עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היורש עבור ה-Snapdragon 730 וה-Snapdragon 730G מבטיח לספק לנו שיפור נאה ביכולות העיבוד הגראפי בעבור אותם תגי מחיר לכתבה

2. קיבלתי טאבלט CROWN CR97A190-T כשאני מחבר אותו למחשב בUSB אין כלום מצד המחשב - אפילו לא צליל. גם בטאבלט לא מתרחש שום דבר. ניסיתי ריסטארט, חור יואסבי אחר (מקדימה מאחורה), חיפשתי בהגדרות, כלום לא עזר

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  3. אחרי כמה דגמים תחרותיים ומסקרנים שהוצגו במהלך 2021, המותג שבבעלות לנובו ינסה להגביר את הנוכחות הבינלאומית שלו עם מהדורת דגל טרייהלכתבה

4. Started by כפיר,

סמסונג פיתחה -16Gb LPDDR5X DRAM שאמור להביא AL - אינטליגנציה מלכותית גדולה יותר נתונים מהירים יותר מציאות רבודה יעילה יותר צריכת חשמל נמוכה יותר 14NM לסמרטפונים,שרתים , מכוניות ויכולת תפעול 64 gigabytes (GB) זכרון ( תתכוננו לסמרטפונים יקרים יותר ) https://www.guru3d.com/news-story/samsung-develops-the-first-lpddr5x-dram-in-the-industry.html

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  5. לא נעול על מחיר ולא ממש יודע כמה זה אמור לעלות. אבל המטרה היא להציג ללקוח קטלוג ב PDF ולעשות הזמנות (בגלל זה צריך טאבלט עם סים) מכירים דגמים להמליץ? כמה גדול צריך להיות המסך לדעתכם? לדעתי די גדול. ועוד שאלה. איזה כיסוי הייתם קונים לשטח? ואיזו אפליקציה להצגת PDF מתאימה לקטלוגים (הרב מוצרים קטנים) תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. נייד 15 אינץ' עם 12 ליבות ששוקל פחות מקילוגרם - לא תמצאו הרבה כמותו בשוקלכתבה

7. אחרי כמה וכמה חודשים שגרמו לנו לגרד את הראש עם היצע שפחת ביכולותיו ביחס לשנה שעברה - לקוואלקום יש דגם ביניים בכיר חדש שינסה להחזיר אותה למוטבלכתבה

8. ה-Civi 3 מספק מערך סלפי מתקדם, עיצוב מעניין בשני גוונים ונפח אחסון של עד 1TB במחירי ביניים - ולצידו נוחת גם ה-Redmi Note 12T Pro כשהוא כולל את אותו שבב משופר מבית MediaTekלכתבה

9. זוכרים את הרומן מהעבר בין גוגל ל-Huawei אשר הוליד לנו סמארטפון עם בליטת מצלמה אופקית גדולה לכל אורכו? נראה כי העיצוב הזה עומד לעשות קאמבק בלתי צפוי ב-2022לכתבה

10. העדכון החדש לדפדפן של גוגל באנדרואיד מוקדש לניגון יעיל יותר של תכני וידאו לכתבה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות את גלאקסי s21 והבנתי שבחודש הקרוב עומד לצאת ה-s22. האם בעת השקת פלאפון חדש יש ירידה מיידית במחירי הדגמים הקודמים והאם זאת ירידה משמעות? או במילים אחרות, יש טעם לחכות כמה שבועות עם הקנייה?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  12. היצרנית מקיימת את שלל השמועות שרצו ברשת ומשיקה צמד דגמי ביניים חדשים תחת משפחת הדגמים המרכזית העדכנית שלה - אחד עם תמיכה ב-5G ואחד עם תמיכה עד רשתות הדור הרביעי בלבד, אשר זמין כבר עכשיו בישראללכתבה

13. המעבר להתבססות על תהליך הייצור של TSMC ב-7 ננומטר איפשר למפתחת הטאיוואנית לחזור לעניינים ובגדול בעולם הסמארטפונים - מה יוכל לעשות מעבר מוקדם לתהליך ייצור מתקדם עוד יותר של 4 ננומטר?לכתבה

14. היצרנית הסינית מכינה אלטרנטיבה לטכנולוגיות הטעינה המהירה של קוואלקום, סמסונג ואינטל, עם שאיפה לחולל מהפכה של ממש בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/הטכנולוגיה-של-huawei-תאפשר-לסמארטפון-לשרוד/

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. לקחנו לסיבוב מחשב נייד מהזולים שמכילים RTX 4060. האם האיכות בהתאם? מה תקבלו במחשב נייד שכזה וכיצד הוא משתווה ליכולת שולחנית? בדקנולכתבה

16. Started by iSolt,

רוצה להזמין טאבלט בשביל נטפליקס מתלבט בין teclast m50hd או t50hd אם יש דגם טוב יותר בתקציב של עד 700 אשמח לשמוע

17. המהדורה המרועננת והמוזלת של מכשיר הדגל משנת 2021 עשוי להגיע אל החנויות בתחילת 2022, למרות שכבר קיבלנו שלל שמועות על כך שהוא נגנז במלואולכתבה

18. Started by The Ball,

היי חבר'ה, אני מחפש טאבלט לילדה בכדי שהיא תוכל לראות סרטים בזמן הנסיעה. השימוש יהיה בעיקר יוטיוב וכל מיני סרטונים וסדרות שאעלה לטאבלט. חשוב לי שיהיה לו אפשרות להתחבר ל hot spot בטלפון,, טעינה מהירה (יחסית), רזולוציה טוב וסאונד. מבחינת תקציב, אני לא יודע בכמה אפשר לקנות משהו סביר, אבל השימושים הם בסיסיים ביותר כך שאין צורך להשתגע. תודה,

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  19. מפתחת אחד מהרומים הבולטים בשוק האנדרואיד מתכוננת לעידן שבו משתמשים כמעט ולא מחליפים מערכות עצמאית, עם הסתערות על שוק הסמארטפונים הסיניים הזולים במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/בקרוב-סמארטפונים-מבוססי-אנדרואיד-עם-מ/

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  20. סדרת מחשבי הגיימינג ROG Strix SCAR ו-Strix G המלאה מגדירה מחדש את הז'אנר עם ביצועים מחוד החנית ועיצובי מארז חדשים לגמרילכתבה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by yellow acid,

ברשותי אייפוןx ואני מעוניין להחליף מכשיר בעיקר כי המכשיר כבר חרוש ואני גם מעדיף מסך קצת גדול יותר. עיקר השימוש שלי זה גיימינג ואם ניהיה יותר ספציפיים raid shadow land לכן מאד חשוב לי סוללה חזקה, ושמירה טובה על רמת חום, כי על האייפון x שלי אני יכול בכיף לטגן חביתה אם הקרבות מידי אינטנסיבים. ראיתי את המכשיר a34 של סמסונג והמחיר מוצא חן בעיניי(1100 בksp). מעבר לזה המסך יותר גדול והסוללה יותר חזקה. לפי מה שהצלחתי להבין בהשוואות בנצמארק גם המעבד והכרטיס הגרפי חזקים מעט יותר. הפחד העיקרי שלי הוא החום. אני מבין שעיקר הפלט של החום נוצר כתוצאה מצריכת חשמל, ולא הצלחתי למצוא נתונים על צריכת החשמל לא של האייפוןx ולא של הa34. אני גם לא בטוח שקראתי נכון את הנתונים ע…

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  22. שיתוף הפעולה של סמסונג עם מפתחת השבבים האדומה ליצירת ליבות גראפיות אישיות מתחיל לתת אותותיולכתבה

23. הסמארטפון עבור השוק הסיני שיוכל להוות תקדים ובסיס למכשיר Poco בינלאומי עתידי אמור לכלול הגנה רצינית בפני מים ואבק וגם טעינה בהספק גבוה מאודלכתבה

24. חשבנו שאולי הפעם יצרנית אחרת תצליח להקדים אותה, אך נראה כי לסמסונג היו תוכניות אחרות - מיד עם החשיפה של משפחת הדגל החדשה היא נוחתת בשלל חנויות מקומיות ומגלה כמה יעלו לכם מכשירי ה-Snapdragon 8 Gen 2 הראשונים בסביבהלכתבה

25. איזה סלולר נותן איכות שמע של סטרימינג מוסיקה יוטיוב ? אני מנוי ליוטיוב ושומע מוסיקה באוזניות סוני או סמסונג ומחפש סלולר שיתן לי את האיכות שמע הכי טובה שניתן לקבל מחפש את ההסבר למה לבחור בסלולר כזה או אחר שנותן שמיעה של מוסיקה הכי טובה שניתן או שבכלל יש מכשיר אחר שיתן לי תוצאות טובות יותר לסטרימינד יוטיוב ?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.