עבור לתוכן

NTUSER.DAT_BAK_91377 - מרגל בלי יכולת לאיתור

Featured Replies

פורסם

טוב אז תוך כדי חיפוש להשמדת עקבות של תוכנה שנגמרו לה 30 הימים לנסיון [רציתי למחוק את כל העקבות כך שאני אוכל להתקין מחדש ולקבל עוד 30 יום עד לקנייה (שיאשרו את כרטיס האשראי) אז זה לא וארז :-) טוב? אז לא לחפור! ] , עברתי על כל מיני מקומות וקבצים ולפתע מצאתי את הקובץ הזה... אישית לא הכרתי אותו קודם אבל עכישו יש לי איזשהו מושג ושאפשר למצא דרכו דיי הרבה דברים! גיליתי שנכנסתי לאתר כלשהו לפני כמה חודשים ותוכנה שהייתה לי לפני חצי שנה. [אני מבטיח לכם שהשתמשתי בתוכנות מעולות כדי למחוק עקבות והעקבות היחידות הן אלו] . הקובץ בשם NTUSER.DAT_BAK_91377 ונמצא בתקיית היוזר שלכם. אם נכנסים אליו בקובץ טקסט ועושים חיפוש אפשר למצא המון דברים

איך אני יכול לקבל עוד מידע על הקובץ הזה? חיפשתי בגוגל קצת אבל לא מצאתי פתרונות לבעיוות הפרטיות שציינתי אם כי אני שמח שגיליתי דרך לפלוש לשל אחרים שהיא לא פופולארית.

ואני בטוח שאם מישהו יעשה בקובץ הזה חיפוש על השם SEX הוא ימצא כמה ממצאים.

פורסם

לאשר כרטיס אשראי לוקח בערך כמה דקות אצל חברות רציניות (ובכל מקרה, לא אמור למנוע מרכישת המוצר על ידך). אתה זה שרומז ל WAREZ...

NTUSER.DAT הוא הקובץ שמכיל את הגדרות ה REGISTRY של המשתמש הספציפי (ואפשר להגיע עליהם דרך REGEDIT ב HKEY_CURRENT_USER).

ככה שאם אתה רוצה לשנות שם משהו, פשוט תריץ את ה REGISTRY EDITOR ותריץ חיפוש למה שאתה רוצה ותשנה.

הקובץ הנ"ל יתכן והוא פשוט גיבוי ישן של ה NTUSER.DAT הנוכחי. מן הסתם הקבצים האלו יכילו מידע על הגדרות המשתמש...

וחיפשתי שם SEX ולא מצאתי כלום. :nixweiss:

פורסם

כתוב לי שאני לא יכול לפתוח את הקובץ בגלל שתהליך אחר כבר משתמש בו :nixweiss:

פורסם

מן הסתם.. מסוכן להתעסק עם הקובץ, הוא יכול להרוס לך את הפרופיל... וכל עוד אתה LOGGED IN עם הפרופיל הנ"ל מן הסתם הוא יהיה בשימוש.

וד"א שייך יותר לפורום WINDOWS מאשר פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים