עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מכשירים חכמים עם מסכים מתקפלים כבר הפכו לדבר שבשגרה במחוזותינו - אבל יש עוד יישומים מלהיבים לטכנולוגיה שמקווים לבצע את הקפיצה משלב הקונספט אל השלב המעשי בעתיד הקרובלכתבה

2. מסכי 16 אינץ' מוסיפים לצבור פופולריות בתחום המחשבים הניידים, ויש מי שחושבים כי זה רעיון טוב להוסיף להם תמיכה במגע ולתת אפשרות להשתמש בהם גם בתור טאבלטיםלכתבה

3. יש לי אחריות על הסמסונג שלי אני צריך לתת הישתתפות עצמית של 250 שקל אני מבין שהם יביאו לי את אותו הטלפון. אני לא אוהב אותו בכלל ... (מפרט מרשים איכות גרוע) השאלה עם אפשר להחליף?למשהו ממשפחת נוקיה או סוני-אריקסון. האם בכלל יש לי זכות לבקש?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. היצרנית הסינית מציגה סמארטפון שמזכיר לנו מאוד את ה-Zenfone 2 Laser, אך גם מחליף את הגוף הפלסטיקי במתכת בוהקת ומעוגלת לכתבה: http://hwzone.co.il/מתי-בישראל-ה-huawei-g7-plus-הוא-מכשיר-ביניים-יוקרת/

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. חדש על המדפים: מצד אחד אנחנו מקבלים דגם 5G תקציבי נוסף - ומהצד השני את ספינת הדגל הראשונה של היצרנית הסינית הפופולרית לשנת 2021לכתבה

6. סמארטפון חדש של היצרנית הסינית תחת שם הקוד Kenzo עלה במאגר של מבחן הביצועים Geekbench, וגורם לנו להאמין כי השקתו של ה-Redmi 3 נמצאת מעבר לפינה אנחנו עדיין מנסים לעכל את יחס העלות-תועלת המפואר שסיפק לנו ה-Redmi Note 3 המתכתי החדש של Xiaomi, והנה נראה כי מתחילים לטפטף פרטים ראשונים על מכשיר חדש נוסף שלה, אשר עשוי להיות "האח הקטן" Redmi 3. אל המאגר של מבחן הביצועים Geekbench עלתה תוצאה של סמארטפון מבית Xiaomi שעונה לשם Kenzo – ומציע מעבד Snadpragon 617 של קוואלקום (MSM8952 מתומן ליבות, אף על פי שבמאגר הוא מזוהה בצורה לא נכונה לכאורה כמשושה ליבות), זכרון RAM בנפח 2GB ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1.1. פרטים טכניים נוספים לא זמינים בינתיים, אך ברשת כבר משוכנע…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. מותג האולטרה-פרימיום של היצרנית משנה את פניו ומספק בסיס להצגת הדגם הראשון שלה עם מסך גמיש שמתקפל כלפי פנים - במחיר אדיר כמיטב המסורת בתחוםלכתבה

8. תדר מירבי שנוגע ברף של 3GHz לליבה הבכירה וביצועי בינה מלאכותית טובים יותר - זה כנראה יהיה השבב המתקדם ביותר מבית קוואלקום להמשך שנת 2021לכתבה

9. Started by ofcourse,

היי, אני מחפש טבלט שישמש בעיקר לגלישה וניגון מוסיקה וקצת סרטים. היה לי טבלט סיני של רמוס W41ת אבל הממשק לא היה חלק והאינטרנט היה נתקע. מה דעתכם על הנוק HD 8.9 ? עכשיו ב 150$ אשמח להמלצה על טבלט עם קהילה מאחוריו. תודה, רון.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by ziko,

שלום לכולם אבקש את עזרתכם לדגם של טאבלט איכותי (אנדרואיד) 1- מסך לפחות 10.1 אינץ עם רזולוציה גבוהה של לפחות 2K. 2- עם סוללה חזקה 3- עדיף תמיכה סלולרית אם זה גולש מהתקציב ניתן לוותר. 4- תקציב 1500 ש"ח מעוניין לקנות בחודש הבא בלאק פריידי נא עזרתכם בבקשה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. לאחר שסמסונג טרחה והציגה לעולם סנסור שני עם רזולוציית 200 מגה-פיקסל אימתנית - נראה כי גם המתחרה הגדולה שלה בתחום עומדת להתחיל ולאמץ את טרנד אינפלציית הפיסקליםלכתבה

12. החברה הסינית מוסיפה טכנולוגיית מכ"ם וחיפוי אחורי ייחודי שמשנה את הצבע שלו אל הסמארטפון המוביל העדכני שלה - אך רק בגרסת קונספט לעת עתהלכתבה

13. דגם הדגל מביא איתו נפחי זכרונות נדיבים בתור ברירת המחדל החדשה, טעינת 100 וואט לסוללה פנימית גדולה ועוד - יותר מחודש לפני ההשקה הבינלאומיתלכתבה

14. היצרנית הסינית השאפתנית משיקה דגם חדש שמרגיש קצת כמו שילוב בין ה-Huawei G7 Plus ל-Asus Zenfone 2 Laser לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-סמארטפון-מתכתי-ואיכותי-במחיר-זעיר/

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. מסכי Super AMOLED מהווים שדרוג גדול בהשוואה לטכנולוגיות של המותג מהשנים הקודמות - אבל דגמי הביניים החדשים של היצרנית הסינית מגיעים כולם עם שבבי עיבוד בינוניים, ללא תמיכה בדור החמישילכתבה

16. אירוע ההכרזה המהודר של ענקית הטכנולוגיה סיפק לנו אישור למרבית ההבטחות של המדליפים הבולטים ברשתלכתבה

17. ה-Civi 3 מספק מערך סלפי מתקדם, עיצוב מעניין בשני גוונים ונפח אחסון של עד 1TB במחירי ביניים - ולצידו נוחת גם ה-Redmi Note 12T Pro כשהוא כולל את אותו שבב משופר מבית MediaTekלכתבה

18. מכשיר ה-Poco M4 Pro קרוב להשקה ומקבל חשיפה מורחבת עם תמונות ומפרט - שנשמע דומה מאוד לכל מה שקיים ב-Redmi Note 11 הטרילכתבה

19. שבבי עיבוד עדכניים במחירי היכרות מלהיבים במיוחד הופכים את ה-Poco F3 וה-Poco X3 Pro לנושא שיחה מרכזי - ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שההשקה בישראל כבר נמצאת בשלבי תכנון מתקדמיםלכתבה

20. נייד 15 אינץ' עם 12 ליבות ששוקל פחות מקילוגרם - לא תמצאו הרבה כמותו בשוקלכתבה

21. חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. גוגל נוקטת צעד דרסטי עם תנאים חדשים בתוכנית התיקון שלה, המאפשרים לה להשאיר אצלה מכשירי פיקסל המכילים חלקי חילוף לא מקורייםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים