פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים 70% מגוף האדם זה מים, המים חיוניים להכל.. מתחיל בצמא פשוט ביותר ומשם עובר לביולוגיה..
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים למעשה מה שחשוב זה להכניס כמות רבה של מים לגוף, זה לא חייב להיות בשתייה - למשל אנשים שאוכלים הרבה ירקות ופירות (שמלאים מים) יכולים להסתפק במעט שתייה.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים למעשה מה שחשוב זה להכניס כמות רבה של מים לגוף, זה לא חייב להיות בשתייה - למשל אנשים שאוכלים הרבה ירקות ופירות (שמלאים מים) יכולים להסתפק במעט שתייה.^^^לא ממש כל עוד אתה לא טוחן אבטיחים אם אוכלים ירקות ופרות זה נכון שיש בהם הרבה מים אבל לא מספיק הגוף לא יתפקד אחרי חוסר ב5% מהמים בגוף!!
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים ויקיפדיה בעברית - רד למטה ל"המים עבור החיים".ויקיפדיה באנגלית - רד למטה ל"Water in biology", ותסתכל על הקישורים שבתחתית.
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים המיים מאפשרים את החיים מכמה סיבות:1) הפעילות בתאים תפסיק להתקיים אם יהיה בהם מחסור במים וכתוצאה מכך הם ימותו והגוף (שמורכב כולו מתאים) גם ימות.2) בלי המים אז הדם יהיה סמיך יהיה לו קשה לעלות למעלה בורידי הגוף. דם סמיך = בעיות בלב, לב=חיים.3) בלי מים אפשר להתחמם מעל הרצוי וכתוצאה מזה מוות.ויש עוד סיבות שכבר שכחתי אבל אלה הן העיקריות.שימו לב שאחרי שאתם יוצאים מהבריכה הפצעים שלם מתאחים ואפשר ממש לראות את זהנכון, כי לתאים יותר קל לתפקד ולהתרבות בסביבה מימית. לכן גם היצורים הראשונים שהיו קיימים לפי תורת האבולוציה היו יצורים מימיים.
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים "בלי מים אפשר להיתחמם מעל הרצוי וכתוצאה מזה למות"אז תשים על עצמך צלעות קירור ומאוורר חחחחח
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מה שאני באמת לא מבין זה איך אני יוכל לדעת אם אני צרכתי מספיק מים ?ישנה דרך בטוחה לבדוק זאת?
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים כשאתה הולך להשתין אם הפיפי צהוב אז לא שתית מספיק חח אם לבן אז אחלה D: לבן?!?! 0_o
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים לבן?!?! 0_o זה באמת כך, כשחסר נוזלים בגוף, צבע השתן יהיה כהה יותר. כשיש כמות נוזלים מספיקה צהוב-צהוב בהיר\שקוף\לבן (איך שתקראו). וכשזה לבן\שקוף - זה המצב האולטימטיבי ;D חוסר נוזלים\התייבשות יכולים להביא כאבי ראש, בחילה, הרגשה לא טובה, חום גוף, עד לעילפון\אובדן הכרה. לעזאזל, מה בירה עושה לי, בפעם האלף אני עורך אותה תגובה
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים לא לבן - שקוף וחסר צבע... ועד כמה שאני זוכר זה אומר ששתית יותר מידי מים והמצב האופטימלי הוא באמצע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.