גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות GALAXY S 2 באופן פרטי מחנות רגילה אני לא מתכוון לרכוש דרך האינטרנט אלא פיזית בחנות בארץ. יש המלצות על חנות טובה באזור המרכז? מה שחשוב לי זה שיהיה לי למי לחזור במקרה של תקלה במכשיר.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תת-המותג של חברת Oppo עבור השוק ההודי הצומח מצליח להפתיע פעם נוספת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
האם לדעתכם הוא נגן טוב לוידאו ולטקסט? שמתי לב לדבר חשוב-הוא מסוגל לקרוא טקסט בעברית שזה דבר נדיר מאוד למצוא ידוע לכם אם זה נכון?והאם הוא תומך בDOC וPDF? יש בו תמיכה בפלאש ופורמט FLV? יש אפשרות להכניס אליו סרטים בלי המרה?כולל פורמט RM?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים והגולשות אני מחפשת מכשיר הקלטה לשידורי רדיו. המכשיר צריך להיות עצמאי ושיקלוט טוב את תחנות הרדיו. עד עכשיו השתמשתי בטיפ קלטות ישן שהיה בבית, אבל יכולת העריכה מוגבלת והאיכות של ההקלטה יורדת מהר. יש משהו טוב שיענה על דרישותי?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני נוסע די הרבה לחול ויוצא שיש לי כרטיס סים לפלאפון עבור המון מדינות. מישהו מכיר נרתיק או קופסת פלסטיק לשמירה על הכרטיסי סים? אשמח לקבל לינק תודה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
[ קונה היום צריך עזרה דחוף...
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז אני העברתי את כולם לפאלפון והמשחק לא עבד וזה ככה לכול משחק את מה צריך לעביר עוד לא הבנתי?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
נימאס לי לקנות בטריות לנגן הסיני ואני מחפש תחליף זול אבל יחסית למחיר איכותי הבנתי שהC150 משתלם יותר מבחינת עלות תועלת מנגן סיני אבל אני מחפש דגם אם בטריות נטענות יש משהו דומה אם בטרייה נטענת ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני צריך להחליט מהר על אחד מהם מה הייתם לוקחים?ממה שראיתי הם ממש דומים בתכונות.. המחיר והאחריות זהה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, לאחר הרבה מחשבה ובירורים החלטתי לרכוש את הטאבלט asus memo pad 10.1. הבעייה עכשיו שאני לא יודעת מה עדיף הטאבלט אשר מבוסס על גירסת הווינדוס 8 או זה המבוסס על גירסת האנדרואיד? אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה שאני אוהב על אפליקציה זו זה מאגר עשיר שלה. מה שאני לא אוהב זה ניסיונות שלה להפוך לחייגן ושולח SMS ברירת המחדל. הממשק שלה עמוס בפרסומות ולא ידידותי מבחינת שימוש. מעבר לזה נמאס מהתראות של אפליקציה על שידרוג מנוי. מישהו יכול להמליץ על אפליקציה אלטרנטיבית? חשוב לי בעיקר מאגר וממשק טוב ללא בקשות שידרוג מנוי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ככה אני בטיול שנתי שומע לי נהנה פיתאום הוא מפעיל את עצמו מחדש מאז הוא לא עלה יותר בהתחלה הוא היה מציג רק את הפתיחה של הסאנסה ניסיתי איזה 1000 פעם להפעיל אותו מחדש בפ1000 הוא עשה לי מסך לבן אם סימן של נשיקה בצבע שחור כאילו המסך הפנימי שבור רק ניראה ככה זה בעצם מישחק אם הצבעים הנגן לא נפל פעם אחת בטיול=/ האם יש דרך לסדר את זה? מבלי לישלוח לאחריות? אם אני מוציא את הבטריה ומחזיר פגה לי האחריות?
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן ה IPAD שלי ננעל לאחר שניסיתי להכניס ססמא לא נכונה כמה פעמים, עכשיו מופיעה הודעה IPAD IS DISABLED ולהחבר לאייטונז הבעייה שאני נכנס לאייטונז הוא אומר לי שהאייפד לא יכול להתחבר כי הוא נעול ואני צריך לפתוח אותו בשביל זה. כמובן שאי אפשר לפתוח כי הוא נעול. מה עושים מכאן?
-
- 6 תגובות
- 60.6k צפיות
-
-
הי, קניתי HTC סנסיישן 4G מטי-מובייל בארה"ב והבאתי אותו לארץ. נראה שהכל עובד בסדר, הווי-פיי עובד מעולה ואני מצליח לחייג איתו ולדבר (פתחתי את הנעילת סים עם קוד מהאינטרנט). הדבר היחיד שלא עובד זה שהסנסיישן לא מצליח להתחבר לאינטרנט הסלולרי של אורנג'. בדקתי את התדרים, ונראה לי שהוא אמור לעבוד כאן. טעיתי? על הקופסא כתוב - GSM: 850, 900, 1800, 1900 UMTS: 1700, 2100, 1900 תודה!
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני חושש שההשקה שלו תקח יותר ממה שאמרו מרץ אפריל בארץ
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
המכשיר צריך להסתנכרן עם OUTLOOK, תוספת GPS, WIFI ושאר הצעצועים יהיו תוספת נחמדה גם כן, אבל הדגש הוא על מחשב+טלפון+מקלדת+סנכרון. המחיר יכול לעבור את ה4000 ש"ח. אני גמיש. התעניינתי ב וIPAQ HW6915וHP/Compaq . מישהו יכול לתת חוות דעת? או על מכשיר דומה? תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב. מעוניין לרכוש את הסמסונג גלקסי איזה דגם עדיף?: 1.samsung galaxy sii 2.samsung galaxy mini 3.samsung galaxy s 4.samasung galaxy ace. השימוש בעיקר למשחקים
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום.. מחפש המלצות לאפליקציות שימושיות לנוקיה E71 עד כמה מצאתי דפדפן חמוד opera mobile ואת fring לצאטט אשמח לקבל הצעות לאפליקציות נוספות / הפנייה לפורומים טובים.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברה אני מחפש נגן MP3 עד 500 אפשר חריגה קלה בעיקר למטרות ריצה ולנסיעות חשבתי על משהו בכיוון של 1 ג'יגה הכי חשוב אבל לא של סאנסה והאם יש לא שלהם עם אפשרות לכרטיס הרחבה? תודה על כל עזרה מראש
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הדגמים הראשונים שזמינים לרכישה בשוק המקומי באופן רשמי הם הדגמים עם תצורות הנפח המתקדמות - וגם המחיר שתידרשו לשלם עליהם התנפח בהתאם, עד למרחק נגיעה מ-5,000 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 295 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות את הכיסוי שבנדון לסמסונג שלי. יש לי קרובים בניו יורק אשר מגיעים ממש בקרוב לארץ. אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לחנויות אשר מוכרות את הכיסוי המתאים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול את דעתכם ואם למישהו כבר יש את הנגן הזה, האם הוא טוב http://www.mp3zone.co.il/Products/ProductPage.aspx?productId=129 כעיקרון אני רוצה שתהיה אפשרות הקלטה טובה וגם שתהיה איכות שמיעה מעולה. עוד משהו מאוד חשוב זה שתהיה אפשרות לתייק את השירים כאילו שיהיה נוח לנווט בפנים. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לפני שאני פונה לתמיכה שלהם בצ'אט (שפעם אחרונה המתנתי כ-5 שעות עד שענו לי כדי להגיד שמישהו יחזור אליי תוך 24 שעות וחזרו תוך שבוע), רציתי לשאול אם עוד מישהו חווה איטיות גלישה ברשת שלהם. הבעיה התחילה לפני מספר חודשים סמוך לתקופה שבה הושקה רשת "4G" של אורנג'\012. ברשותי מכשיר גלקסי 3 (גרסה בינלאומית שלא תומך ב-LTE מן הסתם, רום רשמי) שבחודשים הראשונים שהצטרפתי ל-012 קיבלתי מהירויות של בין 7-12 מגה-ביט. בתקופה האחרונה המהירות נעה בין 0.5 עד 4.8 לכל היותר, ועם upload של 0.8 מגה-ביט. הבדיקות נעשו עם speedtest למספר שרתים (גם קרובים גיאוגרפית וכן לשרת של orange בראש העין) והתוצאות תמיד היו עקביות. אני מקבל את הרושם כאילו ישנה מגבלה על המהירות של 5 הורדה ו-1 העלאה. ח…
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-