עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by moshmushon,

לא מצליח להבין משהו בקשר למכשיר. התקשרתי היום ל-APPLE בארה"ב ואמרו לי שאופציית ה-GPS באייפוד וכן באייפון היא דרך WIFI בלבד. אני מניח שזה אומר שאם אין אינטרנט אז אין Google maps ואז אין גם GPS. נכון? אם כן - אז מה זו האנטנה הזו שאפשר לחבר בתחתית האייפון וכתוב עליה GPS? זו לא אנטנת GPS רגילה? אי אפשר לחברה גם לאייפוד? בקיצור- לIPOD TOUCH יש או אין GPS? אפשר או אי אפשר להתקין תוכנת ניווט? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by ori24,

שלום רב, מתכון לקנות שם את הגלקסי 2,רציתי לדעת ממי שקנה שם מכשיר,איך החנות? שירות? אמינות? האם הם עושים בעיות מימוש אחריות? בתודה מראש לכולם!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. הפעלה ראשונית

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. לפני כמאת שנה קניתי SAMSUNG I8910 בחנות GOMOBILE המכשיר במהרה התברר לי כפגום בגלל כמה בעיות: *פיקסל מת\תקוע על המסך *כתמי תאורה (על המסך יש פיקסלים שפשוט לא מוארים מין כתמים שחורים דומים לצורת מפת כדור הארץ בולט במיוחד בכאשר המסך שחור והמכשיר טוען משהו..) *טאץ לא עובד באזור העליון הימני של המסך והאזור התחתון השמאלי המכשיר במצב טוב מאוד יש שריטות על מסדרת המתכת בגלל המפתחות בכיס שקע אחד בקוטר חצי מ"מ בגלל נפילה זה הכול. כאשר הבאתי לGOMOBILE את המכשיר (לאחר קרוב לחצי שנה מאז שקניתי אותו לא יכולתי למסור לפני בגלל היותי בחו"ל) צירפתי מכתב עם תאור כול הבעיות והוכחות לכך היו גם בעיות תוכנה רבות לכן ביקשתי עדכון תוכנה וציינתי לאיזה עדכון אפילו. שירות האחריות התעקב וקיבלתי…

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  5. בכנס המפתחים שלה בסן פרנסיסקו, חשפה גוגל את הגירסה המרכזית הבאה של מערכת ההפעלה שלה עבור מכשירים חכמים. הנה כל החידושים והשיפורים המרכזיים שמצפים לנו מעבר לפינה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%93%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d/

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by Esparco,

שלום חברים, אפליקציה חדשה לשידור וידאו מהמכשיר - לחברים שלכם בזמן אמת. אייפון ------- https://itunes.apple.com/us/app/katamba-go-live!/id981993105?l=iw&ls=1&mt=8 אנדרואיד ----------- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsregion.katamba

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by RMX,

שלום, ברצוני לקנות mp3 חדש אחרי שהmp3 הנוכחי שלי שנמצא אצלי כבר שנתיים וחצי עושה הרבה בעיות עם המגעים. אני ממש אוהב את הmp3 הזה מבית חברת Sony Network Walkman , קומפקטי מאוד בעל 512gb ואיכות סאונד גבוהה. במחיר אני מוכן להשקיע אם צריך, הgb לא ממש חשוב לי אפילו 512 זה טוב אני גם לא מחפש שיהיה לו מסך גדול או משהו. אני מעוניין באיכות גבוהה, ושיהיה קטן שמתאים גם לריצה. תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  8. יש בזה חוט ירוק ואדום מלופפים יחד על חוט לבן עוד חוט אדום בנפרד ועוד חוט ירוק בנפרד ו2 חוטי נחושת כל אחד בנפרד. קניתי את הבננה השאלה היא איפה אני מחר למה. יש על הבננה 3 מקומות שאפשר להלחים אליהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. איך עושים זאת?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש את הפלאפון הזה מאיביי: http://www.ebay.co.uk/itm/UK-APPLE-iPhone-3G-8GB-Jailbreak-Unlocked-Smart-Phone-Excellent-Condition-/220908101993?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item336f262169 השאלה שלי היא כזו, האם יש אפשרות להפוך אותו אחכ לעברית? או שיש אפשרות להוריד תוכנה עם מקלדת בעברית?? והאם 600 וקצת שח שווה את הפלא? ועוד שאלה בבקשה, ראיתי אצל ידידה שלי מהעבודה שיש לה גם פלאפון זהה רק עם 16 גיגה, שאין מקום להרוחיב את הזיכרון, האם זה נכון?? והאם נגיד אם אני אהפוך את הפלא לעברית הגי פי אס יעבוד לפי הכבישים בארץ?? אני יודע שיש פלאפון חדש וטוב יותר ה 4 אבל אין לי תקציב כרגע. תודה לעונים ועוד שאלה קטנה בבקשה, יש הבגל בין האייפון 3 של ה 8 גיגה לבין ה 16 גי…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by erezo,

שאלה שאולי תישמע טפשית אך אני רוצה לקבל עליה תשובה, רכשתי מטען מקורי נוסף עבור המכשיר שלי, וכבל MICRO USB שקצת שונה מהכבל המקורי של המוצר אך גם כן שייך ל LG, האם יש משמעות טכנית כלשהי שהכבל MICRO USB לא מקורי כמו שבקופסה? כשהטלפון סיים את הטעינה השנאי חשמל היה מעט חם, האם זה נחשב תקין? האם הזרם והמתח שעובר בכבל התואם שונה מהמתח והזרם שבכבל המקורי? יכול להיות שזה קורה גם במטען ובכבל המקוריים ולא שמתי לב לכך. צירפתי תמונות.

12. בס"ד שבוע טוב אני לא כל כך מכירים את הטלפונים החכמים רק ממה שאני רואה אצל אחרים מה שחשוב לי ביותר זה: מחיר איכות - לא מעוניין לרוץ לתקן כל שנה אחריות לשנה לפחות וגם שתיהיה מעבדה באיזור המרכז ולא בסוף העולם שירות טוב, שלא יעשו לי משחקים אם הטלפון עושה בעיות או יבקשו תשלום על תיקונים בתקופת האחריות בתירוצים שונים ומשונים השימושים שלי מאוד בסיסיים אני חושב SMS, whatsup, צבע אדום, waze קצת, moovit, מצלמה, שמיעה של audio, קצת אתרים באינטרנט, skype בשביל הדברים האלה זה עד כמה משנה לי איזו גירסה של אנדרואיד? מה אתם אומרים על טלפון מחודש\מתצוגה ? אמרולי שמחודש זה אחד שבדרך כלל יש לו היסטוריה של תקלות זה נכון? אני רואה בזאפ טלפונים ב-300 שקל מה אתם אומרים על זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות טאלבט בין 1000 ש"ח - 1,600 ש"ח גג אני יודע כבר מה ההבדלים כבר בין שני החברות האלו סמסונג פתוח אפל סגור עדיין חשבתי על Ipad Mini 3 שיהיה לי יעוד אליו כי יש לי מחשב של של אפל מקבוק פרו..שזה עלול להשאיר אותי עם טאבלט מוגבל כמו האייפון שכבר יש לי.. ובגלל זה חשבתי ללכת אם כבר על מכשיר נוח ופתוח שזה Samsung Tab S 8.4..ובחרתי בין שניהם אחרי השוואה קדחתנית תשלחו לי כמה חוות דעת נוספות או המלצה על אטבלט טוב אחר אם יש לכם מה להמליץ תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום אני רוצה לבצע פרויקט של מחשב רכב מטאבלט אנדרואיד (9.7 אינ'ץ כנראה ONDA VI40W) אכשיו חשבתי על שימוש במצלמת אינטרנט וחיבורה לHOST USB כמצלמת רוורס העניין הוא האם יש תוכנה שאפשר להתקין אותה על הטאבלט כדי שהמכשיר אוטומאטי יכנס לתוכנה ויראה לי את התמונה ממצלמת הרוורס?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אוקיי רוצים לקנות לאבא שלי מהעבודה מכשיר כף יד... המכשיר צריך להיות מאופיס דיפו... (יש הנחה שם וכו' קיצר...) עכשיו מה המכשיר כף יד הכי טוב שיש שם? http://www.officedepot.co.il/(lygnqnbrzfql1m55ku0z20n0)/catalogDivision.aspx?PR=*&id=27 צריך שיהיה לו גם GPS תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by danshimsh,

שלום, יש לי סמסונג מיני גלקסי s4 שיש עליו הצפנה, כולל על כרטיס microSD שבו. אני מעוניין לבטל את ההצפנה. האפשרות של ביטול הצפנה אינה מאופשרת בתפריטים. ראיתי במדריך למשתמש שניתן לבצע איפוס להגדרות יצרן. אבל שם אני מוזהר שזה יגרום לכך שלא אוכל לקרוא קבצים של microSD אני יודע בוודאות שהקבצים על הmicroSD מוצפנים (הכנסתי למכשיר זהה אחר והוא לא זיהה אותם). מה הפתרון ? אינני רוצה לאבד את הקבצים שנמצאים על ה microSD בברכה, דן

17. האם יש לטעם לשלוח לתיקון או לקבל הצעת מחיר? או שהוא מחוסל...? כשאני מכניס את הסוללה למכשיר המקשים נדלקים ופתאום יש רעש מהרמקול של "קח קח" ( בקיצור הרמקול מת ) , הסוללה והמכשיר מתחילים אחרי מס' דקות להתחמם ולהתחמם לרמות מטורפות! אז מה עושים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום. לאחר חיפושים באורנג' ובסלקום גיליתי שהם אינם מוכרים יותר מטענים (או את המכשיר) סמסונג 990 ולכן חשבתי לקנות מטען של המכשיר Z500 . השאלה אם הם דומים בחיבורים שלהם למכשיר ויהיה ניתן לחבר את המטען של ה-Z500 לסמסונג 990? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  19. בחול זה עולה 300 שקל יותר זול מבארץ ואחותי נמצאת בניו יורק

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום,לאחר שה-W595 שלי שווק חיים, אין לי ברירה אלא לרכוש מכשיר חדש.. הדרישות שלי מהמכשיר הן: 1)שתהיה לו מצלמה איכותית. 2)שיהיה בו WI-FI. 3)שתהיה בו כמה שפחות קרינה. 4)שיהיה כמה שיותר זול. 5)שיהיה של אחת החברות הבאות:נוקיה,סמסונג,סוני אריקסון. 6)רצוי שיהיה טלפון רגיל(לא סליידר ,פומית או טאץ')אם אין, אז סליידר גם אפשרי. 7)שלא יהיה כבד. יש המלצות? נ.ב-אני מדבר באיזור ה-100 ש"ח בחודש.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. מעונין לקנות ומחכה שיגיע לאורנג'/סלקום/פלאפון רק בשביל שהמחיר ירד קצת בחנויות הפרטיות..

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום רב, אני אחלק את האשכול ל2 חלקיםת מכשיר בשבילי ומכשיר בשביל חברה שלי. המכשיר בשבילי: כרגע ברשותי אייפון 4( שאני מוכר אותו ב 2000) ואני מעוניין להחליף אותו במכשיר אנדרואיד, בעיקרון אני דיי נעול על הסוני Xperia S מכיוון שהתקציב שלי הוא 2500 מקסימום ונראה לי זה המכשיר הזה הוא התמורה הכי טובה לתקציב הזה( תקנו אותי אם אני טועה) השימושים שלי במכשיר הם: גלישה באינטרנט(פייסבוק וכאלה) שמיעת מוזיקה, ראיית סרטים, GPS ומשחקים בקטנה. המכשיר בשביל חברה שלי: יש לה טלפון אנטיקה של נוקיה כבר בקושי מתפקד, מחפש בשבילה סמארטפון שיתן תמורה טובה לכסף ( תקציב 1000 שקל מעט גמיש) בשבילה כמו בשביל כל בחורה נראה לי מה שבאמת חשוב במכשיר זה היופי החיצוני, אך גם חשוב שיהיה זמן סוללה טוב וכמו כן …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בעוד חודש מהיום, בעיצומה של תערוכת ה-Mobile World Congress בברצלונה, נגלה האם המתנה של שנה וחצי למכשיר הדגל הבא של היצרנית הסינית הייתה מוצדקת אוהבים סמארטפונים סיניים תחרותיים, ואת הסמארטפונים של שיאומי (Xiaomi) בפרט? כדאי שתכינו את עצמכם נפשית ל-24 בפברואר, אחרי שבחברה אישרו רשמית שזה יהיה התאריך שבו יחשפו לנו סוף סוף את ה-Mi 5 המסקרן. למי שלא ממש עקב אחר ההתפתחויות הרבות, ה-Mi 5 יהיה התוספת החדשה לסדרת מכשירי הדגל המקורית של היצרנית הסינית העולה, אשר לקחה הפסקה ארוכה בשנת 2015 עם דגמי ה-Mi Note שהיוו מעין אלטרנטיבה ונסיון לרענן את הנוסחה, ויורש ישיר ל-Mi 4 אשר הושק אי שם ביולי 2014. תמונה עדכנית של איך שמיועד להיראות ה-Mi 5, לכאורה אין …

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by shaypoi1,

הנה כתבה שמפרטת את תכונות המכשיר: http://www.engadget.com/2012/08/16/xiaomi-phone-2-quad-core/ נשמע לי סוף הדרך מישהו שמע על החברה הזאת? יש איתה בעיות?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  25. Started by Dragonaire,

שלום, רכשתי ממש היום את הZVM ושמתי לב שיש לו נקודה על המסך, אני לא יודע אם זה פיקסל שרוף או משו אבל על בטוח מצריך בדיק אני יודע שבתמונה זה נראה כאילו זה טביעת אצבע אבל זה לא... [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 16:50:11 שהסתכלתי על וידיאו במכשיר עכשיו אז לא הייתה שום הפרעה שנבעה מן הלכלוך הזה אז נראה לי שזה לא פיקסל שרוף... אבל עדיין מה זה? זה נורמלי או שזה מצריך החלפה?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.