עבור לתוכן

כן או לא מקס?

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שזה יעבוד... וגם אם זה יעבוד זה יהיה אותו הדבר כמו שתכין PVR משלך... הEPG בארץ מוצפן ככה שהTIVO (או כל PVR אחר שהוא לא של הוט/יס לצורך העניין) לא יוכל להשתמש במדריך תוכניות... הוא בעצם הדבר היחיד שהוא יוכל לעשות זה שאתה תלחץ להקליט הוא יקליט... ואז איבדת את כל מה שה

TIVO נותן לך... וכמובן כל זה בהנחה שזה באמת יעבוד אני לא יודע איזה כניסות או יציאות יש לTIVO ואיך אפשר לחבר אותו לממיר כדי שהשידורים יעברו דרכו וכל השטויות...

מה שכן אפשר לעשות אם אתה בונה PVR משלך זה להוריד את הEPG מהאינטרנט... יש הרבה תוכנות שעושות את זה... הם מורידות את הEPG מאתרים כמו YNET/WALLA/HOT ומביאות לך EPG כדי שתוכל להקליט לפי מדריך תוכניות... אבל הבעיה היא שהמדריך תוכניות שם הוא לא עדכני ואם יש שינויים בלוח השידורים מכל סיבה שאי רוב הסיכויים שזה לא יופיע שם... בPVR של יס/הוט הממיר יקליט את התוכנית רק כשהיא תתחיל באמת לא משנה למתי היא תזוז

• תגובות 45
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם במקס גם מקבלים אני חושב בחלק מהדברים איכות HDTV ואיכות סאונד יותר טובה (לא תלוי בממיר אבל יס מוכרים את זה ביחד) ואם אתה מביא טיבו לא יהיה את זה

פורסם

המקס לא תומך בHDTV אבל הוא כן תומך ב5.1 שלא כמו הממירים האחרים של יס/הוט והמגיק (על המגיק אני לא בטוח אבל כנראה שהוא לא תומך ב5.1)

הממיר היחיד שתומך בHDTV בארץ הוא הHOT HD... אבל הוא עולה 2000 שקל ואפשר לקלוט איתו רק ערוץ אחד מעפן....(HD1 ערוץ מבלגיה או משהו נראה לי...) בקיצור לא שווה כל כך...

פורסם

אם יש לו את התמיכה הזו, אז כשיפתחו ערוצים חדשים אחרים, לא תהייה בעיה לחבר אותו.

לפי דעתי כדאי לחכות עד שכל הבאגים יפתרו, ואז לקנות אותו. כך לא יהיו איתו בעיות, וגם הוא יעלה פחות.

פורסם

חוץ מזה יש לו עוד המון באגים והוא נתקע לפעמים ואז צריך לעשות לו ריסט (להוציא מהחשמל ולהחזיר)

בקיצור, הוא פשוט מעצבן

בסה"כ הקונספט מצויין, רק חבל שעושים אותו כ"כ חרא...

כאילו, המכשיר פשוט לא מוכן לשיווק לדעתי, וזה בושה שהם מוציאים לשוק משהו שלא מוכן

זה בערך כמו למכור אלפא של תוכנה בתור גירסא סופית ולהבטיח שהם יוציאו עידכונים

לרגע חשבתי שאתה מדבר על Windows ::)

רק לטבים קונים אותו.

ומה רע בלטבים ? :cwm21:

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

טוב זו הקפצה אחושרמוטה...

אבל עשיתי חיפוש בשביל לדעת אפ שאלו את זה כבר, ולא ניתנה פה תשובה לשאלה..

אז:

האם אני יכול לחבר למקס שלי דיסק קשיח גדול יותר?

פתחתי אותו עכשיו ויש בו דיסק של 80 גיגה של סיגייט, נראה רגיל לחלוטין, מתחבר עם IDE.

אם אשים אחד גדול יותר הוא יעבוד?

ועוד שאלה, כמה קריטי יהיה להוציא את המאווררון הקטן בהמקס? הוא ממש רועש וניקוי לא כל כך עוזר.

זה מאוורר ממש פיצפון, איזה 5 ס"מ מקסימום, והוא נועד כנראה לקירור הדיסק הקשיח. יהיה נורא לנתק אותו?

תודה מראש.

פורסם

בוא נאמר שאם תהיה לך תקלה הלך כל הכסף ששילמת על המכשיר, שווה? החלטה שלך.

פורסם

בקשר לHDD

אני לא חושב שזה יעבוד כי אתה לא יודע באיזה פורמט לפרמט אותו

לא חושב שהוא יודע לקרוא FAT32

עובדה שההוא שניסה להפעיל את זה במחשב זה לא עבד לו.

פורסם

איזו תקלה בדיוק? מקסימום מחזירים את הHDD הנוכחי.

התוכנה לא יושבת על הHDD, השימוש היחיד שלו הוא שמירת התוכניות. ( עובדה שבממיר הרגיל אין HDD כלל ).

ובכל אופן, ברור לי שברגע שפירקתי את המכשיר הוא לא בדיוק באחריות. ( למרות שאם לא תקרה שום תקלה, לא תהיה להם שום אינדיקציה לפירוק המכשיר )

אגב, הסיבה שזה לא עבד לזה שחיבר למחשב היא שהמידע על הדיסק מוצפן. מה שלא עבד זו היכולת לעשות משהו עם המידע הקיים.

בכל אופן, אני חושב שאני אנסה לשים שם HDD IDE אחר שיש לי ואם זה יעבוד אקנה אחד גדול יותר.

בכל אופן אפרסם תגובה כאן בפורום עם התוצאות.

האם יש מישהו שניסה את זה?

ועדיין לא ענו לי על השאלה האם זה קריטי שיהיה שם את המאוורר הקטן הזה שמקרר את הHDD? אמנם אחרי שניקיתי ושימנתי אותו הוא ממש שקט. אבל עדיין הייתי מעדיף ללא המאורר הזה כי המכשיר נמצא בחדר שאני ישן בו.

פורסם

לא הבנת אותי.

כל HDD מפורמט אחרת.

נגיד לווינדאוס זה NTFS,ללינוקס EXT3

אבל מה ליס מקס?

פורסם
  • מחבר

רוב הסיכויים שאם הוא ישים לו הרדיסק ריק מפרטישנים המכשיר יפרמט אותו לבד במה שנדרש.

אני ממש לא חושב שיש סיכוי לתקלה טכנית, כמו שאמרת מקסימום מחזירים את ההרדיסק הישן

אבל כמובן שאני לא לוקח אחריות על דברי וזה סתם בגדר המלצה.

בקשר למאוררון, לא הייתי מנתק לחלוטין, המכשירים האלה חסרי חורי איוורר כמעט לחלוטין,

תתקין לו מאורר אחר, לא קשה להשיג 40-50ממ בחנויות אלקטרוניקה (או ממעבדי פנטיום1\2\3, צ'יפסטים וכרטיסי מסך ישנים).

פורסם

קודם כל HDD הוא רגיל לחלוטין בעל מערכת קבצים או FAT או NTFS אני לא ממש זוכר אבל המחשב לא יזהה את המערכת קבצים בגלל שהוא מוצפן

יש במכשיר שבב (כמו השבבים במחשבים של בצפר שלא נותנים לכתוב או לקרוא בלעדיו) שהוא קורא מה MBR את הביט הראשון ולפי זה הוא מחליט אם זאת מערכת

מוצפנת או לא במידה ולא ההרדיסק לא יזוהה במידה וכן הכל טוב ויפה

עם יש לכם את הציוד המתאים זה אפשרי בהחלט השאלה היא גם אם התוכנה של המקס תתמוך בדיסק גדול מ 160

ערכיה: עלה לי רעיון נסו לקחת את הדיסק של המקס ולהשתמש ב גוסט (הישנים של הדוס עם הדיסקט) כדיי להעביר הכל קומפלט לדיסק אחר לדעתי יש סיכוי טוב שזה יעבוד

פורסם

עד כמה שאני זוכר המקס אמור לתמוך בדיסקים של עד 500 גיגה (או ג'יגה? הגיעו כבר להחלטה בת'ארד ההוא?)

פורסם

עד כמה שאני זוכר המקס אמור לתמוך בדיסקים של עד 500 גיגה (או ג'יגה? הגיעו כבר להחלטה בת'ארד ההוא?)

קישור

פורסם

קישור לאן? לזה שהמקס מוגבל 500 גיגה? אין לי קישור... זה מהזיכרון בלבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים