עבור לתוכן

המערכת מתנהגת מוזר - לאג בפתיחת תיקיות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם... ;)

לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה למדי - אם אני לוחץ ומנסה לפתוח תיקייה (לא משנה איזו) על הדסקטופ, עוברות כמה שניות ורק אז התיקייה נפתחת, וזה מעצבן נורא.

מה שעוד יותר מוזר... אם פתחתי את כבר את אחת התיקיות על הדסקטופ, התיקייה שאני אפתח עכשיו לא תסבול מלאג! מה זה יכול להיות?

המחשב שלי חזק יחסית (ג'יגה זכרון, אטלון 64 3200, הארדיסק 160 SATA של WD) והווינדוס טרי מפרמוט מלא, ועבר המון טוויקים - איחוי, הגדרות מראה על ביצועים מקסימליים, ביטלתי שירותים לא נחוצים ועוד...

עוד משהו קטן - לא רואים את המשבצת הכחולה של ה- EN/HE ב- Language Bar... מה לעשות?

תודה מראש!

פורסם

עוד משהו קטן - לא רואים את המשבצת הכחולה של ה- EN/HE ב- Language Bar... מה לעשות?

תודה מראש!

אתה עושה בשורת המשימות,בימני Tolbars ואז בוחר ב Language Bar

פורסם
  • מחבר

אתה עושה בשורת המשימות,בימני Tolbars ואז בוחר ב Language Bar

זו לא הייתה הכוונה... ה- Language Bar מסומן, הוא אמור להופיע, אבל רואים רק ריבוע אפור.

פורסם

שלום לכולם... ;)

לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה למדי - אם אני לוחץ ומנסה לפתוח תיקייה (לא משנה איזו) על הדסקטופ, עוברות כמה שניות ורק אז התיקייה נפתחת, וזה מעצבן נורא.

מה שעוד יותר מוזר... אם פתחתי את כבר את אחת התיקיות על הדסקטופ, התיקייה שאני אפתח עכשיו לא תסבול מלאג! מה זה יכול להיות?

המחשב שלי חזק יחסית (ג'יגה זכרון, אטלון 64 3200, הארדיסק 160 SATA של WD) והווינדוס טרי מפרמוט מלא, ועבר המון טוויקים - איחוי, הגדרות מראה על ביצועים מקסימליים, ביטלתי שירותים לא נחוצים ועוד...

תודה מראש!

יש לי בול את אותה הבעיה כמו שלך ...

חשבתי שאני היחיד או משהו...

נשמח לקבת תשובות...

(אהה עוד משהו פתיחת התקיות עוד בסדר... אבל אם אני עושה לחצן ימני על התקיות אני באמת יכול ללכת לישון ...)

יש לי אותו מפרט כמו לפותח הת'רד...

פורסם

בדקת פיסית את הדיסק ?

אם כן, אז אולי הבעיה באיזו תוכנה מפגרת שהתקנת והיא תוקעת את ה EXPLORER, נסה לדבוק אם יש כאלו (וגם סריקת וירוסים / ADAWARE).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים