פורסם 2006 בפברואר 219 שנים המחשב לאחר שהוא מעלה את הwindowsלוקח לו די הרבה זמן עד שאפשר להתחיל לעבוד בו.עד שמתחברים למחשב שלי וכו'האם יש פתרון?כמו כן לוקח זמן עד שעולה האינטרנט האם יש סיבה?תודה.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים אמרת שלוקח הרבה זמן למחשב לעלות בגלל התוכנות שהוא מעלה ביחד אז הנה:התחל >> הפעלה >> msconfig >> תעבור לכרטיסיה אתחול >> ושם יש לך את כל התוכנות שהמחשב שלך מעלה אתה יכול לסמן את התוכנות שאתה לא רוצה שייעלו בתחילת ההפעלה של המחשב חשוב לזכור לא לסמן דברים שאתה לא מבין מה הםלמשל אתה יכול לסמן איסיקיו או כל מיני תוכות אחרותעכשיו בקשר לאינטרנט בדרך כלל זה אמור להםעיל במהירות אבל זה כמובן תלוי במהירות המחשב שלך והאינטרנטאני ממליץ לך על הדפדפן firefox שהוא יותר מהיר לפחות במחשב שלי אך יש לו גם חסרונות......
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים קלעתה בול לי יש את אותה בעיה עשיתי ctrl alt del ראיתי שלוקח לו ברבה זמן להעלות את האקספלורר רוקנתי את msconfig וזה לא עזר שאלה אם אני מתקין מחדש את winxp sp2 על הקיים תוך שמירה על ההגדרות האם התופעה תעלם? או שצריך לעשות פירמוט עם התקנה חדשה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.