פורסם 2006 בינואר 1119 שנים יש בעולם מוזאונים למוטציות כאלה ודברים הרבה יותר מוזרים מזה, אני ראיתי פעם פרה (או עגל או משהו כזה) שבמקום ראש יש לה עיין ענקית
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר יש בעולם מוזאונים למוטציות כאלה ודברים הרבה יותר מוזרים מזה, אני ראיתי פעם פרה (או עגל או משהו כזה) שבמקום ראש יש לה עיין ענקית WTF?? יש איזה אתר לזה?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים ones i soo a cat with one eye but it was because i pompt is eye out this shiti cat is bad looking and bad lucking hhh
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים ones i soo a cat with one eye but it was because i pompt is eye out this shiti cat is bad looking and bad lucking hhhאני לא יודע מה יותר מרגיז אותי, העובדה שאתה מתגאה שהתעללת בחתול מסכן, או העובדה שאתה מנסה לכתוב באנגלית כשהרמה של האנגלית שלךמשתווה לזו של ילד בן 5
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים once i saw a cat with one eye but it was because i poped is`t other eye out this shitty cat is bad looking and bad lucking hhh
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים יש בעולם מוזאונים למוטציות כאלה ודברים הרבה יותר מוזרים מזהלדוגמה 101 זה מקום ידוע שהוקם ע"י "כושי רמון" הוא ממוקם 101 קילומתרים מאילת על כביש הערבה ויש שם מוזאון של חיות כאילה והינה כמה דוגמאות שיש לי על המחשבאני לא בטוח שזה אמיתי אבל זה מגניב [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.