גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
קורנינג משיקה את ה-Gorilla Glass SR Plus שמכוונת למכשירים לבישים, ונועדה להילחם בשריטות ללא פשרות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
שבב ה-Snapdragon 750G החדש של קוואלקום זוכה למימוש מסחרי ראשון - ומבטיח עד מאודלכתבה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
- 1 follower
-
-
למרות קו מוצרים שהולך ומתרחב מעמדה של הענקית הקוריאנית בעולם השעונים והצמידים החכמים מתדרדר, בעוד Fitbit, אפל ו-Xiaomi ממשיכות לשלוט שוק המחשבים הלבישים ממשיך לצמוח בקצב מרשים – 21 מיליון שעונים וצמידים חכמים וממוחשבים למיניהם נרכשו בידי הצרכנים רק ברבעון השלישי של 2015, בדרך למעל 70 מיליון יחידות שעתידות להירכש במהלך כלל השנה הנוכחית, וכ-200 מיליון יחידות שחזויות להימכר מדי שנה עד לסוף העשור. עם זאת, חברה אחת שלא בדיוק נהנית מהפריחה הזאת היא החברה ששולטת בשוק הסמארטפון המקביל – סמסונג, שלי הדוח העדכני של חברת האנליזה IDC כבר לא נמצאת בחמישייה הראשונה, זאת לאחר שהחלה את שנת 2015 במקום הרביעי. חברת Fitbit האמריקאית הוותיקה בתחום המשיכה להוביל גם הרבעון…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רכשתי נקסוס 6 באמאזון ועכשיו אני צריך נאנו סים. אם אני יפנה להוט מובייל האם יתנו לי? יש לי עכשיו מיקרו סים תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחירים הרשמיים של אחת המציגות הרשמיות של אפל בישראל נחשפים - והם כולם מעל ל-3,000 שקלים, גם עבור דגם המיני הצנוע ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Snapdragon 888 כבר כאן - אך בקרוב נוכל לדעת מה יהיו הביצועים של השבב המקביל אליו, שעתיד לככב בדגמי סמסונג שינחתו כאן בישראללכתבה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם המתקפל הרביעי של סמסונג מהווה שדרוג חשוב בהשוואה לדגם הראשון אותו הוא יחליף - אם כי הוא בכל זאת עתיד להיות יקר מדי ומיותר עבור הרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, בעבר נתקלתי במדריך אשר מסביר כיצד ניתן להגדיר את כרטיס הזיכרון החיצוני כחלק מזיכרון המכשיר, ממש "לעבוד" על מערכת האנדרואיד ולהרחיב את הזיכרון הפנימי של המכשיר. אם אני זוכר נכון זו הייתה פעולה שנעשתה באמצעות adb ושם היה צריך להגדיר כמה מקום מהכרטיס החיצוני אני מעוניין שיהיה מוגדר כפנימי. האם מישהו זוכר / מכיר דרך לבצע זאת? מדובר על מכשיר אנדרואיד גרסה 9, ומכשיר סמסונג גלקסי S7.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
עוד השקה מתקרבת עבור השוק הסיני מגדילה את מידת ההתעניינות שלנו בהתרחבות הבינלאומית של דגמי הדגל מבית היצרנית, אשר עתידה להגיע בסוף חודש ינואר הקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
- 1 follower
-
-
מותג ה-Xperia Compact של החברה היפנית, עם מסכי 5.5 "זערוריים", עשוי להיות בדרכו אל קאמבק מודרני בנישה ללא תחרות רבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
3,700 שקלים עד 4,200 שקלים יעניקו לכם גישה לפיסת הטכנולוגיה המתקדמת ביותר של היצרנית הסינית המצליחהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
האם החברה הענקית מקוריאה תצליח לפצח את הנוסחה להצלחה עבור טאבלטים מבוססי אנדרואיד בגודל של מחשבים ניידים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אישתי חירבה עוד פלאפון וצריך לקנות לה אחד חדש, הבעיה שאני לא כל כך מצליח למצוא פלאפון לסט הדרישות שלה וכמה דרישות שלי (כדי שיהיה לה יותר קשה להרוס עוד פלאפון), ואשמח אם למישהו יש הצעה לפלאפון. הדרישות: 1. מסך שטוח ולא מעוגל כמו הגלקסי למיניהם 2. איחסון של 256 ג'יגה או פחות עם כרטיס הרחבה 3. מצלמה די טובה (לא חובה the best of the best) 4. סוללה שלא נגמרת תוך שניה כח העיבוד לא חשוב במיוחד כי היא לא משתמשת כבדה או משחקת במשחקים או משהו, בנוסף חשוב שהפלאפון יהיה זמין בארץ כי שלה גמר את הקריירה (Galaxy S10) וצריך אחד חדש בדחיפות.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את הw660i של סוני אריקסון. באפשרותו להחזיר אותו ולקחת במקום את הנוקיה 6120c. אני שואל בשמו כמה שאלות קצרות (הוא בצבא) ואשמח אם תענו: 1) למי מהם מצלמה טובה יותר גם בסטילס וגם בוידאו? 2) אני כמעט בטוח שלסוני רמקולים חזקים יותר מלנוקיה אבל בכל זאת האם הרמקולים של הנוקיה מאוד חלשים? (כדי שיהיה לי קל להבין תשוו אותם לk800i למשל כי את העוצמה שלו אני מכיר). 3) לנוקיה יש סימביאן מה שלסוני אין.. מה מאפשר הסימביאן והאם זה הופך את המכשיר ליותר איטי? 4) מה בקשר להתחממות בנוקיה. יש כאלה שאומרים שכן ויש כאלה שאומרים שלא.. האם זה עוזר להעביר את זה לדור שני? 5) יש עוד כל מיני דברים שכדאי לדעת? באגים? בעיות? יתרונות? תודה ואשמח לתשובות בהקדם...
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המדליפים ממשיכים לעבוד שעות נוספות ומספקים לנו את מלוא הפרטים המעניינים אודות צמד הסמארטפונים המתקפלים החדשים של סמסונג, קצת לפני נקודת ההתחלה של האירוע התקשורתי הרשמי מהחברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
- 1 follower
-
-
לא בטוח שהמכשיר החכם המתקפל הראשון מבית היצרנית הסינית יהפוך ללהיט בינלאומי - אבל הטכנולוגיה שלו למניעת עיוותים בתצוגה סביב ציר התנועה תוכל להפוך את כל המוצרים בקטגוריה לקורצים ורלוונטיים יותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הקוריאנית שלרוב מסתפקת בשבבי Mediatek וותיקים ובסיסיים במוצרים המוזלים שלה עשויה לספק לנו את אחת ההופעות הראשונות של ה-Snapdragon 690 המסקרן מקוואלקוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד עם RTX 3080 ומסך בתדר 300Hz הוא בהחלט לא דבר נפוץ, אך GIGABYTE אוהבת לנפץ שגרה עם מוצרים מהסוג הזה - בואו לראות את ה-AORUS 17G בפעולהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הראשון עם שבב Snapdragon 888 כבר כאן - והמחיר ההתחלתי שלו נמוך מהחזוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
היי באפשרותי שיקנו לי בתאילנד נגן וידאו, ואני מעוניין לקבל המלצות איזה מכשיר לרכוש. התקציב הוא עד 2000 ש"ח (יש לזכור שהמכשיר נרכש בתאילנד, כנראה זול שם יותר...) זכרון מינימלי של 30GB. אני משרת בצבא, לכן השימוש של הנגן יהיה בצבא, עם כל הכרוך בזה ... (ראיתי שיש נגנים עם שלט ותחנות עגינה - אין לי צורך בזה) הבנתי ששני הנגנים הבולטים בשוק הם אלה שציינתי בכותרת (לא להציע לי בבקשה iPod) ורציתי לדעת איזה דגם ספציפי כדאי לי, מה היתרונות של מכשיר על מכשיר שני טווח המחירים, ואם מישהו מכיר מקומות בתאילנד לרכוש בהם אודה לו ... תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לרכוש את המכשיר עכשיו זאת הביקורת האחרונה לפני שאני רוכש אותו . המכשיר הנ"ל : HP iPAQ hx2700 Pocket איך הוא ? אין בו בעיות ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חברת Mediatek מפתיע עם צמד דגמים חדשים שמיועדים בראש ובראשונה למערכת ההפעלה האחרת של גוגל - בהתבסס על תהליך הייצור המשופר הטרי של חברת TSMCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית אביזרי מכשירים חכמים טוענת כי יש בידיה פרטים אודות המימדים והצורה הסופיים של מכשיר הדגל הבא מבית סמסונג, וגם דגם בגדול 6 אינץ שלכאורה יושק לצידו כבר קיבלנו הפתעות ודחיות של הרגע האחרון בעבר, אך בינתיים נראה כי כל הסימנים מעידים ומצביעים על השקה מוקדמת לדגם ה-Galaxy S הבא – אולי כבר בחודש הבא. אנחנו כבר יודעים בוודאות כמעט מוחלטת מה יהיה השבבשיפעיל את המכשיר שאמור להמשיך את המסורת ולהיות סמארטפון האנדרואיד הנמכר ביותר בשוק, וכעת אנחנו מגלים גם כי מימדיו יהיו דומים מאוד למימדים של ה-Galaxy S6, כביכול. חברה בשם Itskins אשר עוסקת בייצור כיסויים ושאר אביזרים לסמארטפונים וטאבלטים חשפה את המימדים המיועדים למכשיר הגדול הבא של סמסונג – ומהם עולה כי הוא יהיה זהה כמ…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-