גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הם לא יוקרתיים כמו דגמי סדרה 9 החדשה, אך ליצרנית הקוריאנית יש ניידים מעודכנים נוספים שאמורים להיות תחרותיים ומשתלמים הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנים בהן התרגלנו לשלושה או ארבעה דגמים חדשים בלבד, נראה כי ב-OnePlus החליטו לשנות גישה בגדול - ולהציף את השוק במתחרים בקצב מסחררלכתבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
אירוע ההשקה של אפל עבור דגמי דור ה-iPhone 12 יתקיים בתוך קצת יותר מיממה - ואמור לספק לנו לא פחות מארבע גרסאות שונות להתלבט ביניהןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
אחד מדגמי ה-Snapdragon 750G הראשונים בשוק עדיין לא זכה להשקה רשמית בישראל - אבל ב-Banggood ישמחו להציע לכם אותו בעלות שאמורה להשאיר עודף מ-1,000 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Poco האחרון (?) לשנת 2020 ינסה למצוא לעצמו מקום נוח בשוק מתחת ל-Poco X3 NFC, עם סוללה בקיבולת גדולה במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
- 1 follower
-
-
המדליפים ממשיכים לעבוד שעות נוספות ומספקים לנו את מלוא הפרטים המעניינים אודות צמד הסמארטפונים המתקפלים החדשים של סמסונג, קצת לפני נקודת ההתחלה של האירוע התקשורתי הרשמי מהחברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית ממשיכה לספק לנו הצצות לסמארטפון הבא שלה, שכנראה יהיה ה-K4 Note וכנראה יכוון לתחרות ישירה אל מול אחת מהסמארטפונים המשתלמים ביותר שנוצרו כשפגשנו את ה-Redmi Note 3 של שיאומי לראשונה, לא יכולנו שלא לתאר אותו כסמארטפון חסר תקדים, תודות למפרט החומרתי האיכותי מאוד שהוא הציע בעבור קצת פחות מ-200 דולרים, שכמותו בהחלט לא ראינו קודם בקטגוריה. ובכל זאת, נראה שבלנובו לא מפחדים מהמתחרה הביתית שלהם – ומתכוננים עתה במרץ להשקה של סמארטפון שינסה לגרום לנו לשכוח מה-Redmi Note החדש בבת אחת. ה-K4 Note, לכאורה. ביצרנית הסינית פירסמו כבר מספר תמונות טיזר למה שלדעת רבים יהיה הממשיך הרשמי ל-K3 Note, אחד מהמכשירים המוזלים הטובים והמשתלמים ביותר שפגשנו בשנה האחרונה, אשר היו…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי לכולם, אישתי חירבה עוד פלאפון וצריך לקנות לה אחד חדש, הבעיה שאני לא כל כך מצליח למצוא פלאפון לסט הדרישות שלה וכמה דרישות שלי (כדי שיהיה לה יותר קשה להרוס עוד פלאפון), ואשמח אם למישהו יש הצעה לפלאפון. הדרישות: 1. מסך שטוח ולא מעוגל כמו הגלקסי למיניהם 2. איחסון של 256 ג'יגה או פחות עם כרטיס הרחבה 3. מצלמה די טובה (לא חובה the best of the best) 4. סוללה שלא נגמרת תוך שניה כח העיבוד לא חשוב במיוחד כי היא לא משתמשת כבדה או משחקת במשחקים או משהו, בנוסף חשוב שהפלאפון יהיה זמין בארץ כי שלה גמר את הקריירה (Galaxy S10) וצריך אחד חדש בדחיפות.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
המותג VAIO נפרד מסוני והפך לעצמאי כבר לפני כמה שנים, אבל נראה כי הניתוק המופגן בין מה שיפה ואלגנטי למה שהגיוני ומשתלם עדיין חי ובועטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
המחירים הרשמיים של אחת המציגות הרשמיות של אפל בישראל נחשפים - והם כולם מעל ל-3,000 שקלים, גם עבור דגם המיני הצנוע ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Mediatek מפתיע עם צמד דגמים חדשים שמיועדים בראש ובראשונה למערכת ההפעלה האחרת של גוגל - בהתבסס על תהליך הייצור המשופר הטרי של חברת TSMCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד מכשירים חכמים מקבלים אישור, רשמי או קצת פחות רשמי, לכך שהגירסה החדשה של אנדרואיד תגיע גם אליהם לכתבה: http://hwzone.co.il/התמונה-מתבהרת-עדכוני-אנדרואיד-מרשמלו/
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ביצרנית הסינית אישרו כי הם מתכננים להפסיק להשתמש במותג אשר יצר את עולם המכשירים הסלולריים חדשות קצת עצובות מגיעות אלינו מסין הרחוקה, שם אנשיה של לנובו אישרו את כוונתם להעלים בהדרגתיות את שם המותג מוטורולה, החברה אותה קנו מגוגל בתחילת 2014. מדובר במהלך קצת מוזר, שכן בלנובו בהחלט מתכננים להמשיך ולפתח את קו מוצרי המוטו (Moto) של החברה האמריקאית לשעבר אשר מלווה אותנו בשנים האחרונות, יחד עם לוגו ה-M האיקוני – אך ללא השם המלא מוטורולה, אלא כ-'Moto by Lenovo'. בכל מקרה, מדובר בהתפתחות עצומה יחסית לכל הנוסטלגים שבינינו – אחרי הכל מוטורולה הוא שמה של חברה שהוקמה לפני כמעט 90 שנה, ובהובלתו של מרטין קופר הייתה זו שפיתחה בשנות השבעים את כל הקונספט של רשת תקשורת סלולרית…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
Xiaomi לא מבזבזת זמן - ומתכננת להתחיל למכור את אחיו של ה-Redmi Note 11 במחיר התחלתי של פחות מ-700 שקלים כבר מחרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
עם חיישן 108 מגה-פיקסל גדול מצד אחד, עם שבב Snapdragon וותיק ללא תמיכה ב-5G מהצד השני - זה סמארטפון הביניים החדש של המותג הסיני המתפתחלכתבה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
- 2 followers
-
-
זמן קצר מאוד אחרי ההכרזה הרשמית, שבב הדגל הבא של קוואלקום נצפה במאגר של מבחן הביצועים הנפוץ - ומאפשר לנו לבצע השוואות ישירות לקודמיו ומתחריולכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Kyocera היפנית מציגה את הסמארטפון הראשון שלא רק מוגן בפני מים, אלא גם מעוניין וממליץ שתשטפו אותו בסבון בכדי לוודא שהוא נקי ומצוחצח בכל עת לא בכל יום נתקלים בגימיקים ומאפיינים ייחודיים בעולם הסמארטפונים, אך נראה ש-Kyocera הצליחה לעשות זאת עם סמארטפון חדש שעונה לשם המוזר Digno Rafre – שמתואר כמכשיר החכם הראשון שבטוח לשטיפה עם סבון. מסכי המכשירים החכמים שלנו ידועים כבר מזמן בתור מרבצי חיידקים עסיסיים, אותם אנחנו מצמידים לפנינו באופן יומיומי, ובעוד שחלק מהיצרניות ניסו להציע פתרון לבעיה זו עם גימורים וחיפויים אנטי-מיקרוביאליים למיניהם – הפתרון הנוכחי שמאפשר לקרצף ולנקות את הסמארטפון הוא כנראה אפקטיבי הרבה יותר, לפחות ברמת תחושת הנקיון של המשתמש עצמו. …
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
המומחים ביצירת גרסאות דיגיטליות של מכשירים חכמים שטרם נחשפו מספקים את הסחורה פעם נוספת - ושוטחים בפנינו את כל הפרטים על שלושת הדגמים המתקדמים שבדרךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אחריות על הסמסונג שלי אני צריך לתת הישתתפות עצמית של 250 שקל אני מבין שהם יביאו לי את אותו הטלפון. אני לא אוהב אותו בכלל ... (מפרט מרשים איכות גרוע) השאלה עם אפשר להחליף?למשהו ממשפחת נוקיה או סוני-אריקסון. האם בכלל יש לי זכות לבקש?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
סדרת הביניים הפופולרית של החברה הסינית ממשיכה להתבסס על שבבים ממותג ה-Dimensity של MediaTek - אך עולה רמה עם שימוש בדגם 4 ננומטר שהיה שמור למכשירים בכירים בלבד ב-2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את הדגם הטרי שאמור לעשות חיים קשים למשפחת ה-Redmi Note העדכנית - ממש כמו זה שקדם לולכתבה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מכשירי הדגל החדשים החלו להימכר בישראל מיד עם החשיפה העולמית, בחבילות שכוללות הטבה מקורית לממהרים ולזריזיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
- 1 follower
-
-
מותג ה-Xperia Compact של החברה היפנית, עם מסכי 5.5 "זערוריים", עשוי להיות בדרכו אל קאמבק מודרני בנישה ללא תחרות רבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
- 1 follower
-