גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
המחליף של ה-Galaxy A72 עשוי להגיע אל השוק עם חיישן 108 מגה-פיקסל ראשי מוגדל - כולל מערך ייצוב אופטי לשיפור הביצועים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
ASUS משתפת פעולה עם Microsoft ו-Qualcomm כדי לספק למשתמשים את חווית הבינה המלאכותית הטובה ביותר עם מחשב 15.6 אינצ' דק וקל במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
דגם ביניים מחוזק חדש נוסף של היצרנית כולל שבב עיבוד טרי תומך 5G וטעינה מהירה במיוחד עבור הסוללה שבפנים, אך גם מסך ומערך צילום מרשימים פחות מאלו שבגרסה אשר נחתה כבר בארץ תחת אותו שם - כך שנותר רק לתהות האם ומתי נראה שילוב של כל המאפיינים הטובים ביותר בתוך מוצר משתלם אחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Red Magic 9 Pro המסקרן מבית Nubia מקבל תגי עלות ואפשרות להזמנה מחוץ לסיןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
צהרים טובים חברים שאלה ברשותכם: יש תוכנה שאפשר להוריד אפליקציות מאפל סטור למחשב?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
טאבלט ה-OnePlus Pad נראה כמו מוצר מתקדם ומסקרן שמצטרף אל ההיצע הקיים בעולם מסכי האנדרואיד הגדולים - אך מה שמעסיק חלק גדול מהמשתמשים ברשת כעת הוא האותיות הקטנות שחושפות שיטה חדשה עם פוטנציאל בעייתי לשמירה על טכנולוגיית הטעינה המהירה במוצרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, כבר שנה וחצי עברה מאז שרכשתי Note 20 Ultra. לפני חצי שנה הטלפון נפל, ונשברו שני הפנאלים. לאחר התלבטות רבה, החלטתי לתקן אותו בעלות מוגזמת של 1200 ש''ח פחות או יותר (מסכים יקרים), צעד שהיום אני קצת מתחרט עליו. שבוע שעבר, המסך ה"חדש" הפסיק לעבוד, עדיין שומעים שעון מעורר, והטלפון מתחבר בבלוטוס למכשרים מוכרים, אבל לא רואים כלום. ניסיתי את כל הטריקים שמצאתי ביוטיוב, לפרק ולהרכיב מחדש את כל כבלי ה-Flex שמאחורה, וגם לקחת אותו למעבדה שיבדוק אולי משהו פשוט, אבל נראה שאין מה לעשות. קניתי טלפון חדש, והמטרה שלי כרגע זה להעביר את המידע מהישן, אך זה בעייתי מאוד ללא המסך. ממש לא בא לי לשלם על עוד מסך רק בשביל המידע,…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
הצהרה מפי נציגיה של קוואלקום מסתמנת בתור אישור לכך שמכשירי משפחת ה-Galaxy S23 העתידית יופעלו על ידי המחליף של ה-Snapdragon 8 Gen 1 בכל רחבי העולם, ללא גרסאות Exynos אלטרנטיביותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג הסיני הפורח ממשיך להרחיב את ההיצע המקומי שלו בשוק הביניים עם דגם מעניין שעולה פחות מקודמו הישירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
- 1 follower
-
-
ההדלפות אודות עיצוב בהשראת Nexus 6P התגלו כפספוס - אך מכשיר הדגל החדש של Realme מצליח להותיר חותם גם בלעדיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הדגל המצוייד ב-Snapdragon 888 מקבל הכרזה בינלאומית - עם תגי מחיר גבוהים משמעותית מאלו שהוצגו עבור השוק הסיני אך גם עם מטען לכולם ללא יוצא מן הכלללכתבה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי קוואלקום ו-Huawei מגיע גם תורה של מלכת שוק הסמארטפונים להציג את השבב החדש שלה, שמציע ליבות עיבוד מפיתוח עצמי, ליבה גראפית מאסיבית וגם מודם LTE מובנה ומתקדם לכתבה: http://hwzone.co.il/המירוץ-הזה-לוהט-סמסונג-חושפת-את-ה-exynos-8890-המש/
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
דגמי הדגל החדשים של המותג הסיני מגיעים אל השוק עמוסים בכל טוב טכנולוגי - כולל מערכי צילום שנוצרו בשיתוף עם חברת הצילום Hasselbladלכתבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
האתר gsmarena קיבל את מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית לבדיקה, ומצא ביצועים, חיי סוללה, מצלמה ורמת גימור מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/ביקורת-ראשונה-חיובית-במיוחד-לסמארטפו/
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הכירו נא את ה-Realme 9 Pro Plus וה-Realme Pro 9 - אשר אמורים להצטרף בקרוב אל ה-Realme 9i בשוק המקומי שלנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
ספקית המחשבים Eluktronics מאמצת פאנלים חדשים ומתקדמים למוצריה, אשר מיועדים לספק תחרות חשובה למסכי FullHD השולטים בקטגוריה בצורה נרחבת כיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
הדיווחים והניבויים אודות דגמי הדגל החדשים של סמסונג לא מפסיקים לרגע, ומציירים לנו תמונת מצב מעודכנת מעניינת ומפתיעהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
האם 6,000 שקלים עבור הדגם המשוכלל ביותר של היצרנית הסינית יכולים להוות מחיר מוצדק?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסיבוב מחשב נייד מהזולים שמכילים RTX 4060. האם האיכות בהתאם? מה תקבלו במחשב נייד שכזה וכיצד הוא משתווה ליכולת שולחנית? בדקנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי אייפוןx ואני מעוניין להחליף מכשיר בעיקר כי המכשיר כבר חרוש ואני גם מעדיף מסך קצת גדול יותר. עיקר השימוש שלי זה גיימינג ואם ניהיה יותר ספציפיים raid shadow land לכן מאד חשוב לי סוללה חזקה, ושמירה טובה על רמת חום, כי על האייפון x שלי אני יכול בכיף לטגן חביתה אם הקרבות מידי אינטנסיבים. ראיתי את המכשיר a34 של סמסונג והמחיר מוצא חן בעיניי(1100 בksp). מעבר לזה המסך יותר גדול והסוללה יותר חזקה. לפי מה שהצלחתי להבין בהשוואות בנצמארק גם המעבד והכרטיס הגרפי חזקים מעט יותר. הפחד העיקרי שלי הוא החום. אני מבין שעיקר הפלט של החום נוצר כתוצאה מצריכת חשמל, ולא הצלחתי למצוא נתונים על צריכת החשמל לא של האייפוןx ולא של הa34. אני גם לא בטוח שקראתי נכון את הנתונים ע…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אחרי כמה וכמה חודשים שגרמו לנו לגרד את הראש עם היצע שפחת ביכולותיו ביחס לשנה שעברה - לקוואלקום יש דגם ביניים בכיר חדש שינסה להחזיר אותה למוטבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לא נעול על מחיר ולא ממש יודע כמה זה אמור לעלות. אבל המטרה היא להציג ללקוח קטלוג ב PDF ולעשות הזמנות (בגלל זה צריך טאבלט עם סים) מכירים דגמים להמליץ? כמה גדול צריך להיות המסך לדעתכם? לדעתי די גדול. ועוד שאלה. איזה כיסוי הייתם קונים לשטח? ואיזו אפליקציה להצגת PDF מתאימה לקטלוגים (הרב מוצרים קטנים) תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היצרנית מקיימת את שלל השמועות שרצו ברשת ומשיקה צמד דגמי ביניים חדשים תחת משפחת הדגמים המרכזית העדכנית שלה - אחד עם תמיכה ב-5G ואחד עם תמיכה עד רשתות הדור הרביעי בלבד, אשר זמין כבר עכשיו בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
המעבר להתבססות על תהליך הייצור של TSMC ב-7 ננומטר איפשר למפתחת הטאיוואנית לחזור לעניינים ובגדול בעולם הסמארטפונים - מה יוכל לעשות מעבר מוקדם לתהליך ייצור מתקדם עוד יותר של 4 ננומטר?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
- 1 follower
-