עבור לתוכן

בעייה עם הצגת תיקיות

Featured Replies

פורסם

הייתי אצל לקוח, ונתקלתי בתופעה משונה ביותר (מצורפת תמונה). לא רואים את שמות התיקיות והקבצים בתצוגה של הקבצים (התצוגה הראשית) אבל בצד שמאל, בתצוגת התיקיות, הכל בסדר גמור. כמו כן, ברגע שאני מקיש על קובץ או תיקייה, כלומר בוחר אותו, השם מופיע מודגש בצורה הרגילה. גם הקבצים עצמם תקינים, ואם למשל אני מנסה לפתוח מסמכי וורד מהתיקיה, בפתח קובץ של הוורד רואים את כל השמות בסדר גמור.

זאת התיקייה היחידה שזה קורה בה, וכל תתי התיקיות של תיקיה זו הם בסדר גמור. למישהו יש רעיון?

[attachment deleted by admin]

פורסם

בכול תיקיה יש קובץ מוחבא שנקרא DESKTOP.INI - אולי תנסה למחוק אותו ?

פורסם
  • מחבר

אני אנסה, אבל אני לא חושב שזה עניין של הגדרות תיקייה, כי כל ההגדרות שניסיתי להחיל לא השפיעו במאומה.

פורסם

רואים את שמות הקבצים והתיקיות אם מסתכלים טוב - הם מופיעים בלבן. אני באמת הייתי מתעסק עם desktop.ini ו/או הגדרות תצוגה כאלה ואחרות.

פורסם
  • מחבר

אז איך אני משנה את המצב, מוחק את הDESKTOP.INI כמו שנאמר? למה זה קרה בכלל?

פורסם

אתה יכול למחוק את ה-desktop.ini או לשנות לו את השם... לפני שאתה עושה את זה, נסה לחפש אם בתוך ה-desktop.ini יש חלק שמפנה לקובץ folder.htt. אם כן, סביר להניח שמצאת את הבעיה. האמת היא שאין לי מושג למה זה קורה וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בזה.

אתה יכול לקבל קצת מידע על הקבצים האלה ב-MSDN של מיקרוסופט: http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/shellcc/platform/shell/programmersguide/shell_intro.asp

מצטער שאני לא יכול לעזור יותר כרגע, אבל שתיים בלילה עכשיו ואני מת לישון (ומחר 12 שעות עבודה...).

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים