גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. עשיתי בתמימותי update לגירסא 1.2.3, ולהפתעתי העברית נמחדה לי מהמכשיר.. ניסיתי להתקין שוב את העברית (של idigital 2.53) אבל בזמן ההתקנה נוצרת בעיה עם הקושחה. לאחר חיפושים ברשת מצאתי את המדריך הבא: עשיתי את הכל בדיוק כמו שרשום, אבל אחרי ביצוע הrestore אני עדיין בגירסא 1.2.3.. ניסיתי גם את התוכנה Ipod wizard שרבים ממליצים עליה, אבל יש בעיה עם הupdater.. יש למישהו מושג מה לעשות בנידון? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אחיו המוזל של ה-Poco M4 Pro 5G שכבר זמין בישראל עשוי לקבל תצוגה מתקדמת יותר לצד עיצוב מוכר - ומפרט שנראה בעל פוטנציאל להיות זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Redmi Note 11לכתבה
-
- 0 תגובות
- 346 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבריה, ראו כותרת, היכן ואו איך ניתן לתקן את כפתור הכיבוי והדלקה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים; התחדשתי לאחרונה בסלולרי 6120 מאורנג'; עכשיו הכל נחמד, המכשיר עובד מצויין, מה שכן, הרמקול של המכשיר נורא חלש לעומת מכשירים אחרים (k610, K510, k800, 6288) וכשאני מחבר את האוזניות שהגיעו עם המכשיר, שומעים ממש אבל ממש חלש, האם זו העוצמה של המכשיר, או שיש בעיה במכשיר עצמו? *חשוב לציין שלא השוויתי את המכשיר למפלצת מוזיקה כמו הN95 או הN73.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טבלט בגודל 9.7 אינץ׳ ומעלה שאפשר להריץ דרכו גם אנדואיד וגם וינדאוס פרו. אם יהיה לה חיבור למקלדת (כמו לטבלט של מייקרוסופט) מה טוב. אם לא, אז חייב בלוטות. התקציב הוא בסביבות ה300$. יש חיה כזאת בלי כל מיני חבלי לידה כמו של האונדה? האם telcast x98 air עונה על הצרכים ומומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כתבתי מחשבון לאנדרויד, המחשבון יכול לבצע שלל פקודות(סינוס, כוסינוס, לוג ועוד...) בנוסף יש למחשבון היסטוריה וערכות נושא. אשמח לשמוע את דעתכם על המחשבון האתר שלי: www.gtapps.net והכתובת של האפליקציה : https://market.android.com/details?id=com.gtr.calc
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
רכשתי Clix 2, אבל לצערי לא היה נרתיק בבאג. הנגן כבר הספיק לחטוף חבלה רצינית. איפה אפשר לרכוש בארץ נרתיק מתאים?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לרמקול נייד. שיהיה זול, אמין, נייד, חזק בווליום ושיתחבר אלחוטית וקווית למכשיר טלפון.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך דירוג לבטריות נטענות אני יודע למשל שניקאל קדיום היא הכי פחות טובה... אבל מה עוד יש היום? מה זה לטיום פולימר? אם יש למישהו איזה מאמר שיכול לעזור לי אני אשמח תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השיקול העיקרי הוא כמובן המחיר. אני מתעניין במודל sony prs t1. המחיר שלו בארץ הוא כ-1300 ש"ח. באיביי הוא עולה 135$+40$. שזה 700 ש"ח מקסימום + מע"מ = 812 ש"ח. יש עוד מס שפספסתי? מישהו התנסה בהזמנה כזו? וגם, האם יתכן מימוש אחריות בארץ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בין: ONDA VI40: יתרונות: זול - 220$ בPANDAWILL אנדרואיד 4 SPEC חזק, אבל לא מדהים - All Winner A10, 1GHz, Cortex A8; GPU: Mali 400 MINI HDMI מסך IPS עם 5 נקודות מגע מצלמה אחורית 5MB חסרונות: מצלמה קדמית 1.2 רק 8GB זיכרון סוללה לא חזקה במיוחד 6500MHZ U9GT 2: יתרונות: אנדרואיד 4 עדיין לא יקר - 235$ בPANDAWILL SPEC טיפה יותר חזק Rockchip RK2918, 1GHz, Cortex A8; GPU: GC800 16GB זיכרון סוללה טיפה יותר חזקה 8000MHZ מסך IPS עם 10 נקודות מגע מצלמה קדמית 2MB חסרונות: מצלמה אחורית 2MB SPEC טיפה יותר בזבזני בסוללה אין HDMI HP touchpad: יתרונות: spec חזק - מעבד כפול ליבה עם GPU ANDRENO 220 16GB זיכרון חסרונות: אין מצלמה אחורית מצלמה קדמית 1.3MB בטריה לא חזקה במיוחד …
-
- 10 תגובות
- 6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם הנגן כל פעם שהוא מחבר אותו מופיעים לו קבצים לא קשורים שסתם תופים מקום והוא לא מצליח למחוק אותם... זה תקין או שזה בעיה? אפשר לעשות פורמט לנגן או שאחרי זה התוכנה תמחק ואי אפשר יהיה להתקין עדכון ולסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כנראה בחודש הקרוב אני יקבל nokia 5800 ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות. זה ממש דחוף (בבקשה תעזרו לי): 1. הוא פלאפון טוב? 2. הרמקולים שלו יותר חזקים מנוקיה n73 me? 3. מישהו התנסה בו?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר סמארטפון שייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף, שיהיה לו GPS איכותי שעובד טוב ו WAZE לא יאבד כיוון, אבל שלא יחרוג מ 2000 ש"ח. אני מתלבט בין 3 מכשירים: 1. LG G2 2. SAMSUNG GALAXY S4 3. SAMSUNG GALAXY S3 המפרט הטכני והביקורות המחמיאות על G2 עושות רושם של מכשיר טוב, אך החסרון העיקרי שלא ניתן להרחיב את הזכרון ולא ניתן להוציא את הסוללה, מה שכמובן מרתיע אותי טיפה. בשתי המכשירים האחרים זה כן ניתן, להוציא סוללה ולהרחיב זכרון. שמעתי שיש ל G2 עוד גרסה קוריאנית שבה כן ניתן להוציא את הסוללה וכן ניתן להרחיב את הזכרון, והיא נמכרת במחסני חשמל בהנחה. אני משום מה לא מוצא את המפרט המלא של הגרסה הזו באתרים השונים, אלא רק את הגרסה הבינלאומית. מה שהכי חשוב לי היום שהמכשיר לא ייתקע, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן כפי שכתוב בכותרת אני מעוניין לקנות רמקול בלוטות' חסין למים התקציב הוא עד 50$. רציתי לדעת כיצד לבחור איזה לקנות? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב ההורים שלי טסים לניו יורק, ובהתאם למסורת של "קרוב משפחה טס לארה"ב אז הוא חייב לקנות לך איזה מוצר טכנולוגי" חשבתי שאולי הגיע הזמן שאני אשתדרג לסמארטפון עם אנדרואיד. האופציה הראשונה שעלתה לי בראש היא לקנות אייפון,אבל בהתייחס לעובדה שיש לו מצלמה בינונית [וזה פיצ'ר שהוא משמעותי בשבילי.. אני כרגע עם סוני אריקסון C905 ואין מצב שאני יורד מרמת המצלמה שלו], ובהתייחס לעובדה שלפי השמועות בקרוב יוצא אייפון חדש+שיש בעיות עם אחריות, אני חושב שאני אוותר. האם יש המלצות לפלאפונים? חשבתי אולי על הX10 של סוני אריקסון, שנראה מעולה. או על הNEXUS של גוגל? אני מחפש משהו שיהיה מבוסס על אנדרואיד, ושיהיה במחיר סביר ועם מצלמה טובה ויכולות מולטימדיה טובות. אם יש לו מקלדת נשלפת [כדוגמאת ה…
-
- 16 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה התייעצות לגבי שני רכיבים שיש לי כרגע במחשב. זהו המפרט שלי: CPU - Intel Premium Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz GPU - Radeon 5400 HD Series RAM - 3.0GB DDR2 OS - Windows7 32bit MotherBoard - Micro Star MS-7528 מחשב מאוד ישן, לפחות 6-7 שנים. אבל בתקציב הנוכחי אני יכול לשפר רק אחד מהדברים למעלה, ומן הסתם הייתי מעדיף שזה יהיה כרטיס מסך או מעבד. כנראה שאני אקנה מחשב חדש בקיץ, אז אפשר להסתפק במשהו זול אבל מתאים יחסית. מה אתם ממליצים לי לשפר - מעבד או כרטיס מסך? ולמה הייתם משפרים? תודה. * אני יכול לקנות amd 6870HD ב200 שקל מחבר, יד שנייה. מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים החלפתי את הסמסונג S8300 שלי לנוקיה N86 . החלפתי אותו בגלל שאני מתגייס ולא רציתי פלאפון עם מסך מגע בשביל הצבא . ראיתי שבטלפון הזה יש לי WIFI מה שלא היה לי בסמסונג . הורדתי OPERA MINI BETA והצלחתי לגלוש באינטרנט . השאלה היא איך אני בדיוק גולש ? דרך הWIFI או דרך הרשת של סלקום ? איך אני מדגיר את זה שזה יגלוש לי רק דרך הWIFI . והWIFI זה בחינם נכון ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התדרים של המכשיר (לפי ויקיפדיה) : GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 HSPA 850/900/1700/1900/2100 איפה זה מעמיד אותי מבחינת תאימות להוט מובייל (ובהרחבה מכך, פלאפון)? (ובהזדמנות, נפריח שאלה כללית לחלל האויר - למה, למה זה חייב להיות כ"כ מסובך? :-\)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ממה שראיתי יש הרבה אופציות בתקציב הנ"ל והלכתי כבר לאיבוד ת'אמת, אשמח לעזרה בהבדלים בין המכשירים וכו'. אז ככה ממה שראיתי: 1) meizu m1 note 2)meizu m2 note מחו"ל ב 160$ 3)Xiaomi Mi 4i 4) ASUS ZENFONE 2 ZE551ML עם מחריגה כמובן אם שווה את זה. תודה רבה לעוזרים. [h=1] [/h]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נורות לד שמסוגלות להאיר ב-16 מיליון גוונים שונים יאפשרו לכם לשנות את אופי התאורה הביתי שלכם בהינף אצבע, וללא צורך בחיבורים או התקנות מיוחדות לכתבה: http://hwzone.co.il/הנורות-החכמות-של-adata-יעשו-לכם-קרנבל-בבית/
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון, אז ככה קניתי לפני חודשיים xbox 360 premium, שיש לו גם יציאת hdmi. השבוע קניתי טלויזית lcd של toshiba דגם 42x3000, הטלויזיה תומכת בfull hd 1080p. קניתי בbigbox כבל hdmi פשוט שבא בשקית ניילון פשוטה, הכבל עלה לי כ170 שקל. באתי הביתה וחיברתי את הקונסולה לטלויזיה והגדרתי בxbox שהוא ישדר ב1080i (שזה לא fullhd), הכל עובד טוב ויפה, לאחר מכן שיניתי את ההגדרה ל1080p (שזה full hd), הטלויזיה מציגה את התמונה לכמה שנייות, ואז התמונה מתחילה להבהב (רואים תמונה לשניה, ואז לא רואים, רואים לשניה וכו'....). חזרתי לbigbox וניגש שם למוכר אז הוא אומר לי שהכבל שקניתי זה לא כבל שתומך ב1080p, עכשיו הוא הראה לי כבל hdmi של monster cable שעולה כ500 שקל למטר, והוא אמ…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קבלתי לפני מספר ימים את המכשיר אבל לאחר שימוש קצר איתו יש לי קצת בעיות 1) בעיות עם הרמקול הוא נורא חלש כמעט ולא שומעים שיחות נכנסות(התקנתי אפליקצית volume+ בשביל להעלות את רמת הווליום זה עזר טיפה אבל עדיין הרמקול חלש למדי) 2) בעיות בשיחה איתו עם אנשים במקומות רועשים (אוטובוס) אצלי למשל בפלאפון הישן SE C510 היו שומעים הרבה יותר טוב 3) בעיות של סיבוב של המסך ממצב מאונך למאוזן ולהפך בכתיבת הודעה (לוקח לו מספר שניות ) בעוד שמכשירים ישנים הרבה יותר כמו הדייזר לוקח להם פחות משנייה לשנות את המצב של הפלאפון
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בבחירת מכשיר ראשון עבור ילד בן 9. נועד לשימוש בעיקר בחירום - שיחות + Whatsapp. חשוב כמובן שתהיה תמיכה מלאה בעברית, שיהיה אמין, נוח וקל לשימוש, ושלא ייתקע. מתבלטים בין: [h=1]Samsung Galaxy Young 2 SM-G130M LG L4 II 4GB LG-E440f Huawei Ascend Y330 Akai Apollo Dual SIM[/h] תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השעון החכם החדש של סמסונג קורץ לכם? כאן תוכלו לבדוק האם הוא נבדק עבור המכשיר החכם שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/אלה-הסמארטפונים-שיעבדו-עם-שעון-ה-gear-s2-החדש/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-