גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
המהדורה המרועננת והמוזלת של מכשיר הדגל משנת 2021 עשוי להגיע אל החנויות בתחילת 2022, למרות שכבר קיבלנו שלל שמועות על כך שהוא נגנז במלואולכתבה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי כמה דגמים תחרותיים ומסקרנים שהוצגו במהלך 2021, המותג שבבעלות לנובו ינסה להגביר את הנוכחות הבינלאומית שלו עם מהדורת דגל טרייהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
שרשרת ההשקות של Xiaomi ומותג המשנה שלה לא מציגה שום רמזים להפוגה - הגרסה הבינלאומית עבור Redmi Note 10 Pro הסיני נראית קרובה מאוד לאחר תיעוד מביקור ברשות ה-FCCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית Blackview פנתה אל פלטפורמת Indiegogo במטרה לבחון את מידת העניין במכשיר חכם מודרני בעל קשיחות ברמה צבאית עם מחיר שלא קורע את הכיס לחלוטין - וגילתה מאות רבות של אנשים שמוכנים לשלם על הרעיון מבעוד מועדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
המחליף של ה-Galaxy A72 עשוי להגיע אל השוק עם חיישן 108 מגה-פיקסל ראשי מוגדל - כולל מערך ייצוב אופטי לשיפור הביצועים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון עבור השוק הסיני שיוכל להוות תקדים ובסיס למכשיר Poco בינלאומי עתידי אמור לכלול הגנה רצינית בפני מים ואבק וגם טעינה בהספק גבוה מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
- 1 follower
-
-
זוכרים את הרומן מהעבר בין גוגל ל-Huawei אשר הוליד לנו סמארטפון עם בליטת מצלמה אופקית גדולה לכל אורכו? נראה כי העיצוב הזה עומד לעשות קאמבק בלתי צפוי ב-2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
- 1 follower
-
-
ההדלפות אודות עיצוב בהשראת Nexus 6P התגלו כפספוס - אך מכשיר הדגל החדש של Realme מצליח להותיר חותם גם בלעדיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
- 1 follower
-
-
השבב שנועד להתחרות ב-Snapdragon 8 Gen 1 וב-Dimensity 9000 הופך לרשמי לאחר כמה עיכובים קלים ובצל שמועות שאינן מחמיאות במיוחד - כשגולת הכותרת היא הליבה הגראפית החדשה מבית AMDלכתבה
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
- 2 followers
-
-
בדומה למיקרוסופט, גם HP מעוניינת לאותת לעולם שהיא מכינה קבלת פנים ראויה למערכת ההפעלה הגדולה החדשהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
בתערוכת CES הוצג מטען חכם המשלב מערכת קירור אקטיבית - פתרון פשוט לבעיה מוכרתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
- 2 followers
-
-
סמארטפון ה-Rome החדש של Umi הסינית הוא בינוני וסביר מבפנים ויוקרתי מבחוץ, בשילוב עם תג מחיר תחרותי במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-הסמארטפון-המתכתי-הקשוח-שיעלה/
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
איזה סלולר נותן איכות שמע של סטרימינג מוסיקה יוטיוב ? אני מנוי ליוטיוב ושומע מוסיקה באוזניות סוני או סמסונג ומחפש סלולר שיתן לי את האיכות שמע הכי טובה שניתן לקבל מחפש את ההסבר למה לבחור בסלולר כזה או אחר שנותן שמיעה של מוסיקה הכי טובה שניתן או שבכלל יש מכשיר אחר שיתן לי תוצאות טובות יותר לסטרימינד יוטיוב ?
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
גוגל הופכת את בליטת מערך הצילום למאפיין המרכזי בעיצוב המכשירים החכמים שלה, ויוצאת לדרך חדשה עם שבב עיבוד פרי פיתוח עצמי שאינו זוכה לפירוט מספק על הפוטנציאל שבולכתבה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש טאבלט לילדה בכדי שהיא תוכל לראות סרטים בזמן הנסיעה. השימוש יהיה בעיקר יוטיוב וכל מיני סרטונים וסדרות שאעלה לטאבלט. חשוב לי שיהיה לו אפשרות להתחבר ל hot spot בטלפון,, טעינה מהירה (יחסית), רזולוציה טוב וסאונד. מבחינת תקציב, אני לא יודע בכמה אפשר לקנות משהו סביר, אבל השימושים הם בסיסיים ביותר כך שאין צורך להשתגע. תודה,
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
דגם בכיר בסדרה ייחודית למדי של היצרנית הטאיוואנית זמין כעת לרכישה באמאזון במחיר מעניין מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
- 1 follower
-
-
היורש עבור ה-Snapdragon 730 וה-Snapdragon 730G מבטיח לספק לנו שיפור נאה ביכולות העיבוד הגראפי בעבור אותם תגי מחיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אחרי שרשרת השקות במסגרת משפחת ה-Galaxy A שלה, מגיע גם תורה של משפחת Galaxy M להשתדרג לכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש טלפון נייד עד 1100 שקל הבעיה שעל כולם החוות דעת על הפנים ,,,, יש רדמי נוט 13 פרו / פוקו / גלקסי A16-25-35 יש את היותר ישנים A05s / A06 מה מומלץ בסכום שאני מחפש ?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
ממש כמו OnePlus עם ה-Nord 2 - גם מכשיר הביניים המתקדם החדש מבית היוצר של Xiaomi מתעדף את המוצרים העדכניים של מפתחת השבבים מהמזרח הרחוק על פני אלו של המתחרה המערבית קוואלקוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
- 1 follower
-
-
היי עבר הרבה זמן מאז שעסקתי בנושא ונראה שאני לא בעניינים. אני מחפש טלפון עם התכונות הבאות: - שני SIM - מצלמה רחבת זווית - NFC - אנדרואיד בגרסה עדכנית. לא משהו ישן. עדיף גם: - עמיד ככל הניתן לנפילות, ואם אפשר גם למים. מה המכשיר הזול ביותר שכולל את התכונות האלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אחרי שנוצר בלבול גדול בנוגע למאפיינים של מכשיר הדגל (שזמין לרכישה רשמית גם כאן בישראל) בכל הנוגע להגנה מפגעי הטבה בגרסאות שלו עבור המדינות השונות ברחבי העולם - היצרנית מכריזה עם יישור קו מבורך בכל מקוםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 429 צפיות
- 2 followers
-
-
הצהרה מפי נציגיה של קוואלקום מסתמנת בתור אישור לכך שמכשירי משפחת ה-Galaxy S23 העתידית יופעלו על ידי המחליף של ה-Snapdragon 8 Gen 1 בכל רחבי העולם, ללא גרסאות Exynos אלטרנטיביותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
- 1 follower
-