פורסם 2006 בינואר 2619 שנים שלום לכולםהתקנתי את התוכנה DEAMON TOOLS וייצרתי 2 כוננים וירטואלים.כאשר סיימתי ורציתי לבטלם לא הצלחתי והם נשארים פתוחים עם קובץ הIMG שפתחתי בהם.ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה שוב וללא הצלחה, ניסיתי גם למחוק אותם דרך "לוח בקרה" -> "כלי ניהול" -> "ניהול מחשב" -> "ניהול דיסקים"וגם שם ללא הצלחה.אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להצליח לבטל את הכוננים הללו תודה מראש.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחק את DAEMON TOOLS לגמריי מהמחשב,(דרך הרג'סטרי גם).ואז לא תיהיה להם ברירה,אלא רק להיעלם.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר זה גם לא עזר ואחרי שעשיתי זאת וניסיתי להתקין שוב את ה-DEAMON הוא אומר לי שהפורטים תפוסים בגלל שהכוננים עדיין קיימים ואין לי שום שליטה עליהם.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים http://www.daemon-tools.cc/dtcc/t448-i-uninstalled-dtools-but-the-virtual-cdrom-is-still-there.html
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים ממה שאני זוכר, צריך ללכת ל"לוח בקרה" -> "מערכת/מחשב" -> "חומרה" -> "מנהל התקנים" (או משהו כזה), ושם לחפש את ה DRIVER של הכונן הוירטואלי, ולמחוק אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.