פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים ווואלה צודק אגב לא צריך מקום חשוך מספיק להסתכל עם המצלמה ישירות לתוך השלט ולהתחיל לשחק עם הכפתורים רואים אור לבן יפה
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אגב כל הגלים הם אלקטרומגנטיים?פוטון הוא הקוואנטום של קרינה אלקטרומגנטית - כל מה שנע בפוטונים הוא "גל אלקטרו-מגנטי".רדיו, UV, אינפרה אדום, רנטגן וכו' וכו'...לא?
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים גם אלקטרומגנטי בהגדרה הוא גל שמכפלת אורך הגל שלו בתדירות שלו היא מהירות האור
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים לאו דווקא, קיימים חלקיקים אחרים בעלי מסת מנוחה אפס, שהגלים שלהם מקיימים את אותו תנאי שציינת
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים שמעת על גרוויטונים? גם להם מסת מנוחה 0 והם נעים במהירות האור- הם עדיין לא אלקטרו מגנטיים...ופוטונים הוא קוונט של האור (לא קוואנטום...)ומה שאמרו פה על מצלמה חזירה רק בתחום rgb... זה פשוט לא נכון rgb זו שיטת ייצוג ואין לה קשר ישיר לאורך הגל (ניתן לחשב מהמספרים את אורך הגל אבל זה לא קשור) rgb- red green & blue בגלל שיש לך בעין שלוש סוגים של קולטנים שכל אחד רגיש לאחד משלושת הצבעים האלו (או אורכי הגל האלו אם תרצה) אז נוח לשלוח כמות מסוימת של כל צבע לעין ולגרות אותה לחשוב שאתה רואה צבע מסוים. (למעשה אם תבא חייזר שרואה באדום ירוק וצהוב, לדוגמא, הוא יראה את הצבעים על המסך אחרת לגמרי!)
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים למעשה אם תבא חייזר שרואה באדום ירוק וצהוב, לדוגמא, הוא יראה את הצבעים על המסך אחרת לגמרי!השיחה הזו נטחנה יותר מידי כאן...
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מחבר מה בסך הכל רציתי??רציתי רק לדעת אם מה שSKIN GUARD אומרים על אפקט המראה שמרחיק את הקרניים העל סגולות מהעור הוא נכון
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים יש 2 סוגים, UVA וUVB, למיטב הבנתי אלו תדרים שונים של קרינת UVעכשיו תקנו אותי אם אני טועה, מסנני הקרינה חוסמים רק אחד מהשניים, כלומר הם לא שווים יותר מידי, אלא רק ממזערים בקצת את כמות הקרינה הנספגת
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים ופוטונים הוא קוונט של האור (לא קוואנטום...) קוואנט, קוואנטום, אתה נתפס לקטנות. (לפי מה שאני זוכר זה קוואנטום באנגלית, לא?) בכל מקרה, רנטגן לא נע בפוטונים?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים רנטגן הוא גל אלקטרומגנטי, אז מן הסתם כן....המילה הנכונה היא אכן קוואנטום(או הרבים- קואנטה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.