עבור לתוכן

האם יש משהו מהיר יותר ממהירות האור?האם נעקוף אותה?

Featured Replies

פורסם

אבל כבר גילו את האנטי חומר

מזמן מזמן http://en.wikipedia.org/wiki/Antimatter

ולכל החומרים יש את אותו אפס מוחלט!!! מה כל כך קשה להבין=אפס תנועה=אפס אנרגית חום=אפס מוחלט?

והגיעו קרוב מאד אליו, אבל הערך שלו הוא מנוסחא

• תגובות 66
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לעזור אולי בקטע של V>C?

פורסם

אין כזה דבר חום עד ל -300 משהו כזה גילו שאין חום מיתחת לאפס המוחלט אבל זה ברור לי שבאיזה שהוא מקום יש משהו שאיפלו לא קופה ב-300 (-300 אני מיתכוון לאפס מוחלט)

עים לא בגלקסיה הזו אז איפה שהוא אחר

פורסם

:s07:

עכשו הבנתי למה קראו לו "האפס המוחלט"...

וזה 273-

פורסם

עכשו הבנתי למה קראו לו "האפס המוחלט"...

וזה 273-

כל הכבוד ציפיתי לטיקון במעלות

פורסם

וגם תיקון בכתיב...

באפס המוחלט בכול קופא, גם הליום, רק שלפני זה הוא נמצא במצב שאי אפשר להגדיר אותו נוזל וגם לא כגז... שחכתי איך קוראים למצב הזה אבל הוא די נדיר.

פורסם

הוא נקרא מצב בוזה איינשטיין

פורסם

תודה :)

פורסם

ולא הכל קופא, כי מוצק הוא לא הצורה המסודרת ביותר של כל החומרים בטבע, הליום טהור באטומים בודדים יהיה נוזלי, מימן טהור באטומים יהיה גזי

פורסם

תאכלס כן, גם מים יהיו נוזליים... רק שצריך להתחשב גם בלחץ, ואם כמות החומר מספיקה כדי לייצור את המיבה המוצר (גביש או סמי גביש...)

מולקולה בודדת בווקום אי אפשר להגדיר כמצב צבירה...

אני מפסיק להיום עם הנושא הזה... מחר יש לי 8 שעות עם הח** הזה, ואני לא רוצה להתייאש מעכשו :P

תגובה בעוד כמה ימים :hi:

פורסם

תאכלס כן, גם מים יהיו נוזליים... רק שצריך להתחשב גם בלחץ, ואם כמות החומר מספיקה כדי לייצור את המיבה המוצר (גביש או סמי גביש...)

מולקולה בודדת בווקום אי אפשר להגדיר כמצב צבירה...

אני מפסיק להיום עם הנושא הזה... מחר יש לי 8 שעות עם הח** הזה, ואני לא רוצה להתייאש מעכשו  :P

תגובה בעוד כמה ימים  :hi:

גם מרצה חרא אמרת חח

טוב

מישהו יודע למה מים מיתרחבים שהם קופאים? זה לא קשה מי יודע?

פורסם

נכון, הייה לי מרצה חרא לפיסיקה 3 (אם לא מתרגל בסדר היו לנו בכיף 70% נכשלים), ומחר יש ל יום שלם של מקצועות שמתטפלים במצבים אנרגטיים של חומרים

והשאלה של המים, מה, אתה מנסה לבחון אותנו?

ובכלל זה ממש לא הנושא של הת'ראד הזה, אז אני לא מתכווןלהגיב יותר לדברים שלא קשורים למהירות האור ודרכים לעבור אותה...

פורסם

בימקום סתם ליפתוח תארד חדש אני שואל פה שזה דיי מתאים לפי דעתי אבל אתה לא חחיב לענות

זה קשור למדע טוב אני יפתח בקרוב|:

פורסם

אז זהו שזה לא קשור למהירות האור-> לא קשור לת'ראד. תפתח חדש ואני אאנה. ככה זה סתם ספאם

פורסם

הוא נקרא מצב בוזה איינשטיין

תקן אותי, אבל לא לפי הניסוי שלהם הם הגיעו למסקנה שלא ניתן לקרר חומר עד לאפס המוחלט או משהו כזה?

(השטויות שרצות פה מפחידות אותי... ועוד התלוננת עלי, טי טיים. :-X )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים