גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מפתחת שבבי המובייל קוואלקום מכריזה על הזמינות המיועדת למאפיין המתקדם החדש שלה, באמצעות אב-טיפוס של Vivo הסינית אשר מקדים את המהלך החזוי של אפל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
- 1 follower
-
-
אפל יוצאת בצעד שכנראה לא יגרום לציבור לחבב אותה: היא אוסרת על עיתונים לחלק גרסאות חינמיות למכשירי אייפאד, האם זה קשור לעיתון שעתיד לצאת בשיתופה: The Daily? האם היא רוצה עמלות (שהיא לא מקבלת מאפליקציות חינמיות)? אולי זהו צעד שאמור להגן על הציבור? הכתבה המלאה: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=773370 הדיווחים של שני העיתונים ההולנדיים: http://www.appleinsider.com/articles/11/01/14/apple_tells_newspapers_no_free_ipad_edition_for_print_subscribers.html עוד מידע על העיתון החדש: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=760231&TypeID=1&sid=127
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לקנות סמארטפון זול וטוב בסביבות ה 1300 ש"ח גג. איזה מכשיר הכי מומלץ? שתהיה גלישה באינטרנט חלקה. אם גודל המסך גדול סבבה.. איכות סאונד טובה של מוסיקה. והודעות ושיחות, יותר מזה אני לא כלכך צריך.. איך הsony experia למיניהם? יש כל מיני דגמים.. מה ההבדל ביניהם? אנה עזרו לי מי שמבין.. לילה טובב
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
ראיתי שאני יכול למחוק את ה"חשבון" סנכרון שלי (שזה המייל שלי בג'ימייל בעצם) אבל כשבאתי להסיר הוא רושם שניתן לעשות זאת רק ע"י שחזור הגדרות יצרן, האם זהו הדרך היחידה? האם זה יפגע לי ברום של סלקום שמותקן ובעברית המותקנת וכו'?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש טאבלט לשימושים של צפייה בסרטים/גלישה/ משחקים יש לי 3 דגמים שאני חושב שהם שהם הכי הרבה יכולים לספק אותי זה ה 1. asus MeMO Pad Smart ME301T 2. samsung note gt-n8010 3. asus Transformer Pad Infinity 64GB TF700T אני יודע שבאסוס-ים יש את המעבד tegra 3 ובשניהם יש רק 1 ג'יג'ה ראם בסמסונג יש 2 ג'יג'ה ראם ומעבד cortex המחיר של memopad מאוד קורץ , ואין לי צורך במקלדת כמו בטרנספורמר. והרזולוציה הגבוהה ביותר זה דווקא בטרנספורמר. לכן בכל דגם יש לו את היתרון שלו. לכן אני לא יודע במי לבחור , יש דגמים אחרים שיש להם שילוב של היתרונות של כולם ? (אני יודע שבאייפד הרזולוציות הכי גבוהות אני לא כבר מעדיף לא להתעסק עם המערכת הפעלה הזו) *האם שווה לחכות ל tegra 4 ואם כן מתי נראה ט…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כמה שאלות למי שבאמת מבין את עולם האנדרואיד. זכרון: מה ההבדל בין ROM ל-RAM ל-USB STORAGE ? אם יש לי SGS2 עם 2GB RAM ו-16GB STORAGE, למה אני רואה ש-"נגמר" לי הזכרון כי האפליקציות תופסות 1.7GB ? יש לי עוד הרבה זכרון במשהו שנקרא USB STORAGE (ועוד זכרון בכרטיס חיצוני) מה ההבדל בין ה-2GB שהאפקליקציות מותקנות בו ל-16 ? כמה מקום יש ל-ROM ? איפה הוא מאוחסן ? מה יושב עליו ? מערכת הפעלה: כשאני מתקין ROM של סמסונג - מה אני מתקין ואיפה ? כל הישומים שלי נשמרים וכל המידע נשמר. כשאני מתקין ROM של CM זה מוחק הכל. מה ההבדל ? כשמתקינים ROM MANAGER (CWM) מה הוא מתקין ואיפה ? זה משהו שמותקן ב-BOOT SECTOR של המערכת ? תאורטית אני יכול לנהל 2 ROM במכשיר אחד ? ה-ROM מכיל את גרסת האנדרואי…
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה תחנות שנקבעו מזמן , אני מנסה למחוק אותן ולהוסיף אחרות וזה לא עובד. האם יש בנמצא מדריך טוב איך מבצעים את הפעולה הזאת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
עקבתי אחרי מדריך מהאתר android police, ההתקנה עברה כמו שצריך. אבל אין לי אינטרנט מהמפעילה הסלולרית... מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני נוסע ב16 באוגוסט ואני רוצה לרכוש לפני הנסיעה טאבלט. את המכשיר אני מזמין מEBAY עם משלוח מהיר. במידה ועוצרים את המכשיר במכס, המכשיר בטוח יגיע לנתב"ג?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר להכניס לSANSA E250 סרט.. ואז להקרין אותו על הטלויזיה? עם קול והכל? השאלה עיקרית היא יענו אם יש כבל ודאו מיוחד שמתחבר לטלויזיה? מה שניראה לי שאי אפשר לעשות עם הנגן הזה.. עם איזה נגנים כן אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
דגמי ה-P30 וה-P30 Pro מצטרפים למאבק על ליבו של הצרכן הישראלי - עם שעון חכם מתנה למזמינים מוקדמים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני שוקל רכישה של נגן אפל ואני רוצה לעשות בו מוד קטן בתוכנה. ידוע לי שיש לאיפוד מערכת הפעלה אלטרנטיבית שפותחת בו אופציות נוספות בתוכנה ומשפרת את הממשק עבודה איתו. אשמח לדעת מה השם שלה ומאיפה מורידים אותה.התוכנה היא קוד פתוח על בסיס לינוקס ומתעדכנת מעת לעת.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,רציתי לקנות לחברה שלי ליומהולדת מסגרת דיגיטלית שהיא תוכל לשים שם תמונות שלנו ושל המשפחה שלה. יש המון סוגים ומפרטים של מסגרות ורציתי להתייעץ איזה מסגרת הכי טובה והכי משתלמת התקציב שלי נע בין 250-350 ואני מחפש אחת שהרזולוציה והמסך שלה טובים והתמונות יראו טוב אפשר עם רמקולים ורצוי עם usb ושיש לה גם מקום איחסון גדול יחסית אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לשדרג את הפלאפון שלו, יש לו פלאפון של פלאפון מעפן כזה. הוא לא צריך שום דבר חוץ מבלוטוס בשביל שהוא יוכל לדבר באוזנייה שאותה גם צריך לקנות (זה כולל מצלמה, דור שלישי שזה בזבוז כסף ענק וכל הדברים האלה). התכנון הוא להוציא כמה שפחות כסף על פלאפון אז על איזה פלאפון אתם ממליצים? ד"א מוכרים היום ברשתות פלאפונים שהם לא דור שלישי?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער, אבל בגלל דעה שלי (לגבי שייכות של הנושא), הגעתי למסקנה שכדי יותר להעביר את זה לפורום משחקים. תודה וסליחה. לילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי MP3, Sansa 240c. כשאני מחבר את הכבל מ-MP3 למחשב הוא רק טוען אותו אך לא מזהה אותו (מבחינת הופעת הכונן במחשב), זאת אומרת שאי אפשר להעביר שירים וכו'.... יש דרך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום ה 22 לאוקטובר יצא מכשיר הG1 למי שלא יודע! אני כרגע נמצא בארה"ב ויצא לי לשחק איתו קצת ורציתי לשתף אותכם: ככה המכשיר עולה 179 עם חוזה לשנתיים ובלי חוזה 399!!! T-MOBIL פחות קשוחים מאפל ויש עובדים שיכניסו סושיאל סיקיוריטי רנדומלי ויהיה אפשר לקנות אותו ב 179!!! המכשיר ממש יפה ממש קל בהשוואה לאיפון כייף שבעתיד הקרוב יהיו לו המון תוכנות (קוד פתוח) אבל כרגע אין תמיכה באתרים בעברית במכשיר לדוגמא. המכשיר אישית אותי לא קנה חוץ מהמחיר המצויין! הסאונד נשמע טוב מאוד בהשוואה לאיפון! מבחינת גלישה באינטרנט המסך של האיפון מעט גדול יותר ולכן הרבה יותר נוח לראות דפי אינטרנט באיפון נורא כייף שיש מקלדת אמיתית ולא על המסך ממש הרבה יותר נוח! מבחינת שימוש בטלפון כנגן MP3 הרגשתי כ…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הבנתי שהיום יוכרז המכשיר החדש והוא יהיה בטח באותה רמה של G2 או אפילו במעט חזק ממנו.. ה-G2 שלי מתחיל להתיישן או מה? יש טעם להתבאס? בכללי גם לא אהבתי את העיצוב של האס5..
-
- 111 תגובות
- 17.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אבא שלי קיבל מהעבודה סלולרי Samsung S5620, שיחקתי איתו קצת והוא ממש מוגבל\: אני לא מוצא בשבילו APPS ולא THEMES.. יש אפשרות להוריד APPS וTHEMES למכשיר הזה? יש אפשרות לגלוש באינטרנט של המכשיר דרך הPC שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד מדגמי ה-Snapdragon 750G הראשונים בשוק עדיין לא זכה להשקה רשמית בישראל - אבל ב-Banggood ישמחו להציע לכם אותו בעלות שאמורה להשאיר עודף מ-1,000 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש פלא' לאבא שלי.שיהיה של נוקיה עם סליידר ולא דור שלישי הכי טוב שיש.תודה!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני לא רוצה סמארטפון (ואם כבר סמארטפון, אז Android) בגלל הסוללה שלא תחזיק הרבה זמן, אין לי כוח להסתובב עם מטען. יומיים בלי טעינה עם קצת שיחות, כמו הטלפון שלי עכשיו (Sony Ericsson R306), רמקול טוב למוזיקה, זיכרון פנימי למוזיקה... יש טלפון כזה בטווח מחיר של כמה מאות שקלים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמעט וננעלתי על כרום קאסט אבל ראיתי שיצא המכשיר הזה שקיבל ביקורות לא רעות http://www.amazon.com/Roku-3500R-Stream ... B00INNP5VU האם שווה משהו לשימוש בארץ או שכרגיל הכל חסום . שימוש עיקרי הזרמת תוכן מהנייד/טאבלט ל TV וצפיה ב YOUTUBE בצורה שלא יקרטע . תודה
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנו מעוניינים לרכוש פלאפון לא דרך חברות הסלולר. ההתלבטות היא בין 2 המכשירים המצויינים בכותרת. ברצוננו לקבל חו"ד שלכם לגבי כל אחד מהשניים, יש לציין שקראנו המון ביקורות ואף התנסנו בחנות לזמן קצר בשניהם. איך ה5800 נחשב? האם הוא אמין? הדעות חלוקות בפורומים ובין אנשים חלקם מרוצים מאד וחלקם אינם מרוצים במידה רבה, אין ממש באמצע. ההבדל המשמעותי בין 2 הפלאפונים הנ"ל הוא המחיר כאשר ה5800 עולה כ1500 ש"ח ומאידך הHERO כ3000 ש"ח (אם לא שמתם לב זה פי 2). האם הקפיצה במחיר מצדיקה רכישה של הHERO לעומת ה5800 ?בהנחה שהייתי מעוניין להחזיק פלאפון לתקופה של 2-3 שנים. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-