עבור לתוכן

בעיה עם זמן העלאה של ווינדוס

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב AMD 3200+

לוח ABIT KN8 ULTRA

זכרון TWINSON 2X 512

כרטיס מסך X550

עכשיו אחרי שהתקנתי את הווינדוס הכל עובד חלק

ואז שהתקנתי את הדריברים ואת כל העדכונים של windows update המחשב לוקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות

אני לא מבין מה הבעיה

לוקח למחשב הרבה זמן בחלק שרשום windowws xp home או pro

שמה הוא עושה משהו כמו 30 לופים עם שהוינדוס עולה

תודה לכל מי שיעזור

פורסם

תבדוק תוכנות ריגול ווירוסים..

תנסה להוריד מהמספר תוכנות שעולות עם הווינדוס..

תבדוק אולי יש איזה בדיקה בביוס שאתה לא צריך..(כמו RAID וכו למרות שזה לא אמור ממש להשפיע אבל בכול זאת..)

פורסם

אם יש לך WINDOWS מקורי עם רישיון הוא אמור לעלות מהר גם לאחר התקנת העידכונים וSP2 ובמיוחד אם זה גם HOME EDITION .אבל אם יש לך WINDOWS פירטי ועוד PRO  הוא יעלה לך מאוד לאט במיוחד לאחר עידכונים של WINDOWS UPDATE אני אומר לך את זה מתוך ניסיון עד שהחלפתי לחוקי ונגמרו הצרות. ואם התקנת PANDA ANTIVIRUS או PANDA INTERNET SECURITY או NORTON ANTIVIRUS הוא יעלה לך גם מאוד לאט.

אה ועוד דבר: אם יש לך לופים עד שהוא עולה יכול ליהיות ש"נגעת" במחשב בזמן התקנת העידכונים או שהתקנת תוכנה מסוימת. לעולם אל תעשה את זה שאתה מעדכן עידכונים של WINDOWS UPDATE ואל תיסרוק REGISTRY או SPYWARE או ווירוסים בזמן התקנת העידכונים כי זה הורס את העידכונים.[וזה קרה לי גם מתוך ניסיון], פשוט תחכה בסבלנות עד שהוא מסיים להתקין את כל העידכונים ובסוף תעשה ריסטרט.

פורסם
  • מחבר

תשמע אני לא חושב שזה קשור לזה שזה ווינדוס פיראטי או ווינדוס מקורי כי אני התקנתי ווינדוס משהו כמו 150 פעמים מחיים שלי

ועל 150 מחשבים שונים וזאת הפעם הראשונה שזה עושה לי דבר כזה

ד.א. יכול להיות שיש התנגשות בחומרה בין לוח עם ציפס'ט של NVIDIA

וכרטיס מסך ATI

תודה על העזרה

פורסם

אתה יכול להריץ belarc ?

רק תמחק בצייר את הסריאל של windows

פורסם

זה כן קשור לצערי הרב מתוך ניסיון של התקנת מאות ווינדוסים כבר 5 שנים ראיתי את ההבדל במיוחד לאחר התקנת העידכונים בWINDOWS פיראטי והאיטיות שהמחשב עולה לאחר מכן ובמיוחד בתקופות האחרונות כי ביל גייטס לא פרייאר , הם רואים שהתוכנה לא חוקית [GENUINE] הם דוחפים זבל במקום עידכונים ומאטים את המחשב בכוונה שאנשים יחליפו לתוכנות חוקיות כי פשוט נמאס להם מהפיראטיות ורוב התוכנות הפיראטיות בסופו של דבר קורסות.זה בדוק ואני ראיתי כבר את ההבדלים של הביצועים בין תוכנה חוקית לתוכנה לא חוקית עוד מימי וירוס ה BLASTER מלפני שנתיים וחצי.

פורסם

זה כן קשור לצערי הרב מתוך ניסיון של התקנת מאות ווינדוסים כבר 5 שנים ראיתי את ההבדל במיוחד לאחר התקנת העידכונים בWINDOWS פיראטי והאיטיות שהמחשב עולה לאחר מכן ובמיוחד בתקופות האחרונות כי ביל גייטס לא פרייאר , הם רואים שהתוכנה לא חוקית [GENUINE] הם דוחפים זבל במקום עידכונים ומאטים את המחשב בכוונה שאנשים יחליפו לתוכנות חוקיות כי פשוט נמאס להם מהפיראטיות ורוב התוכנות הפיראטיות בסופו של דבר קורסות.זה בדוק ואני ראיתי כבר את ההבדלים של הביצועים בין תוכנה חוקית לתוכנה לא חוקית עוד מימי וירוס ה BLASTER   מלפני שנתיים וחצי.

:lol:

-------

לפותח התר'ד גם לי זה קרה בעבר

אצלי זה היה  בגלל שהתקנתי עדכון על עדכון בלי לבצע ריסטרט כאשר נתבקשתי, כדיי לחסוך זמן

אני מציע שתתקין מחדש ותתקין אחד אחד בכול פעם שהוא יבקש ריסטרט תבצע

אם תיהיה לך בעיה בchipset אתה גם תדע מי מהם

ואצלי יש wimdows חוקי רק לידע כללי

פורסם

אני גם לא התקנתי את כל העידכונים במכה  אלא כל אחד בתורו ואחרי כל אחד עשיתי ריסטרט רק שאחרי כל זה התקנתי SERVICE PACK 2 :lol:

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובות

דבר שני היום התקנתי מחדש את הווינדוס על שתי מחשבים בדיוק אותו דבר ביצעתי את ההתקנה

ורק במחשב הזה זה עושה לי את הבעיה

יכול להיות שזה בעית חומרה???

פורסם

כנראה שזה אכן חומרה ::)

פורסם

נראה לי שבד"כ איפה שאתה מתאר, כשזה מחכה הרבה זמן זה קשור לתהליך אתחול של חומרה.

תבדוק שיש לך את ה DRIVERS העדכניים ביותר לכל ההתקנים שלך (כרטיס רשת, כרטיס מסך, לוח אם, וכו').

פורסם

כן אחרי שאתה מתקין WINDOWS תמיד תתקין את הדרייברים של הצ'יפסט שבאו יחד הלוח אם שלך

פורסם
  • מחבר

קודם כל כשהתקנתי את הוונדוס התקנתי עם הדרייברים שבאים עם החומרה ואז עדכנתי אותך לגרסאות הכי חדשות

פורסם

שמע חבר, יש לי טריק ישן עוד מימי הלימודים, ובדרך כלל הוא עובד.

כנס לספריה C:\WINDOWS\repair ותעתיק משם את הקובץ autoexec.nt לתוך התיקיה-system32,

אם המחשב יבקש לדרוס את הקובץ הישן אז תאשר, עכשיו תאתחל את המחשב.

מקוה שזה יעזור לך, בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה אומר שהתקנת וינדוס חדש ,ולאחר שהתקנת דרברים, בכול זאת המחשב לא אמור לעלות לאט לפי המיפרט שרשמת

לי הית בעיה דומה גם שהוינדוס עלה לאט ועליתי עליה לבד.

אז ככה

כמה דיסקים קשיחים יש לך במחשב.

תבדוק אם ההרדיסק שלך מזוהה ובאזה ובאיזה ערוץ הוא מזהה.

כי חשוב להתקין את מערכת ההפעלה דווקא על הערוץ הראשון שמזה את הדיסק הקשיח, הראשון שהביוס מזהה את הדיסק הקשיח

לי בכול אופן זה פתר את הבעיה שמערכת ההפעלה עלתה לי לאט

אשמח לשמוע אם זה הפיתרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים