעשות לו מודינג ולהרכיב עליו יחידת LAM או משתיק קול וכדורי ה-45. שלו קטלניים למדי. הרתע קל מאוד יחסית לאקדחי 45. אחרים, משתיקי קול אפקטיביים יחסית ואחרי הכול, האקדח עדיין די נוח לשימוש. הוא שוקל די הרבה וגם די ארוך אבל אני חושב שזה די שווה את זה.

MK23C.jpg

זה הפך לדיון על כלי נשק :-\

פורסם

[ltr]you can always get the USP which is the civilian version of the mk22.[/ltr]

פורסם

אוקי לפי התמונה עים האקדח הכסוף הקטן הוא ניראה קטן ולא אפקטיבי וגם 22 זה לא הכי שיש ותסכים שיש טובים יותר אני מאלו שמעדיפים משו שיש לו כח

מה שמזכיר לי את הסרט בית ספר לשוטרים מתחילים יש את ההוא עים הרובים שהוא צלף וכו שיש לו את המגנום הוא נתן לסבתא לנסות והיא עפה כמו ציפור מההדף

מה עושה שם מחסנית של אוזי ותיק של קרבין חח

פורסם

m4a1 commando & usp r0x רק בגלל זה שווה להצטרף לדובדבן אני יודע שהם מקבלים m4a1 מקוצצי קנה קומדנו ממשם פצצות אחלה רובים וגם שמעתי שהם מקבלים usp :D אחלה בחלה אקדח

פורסם

[ltr]you can always get the USP which is the civilian version of the mk22.[/ltr]

ברור. אבל ל-USP יש כמה חסרונות משלו ואני פרפקציוניסט כשזה מגיע לכלי נשק.

פורסם

m4a1 commando & usp r0x רק בגלל זה שווה להצטרף לדובדבן אני יודע שהם מקבלים m4a1 מקוצצי קנה קומדנו ממשם פצצות אחלה רובים וגם שמעתי שהם מקבלים usp :D אחלה בחלה אקדח

שמעת על CS?

פורסם

חהחה אין בעיה בוא אני מ20 מטר הופך אותך לגבינה עים חורים בכדור

מ20 מטר אתה אפילו לא תפגע בי. ועם 0.22 אני אעשה ממך גבינה שוויצרית, וזה עוד לפני שתרים את השוטגאן... בגלל הרתע החלש וההדק הרגיש יחסית של האקדחים האלה, אני לפחות, הוצאתי מקבץ לא רע בכלל ובזמן מאוד קצר... ממש בצרור...

קומנדו, אני אישית מוכן להסתפק במקרוב (כוח אש מאעגניב וחלוקת משקל טובה על היד...) או יריחו (די מדוייק וגם כוח אש לא רע)... למרות שקצת קשה לדרוך אותם וההדק שלהם קשה...

בכלל, לא אוהב נשק אמריקקי... יותר מידי מעצורים ורגישות למפגעים (מים, בוץ, אבק...)

CS זה לא התת מקלע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים