פורסם 2002 ביולי 2723 שנים :lol: צאו מפה יא חרמנים ;D ;D ;D טוב... מי שמכיר Yahoo! Grafitti מלא בנות משחקות בזה (סגנון "תופסים קו"). ואפשר להתחיל לצייר/לדבר על כל מיני "דברים" ותמיד יש איזה אחת משוגעת/חרמנית שתבקש את ה ICQ שלך... לי זה פעל בכל מקרה ;D 8) נ.ב: אל תאמינו לקטע של משחקות אותה תמימות... כולנו יודעים מה הן באמת רוצות בסוף 8)
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים LOL!! קרעת אותי עם ה"צאו מפה יא חרמנים"!! ראיתי את זה פעם.. שיחקתי בערך חצי דקה ויצאתי, אבל עכשיו כשאתה אומר את זה המשחק נשמע לי הרבה יותר מעניין.. סתם, למי יש כח עכשיו למצוא את זה..
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר טוב... אולי פשוט היה לי סתם מזל... אבל בכל מקרה: http://games.yahoo.com -> Yahoo! Grafitti ותבחרו חדר עם מלא אנשים נ.ב: אתם צריכים להרשם ל Yahoo קודם (אם יש לכם yahoo mail זה מספיק). עוד משהו, לאחד המשחקים שלהם קוראים Pool יענו ביליארד, אני מזמין את כולכם לשחק שם כי זה ממש כיף וממכר ואפילו יש תחרויות...
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר חחחחחחח :lol: תוריד Java PlugIn מ java.sun.com אתה צריך Standart Edition.
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר נ.ב:לא זה לא סתם מזל... רק חבל שאין שם ישראליות בעע הכל בחורות מקליפורניה בעיקר 8)
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר indeed כי מיקרוסופט החכמים הורידו את MS Virtual Machine מהאתר שלהם :boid: עריכה: המממ 120 צפיות בפחות מיום אחד, הממ מעניין למה? :lol: :smoke: ;D
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר אתה ממש נואש, הא? ;Dחח למה זה לא עובד?אתה בטוח שהתקנת את זה כמו שצריך?
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר נ.ב: אל תאמינו לקטע של משחקות אותה תמימות... כולנו יודעים מה הן באמת רוצות בסוף 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.