פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים החוק השלישי של ניוטוןכאשר שני גופים נמצאים באינטראקציה, הכוחות שהם מפעילים אחד על השני שווים בגודלם ומנוגדים בכיוונם
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים החוק הראשון זה על התמדה.... החומר הזה לא ממש כיף...הכי אהבתי נפילה חופשית
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים מה זה הבאנר המעצבן הזה של פרש?ולא הוא לא קטל אותו, זה פשוט מתאים למצבים שונים, חוקי ניוטון, ובעיקר החוק השני לו, ניתנים להגעה גם דרך נוסחאות אינשטיין, בקירובים למהירויות נמוכות.אז בבקשה אל תדבר שטויות
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים הבאנר זה כי הם לא מרשים קישורים מרחוק...לחיצה ימנית- מאפיינים - תעתיק את הכתובת של התמונה ותעתיק אותה לתוך הדפדפן ותיכנסלא הבנתי אבל מה החוק הזה אומר...קודם כל, אני לא מכיר אותו, ולכן אין לי מושג מה הוא אומרשנית,אם אומרים שV1 שואף לאפס, זה אומר שV3=V2, וההפך (לגבי V2 שואף לאפס)בכל אופן, נראה לי לא הבנתי...אז אני אשמח להסברחוץ מזה, אני לא מבין איך זה קשור בכללהרי החוק השלישי של ניוטון תקף בכל מצבגם במצבים בהם אין תזוזה בכלל
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מכה הם לא מקבלים, אבל על שניהם מופעל אותו כוח (מבחינת גודל, או "חוזק" הכוח, אם תרצה)בכיוונים מנוגדים (180 מעלות בין הווקטורים של הכוח)
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים רק שים לב שזהו אומנם אותו כוח, אך ההשפעה שלהם והתוצאה הסופית שונה. אם אתה נותן אגרוף למישהו, שניכם מרגישים אותו כוח אחד מהשני, אך הוא מרגיש את הכאב ואתה לא.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים אך הוא מרגיש את הכאב ואתה לא.כאב...מהו כאב?האם אתה יכול להגדיר לי כאב?יש האומרים שדגדוג הוא גם כאב...תחשבו על זה
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים רק שים לב שזהו אומנם אותו כוח, אך ההשפעה שלהם והתוצאה הסופית שונה. אם אתה נותן אגרוף למישהו, שניכם מרגישים אותו כוח אחד מהשני, אך הוא מרגיש את הכאב ואתה לא.זה לא נכון שאתה לא מרגיש כאבפשוט הכאב שיש לך ביד הוא בקנה מידה הרבה יותר קטן מאשר הכאב באף שלו (לדוגמא) - בהנחה שאפשר לכמת כאבתנסה פעם לתת אגרוף באגרוף של מישהומניסיון, זה כואב לשניכם, במיוחד אחרי כמה כאלה ואז מתחילים לדמם מפרקי האצבעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.