גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אומרים שהמכוניות החשמליות המודרניות דומות יותר למכשירים סלולריים חכמים מאשר למכוניות הבערה הפנימית המסורתיות - ובקרוב תהיה חברה שתנסה לבחון את התיאוריה הזו במו ידיה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower
-
-
שבבי ה-LPDDR5T החדשים של החברה מגיעים אל קצב פעולה של 9,600MT/s ומוסיפים 13 אחוזים אל השיא שנקבע רק לפני כמה חודשיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Civi 3 מספק מערך סלפי מתקדם, עיצוב מעניין בשני גוונים ונפח אחסון של עד 1TB במחירי ביניים - ולצידו נוחת גם ה-Redmi Note 12T Pro כשהוא כולל את אותו שבב משופר מבית MediaTekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת DOOGEE מתכוננת להשקת דגם מתקדם (יחסית) עם סוללה בקיבולת שגדולה פי 4 ויותר מזו של מכשיר מודרני ממוצעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד דגמי הביניים לשנת 2023 עתיד להיות יקר יותר ולעשות שימוש בשבב Exynos חדש שעדיין לא הוכרז רשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Snapdragon 695 אשר כיכב בלא מעט דגמי ביניים פופולריים בשנה שעברה עדיין כאן איתנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Red Magic 9 Pro המסקרן מבית Nubia מקבל תגי עלות ואפשרות להזמנה מחוץ לסיןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 358 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Realme GT Neo5 SE עשוי לכלול מספר מאפיינים שיגרמו גם לספינות דגל לקנאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
- 1 follower
-
-
Oppo מציגה מכשירים חכמים חדשים - כולל הראשון בעולם שעושה שימוש בשבב ה-Dimensity 9000 המבטיח של Mediatekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 356 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחפש טאבלט שיחליף את הנייד שלי בנסיעות ועבודה, מעולם לא עבדתי עם טאבלט, ואני לא ממש יודע מה הפרמטרים שאני צריך לשים לב אליהם. אני רוצה טאבלט שאני אוכל לכתוב עליו גם בוורד (או כל תוכנה אחרת שיכולה לכתוב קבצי וורד), כמו כן, שאוכל לכתוב בו בעט, במחברות. אני חושב שאני מחפש טאבלט עם מפרט שדומה למה שסטודנטים משתמשים בו היום, ושלא יהיה יקר מידיי (1500-2000 שקל) איזה המלצות אתם יכולים לתת? האם המחיר שנתתי נמוך מידי או סביר? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 355 צפיות
-
-
עם מסך חיצוני גדול יותר מה-Galaxy Z Flip4 וחיי הסוללה הכי טובים בקטגוריה, מכשיר הפרימיום החדש של היצרנית הסינית נותן לא מעט סיבות להחזיק אצבעות להגעתו אל השוק הישראלילכתבה
-
- 0 תגובות
- 355 צפיות
- 1 follower
-
-
נציגי מבחן הביצועים הסיני המפורסם Antutu פירסמו את הסיכום שלהם לקראת סוף שנת 2021 - ופעם נוספת נראה שהשבבים של קוואלקום הם הכוכבים, ללא שום מתחרים משמעותייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 354 צפיות
- 1 follower
-
-
החל מה-Galaxy A14 בקצה הנמוך ועד ל-Galaxy M54 שזה עתה הוכרז רשמית בחלק העליון של מנעד המחירים - זו הנבחרת העממית של היצרנית הקוריאניתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 354 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את המוצר שרוצה לאפשר לכם להיות בבקרה מתקדמת על המצב הבריאותי שלכם - מבלי שתצטרכו לצאת מהבית (או מחדר השירותים)לכתבה
-
- 0 תגובות
- 354 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 354 צפיות
-
-
הדלפה עדכנית בטוויטר מציינת חמישה דגמים של היצרנית הסינית המצליחה אשר יגיעו אל השוק במהלך ששת החודשים הקרוביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 353 צפיות
- 1 follower
-
-
סרטון טרי מאשר את מועד ההכרזה הרשמי על המחליף של ה-Snapdragon 888, בתוך ימים ספורים - עם שיטת מיתוג חדשה שגורמת לנו לתהות אודות כל שאר הדגמים שהיא מציעה כיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 351 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את הדגמים שנהנים מסיכוי משמעותי להפוך לראשונים בשוק המקומי עם ה-Snapdragon 8 Gen 1 - וגם אלטרנטיבה לאלו שמחפשים קומפקטיות מירביתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 351 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשירי ה-Galaxy XCover 7 וה-Galaxy Tab Active5 מצטרפים אל משפחת המוצרים הייחודית שכוללת עמידה במבחנים בתקן צבאי, עבור מתארי שימוש מאתגרים במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 351 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה סינית בשם Infinix, שאת מכשיריה לא ניתן להשיג בישראל, שוברת את השיא עבור טעינה חוטית וטעינה אלחוטית בבת אחתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 350 צפיות
- 2 followers
-
-
נותרו כשבועיים עד שהמתחרים המיועדים עבור דגמי Redmi Note 11 Pro הטריים יוצגו רשמית. האם יש להם את מה שצריך בשביל לנצח במירוץ? מוזמנים לנסות ולהחליט בעצמכםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 349 צפיות
- 1 follower
-
-
מותג ה-Legion לא הצליח למצוא את נקודת הפריצה שלו בשוק המובייל - ועל כן יתמקד מעתה בבלעדיות בתחום ה-PCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 349 צפיות
- 1 follower
-
-
צהרים טובים חברים שאלה ברשותכם: יש תוכנה שאפשר להוריד אפליקציות מאפל סטור למחשב?
-
- 0 תגובות
- 349 צפיות
-
-
עם או בלי קשר ישיר להיותו של ה-Snapdragon 8 Gen 1 אכזבה בכל הנוגע לחיי סוללה - הגלגול החדש של מוצר הדגל לשוק המובייל מתמקד בלציין את שיפור היעילות עבור יחידות העיבוד השונות שבו, לצד השיפור הפוטנציאלי בביצועים המירבייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 348 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הביניים המסקרן של סמסונג, עם שבב Exynos חדש, הצליח להפתיע אותנו בהופעה קצרה בחנות מקוונת מקומית כמה ימים לפני אירוע ההכרזה המיועד שלו ושל חבריו לסדרת ה-Galaxy Aלכתבה
-
- 0 תגובות
- 347 צפיות
- 1 follower
-