עבור לתוכן

למה זה קורה ? פאק בתוכנה ATI TOOL ?

Featured Replies

פורסם

מקודם הרצתי לי את הGTO2 שלי על מהירות מעבד 555 וזכרון 592, אחרי 10 דקות בערך הופיעה נקודה ירוקה ונעלמה, אחרי חצי דקה היא הופיעה שוב ונעלמה באותו רגע, וככה קרה מספר פעמים עד שהפסקתי את הבדיקה אבל בכל זאת רשום לי NO ERRORS איך זה יכול להיות ?!?!?!

פורסם

הבדיקות שהתוכנה עושה אינן 100%. אין בדיקה טובה יותר מהעין שלך. תרד ל X800XTPE . אולי זה הקצה היציב של הליבה שלך.

פורסם
  • מחבר

הבדיקות שהתוכנה עושה אינן 100%. אין בדיקה טובה יותר מהעין שלך. תרד ל X800XTPE . אולי זה הקצה היציב של הליבה שלך.

מוזר מאוד....

ואני חשבתי שהתוכנה הזאת יודעת מה היא עושה

עריכה:

אוקיי אני ממליץ לכולם להשתמש בATI TRAY TOOLS, הבודק שלהם מצא לי ארטיפקטים על אותם מהירויות לשם שינוי.

פורסם

RED SHARK... סתם לידע כללי וגם האחרים, תפסיקו להשתמש בATI TOOL ובכל השיטים האלו! בATI TOOL יש לי על 420 ליבה ו375 זיכרונות המון המון ארטיפקטים... אבל אני בא ומריץ 3dmark05\03 או NFSMW DEMO או NFSU2 או CSS או HL2 או HL2:LC או QUAKE4 או FEAR או COD2 ובאף אחד מהמקרים אין לי טיפת ארטיפקטים!!!!!! ATI TOOL זה בולשיט אחד גדול! תבדקו עם לופים של 3dmark05 לדעתי הכי טוב.

פורסם

לא יודע אם שמתם לב אבל ATI TOOL מחממת לכם את הכרטיס מסך יותר מכל משחק או 3DMARK שיצא לי להתקל

ומכאן הארטיפקטים בתוכנה זה לא נכון לומר שהיא לא תקינה או בולשיט היא פשוט מאמצת יותר את הכרטיס מסך שלכם

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם שמתם לב אבל ATI TOOL מחממת לכם את הכרטיס מסך  יותר מכל משחק או 3DMARK שיצא לי להתקל

ומכאן הארטיפקטים בתוכנה זה לא נכון לומר שהיא  לא תקינה או בולשיט  היא פשוט מאמצת יותר את הכרטיס מסך שלכם

זה כל הפואנטה פה !

אם הכרטיס שלך עבר את זה בלי ארטיפקטים, הוא יעבור כל משחק... תראה את זה כמן מקדם בטחון ליציבות שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים