פורסם 2006 בפברואר 419 שנים היי אנשיםיש לי שאלה בקשר למערכת ההצפנה הזאת של הוינדוסהבעיה היא הרי אתה מצפין את הקובץ וכל עוד אתה עובד עם אותו הוינדוס אז אין בעיה הוינדוס קורא את את אותם הקבצים אבל אתה מחליף וינדוס אז אתה בבעיהאז מה שקרה לי אני הצפנתי תמונות ברוב טיפשותי סתם ליתר ביטחון אבל אז עשיתי פורמט ושכחתי מהתמונות כיאלו החלפתי וינדוס אבל התמונת נשארו ואני לא יכול לקורא אותן אז רציתי לדעת אם יש אולי איזה תוכנה שפורצת את זה למה אני כבר נואש אני מחפש בכל האינטרנט ולא מצאתי וזה חתיכת אוסף, של תמונות שלי יש שםאם אין תוכנה אז זה לפחות אפשרי בכלל לפרוץ כזה דבר ?יעני יש לי בכלל תקווה?תודה רבה לכם
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים תנסה את Advanced EFS Data Recovery, ובתנאי שאתה יודע את הסיסמא שאיתה הקבצים הוצפנו.
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר אז זהו אין לי מושג מה הסיסמא למה הוא גם לא ביקש שאני יבחר סיסמאמה הוא לבד קובע את הסיסמא?
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים להצפנת מידע משמשת אותה סיסמא שהיתה לך ביוזר. אני לא יודע איך מתבצעת ההצפנה ללא סיסמא.בכל מקרה תנסה עם התוכנה הנ"ל...
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים מחבר התקנתי את התכונה הזאת והיא עושה בידיוק המ שוינדוס יודע לעשות היא יודעת לפענח את הקבצים המוצפנים רק במידה ויש לה קבצי מפתח שאיתם היא יכולה לפתוח את ההצפנות ויא נאי כבר מיואש כזה אוסף של תמונות ואין אפשרות לפתוח אין איזה תוכנה שפשוט פשוטו כמשמעו פורצת את את ההצפנות האלהבכל זאת עבודה של מיקרוסופט אז בטח אפשר לפרוץ את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.