גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מיקרוסופט עומדת לחשוף טאבלטים וניידים חדשים לעולם, עם לא מעט שיפורים ושאיפה להעניק את חוויית השימוש הטובה ביותר במערכת ההפעלה החדשה שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנתיים של מיזם פיתוח מצלמות משותף עם OnePlus, נראה כי מותג נוסף שנמצא בבעלות חברת BBK Electronics יבצע מהלך משותף דומה בתקווה לשדר יוקרה גדולה יותר במוצרי הדגל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה להזמין טאבלט בשביל נטפליקס מתלבט בין teclast m50hd או t50hd אם יש דגם טוב יותר בתקציב של עד 700 אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
המכשיר החכם עם אחד מחיישני הצילום הכי גדולים בקטגוריה מאז ומעולם יצליח להחזיר את החברה היפנית אל המירוץ הטכנולוגי?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפשת סטנד חזק שיאפשר עבודה עם טבלט בשכיבה (כשהמסך כלפי מטה). בחו”ל אני רואה את המוצר הזה (שהמחיר שלו מטורף והוא לא מגיע לישראל. אם אביא את זה לארץ עם חברת משלוח המחיר יהיה עוד יותר מטורף). מכירים משהו דומה בישראל? (או אליאקספרס?)
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
- 1 follower
-
-
ספינת הדגל לשנת 2022 מספקת שדרוג איכותי עבור הסוללה ותוספת ביצועים עם המעבר ל-Snapdragon 8 Gen 1 - אבל יש גם כמה החלטות תמוהות שעשויות להתגלות כשנמוך לעומת ה-OnePlus 9 Pro, ואין דגם OnePlus 10 סטנדרטי שישמש כאלטרנטיבה בשלב הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית ניצלה את תערוכת MWC השנתית בברצלונה על מנת להרחיב את זמינות דגמי הדגל שלה אל מחוץ לסיןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
Xiaomi ממשיכה את הרחבת ההיצע במותג הצעיר שלה, בסיוע משבבי הביניים המחוזקים של Mediatekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשירי ה-Poco M4 Pro 4G ו-Poco X4 Pro 5G הופכים רשמיים במסגרת תערוכת MWC 2022 - עם חזרה אל הטקטיקה שהופכת רכישה זריזה למשתלמת במיוחדלכתבה
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
תמונות רשמיות למראה של שלישיית מכשירי ה-Galaxy Tab S8, מקדימה ומאחור, מבהירות לנו כי ההשקה הרשמית קרובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Red Magic 9 Pro המסקרן מבית Nubia מקבל תגי עלות ואפשרות להזמנה מחוץ לסיןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג של הענקית הסינית שמיועד לניסויים טכנולוגיים נועזים חוזר לחיים לאחר הפוגה של שנתיים וחצי - עם גוף קרמי וטעינה של עד 80 אחוזים בתוך עשר דקותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחפש טאבלט שיחליף את הנייד שלי בנסיעות ועבודה, מעולם לא עבדתי עם טאבלט, ואני לא ממש יודע מה הפרמטרים שאני צריך לשים לב אליהם. אני רוצה טאבלט שאני אוכל לכתוב עליו גם בוורד (או כל תוכנה אחרת שיכולה לכתוב קבצי וורד), כמו כן, שאוכל לכתוב בו בעט, במחברות. אני חושב שאני מחפש טאבלט עם מפרט שדומה למה שסטודנטים משתמשים בו היום, ושלא יהיה יקר מידיי (1500-2000 שקל) איזה המלצות אתם יכולים לתת? האם המחיר שנתתי נמוך מידי או סביר? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
מישהו יכול להעלות תמונה ברורה של הנגן, או לכתוב מה הגודל שלו (בערך) פשוט רוצה לקנות את הנגן אבל חשוב לי שלא יהיה יותר מידי גדול ובולט
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנים בהן פגשנו בעיקר מכשירי ביניים מפוהקים עם תמחורים גבוהים מדי, האם סוף כל סוף יש סיבה מוצדקת להתעניינות בינלאומית במכשיר מבית המותג המפורסם שבבעלות לנובו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Realme GT Master Edition נוחת בארץ עם מחיר של 1,600 שקלים לנפח פנימי נדיב של 256GB, בדרך לתחרות ישירה מסקרנת מול ה-Mi 11 Lite 5G וה-Galaxy A52sלכתבה
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
Xiaomi שדרגה משמעותית את הנתונים של דגם ה-Redmi הבסיסי ביותר שלה - ותציע אותו עם סוללות של 5,000mAh או 6,000mAh במקומות שונים בעולםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
- 1 follower
-
-
התומכים הנלהבים ביותר של משפחת שבבי Snapdragon מקבלים הזדמנות להתחדש באחיו החורג של ה-ROG Phone 5, עם נפחי זכרון גדולים במיוחד - במחיר התחלתי של כמעט 5,000 שקלים לפני מסיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
- 1 follower
-
-
משפחת הביניים הפופולרית מתחדשת בפעם הראשונה לשנת 2022 עם מספר דגמים חדשים - שרק אחד מהם מרגיש כמו שדרוג לעומת הגלגול הקודם, והוא לא זה שהושק רשמית בארץ בתור מנת הפתיחהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
- 1 follower
-
-
תצורת ה-CAMM המשופרת שהציגה החברה האמריקאית בשנה שעברה עומדת להפוך לברירת המחדל החדשה במקום SO-DIMM - ויש לכך יתרונות חשובים לצד חסרונות אפשריים עבור המשתמשיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
- 2 followers
-
-
חברת מחשבים אלמונית לוקחת את קונספט הדקיקות למימד אחר עם פרופיל של 7 מילימטרים בלבד - באמצעות הסרת כל החיבורים המוכרים לנו מהצדדים של מוצרים מסוג זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת DOOGEE מתכוננת להשקת דגם מתקדם (יחסית) עם סוללה בקיבולת שגדולה פי 4 ויותר מזו של מכשיר מודרני ממוצעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר חכם משוכלל עם מסך בגודל של פחות מ-6 אינץ'? אסוס תנסה להוכיח לנו שיש סיבות טובות לקיומו ב-28 ביולילכתבה
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
- 1 follower
-