עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by moshe.83,
    • 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. החברה הסינית מוסיפה טכנולוגיית מכ"ם וחיפוי אחורי ייחודי שמשנה את הצבע שלו אל הסמארטפון המוביל העדכני שלה - אך רק בגרסת קונספט לעת עתהלכתבה

3. המותג הסיני הפורח ממשיך להרחיב את ההיצע המקומי שלו בשוק הביניים עם דגם מעניין שעולה פחות מקודמו הישירלכתבה

4. יש לי אחריות על הסמסונג שלי אני צריך לתת הישתתפות עצמית של 250 שקל אני מבין שהם יביאו לי את אותו הטלפון. אני לא אוהב אותו בכלל ... (מפרט מרשים איכות גרוע) השאלה עם אפשר להחליף?למשהו ממשפחת נוקיה או סוני-אריקסון. האם בכלל יש לי זכות לבקש?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. מכשיר ה-Poco M4 Pro קרוב להשקה ומקבל חשיפה מורחבת עם תמונות ומפרט - שנשמע דומה מאוד לכל מה שקיים ב-Redmi Note 11 הטרילכתבה

6. Started by ziko,

שלום לכולם אבקש את עזרתכם לדגם של טאבלט איכותי (אנדרואיד) 1- מסך לפחות 10.1 אינץ עם רזולוציה גבוהה של לפחות 2K. 2- עם סוללה חזקה 3- עדיף תמיכה סלולרית אם זה גולש מהתקציב ניתן לוותר. 4- תקציב 1500 ש"ח מעוניין לקנות בחודש הבא בלאק פריידי נא עזרתכם בבקשה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. סמארטפון חדש של היצרנית הסינית תחת שם הקוד Kenzo עלה במאגר של מבחן הביצועים Geekbench, וגורם לנו להאמין כי השקתו של ה-Redmi 3 נמצאת מעבר לפינה אנחנו עדיין מנסים לעכל את יחס העלות-תועלת המפואר שסיפק לנו ה-Redmi Note 3 המתכתי החדש של Xiaomi, והנה נראה כי מתחילים לטפטף פרטים ראשונים על מכשיר חדש נוסף שלה, אשר עשוי להיות "האח הקטן" Redmi 3. אל המאגר של מבחן הביצועים Geekbench עלתה תוצאה של סמארטפון מבית Xiaomi שעונה לשם Kenzo – ומציע מעבד Snadpragon 617 של קוואלקום (MSM8952 מתומן ליבות, אף על פי שבמאגר הוא מזוהה בצורה לא נכונה לכאורה כמשושה ליבות), זכרון RAM בנפח 2GB ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1.1. פרטים טכניים נוספים לא זמינים בינתיים, אך ברשת כבר משוכנע…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. אירוע ההכרזה המהודר של ענקית הטכנולוגיה סיפק לנו אישור למרבית ההבטחות של המדליפים הבולטים ברשתלכתבה

9. דגמי הדגל החדשים של המותג הסיני מגיעים אל השוק עמוסים בכל טוב טכנולוגי - כולל מערכי צילום שנוצרו בשיתוף עם חברת הצילום Hasselbladלכתבה

10. Started by ofcourse,

היי, אני מחפש טבלט שישמש בעיקר לגלישה וניגון מוסיקה וקצת סרטים. היה לי טבלט סיני של רמוס W41ת אבל הממשק לא היה חלק והאינטרנט היה נתקע. מה דעתכם על הנוק HD 8.9 ? עכשיו ב 150$ אשמח להמלצה על טבלט עם קהילה מאחוריו. תודה, רון.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. המחליף של ה-Galaxy A72 עשוי להגיע אל השוק עם חיישן 108 מגה-פיקסל ראשי מוגדל - כולל מערך ייצוב אופטי לשיפור הביצועים שלולכתבה

12. הכירו נא את ה-Realme 9 Pro Plus וה-Realme Pro 9 - אשר אמורים להצטרף בקרוב אל ה-Realme 9i בשוק המקומי שלנולכתבה

13. חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. מכשיר הדגל המצוייד ב-Snapdragon 888 מקבל הכרזה בינלאומית - עם תגי מחיר גבוהים משמעותית מאלו שהוצגו עבור השוק הסיני אך גם עם מטען לכולם ללא יוצא מן הכלללכתבה

15. Started by yellow acid,

ברשותי אייפוןx ואני מעוניין להחליף מכשיר בעיקר כי המכשיר כבר חרוש ואני גם מעדיף מסך קצת גדול יותר. עיקר השימוש שלי זה גיימינג ואם ניהיה יותר ספציפיים raid shadow land לכן מאד חשוב לי סוללה חזקה, ושמירה טובה על רמת חום, כי על האייפון x שלי אני יכול בכיף לטגן חביתה אם הקרבות מידי אינטנסיבים. ראיתי את המכשיר a34 של סמסונג והמחיר מוצא חן בעיניי(1100 בksp). מעבר לזה המסך יותר גדול והסוללה יותר חזקה. לפי מה שהצלחתי להבין בהשוואות בנצמארק גם המעבד והכרטיס הגרפי חזקים מעט יותר. הפחד העיקרי שלי הוא החום. אני מבין שעיקר הפלט של החום נוצר כתוצאה מצריכת חשמל, ולא הצלחתי למצוא נתונים על צריכת החשמל לא של האייפוןx ולא של הa34. אני גם לא בטוח שקראתי נכון את הנתונים ע…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. חשבנו שאולי הפעם יצרנית אחרת תצליח להקדים אותה, אך נראה כי לסמסונג היו תוכניות אחרות - מיד עם החשיפה של משפחת הדגל החדשה היא נוחתת בשלל חנויות מקומיות ומגלה כמה יעלו לכם מכשירי ה-Snapdragon 8 Gen 2 הראשונים בסביבהלכתבה

17. המעבר להתבססות על תהליך הייצור של TSMC ב-7 ננומטר איפשר למפתחת הטאיוואנית לחזור לעניינים ובגדול בעולם הסמארטפונים - מה יוכל לעשות מעבר מוקדם לתהליך ייצור מתקדם עוד יותר של 4 ננומטר?לכתבה

18. היצרנית הסינית מציגה שיפור נוסף של טכנולוגיית הטעינה שלה במסגרת מותג ה-Redmi לכתבה

19. פרצת אבטחה בשבבי הטלפונים הנפוצים חושפת מיליוני מכשירי אנדרואיד לסיכון פוטנציאלי. Qualcomm ויצרניות הסמארטפונים פועלות לתיקון המצבלכתבה

20. היצרנית הסינית השאפתנית משיקה דגם חדש שמרגיש קצת כמו שילוב בין ה-Huawei G7 Plus ל-Asus Zenfone 2 Laser לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-סמארטפון-מתכתי-ואיכותי-במחיר-זעיר/

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. המהדורה המרועננת והמוזלת של מכשיר הדגל משנת 2021 עשוי להגיע אל החנויות בתחילת 2022, למרות שכבר קיבלנו שלל שמועות על כך שהוא נגנז במלואולכתבה

22. Started by ziko,

שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש באילת טאבלט אבקש את המלצתכם לטאבלט איכותי -תקציב 1500 שח אפשר לגלוש קצת - מסך איכותי עם רזולוציה של 4K לפחות 11 אינץ - תמיכה בסלולר אנא עזרתכם המהירה תודה צביקה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. בדומה למיקרוסופט, גם HP מעוניינת לאותת לעולם שהיא מכינה קבלת פנים ראויה למערכת ההפעלה הגדולה החדשהלכתבה

24. אחרי כמה וכמה חודשים שגרמו לנו לגרד את הראש עם היצע שפחת ביכולותיו ביחס לשנה שעברה - לקוואלקום יש דגם ביניים בכיר חדש שינסה להחזיר אותה למוטבלכתבה

25. ספקית המחשבים Eluktronics מאמצת פאנלים חדשים ומתקדמים למוצריה, אשר מיועדים לספק תחרות חשובה למסכי FullHD השולטים בקטגוריה בצורה נרחבת כיוםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים