גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט - בעיקר כי שמעתי שתלת מימד פסיבי לא ניתן לראות HD בתלת מימד (זה נכון? - כי קראתי איפהשהוא שבמסך של LG החדשים - מקבלים HD גם בפסיבי) אני מצרף סקר...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.macworld.co.uk/ipad-iphone/news/?newsid=3376046&pagtype=allchandate מילות פרידה, מישו?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
השדרוג צפוי להגיע בין דצמבר וינואר. אין תגובה רשמית כרגע מהחברה לאשר את זה, אבל אם זה יקרה זה יהפוך אותה לאחת מהיצרניות הראשנות להציג עדכון לנוגט, לצד סוני וסמסונג. למקור ורשימת המכשירים שצפויים לקבל את העדכון: http://en.yibada.com/articles/165553/20161007/xiaomi-android-7-0-nougat-update-arriving-soon-for-xiaomi-mi-5s-mi-5s-plus-mi-5-redmi-note-3-4-redmi-3-3s-3a-redmi-pro-mi-max-and-more.htm
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
The price for the 30GB model - the only one so far on the cards - is $249.99. That's exactly the same price as Apple's 30GB iPod. The device will hit the streets on November 14 in the US. http://www.jakeludington.com/zune/20061001_zune_and_ipod_photo_comparison.html
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צילומים חדשים מוכיחים לכאורה כי מכשיר הדגל הבא של היצרנית הקוריאנית אכן יגיע עם מערך מצלמות כפול בחלקו האחורי ב-LG נחושים לשפר בשנה הנוכחית את מעמדם בשוק המכשירים החכמים, לאחר שסיימו את שנת 2015 עם מכירות כמעט זהות לאלו של שנת 2014 ועם הפסד נקי (כ-59.7 מיליון מכשירים שנמכרו וכ-117 מיליון דולרים שהופסדו ברבעון הרביעי בלבד), ונראה כי הם מאמינים שגימיקים מסויימים הם אלו שיסייעו להם להתעלות אל מול התחרות המרובה. מספר תמונות חדשות שהגיעו אל הרשת מציגות את מה שלכאורה מהווה את ה-LG G5, מכשיר הדגל הגדול הבא של החברה שיחשף בעוד קצת פחות מחודש, כשהוא עטוף במעטפת פלסטיק עבה וכעורה שמהווה טקטיקה מוכרת אשר נועדה להסתיר את המראה הסופי הרשמי של הסמארטפון. אם נניח שזהו אכן ה-G5…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בסמסונג טאצ'ויז F480. כל פעם שאני מצלם תמונות, ובא להעביר אחרי זה למחשב (בדרך כלל יום יומיים) אני שם לב שהתמונה נחלקת ל2 חלקים (לא בהכרח שווים) ומה שקורה זה שתמיד החלק התחתון זז ימינה (כמו שווארמה) כך שבחלק השמאלי אני מקבל את הסוף של החלק הימני או לפעמים אני מקבל בחלק הזה קטע אפור. הבעיה נפוצה? יש דרך לתקן אותה? הבעיה בפון או בכ.זיכרון? יש דרך לתקן את הבעיה? ויש דרך לתקן את התמונות? ניסיתי עם "צייר" אבל אי אפשר, צריך משהו מקצועי יותר.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שאם מצלמים ליד המים אז אפשר לעשות תמונות צפות מישהו ידוע מה זה?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
תמונות עדכניות מאשרות לנו את השם OnePlus 3, ומציעות מספר הצצות על העיצוב הצפוי של המכשיר הדיווחים והמידע אודות מכשיר הדגל הבא של חברת OnePlus ממשיכים לזרום אלינו, כשהפעם מדובר בכמה סטים של צילומים בלתי רשמיים אשר מציגים את המראה המיועד, לצד כמה עיבודי קונספט למארז שלו אשר מאשרים, לכאורה, את שם הדגם OnePlus 3 שילווה אותו. מהצילומים הזמינים נראה כי ה-OnePlus 3 החדש לא ימשיך את הכיוון הויזואלי שראינו ב-OnePlus X המוזל בסוף השנה שעברה, אלא יאמץ לעצמו מראה שמרגיש מעט כמו שילוב בין ה-OnePlus 2 לבין מכשירי ה-One M9 וה-10 של HTC. הוריאציות האפשריות לאריזה שבה ישווק ה-OnePlus החדש – הפעם ללא צורך בכל מיני הזמנות והמתנות בתורים וירטואליים, אנחנו מקווים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכשיר ה-Meizu 15 מאמץ את טרנד הפאנלים המוארכים עם השוליים המקוצצים, ולוקח אותו לנקודת קיצון לכתבה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
Nokia N81 הוא כנראה הממשיך של N91 . יוכרז ב29 באוגוסט עם עוד פלאפונים בלונדון לעוד תמונות: http://justamp.blogspot.com/2007/08/tons-of-live-pics-of-nokia-n81.html
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, העלנו לאתר תמונות חדשות שצילמנו. http://www.icell.co.il/article_87.html תהנו... אדם
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בhtc people. אני משנה לאיש קשר לתמונה אחרת מהגלריה, או מגוגל לדוג', ואכן זה משתנה. אולם לאחר חיוג או כמה חיוגים אליו, התמונה מתעדכנת חזרה לתמונה שלו מהפייסבוק. איך אני גורם לו לשמור את התמונה המקוסטמת ששיניתי ולא לחזור כל פעם לתמונה מהפייסבוק?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז בחרתי תמונה לשים בתור רקע וכשאני עושה זאת אז התמונה נהית בגודל מקורי וגדול מידי בשביל המסך והתמונה נהרסת ככה, איך אני יכול לקבוע תמונה כרקע ושהגודל של התמונה יהיה מותאם לגודל המסך?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על חוסר תמיכה של מכשיר ה-samsunge galaxy ace plus באפליקציות הבאות: viber, waze ו-whatsapp ?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם! אם פרסמתי במקום הלא נכון אני מצטערת, זה פשוט נראה לי הכי מתאים אז ככה, יש לי את הסטרימר של גוגל, חיברתי אותו לטלוויזיה, אני מצליחה להזרים יוטיוב גם מהמחשב וגם מאייפד או אייפון, אבל אני לא מצליחה להזרים את הנטפליקס! הוא עובד לי במחשב, ובאייפון, ובאייפד, יש לי את השירות unblock us שמדמה את האייפי שלי לכזה של ארצות הברית, אבל ברגע שאני מנסה להזרים איזה סרט דרך הסטרימר, הוא נתקע... למישהו יש עצה בשבילי? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים לאחרונה קניתי קינדל ואני ממש ממש מרוצה ממנו, באמת המחיר ממש לא בשמיים והמכשיר פשוט עובד טוב וממש נח לקריאה. הדבר היחיד שחסר לי זה תמיכה בעברית, אני יודע שאין תמיכה רשמית, אבל רציתי לדעת אם מישהו במקרה מכיר דרך כלשהי לקבל תמיכה בעברית? הבנתי שאם אני פשוט מעלה למכשיר קובץ PDF בלי המרה, אז אני אראה עברית, אבל הבנתי שלראות PDF בלי המרה זה ממש לא נח... האם יש עוד אלטרנטיבות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מכשיר חדש. HTC Desire לאחר בירור על מקומות בארץ (על פי זאפ). המכשיר מגיע בחלק מהחנויות עם גרסה של אנדרואיד 2.2 החדשה יותר. עם תמיכה בעברית לא מלאה. למה הכוונה לא מלאה? האם כדאי לקחת את הסיכון?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם!! הנושא הזה דיי מציק לי, אני אסביר. כשמבקשים המלצה לנגן MP3, רוב הזמן דורשים שהוא יתמוך בעברית, כלומר שיציג את השמות של השירים בעברית. עכשיו מה שמעצבן אותי זה שאני לא מסוגל להבין למה! למה זה כל כך חשוב? מקסימום שבמקסימום, לכתוב את שם השיר באותיות אנגליות או באנגלית. או שאולי יש עוד איזה סיבה שלא חשבתי עליה?? :
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בתאילנד מכשיר של Samsung GT-S5560, והוא כמובן לא תומך בעברית. לפי המפרט באתר סמסונג המכשיר רץ על מערכת הפעלה SHP עם ממשק גרפי TouchWiz. תהיתי אם איך-שהוא ניתן להוריד ולהתקין תמיכה בעברית במכשיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו הכותרת , מישהו יודע אם שירים בקובץ flac נתמכים במכשיר ? tnx
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ל i digital אין מושג אם יצא תמיכה בעיברית לנגנים החדשים (דור שלישי...) האם למישהו יש מושג כיצד אני יכול להכניס עברית לנגן שלי?? בתודה מראש... יניב.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, ראיתי באתר של oneplus שדגם ה- X קיים בגרסה אירופאית, איך התמיכה שלו בתדרים של רשתות הסלולר בישראל ? ב- GSM, דור 3.5 ודור 4 ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני יודע שטחנו את הנושא הזה המון אבל בגלל שלא מצאתי תשובה מספקת אני שואל שוב. האם מכשיר I9000S יעבוד טוב בפלאפון? התקשרתי אליהם ואמרו שרוב הפריסה זה בתדר 2100 אבל אי אפשר לדעת הם אמרו לי. אני גר באיזור המרכז אם זה משנה מבחינת הקליטה.. אשמח לתגובות מכאלה שקנו תמכשיר הזה והם ברשת פלאפון. תודה מראש לעונים!
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
האם המכשיר סמסונג c3053 תומך בהוט מובייל? אם לא מה האפשרויות בתקציב עד 600 ש''ח עדיפות למכשיר רגיל. המכשיר מיועד לאדם מבוגר
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה פאלפון חדש Sony Ericsson W8 ואמרו לי בחנות שיש בעיות קליטה וזה משודר על תדר 2100 או משהו כזה. הם גם אמרו שיש בעיה בכל החברות ואני בפאלפון האם הם צדקו זאת אומרת שאם אעבור לסלקום או לאורנג' הבעיה תישאר? בעיקרון אני בן אדם שלא ממש מדבר בטלפון יש לי סים בלי שיחות והאנשים היחידים שמתקשרים אלי הם ההורים שלי וגם רק שאני יוצא למסיבה אז אני שואל האם הבעיה תהיה באזורים מסוימים והאם היא תהיה כל הזמן ודבר שני האם זה יפריע לwifi? ודבר אחרון יש פתרון לדבר הזה והאם כדאי לקנות אותו עם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-