פורסם 2005 ביוני 1420 שנים שלום לכולם,אני עושה עבודת חקר במסגרת היחידה החמישית במדעי-החברה והכנתי את השאלון המצורף ואודה מאוד לכל מי שיוכל להקדיש דקה מזמנו בשביל לענות עליו. העבודה נחשבת לי ביותר יחידה במדעי-החברה והיא עוסקת בהפשעת הגורמים הפסיכולוגיים בשיווק ופרסום על הרגלי הצריכה של הצרכנים. תצטטו את השאלון בבקשה ותענו עליו.תודה מראש גיל: מין: ז\נא. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי:1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מועטה4. בכלל לאב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאד. גיבשתי בעבר דעה חיובית כלפי מוצר רק בזכות הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאה. גיבשתי בעבר דעה שלילית כלפי מוצר רק בגלל הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאו. אני חושב שהפרסומת מגזימות בדרך החיובית שבה הן מנסות להציג את המוצר :1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאז. אני מבחין בניסיונות של המפרסמים להשפיע עלי בדרכים פסיכולוגיות בפרסום:1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאח. לצרכן נבון אסור להיות מושפע כלל מפרסומת: 1. מסכים מאוד2. מסכים3. לא כל-כך מסכים4. לא מסכיםט. לדעתי, החשיבות של הגורמים הפסיכולוגיים עבור המפרסמים בפירסום היא:א. חשובה מאודב. חשובהג. בעלת חשיבות משנית ביותרד. לא חשובהי. קניתי פעם מוצר שלא ממש הזדקקתי לו, רק בגלל הפרסומת שלו:א. הרבה מאוד פעמיםב. די הרבה פעמיםג. כמעט ולא ד. אף פעם לאי"א. יש פירסומות שאני מאוד אוהב לראות, משום שהן מצחיקות, יפות או מרגשות:א. יש הרבה מאודב. יש בודדותג. יש אחתד. אין בכלל
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים גיל: מין: ז\נ א. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מועטה (לא רואה כמעט טלוויזיה) 4. בכלל לא ב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4. בכלל לא ג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4. בכלל לא ד. גיבשתי בעבר דעה חיובית כלפי מוצר רק בזכות הפרסומת שלו: 1. כן, כלפי הרבה מוצרים 2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים 3. כן, רק כלפי מוצר אחד 4. מעולם לא ה. גיבשתי בעבר דעה שלילית כלפי מוצר רק בגלל הפרסומת שלו: 1. כן, כלפי הרבה מוצרים 2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים 3. כן, רק כלפי מוצר אחד 4. מעולם לא ו. אני חושב שהפרסומת מגזימות בדרך החיובית שבה הן מנסות להציג את המוצר : 1. תמיד 2. לרוב כן 3. לרוב לא 4. לא ז. אני מבחין בניסיונות של המפרסמים להשפיע עלי בדרכים פסיכולוגיות בפרסום: 1. תמיד 2. לרוב כן 3. לרוב לא 4. לא ח. לצרכן נבון אסור להיות מושפע כלל מפרסומת: 1. מסכים מאוד 2. מסכים 3. לא כל-כך מסכים (פרסומות נותנות אינפורמציה שלפעמים יכולה להיות רלוונטית) 4. לא מסכים ט. לדעתי, החשיבות של הגורמים הפסיכולוגיים עבור המפרסמים בפירסום היא: א. חשובה מאוד ב. חשובה ג. בעלת חשיבות משנית ביותר ד. לא חשובה י. קניתי פעם מוצר שלא ממש הזדקקתי לו, רק בגלל הפרסומת שלו: א. הרבה מאוד פעמים ב. די הרבה פעמים ג. כמעט ולא (אולי איזה חטיף ) ד. אף פעם לא י"א. יש פירסומות שאני מאוד אוהב לראות, משום שהן מצחיקות, יפות או מרגשות: א. יש הרבה מאוד ב. יש בודדות ג. יש אחת ד. אין בכלל בהצלחה בעבודה...
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מין זכרמידה מועטה.במידה רבהבמידה רבהכן,כלפי מספר מוצרים בודדים.כן כלפי מספר מוצרים בודדים.לרוב כןתמידלא כלכך מסכים.חשובהלא כלכך מסכים.חשובהיש הרבה מאוד.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים גיל: מין: זא. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי:3. במידה מועטהב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים:12. במידה רבהג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים:2. במידה רבהד. גיבשתי בעבר דעה חיובית כלפי מוצר רק בזכות הפרסומת שלו:4. מעולם לאה. גיבשתי בעבר דעה שלילית כלפי מוצר רק בגלל הפרסומת שלו:4. מעולם לאו. אני חושב שהפרסומת מגזימות בדרך החיובית שבה הן מנסות להציג את המוצר :2. לרוב כןז. אני מבחין בניסיונות של המפרסמים להשפיע עלי בדרכים פסיכולוגיות בפרסום:3. לרוב לאח. לצרכן נבון אסור להיות מושפע כלל מפרסומת:1. מסכים מאודט. לדעתי, החשיבות של הגורמים הפסיכולוגיים עבור המפרסמים בפירסום היא:א. חשובה מאודי. קניתי פעם מוצר שלא ממש הזדקקתי לו, רק בגלל הפרסומת שלו:ד. אף פעם לאי"א. יש פירסומות שאני מאוד אוהב לראות, משום שהן מצחיקות, יפות או מרגשות:א. יש הרבה מאוד
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים גיל: מין: ז\נא. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי:1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מועטה4. בכלל לאמה זה גורמים פסיכולוגיים?ב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאמה זה השפעות פסיכולוגיות?ג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאתלוי בסוג המוצר ובמחירד. גיבשתי בעבר דעה חיובית כלפי מוצר רק בזכות הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאכן. לא זוכר כמה פעמים. במידה והפרסומת אינפורמטיבית.ה. גיבשתי בעבר דעה שלילית כלפי מוצר רק בגלל הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאכן. די הרבה פעמים. כאשר הפרסומת ממש מעצבנת.ו. אני חושב שהפרסומת מגזימות בדרך החיובית שבה הן מנסות להציג את המוצר :1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאז. אני מבחין בניסיונות של המפרסמים להשפיע עלי בדרכים פסיכולוגיות בפרסום:1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאאני לא יודע למה הכוונה בדרכים פסיכולוגיות.ח. לצרכן נבון אסור להיות מושפע כלל מפרסומת: 1. מסכים מאוד2. מסכים3. לא כל-כך מסכים4. לא מסכיםט. לדעתי, החשיבות של הגורמים הפסיכולוגיים עבור המפרסמים בפירסום היא:א. חשובה מאודב. חשובהג. בעלת חשיבות משנית ביותרד. לא חשובהלא יודע.י. קניתי פעם מוצר שלא ממש הזדקקתי לו, רק בגלל הפרסומת שלו:א. הרבה מאוד פעמיםב. די הרבה פעמיםג. כמעט ולא ד. אף פעם לאתלוי. מוצרי חשמל - לא. מזון - כן (שווה לפעמים לבדוק מוצר חדש). שונות - לא ממש (אולי כשהייתי קטן).י"א. יש פירסומות שאני מאוד אוהב לראות, משום שהן מצחיקות, יפות או מרגשות:א. יש הרבה מאודב. יש בודדותג. יש אחתד. אין בכללבד"כ פירסומות מחו"ל. רוב הפרסומות בארץ די מעצבנות או בכלל לא מובנות.אם זה עוזר, אז אני מעדיף לצפות בפרסומות מושקעות עם הרבה גרפיקה ופעלולי מחשב ובפרסומת מצחיקות, אני מעדיף לצפות בפרסומות שמציגות בחורות בביקיני מאשר פרסומות המציגות מידע יבש, ואני נוטה לא לרכוש מוצרים של חברות שיש להן פרסומות מעצבנות.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים עם אני אראה פרסומת מעצבנת, זה לא אומר שאני לא אקנה תמוצר, עלה לפי מה שהוא שווה באמת.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים עם אני אראה פרסומת מעצבנת, זה לא אומר שאני לא אקנה תמוצר, עלה לפי מה שהוא שווה באמת.חברות פרסום בכוונה יוצרות פרסומות שמיועדות לעצבן אנשים, מכיוון שמלמדים אותם בביה"ס לפרסום שאם הפרסומת מעצבנת, אז אנשים יזכרו את המוצר ויקנו אותו.במידה ואנשים בכוונה ימנעו מלקנות מוצרים של חברות שיש להן פרסומות מעצבנות, אז החברות יקלטו אולי את המסר ואנחנו הצופים נצטרך לסבול פחות ופחות פרסומות מעצבנות, ואולי אפילו נהנה מפרסומות איכותיות כמו בחו"ל במקום לזפזפ כל הזמן.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים גיל: 15 מין: ז\נא. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי:1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מועטה4. בכלל לאב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאד. גיבשתי בעבר דעה חיובית כלפי מוצר רק בזכות הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאה. גיבשתי בעבר דעה שלילית כלפי מוצר רק בגלל הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים (סלקום וכל מיני חארטות של ג' מכוערית)3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאו. אני חושב שהפרסומת מגזימות בדרך החיובית שבה הן מנסות להציג את המוצר :1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאז. אני מבחין בניסיונות של המפרסמים להשפיע עלי בדרכים פסיכולוגיות בפרסום:1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאח. לצרכן נבון אסור להיות מושפע כלל מפרסומת: 1. מסכים מאוד2. מסכים3. לא כל-כך מסכים4. לא מסכיםט. לדעתי, החשיבות של הגורמים הפסיכולוגיים עבור המפרסמים בפירסום היא:א. חשובה מאודב. חשובהג. בעלת חשיבות משנית ביותרד. לא חשובהי. קניתי פעם מוצר שלא ממש הזדקקתי לו, רק בגלל הפרסומת שלו:א. הרבה מאוד פעמיםב. די הרבה פעמיםג. כמעט ולא ד. אף פעם לאי"א. יש פירסומות שאני מאוד אוהב לראות, משום שהן מצחיקות, יפות או מרגשות:א. יש הרבה מאודב. יש בודדותג. יש אחתד. אין בכלל
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים גיל: 18 מין: ז\נא. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי:1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מועטה4. בכלל לאב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים:1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאד. גיבשתי בעבר דעה חיובית כלפי מוצר רק בזכות הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאה. גיבשתי בעבר דעה שלילית כלפי מוצר רק בגלל הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאו. אני חושב שהפרסומת מגזימות בדרך החיובית שבה הן מנסות להציג את המוצר :1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאז. אני מבחין בניסיונות של המפרסמים להשפיע עלי בדרכים פסיכולוגיות בפרסום:1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאח. לצרכן נבון אסור להיות מושפע כלל מפרסומת:1. מסכים מאוד2. מסכים3. לא כל-כך מסכים4. לא מסכיםט. לדעתי, החשיבות של הגורמים הפסיכולוגיים עבור המפרסמים בפירסום היא:א. חשובה מאודב. חשובהג. בעלת חשיבות משנית ביותרד. לא חשובהי. קניתי פעם מוצר שלא ממש הזדקקתי לו, רק בגלל הפרסומת שלו:א. הרבה מאוד פעמיםב. די הרבה פעמיםג. כמעט ולא ד. אף פעם לאי"א. יש פירסומות שאני מאוד אוהב לראות, משום שהן מצחיקות, יפות או מרגשות:א. יש הרבה מאודב. יש בודדותג. יש אחתד. אין בכלל
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מחבר Borg,גורמים פסיכולוגיים הם למשל - 1. שמקשרים בין דמות מפורסמת למוצר (למשל ספורטאי או דמות בטלנובלה למוצר כלשהו) בשביל שתקנה את המוצר, שיווצר אצלך בראש קשר בין הדמות המוערצת\מוערכת לבין המוצר.2. שמבטיחים לך שאם תקנה את המוצר, חייך ישתנו בצורה מדהימה וכו'...3. ש"מאיימים" עלייך שאם לא תקנה את המוצר יהיה לך פחות טוב (למשל - אנשים שהשתמשו במשחת שיניים X - השיניים שלהם לבנות. אנשים שהשתמשו במשחה מתחרה - השיניים שלהם צהובות. או מסיר כתמים X הצליח להוריד את הכתם ומסיר אחר לא הצליח). 4. ועוד דברים בסגנון הזה.השפעות פסיכולוגיות: כל ההשפעות שגרמות לך כאשר אתה צופה מפרסומות המשלבות בינהן את הגורמים המוזכרים למעלה. האם פרסומות שכוללות מאפיניים כאלו, כמו שרשמתי, משפיעות על יחסך למוצר? ואם כן - באיזה רמה? (שאלה 2 בשאלון).אני מקווה שהכל ברור עכשיו.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים Borg,גורמים פסיכולוגיים הם למשל - 1. שמקשרים בין דמות מפורסמת למוצר (למשל ספורטאי או דמות בטלנובלה למוצר כלשהו) בשביל שתקנה את המוצר, שיווצר אצלך בראש קשר בין הדמות המוערצת\מוערכת לבין המוצר.2. שמבטיחים לך שאם תקנה את המוצר, חייך ישתנו בצורה מדהימה וכו'...3. ש"מאיימים" עלייך שאם לא תקנה את המוצר יהיה לך פחות טוב (למשל - אנשים שהשתמשו במשחת שיניים X - השיניים שלהם לבנות. אנשים שהשתמשו במשחה מתחרה - השיניים שלהם צהובות. או מסיר כתמים X הצליח להוריד את הכתם ומסיר אחר לא הצליח). 4. ועוד דברים בסגנון הזה.השפעות פסיכולוגיות: כל ההשפעות שגרמות לך כאשר אתה צופה מפרסומות המשלבות בינהן את הגורמים המוזכרים למעלה. האם פרסומות שכוללות מאפיניים כאלו, כמו שרשמתי, משפיעות על יחסך למוצר? ואם כן - באיזה רמה? (שאלה 2 בשאלון).אני מקווה שהכל ברור עכשיו.ערכתי.
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים גיל: 15 מין: ז\נא. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי:1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מועטה4. בכלל לאב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים:1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאד. גיבשתי בעבר דעה חיובית כלפי מוצר רק בזכות הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאה. גיבשתי בעבר דעה שלילית כלפי מוצר רק בגלל הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאו. אני חושב שהפרסומת מגזימות בדרך החיובית שבה הן מנסות להציג את המוצר :1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאז. אני מבחין בניסיונות של המפרסמים להשפיע עלי בדרכים פסיכולוגיות בפרסום:1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאח. לצרכן נבון אסור להיות מושפע כלל מפרסומת:1. מסכים מאוד2. מסכים3. לא כל-כך מסכים4. לא מסכיםט. לדעתי, החשיבות של הגורמים הפסיכולוגיים עבור המפרסמים בפירסום היא:א. חשובה מאודב. חשובהג. בעלת חשיבות משנית ביותרד. לא חשובהי. קניתי פעם מוצר שלא ממש הזדקקתי לו, רק בגלל הפרסומת שלו:א. הרבה מאוד פעמיםב. די הרבה פעמיםג. כמעט ולא ד. אף פעם לאי"א. יש פירסומות שאני מאוד אוהב לראות, משום שהן מצחיקות, יפות או מרגשות:א. יש הרבה מאודב. יש בודדותג. יש אחתד. אין בכלל
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים שלום לכולם,אני עושה עבודת חקר במסגרת היחידה החמישית במדעי-החברה והכנתי את השאלון המצורף ואודה מאוד לכל מי שיוכל להקדיש דקה מזמנו בשביל לענות עליו. העבודה נחשבת לי ביותר יחידה במדעי-החברה והיא עוסקת בהפשעת הגורמים הפסיכולוגיים בשיווק ופרסום על הרגלי הצריכה של הצרכנים. תצטטו את השאלון בבקשה ותענו עליו.תודה מראש גיל: 16 מין: ז\נא. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי:1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מועטה4. בכלל לאב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה3. במידה מעטה4. בכלל לאד. גיבשתי בעבר דעה חיובית כלפי מוצר רק בזכות הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאה. גיבשתי בעבר דעה שלילית כלפי מוצר רק בגלל הפרסומת שלו:1. כן, כלפי הרבה מוצרים2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים3. כן, רק כלפי מוצר אחד4. מעולם לאו. אני חושב שהפרסומת מגזימות בדרך החיובית שבה הן מנסות להציג את המוצר :1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאז. אני מבחין בניסיונות של המפרסמים להשפיע עלי בדרכים פסיכולוגיות בפרסום:1. תמיד2. לרוב כן3. לרוב לא4. לאח. לצרכן נבון אסור להיות מושפע כלל מפרסומת: 1. מסכים מאוד2. מסכים3. לא כל-כך מסכים4. לא מסכיםט. לדעתי, החשיבות של הגורמים הפסיכולוגיים עבור המפרסמים בפירסום היא:א. חשובה מאודב. חשובהג. בעלת חשיבות משנית ביותרד. לא חשובהי. קניתי פעם מוצר שלא ממש הזדקקתי לו, רק בגלל הפרסומת שלו:א. הרבה מאוד פעמיםב. די הרבה פעמיםג. כמעט ולא ד. אף פעם לאי"א. יש פירסומות שאני מאוד אוהב לראות, משום שהן מצחיקות, יפות או מרגשות:א. יש הרבה מאודב. יש בודדותג. יש אחתד. אין בכלל
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים שלום לכולם, אני עושה עבודת חקר במסגרת היחידה החמישית במדעי-החברה והכנתי את השאלון המצורף ואודה מאוד לכל מי שיוכל להקדיש דקה מזמנו בשביל לענות עליו. העבודה נחשבת לי ביותר יחידה במדעי-החברה והיא עוסקת בהפשעת הגורמים הפסיכולוגיים בשיווק ופרסום על הרגלי הצריכה של הצרכנים. תצטטו את השאלון בבקשה ותענו עליו. תודה מראש גיל: מין: ז\נ א. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מועטה 4. בכלל לא ב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4. בכלל לא ג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4. בכלל לא ד. גיבשתי בעבר דעה חיובית כלפי מוצר רק בזכות הפרסומת שלו: 1. כן, כלפי הרבה מוצרים 2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים 3. כן, רק כלפי מוצר אחד 4. מעולם לא ה. גיבשתי בעבר דעה שלילית כלפי מוצר רק בגלל הפרסומת שלו: 1. כן, כלפי הרבה מוצרים 2. כן, כלפי מספר מוצרים בודדים 3. כן, רק כלפי מוצר אחד 4. מעולם לא ו. אני חושב שהפרסומת מגזימות בדרך החיובית שבה הן מנסות להציג את המוצר : 1. תמיד 2. לרוב כן 3. לרוב לא 4. לא ז. אני מבחין בניסיונות של המפרסמים להשפיע עלי בדרכים פסיכולוגיות בפרסום: 1. תמיד 2. לרוב כן 3. לרוב לא 4. לא ח. לצרכן נבון אסור להיות מושפע כלל מפרסומת: 1. מסכים מאוד 2. מסכים 3. לא כל-כך מסכים 4. לא מסכים ט. לדעתי, החשיבות של הגורמים הפסיכולוגיים עבור המפרסמים בפירסום היא: א. חשובה מאוד ב. חשובה ג. בעלת חשיבות משנית ביותר ד. לא חשובה י. קניתי פעם מוצר שלא ממש הזדקקתי לו, רק בגלל הפרסומת שלו: א. הרבה מאוד פעמים ב. די הרבה פעמים ג. כמעט ולא ד. אף פעם לא(אלא אם כן משחקים נחשבים) י"א. יש פירסומות שאני מאוד אוהב לראות, משום שהן מצחיקות, יפות או מרגשות: א. יש הרבה מאוד ב. יש בודדות (החדשה של YES.. השיר הזה ממכר ) ג. יש אחת ד. אין בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.