גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי את הנגן הנ"ל ולאחרונה נתקלתי בבעיה די מוזרה ברגע שאני מנסה להכניס שיר ואו שירים לסיפריה בנגן ואח"כ אני יוצר רשימת השמעה,רשימת ההשמעה מופיעה כריקה. רק לאחר מחיקה ואו הסרה של הסיפריה ויצירת רשימת השמעה חדשה זה מסתדר. בקיצור זה מוציא אותי מדעתי. תופעה זאת לא היתה לפני כן. (לא שונה דבר). רשימת ההשמעה הינה כקובץ Pla .
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני מחפש לי מכשיר MP3 מתקדם לרגל יום ההולדת שלי! בדקתי המון מכשירים ופסלתי הרבה,נעצרתי על מכשיר שיש בחו"ל שהוא Creative Zen X-Fi... המכשיר בא בנפחים 8,16 ו-32. אני ננעלתי על ה 32 ויש בו אפשרות להוסיף כרטיס זכרון עד 16GB שעולה 280 ש"ח,שטויות... אהבתי את המכשיר מבחינת הכל,כל האופציות וכל הסקירות עליו. הבעיה היא שהוא לא קיים בארץ וצריך להזמין ואני עוד בסימן שאלה עם הקטע של המכס וכו'. שאלתי אנשים ואני מחכה לתשובה. המחיר הוא 330 דולר כולל משלוח. והמכשיר השני הוא ה-Archos WiFi 605,נפח עוד לא החלטתי. שבו הסוללה חלשה יותר,אין אפשרות הרחבת זכרון והזכרון שם הוא הארדיסק פנימי והוא יותר עדין לעומת הפלאש של הקריאייטיב. אני אישית חושב שאם לא יצא לי לקנות את הקריאייטיב אז אנ…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שיתוף פעולה פולני-סיני מעניק לנו את המהדורה המיוחדת של הסמארטפון הטרי - עם עיצוב בהשראתו של המשחק Cyberpunk 2077לכתבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-ROG Phone 5 נחשף בצורה רשמית - ויהיה זמין לרכישה גם בשוק המקומי שלנו החל מהחודש הבאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט חומרתי של מכשיר חדש מבית היצרנית הסינית עלה למאגר GFXBench, ויכול להצביע על מתחרה נדיר עבור ה-Xperia Z5 Compact סביר להניח שיותר ויותר צרכנים מתרגלים לרעיון ולקונספט של מכשיר חכם עם מסך בגודל של 5 או 5.5 אינץ' ככל שעובר הזמן, אך עם זאת כנראה שיש עדיין צרכנים שמעדיפים מימדים קצת יותר קומפקטיים ו'נוסטלגיים' – וראייה לכך הוא קיומם של סמארטפונים כמו ה-Xperia Z5 Compact, אשר מציע מימדים הגיוניים לשימוש ביד אחת מבלי להתפשר על חומרה ברמה של ספינת דגל. לסוני אין הרבה מתחרים ישירים בנישה הייחודית הזו, אבל אם להתבסס על הנתונים החדשים שצצו במאגר של מבחני הביצועים הגראפי GFXBench – מי שמתכננת לשנות את המצב היא לא אחרת מאשר OnePlus, שרק לאחרונה השיקה את ה-OnePlus X הקומ…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מתכוון שלקנות טלפון סלולרי משומש דרך איי-באי, ואחי יביא לי אותו. אני מחפש משהו שהוא לא דור 3 אלה רגיל. ורק נוקיה. איזה דגמים מומלצים ונחשבים לממש טובים ואמינים???
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
דגם ה-Oppo X נראה כמו הגלגול המהפכני הבא בשימוש במסכים גמישים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
- 1 follower
-
-
-
דובר מטעם ענקית הטכנולוגיה אישר כי החברה זנחה את פרויקט Ara החדשני - המכשיר המודולרי באמת שאותו תיכננה להשיק לצרכנים בשנה הבאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני לא כל כך מכיר את התחום הזה, ולכן אני צריך שמישהו מכם יצביע על המאפיינים החשובים במכשיר כזה. כמו כן, אני אשמח אם מישהו יציין מי הן החברות המוצלחות יותר בתחום הנ"ל. הדרישות הברורות מהמכשיר הן: תמיכה ב-DIVX. זמן סוללה ארוך. איכות תמונה גבוהה/רזולוציה גבוהה. אמינות. תמיכה בהתקן USB חיצוני. מבדיקה קצרה שעשיתי ב-ZAP ראיתי שטווח המחירים עומד על 600-1600 ש"ח. אין לי בעיה להשקיע גם את הסכום המקסימלי, אם אני יודע שאני מחזיק בידי מכשיר איכותי ואמין. תודה לכל העוזרים! חן
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
השבב שנועד להתחרות ב-Snapdragon 8 Gen 1 וב-Dimensity 9000 הופך לרשמי לאחר כמה עיכובים קלים ובצל שמועות שאינן מחמיאות במיוחד - כשגולת הכותרת היא הליבה הגראפית החדשה מבית AMDלכתבה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אני מחפש לקנות סמארטפון חדש (כרגע אני עם N95 עתיק). פזלתי לכיוון ה-SGS3 או ה-NEXUS 4 אך במחשבה שנייה וכנה אין לי ממש צורך בהם (האירו את עיניי אם כן). אני מחפש מכשיר ש: יפעיל WHATSAPP סרטון יוטיוב מעת לעת כשמשעמם, בצורה חלקה קריאת טקסט מרובה באינטרנט מערכת תזכורות והערות יעילה (יעזור בלימודים) יפעיל WAZE או כל תכנה בסגנון בצורה טובה מסך שלא יהיה בומבסטי בגודלו במקובל היום. מפריע לי מאוד נושא הסוללות כיום אך אני מאמין שעם ניתוק הקישוריות בעת שאין צורך, המנעות מהתקנת והפעלת יישומים מיותרים והורדת בהירות המסך למינימום שמספיק לי, אוכל להאריך את חיי הסוללה לרמה סבירה. משיטוט זריז ברחבי הרשת נדמה לי כי הגלקסי S2 יכול להתאים לי. אני מתחבר לאפשרות הרחבת הזיכרון והחלפת\הוצאת…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מותג ה-Nova הצעיר של היצרנית הסינית ממשיך את השימוש בשבבי Dimensity יעילים של Mediatek כתחליף לאתגרי הייצור העצמילכתבה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אחד מדגמי ה-Snapdragon 750G הראשונים בשוק עדיין לא זכה להשקה רשמית בישראל - אבל ב-Banggood ישמחו להציע לכם אותו בעלות שאמורה להשאיר עודף מ-1,000 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
- 1 follower
-
-
במפתחת השבבים הטאיוואנית מצהירים על פופולריות גבוהה במיוחד ל-Helio P10 מתומן הליבות שלהם שנת 2015 ללא ספק הייתה שנה גדולה עבור חברת Mediatek, שהפכה בה למתחרה הראשית של קוואלקום, אשר נוגסת לה באופן בלתי מבוטל מהשוק הנמוך והשוק הבינוני של שבבי ה-ARM עם דגמי ה-MT6735 וה-MT6753 שלה. אפילו יצרניות וותיקות ובולטות כמו סוני ו-HTC השתכנעו לבצע הגירה לשבבי Mediatek בחלק ממכשיריהן וזה היה צעד משמעותי, אפילו אם התוצאות בפועל היו מעורבות. כעת במפתחת השבבים מצהירים כי הם מוכנים לשנת 2016 – עם מעל ל-100 דגמי סמארטפונים שונים שכבר סוכמו להכיל את שבב ה-MT6755 החדש של החברה, אשר ידוע יותר בשם Helio P10. השבב המדובר מציע 8 ליבות Cortex A53 בתדר עבודה של עד 2GHz, לצד ליבה גראפית מ…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המסך והמימדים הכלליים הפכו לגדולים יותר, שבב העיבוד שודרג, הסוללה נטענת במהירות שיא - ומסגרת הפלסטיק של המכשיר החדש עשויה להכניס אותו לצרות בבחינות הקשיחות הנפוצות ברשתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
Xiaomi לא מבזבזת זמן - ומתכננת להתחיל למכור את אחיו של ה-Redmi Note 11 במחיר התחלתי של פחות מ-700 שקלים כבר מחרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... השאלה בכותרת. אם כן, איפה אפשר להשיג ואיך מתקינים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איבדתי את המכשיר שלי(sony ericsson w660i) ועשיתי לו גיבוי.. יש לי motorola v3i, אפשר להכניס את המספרים למוטורולה???
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
זמן קצר מאוד אחרי ההכרזה הרשמית, שבב הדגל הבא של קוואלקום נצפה במאגר של מבחן הביצועים הנפוץ - ומאפשר לנו לבצע השוואות ישירות לקודמיו ומתחריולכתבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם usb שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל Usb ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
סמסונג רומזת כי בעתיד הלא רחוק תוותר לחלוטין על שילוב מסכים שטוחים רגילים בדגמי הסמארטפונים המובילים שלה, ותהפוך את כולם לקמורים וגמישים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אירוע ההשקה של אפל עבור דגמי דור ה-iPhone 12 יתקיים בתוך קצת יותר מיממה - ואמור לספק לנו לא פחות מארבע גרסאות שונות להתלבט ביניהןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Poco האחרון (?) לשנת 2020 ינסה למצוא לעצמו מקום נוח בשוק מתחת ל-Poco X3 NFC, עם סוללה בקיבולת גדולה במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
- 1 follower
-