עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Asher82,

היי, איך מעדכנים מפות במכשיר? קניתי אותו לפני כשנה וחצי ומאז זרם הרבה אספלט בכבישי ארצנו... תודה.

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  2. היי, לפני כמה ימים נפל לי האייפון וכתוצאה מכך נשבר המסך, יותר נכון לומר שהמסך התחיל להתפורר. לקחתי אותו לתיקון ואכן קיבלתי את המכשיר עם מסך שנראה תקין. לאחר יום הטאצ' עבד לסירוגין, החזרתי את המכשיר לאותו מקום, הוא אמר שהיו שם כמה רכיבים רופפים והוא חיזק אותם. עכשיו שוב פעם הטאצ' לא עובד תקין. מה אפשר לעשות? האם אתם מכירים חנות אמינה לתיקון אייפון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913045 מעניין. (אני מניח שמדובר לא רק בגלקסי והמדיניות הנ"ל משפיעה על כל המכשירים של סמסונג)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ori007,

חבר'ה אפשר לקבל עזרה פה אני מחפש טאבלט 10 אינץ שאפשר להעלות משחקים, גלישה באינטרנט, אין צורך ב 3G אבל שיהיה לו את כל החיבורים. רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בין ASUS שזאת חברה מכובדת לבין אינול (ראיתי טאבלטים סיניים בעלי מפרט מכובד). האם כדאי לרכוש את האיינול שכן ההפרש במחיר הוא גדול? או שההפרש במחיר לא מצדיק רכישת טאבלט סיני ועדיף לרכוש אסוס? האם מישהו יודע מה המחירים של טאבלטים באלמ דיוטי פרי?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  5. Started by מיה16,

או הדגם שסלקום ואורנג' מוכרים אך ורק עם עברית או 8300 אגב אני אך ורק באימייל לא בודקת פה הודעות yakor@013.net.il תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by elibadra,

שלום ! אני רוצה לקנות nexus 4 דרך ebay יש לי כמה שאלות בבקשה אם תוכלו לענות לי. 1. כמה מכס אני אצטרך לשלם. 2. האם בחישוב של המכס צריך להכניס גם את המישלוח (המישלוח לבד 40 דולר) 3. האם אני לוקח סיכון שאני מזמין מישם. (אפשר להביא את המכשיר 16G- כולל מישלוח ב 1300 שקל). תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yonatanR,

שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את ה-Z3 ואני רוצה לעשות לו עידכון תוכנה, אבל אין כזה דבר MOTOROLA ישראל ואני לא מוצא עידכונים בסלקום. אם מישהו יודע איך לעשות עידכון לפלאפון הזה אני מאוד ישמח ומאוד יודה לו.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  8. אני מנסה להתקין בפלאפון תוכנה חינמית שלא עברה החתמה של SIS ע''י האיגוד המזוין של הSYMBIAN ואני פשוט ישבתי ושברתי את הראש 4 שעות!!! רצוף ניסיתי כבר כל דרך שרק יכולה להיות ופשוט אי אפשר להחתים את החרא הזה!!!!!! יש מיליון מדריכים איך עושים את זה ואף אחד מהם לא עדכני, זה כאילו שבאתר של הSYMBIAN הם הפסיקו לתת אישורים לאנשים אלא אם כן תשלם להם. חייב עזרה דחוץ אני הולך להתחרפן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by JentuS,

שלום לחברי הפורום יש ברשותי מכשיר סלולרי Samsung S8300 Ultra Touch , ורציתי לדעת האם אני יכול להתקין עליו איזו תוכנת נייוט (GPS) חינמית , אם כן אז איזו תוכנה ומאיפה אפשר להוריד אותה ועוד משהו , אם אני לא טועה אז במכשיר שלי יש GPS מובנה , האם זה איכשהו משפיע אשמח לעזרתכם בנושא , תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי בעיה אני קניתי זיכרון לגלקסי 3 של 32GB של חברת silicon-power כרטיס עבד לי סבבה כל טוב ויפה עד יום בבוקר פיתום אני פותח את טלפון הוא רושם לי משהו כמו "שגיאה בכרטיס זיכרון..." וטלפון לא מזהה את כרטיס שלי! מה בעיה ואך אפשר לפתור אותה תודה !!

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. היי! קניתי גלקסי S3 לפני שלושה שבועות. הסוללה של המכשיר פשוט מתרוקנת במהירות לא הגיונית! אני בקושי משתמש בפלאפון והאחוזי סוללה שלו יורדים ויורדים. הוויפיי שירותי המיקום והבלוטות כבויים ובהירות המסך קרובה להכי מינימלית. היה לי אייפון 4S ואני יודע מה זה סוללה של סמארטפון וזה לא ניראה לי אמור להיות ככה.... יש משהו שאני אולי עושה לא נכון?

12. Started by joniar,

יש לי בעיה עם הגלקסי ס2 שלי א. לחצן הבית שלי נדפק ולא מגיב-לא ממש בעיה בשימוש יומיומי כי יש אפליקציה שמדמה את לחצן הבית ב.הבעיה הגדולה היא שאני רוצה להיכנס למצב DOWNLOAD MODE אז אני לא יכול כי לחצן הבית לא עובד. הפתרון שמצאתי לזה הוא לקנות JIG שמכניס אותו למצב הזה ג. הבעיה הגדולה והעיקרית אני רוצה לעדכן רוט להעביר קבצים מהפון למחשב ולהפך והמחשב לא קורא את הפלאפון כלומר המחשב לא מרגיש בחיבור הפלאפון וכן הפלאפון לא מרגיש. חוץ מזה שהוא נטען ככה. ניסיתי להתקין דרייברים KIES. PC STUDIO ולא מצליח עדיין ליצור קשר וחיבור. ניסיתי בכמה מחשבים ובכמה דרכים. ולא עובד.. אז אם מישו יודע משו או איך שהוא לעזור.. אשמח

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. למזלי מתעכב לי קבלת המזומנים ככה שברוך השם יש לי הרבה זמן לחקור את הנושא כמו 50 אחוז מהעולם שלא רוצה להיות חלק מהעדר או ששונא את המדיניות הכפיתית של אפל ואני בינהם אני מחפש IPHONE KILLER אמיתי ולא אחד ש"מתקרב אבל לא מגיע " עם כל הכבוד עד היום לא מצאתי מכשיר ראוי לתואר הזה ואני ממש מחפש כזה

• 58 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. הסמארטפונים החדשים של סמסונג כבר החלו להימכר בחנויות ברחבי ארץ הקודש - ואלו הם המחירים הרשמיים לכתבה

15. Started by MasterOfMuppets,

נפל לידי המכשיר הזה ואני רוצה ליצור קשר בינו למחשב. יש לי תקשורת אינפרא-אדום, המחשב מזהה את המכשיר והWireless Link לא מצליח לשלוח לו קבצים. התוכנה מהאתר של סמסונג מובייל ישראל גם לא עובדת. יש למישהו מושג מה לעשות?

16. Started by weirdo,

אני מחפש לקנות פלאפון חדש מחיר עד 2000 שח. הקריטריונים הקרייטים בשבילי לפלאפון הם: 1)עמידות ( לא בהכרח למים) 2)חיי סוללה ארוכים 3)לא גדול מדי (XPIRIA Z עננקקקק הרבה יותר מדי) 4) אם סמאטפון אז שיהיה מהיר ולא נתקע פלאפון רגיל( לא סמארטפון ) הוא אפשרות גם אך מניסיוני הם כבר לא מוצלחים מדי( קניתי nokia 3710F והוא נהרס אחרי 3 חודשים למרות שהוא אמור להיות עמיד) אבל אם יש סמארטפון שעונה על כל הקריטריונים שאני מחפש אני אשמח לקנות אותו. לא חובה להציע דברים שיש רק בארץ אני יכול בקלות לקנות בחול תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  17. שלום, לאחרונה התעניינתי באלקטרוניקה, ועכשיו חופש לכן החלטתי שאני מתחיל ללמוד, יש לי רכיבים וספר מצויין. נתקלתי בבעיה שהמחשב השולחני פחות נוח ולוקח יותר מידי מקום. אני מעוניין ללמוד גם חוץ מהספר גם מסרטונים וגם עוד נושאים שאני לומד מסרטונים במחשב. אני רוצה לפנות את עמדת המחשב שלי בחופש לעמדה עם הספר והחומרים לאלקטרוניקה ושיהיה לי טאבלט נחמד שאני אוכל לצפות בו בסרטונים במקום לחבר את המחשב כל הזמן ולהדליק ואז לראות כי זה ממש לא נוח וגוזל הרבה זמן, אני מעוניין שהטאבלט יהיה גם על העמדה כמובן הרחק מחומרים ומכשירים שיכולים להרוס אותו. אז התקציב שלי הוא 1200 שקל ולא אכפת לי חריגה קטנה של מקסימום 200 שקל אבל מעדיף שלא. אני רוצה טאבלט עם מסך גדול (10 אינץ' או יותר) שאני אוכל לר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי, יש לי מכשיר HTC ONE חדש. התקנתי בו את ADVANCED TASK KILLER שעבד לי מצויין במוטורולה מיילסטון. אבל עכשיו במכשיר הוא לא מתפקד - אני סוגר איתו אפליקציות ואחריי עשר שניות נפתחות מחדש. נגיד וואסטפ - אני מקבל הודעות גם אחריי שאני סוגר אותה דרך ה-task killer. מה עושים? אני לא רוצה עכשיו לסגור ידנית דרך מערכת ההפעלה כל יישום...

19. חברת Oppo לא נחה לרגע ומציגה עוד מכשיר עם תצורה "טיפה" ייחודית - הפעם בעלות מקוצצת לכתבה

20. שלום רב לכל באי הפורום המכובד ברשותי נגן MP3 SANSA CLIP בנפח 2 GB שרכשתי לפני שבועיים [ 170 ש"ח ] http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676681 בכללי אני מרוצה מהנגן, איכות סאונד טובה, תצוגה ושליטה נחמדת וגודל מזערי. הבעיה היא הנפח הקטן שלו מלחיץ אותי כי יש לי די הרבה מוסיקה אשר תשמח להיות בתוכו. אופציה 1אז ככה: חשבתי לשדרג ל 4 GB. להוסיף 119 ש"ח ולקבל את אותו הנגן רק בנפח גדול יותר [ 4GB] אופציה 2מצד שני, יש אופציה להוסיף כ 150 ש"ח ולרכוש את המוצר הזה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=410695 של SANDISK בנפח 4 GB עם אפשרות הרחבת זכרון בעתיד וגם ניגון וידאו. [ MP4 ] למי מכם יש את המכשיר הנ"ל ? MP3/MP4 Sandisk Sansa e260 4GB http://www.zap.co.il/compMod…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  21. איך ניתן למחוק סרטים ותמונות מהאייפון (אייפון 4) לצמיתות כך שלא ניתן יהיה לשחזר אותם? תודה.

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  22. לא מזמן רציתי לקנות מכשיר סלולרי חדש דור 3 והתגלה לי שחוץ מעלות המכשיר והשיחות אני חייב לשלם עוד 20שח כל חודש. מה נכלל ב 20שח האלה ולמה אני חייב לשלם אותם?! אני בטוח שאני לא משתמש בחצי ממה שנכלל ב 20שח האלה...אז למה אני חייב לשלם את זה?!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. עד 1500 ש"ח אני מחפש נגן, אבל אני חייב שהוא ישמש גם ככונן קשיח נייד... המועמדים שמצאתי הם: IPOD Video Microsoft Zune Creative Zen Vision M IAUDIO X5L אם יש עוד אופציות תגידו... אם אפשר את היתרונות והחסרונות של כל נגן. תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחפש מתנה לאחי סמארטפון ליום-הולדתו וקיבלתי מס' הצעות ואני מתלבט בין המכשירים: (אם יש מישהו שמוכר סמאטרפון בתקציב הוא יכול ליצור קשר בפרטי ) *samsung spica I5700 500 ש"ח *HTC legend 750 ש"ח *HTC magic המחיר לא ידוע לי כרגע, אך הוא במסגרת הרף. *MOTOROLA milestone 800 ש"ח הדילמה היא באיזה מכשיר לבחור כשהמיילסטון למעשה קורץ לי מעט, אך המעבד שלו על הפנים, הוא כבד וגדול ומתחמם ולכן אני נוטה לטובת הספיקה מכיוון שהלג'נד עם "כיפוף" מציק בחלקו התחתון של המכשיר, המעבד יותר חלש ומעבר למצלמה שהיא 5MP אין לו משהו מעבר לדעתי (אלא אם פיספתי משהו) ואני לא חושב שזה מצדיק השקעה של עוד 250 ש"ח. אשמח לעזרה ממומחיי אנדרואיד למינהם כי אני ממש מבולבל... תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by BlackBird71,

אני יודע שקיימת תבנית לבניית אפליקציה כמו של AppTrailers אני צריך תבנית כזאת או דומה לה שבעצם אני מזכה את המשתמש בנקודות עבור כל הורדה של אפליקציה בפנים או בכלל עבור כל פעולה שארצה להגדיר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.