עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SpEcToR,

אפשר להכניס לSANSA E250 סרט.. ואז להקרין אותו על הטלויזיה? עם קול והכל? השאלה עיקרית היא יענו אם יש כבל ודאו מיוחד שמתחבר לטלויזיה? מה שניראה לי שאי אפשר לעשות עם הנגן הזה.. עם איזה נגנים כן אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. דגמי ה-P30 וה-P30 Pro מצטרפים למאבק על ליבו של הצרכן הישראלי - עם שעון חכם מתנה למזמינים מוקדמים לכתבה

3. Started by Radeon38,

שלום. אני שוקל רכישה של נגן אפל ואני רוצה לעשות בו מוד קטן בתוכנה. ידוע לי שיש לאיפוד מערכת הפעלה אלטרנטיבית שפותחת בו אופציות נוספות בתוכנה ומשפרת את הממשק עבודה איתו. אשמח לדעת מה השם שלה ומאיפה מורידים אותה.התוכנה היא קוד פתוח על בסיס לינוקס ומתעדכנת מעת לעת.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by yaniv_appX,

שלום,רציתי לקנות לחברה שלי ליומהולדת מסגרת דיגיטלית שהיא תוכל לשים שם תמונות שלנו ושל המשפחה שלה. יש המון סוגים ומפרטים של מסגרות ורציתי להתייעץ איזה מסגרת הכי טובה והכי משתלמת התקציב שלי נע בין 250-350 ואני מחפש אחת שהרזולוציה והמסך שלה טובים והתמונות יראו טוב אפשר עם רמקולים ורצוי עם usb ושיש לה גם מקום איחסון גדול יחסית אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. אבא שלי רוצה לשדרג את הפלאפון שלו, יש לו פלאפון של פלאפון מעפן כזה. הוא לא צריך שום דבר חוץ מבלוטוס בשביל שהוא יוכל לדבר באוזנייה שאותה גם צריך לקנות (זה כולל מצלמה, דור שלישי שזה בזבוז כסף ענק וכל הדברים האלה). התכנון הוא להוציא כמה שפחות כסף על פלאפון אז על איזה פלאפון אתם ממליצים? ד"א מוכרים היום ברשתות פלאפונים שהם לא דור שלישי?

6. Started by swg,

מצטער, אבל בגלל דעה שלי (לגבי שייכות של הנושא), הגעתי למסקנה שכדי יותר להעביר את זה לפורום משחקים. תודה וסליחה. לילה טוב.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

יש לי MP3, Sansa 240c. כשאני מחבר את הכבל מ-MP3 למחשב הוא רק טוען אותו אך לא מזהה אותו (מבחינת הופעת הכונן במחשב), זאת אומרת שאי אפשר להעביר שירים וכו'.... יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by mosheva,

שלום לכולם! היום ה 22 לאוקטובר יצא מכשיר הG1 למי שלא יודע! אני כרגע נמצא בארה"ב ויצא לי לשחק איתו קצת ורציתי לשתף אותכם: ככה המכשיר עולה 179 עם חוזה לשנתיים ובלי חוזה 399!!! T-MOBIL פחות קשוחים מאפל ויש עובדים שיכניסו סושיאל סיקיוריטי רנדומלי ויהיה אפשר לקנות אותו ב 179!!! המכשיר ממש יפה ממש קל בהשוואה לאיפון כייף שבעתיד הקרוב יהיו לו המון תוכנות (קוד פתוח) אבל כרגע אין תמיכה באתרים בעברית במכשיר לדוגמא. המכשיר אישית אותי לא קנה חוץ מהמחיר המצויין! הסאונד נשמע טוב מאוד בהשוואה לאיפון! מבחינת גלישה באינטרנט המסך של האיפון מעט גדול יותר ולכן הרבה יותר נוח לראות דפי אינטרנט באיפון נורא כייף שיש מקלדת אמיתית ולא על המסך ממש הרבה יותר נוח! מבחינת שימוש בטלפון כנגן MP3 הרגשתי כ…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by pxst17,

הבנתי שהיום יוכרז המכשיר החדש והוא יהיה בטח באותה רמה של G2 או אפילו במעט חזק ממנו.. ה-G2 שלי מתחיל להתיישן או מה? יש טעם להתבאס? בכללי גם לא אהבתי את העיצוב של האס5..

10. Started by Alexkmr,

אבא שלי קיבל מהעבודה סלולרי Samsung S5620, שיחקתי איתו קצת והוא ממש מוגבל\: אני לא מוצא בשבילו APPS ולא THEMES.. יש אפשרות להוריד APPS וTHEMES למכשיר הזה? יש אפשרות לגלוש באינטרנט של המכשיר דרך הPC שלי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אחד מדגמי ה-Snapdragon 750G הראשונים בשוק עדיין לא זכה להשקה רשמית בישראל - אבל ב-Banggood ישמחו להציע לכם אותו בעלות שאמורה להשאיר עודף מ-1,000 שקליםלכתבה

12. אני מחפש פלא' לאבא שלי.שיהיה של נוקיה עם סליידר ולא דור שלישי הכי טוב שיש.תודה!

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  13. אני לא רוצה סמארטפון (ואם כבר סמארטפון, אז Android) בגלל הסוללה שלא תחזיק הרבה זמן, אין לי כוח להסתובב עם מטען. יומיים בלי טעינה עם קצת שיחות, כמו הטלפון שלי עכשיו (Sony Ericsson R306), רמקול טוב למוזיקה, זיכרון פנימי למוזיקה... יש טלפון כזה בטווח מחיר של כמה מאות שקלים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by alfred3,

כמעט וננעלתי על כרום קאסט אבל ראיתי שיצא המכשיר הזה שקיבל ביקורות לא רעות http://www.amazon.com/Roku-3500R-Stream ... B00INNP5VU האם שווה משהו לשימוש בארץ או שכרגיל הכל חסום . שימוש עיקרי הזרמת תוכן מהנייד/טאבלט ל TV וצפיה ב YOUTUBE בצורה שלא יקרטע . תודה

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. Started by Galos,

שלום לכולם, אנו מעוניינים לרכוש פלאפון לא דרך חברות הסלולר. ההתלבטות היא בין 2 המכשירים המצויינים בכותרת. ברצוננו לקבל חו"ד שלכם לגבי כל אחד מהשניים, יש לציין שקראנו המון ביקורות ואף התנסנו בחנות לזמן קצר בשניהם. איך ה5800 נחשב? האם הוא אמין? הדעות חלוקות בפורומים ובין אנשים חלקם מרוצים מאד וחלקם אינם מרוצים במידה רבה, אין ממש באמצע. ההבדל המשמעותי בין 2 הפלאפונים הנ"ל הוא המחיר כאשר ה5800 עולה כ1500 ש"ח ומאידך הHERO כ3000 ש"ח (אם לא שמתם לב זה פי 2). האם הקפיצה במחיר מצדיקה רכישה של הHERO לעומת ה5800 ?בהנחה שהייתי מעוניין להחזיק פלאפון לתקופה של 2-3 שנים. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. עשיתי בתמימותי update לגירסא 1.2.3, ולהפתעתי העברית נמחדה לי מהמכשיר.. ניסיתי להתקין שוב את העברית (של idigital 2.53) אבל בזמן ההתקנה נוצרת בעיה עם הקושחה. לאחר חיפושים ברשת מצאתי את המדריך הבא: עשיתי את הכל בדיוק כמו שרשום, אבל אחרי ביצוע הrestore אני עדיין בגירסא 1.2.3.. ניסיתי גם את התוכנה Ipod wizard שרבים ממליצים עליה, אבל יש בעיה עם הupdater.. יש למישהו מושג מה לעשות בנידון? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  17. אחיו המוזל של ה-Poco M4 Pro 5G שכבר זמין בישראל עשוי לקבל תצוגה מתקדמת יותר לצד עיצוב מוכר - ומפרט שנראה בעל פוטנציאל להיות זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Redmi Note 11לכתבה

18. Started by tood24,

היי חבריה, ראו כותרת, היכן ואו איך ניתן לתקן את כפתור הכיבוי והדלקה תודה

19. Started by Overkiller,

שלום חברים; התחדשתי לאחרונה בסלולרי 6120 מאורנג'; עכשיו הכל נחמד, המכשיר עובד מצויין, מה שכן, הרמקול של המכשיר נורא חלש לעומת מכשירים אחרים (k610, K510, k800, 6288) וכשאני מחבר את האוזניות שהגיעו עם המכשיר, שומעים ממש אבל ממש חלש, האם זו העוצמה של המכשיר, או שיש בעיה במכשיר עצמו? *חשוב לציין שלא השוויתי את המכשיר למפלצת מוזיקה כמו הN95 או הN73.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש טבלט בגודל 9.7 אינץ׳ ומעלה שאפשר להריץ דרכו גם אנדואיד וגם וינדאוס פרו. אם יהיה לה חיבור למקלדת (כמו לטבלט של מייקרוסופט) מה טוב. אם לא, אז חייב בלוטות. התקציב הוא בסביבות ה300$. יש חיה כזאת בלי כל מיני חבלי לידה כמו של האונדה? האם telcast x98 air עונה על הצרכים ומומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by galtashma,

היי כתבתי מחשבון לאנדרויד, המחשבון יכול לבצע שלל פקודות(סינוס, כוסינוס, לוג ועוד...) בנוסף יש למחשבון היסטוריה וערכות נושא. אשמח לשמוע את דעתכם על המחשבון האתר שלי: www.gtapps.net והכתובת של האפליקציה : https://market.android.com/details?id=com.gtr.calc

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by Chymes,

רכשתי Clix 2, אבל לצערי לא היה נרתיק בבאג. הנגן כבר הספיק לחטוף חבלה רצינית. איפה אפשר לרכוש בארץ נרתיק מתאים?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by oz25,

אהלן אני מחפש המלצה לרמקול נייד. שיהיה זול, אמין, נייד, חזק בווליום ושיתחבר אלחוטית וקווית למכשיר טלפון.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

אני צריך דירוג לבטריות נטענות אני יודע למשל שניקאל קדיום היא הכי פחות טובה... אבל מה עוד יש היום? מה זה לטיום פולימר? אם יש למישהו איזה מאמר שיכול לעזור לי אני אשמח תודה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by pavelr,

השיקול העיקרי הוא כמובן המחיר. אני מתעניין במודל sony prs t1. המחיר שלו בארץ הוא כ-1300 ש"ח. באיביי הוא עולה 135$+40$. שזה 700 ש"ח מקסימום + מע"מ = 812 ש"ח. יש עוד מס שפספסתי? מישהו התנסה בהזמנה כזו? וגם, האם יתכן מימוש אחריות בארץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.