עבור לתוכן

כן או לא מקס?

Featured Replies

פורסם

בשתי מילים: כרגע לא

אתה יודע למה?

הוא עושה המון בעיות (יש לי אותו בנתיים)

רק היום בלילה שמנו סרט להקליט, קמנו בבוקר והוא עדיין הקליט אותו (11 שעות רצוף)

אז אמרנו לו להפסיק, ואז הוא נתקע, ולא יכולנו אפילו לראות את ההקלטה של הסרט

(וזה לא פעם ראשונה שזה קורה לו)

חוץ מזה יש לו עוד המון באגים והוא נתקע לפעמים ואז צריך לעשות לו ריסט (להוציא מהחשמל ולהחזיר)

בקיצור, הוא פשוט מעצבן

בסה"כ הקונספט מצויין, רק חבל שעושים אותו כ"כ חרא...

כאילו, המכשיר פשוט לא מוכן לשיווק לדעתי, וזה בושה שהם מוציאים לשוק משהו שלא מוכן

זה בערך כמו למכור אלפא של תוכנה בתור גירסא סופית ולהבטיח שהם יוציאו עידכונים

זה בעיה ידועה וזה אמור להסתדר בעדיכון תוכנה הבא שאמור להיות ב10/10 אבל זה היה אמור להסתדר גם בעידכון תוכנה הקודם.... אז לך תדע....

השאלה הגורלית,

האם בעתיד יעדכנו את התוכנה למכשיר הנוכחי, ואז מי שקונה אותו כרגע במבצע יהנה גם ממחיר טוב וגם בעתיד ממוצר טוב.

או שבכלל מתכוונים להשיק את המערכת על חומרה אחרת ואז מי שיקנה אותו כרגע ידפק עם המכשיר הבייתי.

::)

כל הזמן מעדכנים את התוכנה של המכשיר ונפתרים מבאגים ישנים... לפעמים אבל מופיעים באגים חדשים....

קורה לעיתים שהוא לא מקליט וזה באמת מעצבן אבל אין מה לעשות...זה לא כאילו יש אלטרנטיבה(גם ההוט מג'יק ניחן בבעיות האלה ואף גרועות יותר)

לא ידוע על שום בעיות בהוט מג'יק... בנתיים נראה כאילו אין באגים רצייניים בהוט מג'יק רק באגים קלים ביותר...

אפשר להחליף הארד דיסק/להוסיף הארד דיסק ליס מקס בשביל שיהיה לו יותר מקום? (כמו עם TIVO למשל)

לא יודע אם אתה יכול לבד אבל יס הפסיקה לשווק את המקסים עם ה80 גיגה ועכשיו היא משוווקת עם 160 גיגה

• תגובות 45
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין באגים רצייניים בהוט מג'יק רק באגים קלים ביותר...

טוב נכון ::)

פורסם
  • מחבר

"מבצע מדהים לזמן מוגבל לכבוד החגים"

yeaaaa rightttttt

1890 שקל לגירסאת ה160 גיגה, גירסאות "חלשות" יותר כבר לא במלאי.

שנה אחת אחריות, ו14.90 תשלום חודשי.

קיצר עדיין המחיר לא שווה אפילו חשיבה לכיוון, המוקדנית הכמעט חביבה הסכימה איתי שיש באגים ובעיות אבל "יש צוות שעובד על זה והבעיות מתוקנות כל הזמן"

פורסם

קיצר עדיין המחיר לא שווה אפילו חשיבה לכיוון

תלוי למי

לפי דעתי זה עדיף על לקנות שני GF 7800GT

ויש אנשים כאלה שקונים 7800GT ואחר כך מתבכיינים שהמקס יקר מדיי

פורסם

טוב נכון ::)

אתה לא חייב להאמין לי... לא בעיה שלי... אבל כל מה שאני אומר זה שכמה שאני יודע למי שיש את המג'יק עדיין לא התלונן על באגים... (לא להוט אין לי דרך להשיג את התלונות שהגיעו להוט מן הסתם... לאתר אחר שמתמקד ביס והוט וכל הטלוויזיה בישראל... יש שם להרבה אנשים את המג'יק ולהרבה אנשים יש שם מקס... בנתיים לא נפתחה הודעה על באגים במג'יק... על המקס כל הזמן נפתחים הודעות חדשות...)

פורסם

זה לא עניין של להאמין לך או לא.

אני פשוט קראתי כמה מאמרים וסקירות של שניהם ולהוט מג'יק יש את אותן בעיות.

פורסם

המג'יק לא מושלם כמובן אבל כל מה שאני אומר זה שעדיין לא שמעתי אפילו אחד שהתלונן על הקלטות שנכשלו או על הקלטה שלא מפסיקה או על כל באג אחר....

פורסם

סתכל על המספרים של הלקוחות

יש הרבה יותר לקוחות מקס ככה שאין ספק שיהיו יותר תלונות

פורסם

נכון יש יותר לוקחות של מקס (אחרי הכל הוא כבר כמעט שנה בשוק...) אבל עדיין זה שאין תלונות מהלקוחות שכן קנו זה אומר שרוב הסיכויים שאין באגים כאלה...

פורסם

אז אתה לא יודע על מה אתה מדבר

מי אמר לך שאין תלונות?

מה אתה מרכז התלונות של הוט?

כל תלונה מגיעה אלייך ישר הבייתה?

פורסם

אבל כל מה שאני אומר זה שכמה שאני יודע למי שיש את המג'יק עדיין לא התלונן על באגים... (לא להוט אין לי דרך להשיג את התלונות שהגיעו להוט מן הסתם... לאתר אחר שמתמקד ביס והוט וכל הטלוויזיה בישראל... יש שם להרבה אנשים את המג'יק ולהרבה אנשים יש שם מקס... בנתיים לא נפתחה הודעה על באגים במג'יק... על המקס כל הזמן נפתחים הודעות חדשות...)

פורסם

המג'יק כבר משווק? :-X

פורסם

רק לטבים קונים אותו.

פורסם

המג'יק כבר משווק? :-X

כן כבר חודשיים בערך (אולי יותר אולי פחות...) אבל לא בערוצי זהב... אין לי מושג מתי זה יצא בערוצי זהב... בנתיים זה רק בתבל ומתב...

פורסם

אין איזה אפשרות אחרת להביא TIVO מחו"ל פשוט ואיכשהו לחבר אותו פה לממיר? כי בארה"ב לידיעתי כבר כמה שנים קיימים המכשירים וכל בעיות הילדות האלה נפתרו להם ממזמן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים