עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by pergola,

ה"עמוד בית" של הפלאפון ניראה ממש טוב. אבל לעומת זאת אם נכנסים לתפריט עצמו. הוא ניראה די מיושן. יש אפשרות לשנות את התצוגה שלו למשהו בסגנון קצת יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by בזיק2,

יש לי סלולרי אנדרואיד ולילד יש אייפון. האם יש אפליקציה שמאפשרת בקרה הורים מאנדרואיד לאייפון? דרושה אפליקציה שמאפשרת להגביל את זמן המסך של האייפון ושל אפליקציות מסוימות בו, ושמאפשרת לסגור את האייפון בלחיצת כפתור.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. שבב ה-Snapdragon 750G החדש של קוואלקום זוכה למימוש מסחרי ראשון - ומבטיח עד מאודלכתבה

4. שלום לכולם. ידיד של דודה שלי הביא לי את ה-IPOD NANO החדש שלו(מהסדרה החדשה) של 4GB . עכשיו הוא רצה שאני אכניס לו שירים וזה לא זיהה,הוא כתב שצריך לעשות ריסטור,עשינו הוא הוריד את התוכנה של העדכון בלה בלה,הוא לא זז(לפני שהתחיל להתקין.) עכשיו הוצאתי אותו הוא לא מגיב,ניסיתי לעשות ריסטרט על ה-MENU והוא לא מגיב. מה עושים !? דחוףףףף עריכה:תמחקו או תנעלו את הדיון הסתדרתי,כתוב באתר אחד שעושים בחדשים אחרים,אז עשיתי והכל עובד.

5. אירוע ההשקה של אפל עבור דגמי דור ה-iPhone 12 יתקיים בתוך קצת יותר מיממה - ואמור לספק לנו לא פחות מארבע גרסאות שונות להתלבט ביניהןלכתבה

6. Started by manticore,

אני ממש חייב לשדרג את הטלפון שלי ואחרי קצת חיפושים מצאתי את הטלפון הזה והוא נראה לי לא רע יותר מידי דיבורים אין עליו כי הוא לא משווק ברשתות, רק בחנויות. מה אתם אומרים, הוא שווה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by Yoni Lavi,

מישהו יודע מתי זה קורה? באירופה כבר נמכר..

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. יש לי ראוטר אלחוטי בבית שיושב בסלון ושני מחשבים, אחד בסלון ושני בחדר. בנוסף יש לי סמארטפון גלקסי s3 מיני ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הגלקסי למחשב שבחדר ע"י כבל usb , להפעיל את ה-wifi בגלקסי ובאיזושהי דרך להשתמש בגלקסי כמו מודם אלחוטי למחשב כדי לגלוש באינטרנט. אני מדגיש לא להתחבר לאינטרנט דרך גלישה סלולרית (אורנג', סלקום...) אלא דרך האינטרנט שמגיע לי לבית מהראוטר של בזק.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. Started by RL,

אני רוצה לקנות את הנוקיה 3120 קלאסי ורציתי לדעת אם חייבים כבל ו-PC SUIT בשביל להעביר מידע או שאפשר להעביר מהמחשב לכרטיס זיכרון ומשם לפלאפון משחקים, שירים וכו'.. תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  10. שלום . אני קיבלתי מכשיר - . ומעוניין להשיג תוכנת עברית חינמית למכשיר זה .iPod touch 8GB .

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by aloneg,

אני מתכוון שלקנות טלפון סלולרי משומש דרך איי-באי, ואחי יביא לי אותו. אני מחפש משהו שהוא לא דור 3 אלה רגיל. ורק נוקיה. איזה דגמים מומלצים ונחשבים לממש טובים ואמינים???

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. השבב שנועד להתחרות ב-Snapdragon 8 Gen 1 וב-Dimensity 9000 הופך לרשמי לאחר כמה עיכובים קלים ובצל שמועות שאינן מחמיאות במיוחד - כשגולת הכותרת היא הליבה הגראפית החדשה מבית AMDלכתבה

13. מותג ה-Nova הצעיר של היצרנית הסינית ממשיך את השימוש בשבבי Dimensity יעילים של Mediatek כתחליף לאתגרי הייצור העצמילכתבה

14. איזה מכשיר עדיף לקנות- גלקסי 2 יד שניה או גלקסי Advance חדש? תודה מראש למסייעים

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. אירוע ה-Unpacked החדש של החברה יתקיים בשבוע הבא - כאשר לכולם כבר יש מושג לא רע מה היא עומדת להציג לנו במסגרתולכתבה

16. Started by luna100,

שלום, אני מתקשה לבחור איזה פלאפון לקנות. אני רוצה שיהיה מסך מגע ובעיקרון אני משתמשת בו בעיקר להודעות ומעט שיחות ודיי זהו. חשוב לי שיהיה קל ונוח לשימוש עם מסך איכותי ועד 800 ש"ח. בהשוואות מחירים הצטמצמתי ל: nokia 5250 samsung Mini Touch S3370E samsung S5603 Magic Touch אעריך כל עזרה. תודה וסופשבוע נעים!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. 3,700 שקלים עד 4,200 שקלים יעניקו לכם גישה לפיסת הטכנולוגיה המתקדמת ביותר של היצרנית הסינית המצליחהלכתבה

18. מפת דרכים רשמית כביכול מבהירה כי לסמסונג אין תוכניות לעדכן יותר מדי מכשירים לגירסה העדכנית של המערכת מבית גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/אלו-הסמארטפונים-של-סמסונג-שיעודכנו-לא/

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. המחירים הרשמיים של אחת המציגות הרשמיות של אפל בישראל נחשפים - והם כולם מעל ל-3,000 שקלים, גם עבור דגם המיני הצנוע ביותרלכתבה

20. Xiaomi לא מבזבזת זמן - ומתכננת להתחיל למכור את אחיו של ה-Redmi Note 11 במחיר התחלתי של פחות מ-700 שקלים כבר מחרלכתבה

21. היצרנית הקוריאנית שלרוב מסתפקת בשבבי Mediatek וותיקים ובסיסיים במוצרים המוזלים שלה עשויה לספק לנו את אחת ההופעות הראשונות של ה-Snapdragon 690 המסקרן מקוואלקוםלכתבה

22. אשמח לקבל המלצות ל Powerbank שתומך בטעינה מהירה תודה. לבעלי s6 למינהו אתם מוזמנים להיכנס לכאן : https://www.facebook.com/groups/1040981892620785/

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by Godmoney,

נכון להיום יש לי את ה Sony Ericsson T630. הטלפון הזה איתי כבר 5 שנים והאמת היא שאני מאד מאד מרוצה ממנו. התחלתי לחשוב בזמון האחרון על לקנות סלולארי קצת יותר מתקדם. מאד התלהבתי מהממשק של ה iPhone אבל הבנתי שהוא דיי מוגבל מבחינת הטכנולוגיה שלו. האמת היא שאני גם לא רוצה להוציא על הסלולארי יותר מדי. חיפשתי באתר של אורנג' וכל הטלפונים שראיתי שם מאד מאד מכוערים בתכלס... אני רוצה לקנות משהו באתר של איביי, בסביבות ה 150$ דולר (זה סכום ריאלי בכלל?). הדבר היחידי שאני חושש ממנו זה שהטלפון לא יתמוך בעברית (כמובן...), אבל אני חושב שזו הקרבה שאני מוכן לעשות... אם מישהו יכול להמליץ לי על פלאפון שאורנג' מחזיקים, מתאים לי גם לקחת את אחד המבצעים ההם שמשלמים 0 שקלים לחודש. הפחד שלי הוא כזה. …

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. היצרנית הסינית ניצלה את תערוכת MWC השנתית בברצלונה על מנת להרחיב את זמינות דגמי הדגל שלה אל מחוץ לסיןלכתבה

25. היצרנית הסינית הכריזה על כוונות משמעותיות להתרחבות על המדינות המערביות בעזרתו של מותג ה-Nubia, ויש לנו פרטים ראשונים על שני הדגמים הראשונים אשר עשויים להוביל את הדרך קדימה קוואלקום התפארו במעל ל-80 סמארטפונים עתידיים אשר יתבססו על שבב ה-Snapdragon 820 החדש שלהם, ונראה שעם כל יום שעובר אנחנו מגלים עוד ועוד מאותם מוצרים פוטנציאליים ומסקרנים. הפעם מדובר בצמד מכשירים ממשפחת ה-Nubia של ZTE, אשר אמורה להתחיל בהתרחבות אל השוק הבינלאומי השנה, באופן דומה לתת המותג Axon של החברה. מכשיר הדגם המרכזי החדש של השחקנית הסינית הצומחת יהיה כנראה ה-Nubia Z11, שיהווה יורש ישיר ל-Nubia Z9 שהושק באמצע שנה שעברה והיה בינוני יחסית, אך עם מאפיין אחד ייחודי בדמות מסך עם מעטפת בלתי קיימת …

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים