גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום חבריא, אבקש את עזרתכם ברכישת טאבלט טוב, שאוכל להתקין עליו קודי, ומשחקים שונים לאחיינים. יש לי טאבלט אסוס אך חלש עם זיכרון קטן שלמרות הכרטיס הזיכרון הוא מיידע אותי כי נגמר הזיכרון... למרות שכל ההתקנות הינן על כרטיס הזיכרון. הסכום שארצה להוציא הוא בין 600-750 שח. גודל מסך כ10 אינץ. זיכרון נטו 16 ומעלה בלי כל "הזבל" שמלבישים עליו וכך נשארת עם 2 גיגה זיכרון. עם הרחבה ל64 כמובן. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מיסתדר עם האתר שלהם ולא יודע איך עושים קניה באתרים זרים (אנאלפאבית?? אולי.)
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
גם העברת זכויות הייצור לחברה חיצונית לא מונעת מהמותג העסקי הנודע לספק לנו הצעות עם המון פוטנציאל ועם בעיות גדולות שמונעות למצות אותו לכתבה
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שה-Galaxy S8 עתיד למתוח באופן מקסימלית את מה שאפשר להשיג בתצורה הבסיסית הנהוגה לסמארטפונים, נראה שהשלב הבא יהיה מעבר בלתי נמנע למסכים גמישים באמת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש SmartPhone לחברה שלי, התקציב שלה בסביבות 1000 ש"ח, אפשר למשוך עד 1500. (כך שמובן שאנחנו מחפשים יד 2) מה חשוב לה במכשיר? 1. שיהיה מסך מגע 2. שהיא תוכל להנות מאפליקציות 3. עדיף - שיראה טוב עקרונית הייתי מעדיף את ה - Iphone 3g אבל נדמה לי שאי אפשר להתקין עליו את מערכות ההפעלה שאחרי גרסא 4.1 מה שאומר שהיא לא תוכל להתקין אפליקציות חדשות. ב Xperia יש אנדרואיד 1.6, אני לא כל כך מבין בזה או אם יש מגבלות בנושא הזה. אשמח לקבל תגובות והצעות גם למכשירים אחרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מחר אני הולך לקנות פלאפון של נוקיה N85 יד 2 שנרכש מרשת אורנג'. הפלאפון פתוח אך ורק לאורנג' ואילו אני שייך לחברת סלקום. האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני יכול לפתוח את המכשיר לסים פרי או לסלקום?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
עשיתי באנדרואיד איזה כפתור שכל פעם כשלוחצים עליו שומעים צליל קצר כזה... הבעיה, שאם אני לוחץ כמה פעמים.... בשלב מסויים כבר אני מפסיק לשמוע את הצליל.... כאילו הפקודה הפסיקה לעבוד. השתמשתי בMediaPlayer וכך הקוד נראה: private void bipSound() { // TODO Auto-generated method stub ourSong = MediaPlayer.create(Game1.this, R.raw.bip); ourSong.start(); } מה אתם אומרים? תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם סמארטפון ה-LG G7 יצליח יותר מקודמיו תודות לשינוי האסטרטגי שביצעה היצרנית בעיתוי ההשקה? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חשוב לי לקנות פלאפון שיאפשר תמונות ברמה גבוהה ביותר, לצורך עריכה ותחרויות. יחד עם זאת מחיר שפוי. האם קיים דבר כזה? בנוסף, אשמח לחוו"ד על המכשירים הבאים: Huawei P20 Pro Apple iPhone X Google Pixel 2 מי המכשירים עדיף? האם הייתם ממליצים על סמארטפון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סמארטפון הגיימינג השני של היצרנית המפורסמת מהונג-קונג מציע שינויים קלים אך חשובים לעומת קודמו, בדרך להתמודדות עם מגוון החקיינים שקמו לו בשנה החולפת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת ה-Note של היצרנית הסינית השאפתנית עתידה להשתדרג בחודש הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מהו הסמארטפון הכי משתלם ב 1500 שקלים , שימוש עיקרי , WAZE , WHATSAPP , קצת משחקים פה ושם. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי הנגן בגירסת ה2GB אני לוחץ על כפתור ההדלקה של הנגן אבל לא קורה שום דבר הוא לא מגיב המכשיר לא תקין או שאני עושה משהו לא נכון?? תודה לעוזרים *עריכה: זה הסתדר פשוט לקח לזה המון המון זמן משום מה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Private/Sales/sof_shana איזה פלאפון הכי טוב מכל אלה..??
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות GALAXY S 2 באופן פרטי מחנות רגילה אני לא מתכוון לרכוש דרך האינטרנט אלא פיזית בחנות בארץ. יש המלצות על חנות טובה באזור המרכז? מה שחשוב לי זה שיהיה לי למי לחזור במקרה של תקלה במכשיר.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תת-המותג של חברת Oppo עבור השוק ההודי הצומח מצליח להפתיע פעם נוספת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
האם לדעתכם הוא נגן טוב לוידאו ולטקסט? שמתי לב לדבר חשוב-הוא מסוגל לקרוא טקסט בעברית שזה דבר נדיר מאוד למצוא ידוע לכם אם זה נכון?והאם הוא תומך בDOC וPDF? יש בו תמיכה בפלאש ופורמט FLV? יש אפשרות להכניס אליו סרטים בלי המרה?כולל פורמט RM?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים והגולשות אני מחפשת מכשיר הקלטה לשידורי רדיו. המכשיר צריך להיות עצמאי ושיקלוט טוב את תחנות הרדיו. עד עכשיו השתמשתי בטיפ קלטות ישן שהיה בבית, אבל יכולת העריכה מוגבלת והאיכות של ההקלטה יורדת מהר. יש משהו טוב שיענה על דרישותי?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני נוסע די הרבה לחול ויוצא שיש לי כרטיס סים לפלאפון עבור המון מדינות. מישהו מכיר נרתיק או קופסת פלסטיק לשמירה על הכרטיסי סים? אשמח לקבל לינק תודה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
[ קונה היום צריך עזרה דחוף...
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז אני העברתי את כולם לפאלפון והמשחק לא עבד וזה ככה לכול משחק את מה צריך לעביר עוד לא הבנתי?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
נימאס לי לקנות בטריות לנגן הסיני ואני מחפש תחליף זול אבל יחסית למחיר איכותי הבנתי שהC150 משתלם יותר מבחינת עלות תועלת מנגן סיני אבל אני מחפש דגם אם בטריות נטענות יש משהו דומה אם בטרייה נטענת ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני צריך להחליט מהר על אחד מהם מה הייתם לוקחים?ממה שראיתי הם ממש דומים בתכונות.. המחיר והאחריות זהה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-