עבור לתוכן

כן או לא מקס?

Featured Replies

פורסם

אז מה אתם אומרים, yes max ?

מישהו יודע את הפרטים על המבצע לזמן מוגבל שYES מפרסמים כבר שבוע על ה"מפענח המקליט" שלהם ?

האם בלי קשר למבצע הממיר הזה בכלל מומלץ? אם לא אז למה (ושוב, בלי קשר למחיר!).

רב תודות יקירי (:

• תגובות 45
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשתי מילים: כרגע לא

אתה יודע למה?

הוא עושה המון בעיות (יש לי אותו בנתיים)

רק היום בלילה שמנו סרט להקליט, קמנו בבוקר והוא עדיין הקליט אותו (11 שעות רצוף)

אז אמרנו לו להפסיק, ואז הוא נתקע, ולא יכולנו אפילו לראות את ההקלטה של הסרט

(וזה לא פעם ראשונה שזה קורה לו)

חוץ מזה יש לו עוד המון באגים והוא נתקע לפעמים ואז צריך לעשות לו ריסט (להוציא מהחשמל ולהחזיר)

בקיצור, הוא פשוט מעצבן

בסה"כ הקונספט מצויין, רק חבל שעושים אותו כ"כ חרא...

כאילו, המכשיר פשוט לא מוכן לשיווק לדעתי, וזה בושה שהם מוציאים לשוק משהו שלא מוכן

זה בערך כמו למכור אלפא של תוכנה בתור גירסא סופית ולהבטיח שהם יוציאו עידכונים

פורסם
  • מחבר

השאלה הגורלית,

האם בעתיד יעדכנו את התוכנה למכשיר הנוכחי, ואז מי שקונה אותו כרגע במבצע יהנה גם ממחיר טוב וגם בעתיד ממוצר טוב.

או שבכלל מתכוונים להשיק את המערכת על חומרה אחרת ואז מי שיקנה אותו כרגע ידפק עם המכשיר הבייתי.

::)

פורסם

קשה לדעת אם הבעיה היא חומרתית או תוכנתית או שמא שתיהן ולכן לא הייתי מהמר ומחכה עם הקנייה או שתנסה לבנות מכשיר דומה משלך.

פורסם

מומלץ!

המכשיר שינה לי תחיים ;D

אין פירסומות רואה מתי שבא לי

דיברתי עם אחד ביס והוא אמר לי שהעניין של שתי תוכניות במקביל יסודר בעזרת תוכנה ומן הסתם גם ההקלטה של עונה שלמה.

קורה לעיתים שהוא לא מקליט וזה באמת מעצבן אבל אין מה לעשות...זה לא כאילו יש אלטרנטיבה(גם ההוט מג'יק ניחן בבעיות האלה ואף גרועות יותר)

פורסם

לפי מה שהבנתי, אמור לצאת בקרוב (בקרוב יכול להיות גם ב2009...) עדכון קושחה ליס מקס

ואני חושב שזה יהיה לאותו מכשיר, כלומר מי שכבר קנה אותו יהנה מהעידכון

הרי כמו עם הממירים של יס הרגילים, שמדי פעם מעדכנים אותם לגירסא חדשה יותר,

אז אני לא רואה סיבה שלא יעשו את אותו הדבר עם היס מקס (לא שזה אומר שזה מה שיקרה, אז זה סיכון בכל אופן)

וכמו שברטון הזכיר לי עכשיו, יש המון פונקציות חסרות במכשיר (למשל להגיד למכשיר להקליט כל יום שלישי ב7 בערוץ 3,

למשל לשים סימון בתוכנית מוקלטת שיהיה אפשר לחזור אליו, שיהיה אפשר לקבוע את מרווח ההקלטה לפני ואחרי תוכנית [למקרה

שהזמנים לא בדיוק תואמים בין הזמן של הממיר לזמן של הערוץ, ואז יש פספוס- כרגע הזמן הזה הוא 2 דקות אני חושב])

אי אפשר לבנות מכשיר דומה בעצמך

אפשר לבנות HTPC שמקליט דברים וכאלה, אבל מכיוון שהוא לא יכול לפענח את השידור בעצמו, אתה לא יכול להקליט

ולראות משהו אחר בו זמנית למשל, והוא לא יכול לגרום לממיר להחליף ערוצים (אלא אם כן הוא מחובר לשלט איכשהו, והוא שולט עליו)

פורסם

כרגע הזמן הזה הוא 2 דקות אני חושב])

אי אפשר לבנות מכשיר דומה בעצמך

אפשר לבנות HTPC שמקליט דברים וכאלה, אבל מכיוון שהוא לא יכול לפענח את השידור בעצמו, אתה לא יכול להקליט

ולראות משהו אחר בו זמנית למשל, והוא לא יכול לגרום לממיר להחליף ערוצים (אלא אם כן הוא מחובר לשלט איכשהו, והוא שולט עליו)

שתי דקות לפני ו10 דקות אחריי.

ואפשר לבנות HTPC אבל זה פשוט כל כך לא מגיע לרמת הנוחות של המקס

פורסם

10 דקות אחרי? טוב נו, אני פשוט שיערתי שזה כמו שהמרווח לפני התוכנית...

מה שכן, בHTPC אתה יכול לעשות עוד דברים (לשים שם תוכניות שהורדת מהאינטרנט, שירי MP3, נגן DVD)

וגם אתה יכול שיהיה לך בו יותר מקום

מה שמעלה את השאלה...

אפשר להחליף הארד דיסק/להוסיף הארד דיסק ליס מקס בשביל שיהיה לו יותר מקום? (כמו עם TIVO למשל)

פורסם

אני דיי בטוח שאפשר

פשוט תכניס לתוכו הארד דיסק חדש במקום ותאתחל.

הוא כבר יפרמט אותו ויכין אותו להקלטות של המקס

מקסימום לא עובד מחזירים את הדיסק הקודם.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שהבנתי הקלטה דרך כרטיס טלויזיה לא מתקרבת אפילו בצחוק לאיכות תמונה שמוצגת בטלויזיה.

בקשר להרדיסק, זה חיבור IDE רגיל והרדיסק לכל דבר? ניסית בכלל להחליף או שזה רק ממה שנראה לך ? ;D

פורסם

איכות ההקלטה של המקס זהה לזו של השידור(או לפחות קרובה לה מאד כי ממש לא מרגישים)

וכן זה הראד דיסק רגיל לכל עניין ודבר ולא ניסיתי להחליף אלא ניסיתי לעשות משהו הפוך

חיברתי אותו למחשב בנסיון להוציא ממנו את הסרטים אבל זה היה FS לא מזוהה.

פורסם

מה המחיר של זה היום?

פורסם

1700 ש"ח

אבל vatos אמר שיש איזה מבצע, אז לא יודע כמה זה דרך המבצע

וvatos, אני לא חושב שזה נכון

אני די בטוח שיש כרטיסים שיכולים לספק את אותה איכות

אבל שוב, לHTPC יש את הבעיות שלו

פורסם

וואטוס.. מה המבצע?

פורסם

קיבלתי את המקס חינם דרך הגרלה שהייתה לפני איזה חצי שנה ואני יכול להגיד שהוא משנה את החיים אבל במחיר שלו כרגע זה לא משתלם לקנות אותו...

כמו שאמרו למכשיר יש מספר בעיות טכניות - הוא ממשיך להקליט בלי הפסקה, נתקע וצריך לבצע ריסטרט או הדבר הכי מציק שהוא מקליט את התוכנית ושרוצים לצפות בה הוא אומר שקיימת בעיה ואי אפשר לצפות בהקלטה, אז בגדול המכשיר הוא אחלה מכשיר רק שעדכון גרסא ישפר אותו בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים