עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חברת Vivo הסינית היא הראשונה להציג את הטכנולוגיה החדשנית מבית Synaptics, שכבר לא תיאלץ אתכם להתפשר בין מסך בעל שוליים מינימליים לסורק ביומטרי במיקום נוח במכשיר החכם לכתבה

2. הסמארטפון שמיועד ללוות צלמים מקצוענים מגיע באיחור, עם חומרה מהשנה שעברה - ותג מחיר שיגרום גם לדגמי ה-iPhone וה-Galaxy היוקרתיים ביותר להרגיש כמו דיל מדהים באופן יחסילכתבה

3. יש לי ראוטר אלחוטי בבית שיושב בסלון ושני מחשבים, אחד בסלון ושני בחדר. בנוסף יש לי סמארטפון גלקסי s3 מיני ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הגלקסי למחשב שבחדר ע"י כבל usb , להפעיל את ה-wifi בגלקסי ובאיזושהי דרך להשתמש בגלקסי כמו מודם אלחוטי למחשב כדי לגלוש באינטרנט. אני מדגיש לא להתחבר לאינטרנט דרך גלישה סלולרית (אורנג', סלקום...) אלא דרך האינטרנט שמגיע לי לבית מהראוטר של בזק.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. רגע לפני שהנציגה הרשמית של שיאומי עושה מהלך נגדי משלה - היבואנית של המותג הסיני Realme מרחיבה את ההיצע שלה עם הופעה ראשונה של משפחת ה-5G היעילה מבית Mediatekלכתבה

5. היי, מעוניין לקנות אייפד מיני עם אחריות מורחבת ל-3 שנים וראיתי באחת החנויות שההרחבה עולה 299 ש"ח, רציתי לדעת אם המחיר טוב או שנתקלתם במחיר נמוך יותר - תודה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. צהריים טובים . אני כנראה הולך לקנות את הנגן , והייתי רוצה לשמוע דעה של בעלי הנגן הנ"ל , איך הוא מתפקד במוזיקה אלקטרונית . נא לא להגיב תגובות כמו חבל על הכסף , תן תקציב , נגיד לך מה לקנות , אלא פשוט לתת ביקורת קטנה מבעלי הנגן . תודה , פבל .

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. דגם ה-Galaxy M20s התקציבי צפוי להציע לצרכנים חיי סוללה מרשימים במיוחד כשיושק לכתבה

8. מכשירי משפחת ה-Galaxy M לא זכו לנוכחות והערכה גדולים בשוק הישראלי - אבל אנחנו מקווים מאוד שהדגם העתידי הזה יצליח לשנות את המצב לכתבה

9. דגם ה-Huawei Mate X2 נושא תג מחיר יוקרתי במיוחד - ומאמץ את השיטה של המתחרה העיקרית עם מסך שמתקפל כלפי פנים, במקום כלפי חוץלכתבה

10. סנאפצ׳אט ממציאה את עצמה מחדש לכתבה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. Started by the king2006,

שלום .. עדכנתי תוכנה לפלפאון שלי והכל עבר בסדר .. עכשיו בשפות נעלם לי העברית איך אני יכול להחזיר?? תודהה

12. המותג הסיני מוסיף להתרחב במהירות עם מספר דגמים מסקרנים - שיוכלו להיות תוספת נהדרת לתחרות בשוק המקומי שלנו כאשר ינחתו בולכתבה

13. שלום . אני קיבלתי מכשיר - . ומעוניין להשיג תוכנת עברית חינמית למכשיר זה .iPod touch 8GB .

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  14. הכירו את הדגם הטרי שאמור לעשות חיים קשים למשפחת ה-Redmi Note העדכנית - ממש כמו זה שקדם לולכתבה

15. Started by pergola,

ה"עמוד בית" של הפלאפון ניראה ממש טוב. אבל לעומת זאת אם נכנסים לתפריט עצמו. הוא ניראה די מיושן. יש אפשרות לשנות את התצוגה שלו למשהו בסגנון קצת יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by forumate,

שלום אני מחפש המלצה לסמארטפון שיש לו ייצוב אופטי (OIS) וגם סוללה טובה, ואם אפשר עמיד למים IP68, מחיר סביבות ה-2000 ש"ח כרגע יש לי מכשיר שעונה כמעט על כל הדרישות.. IP68 וסוללה טובה.. אבל אין לו ייצוב במצלמה וזה גרוע, אני חייב להחליף.. תודה!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  17. אהלן, קיבלתי לא מזמן פלאפון Samsung I8000 Omnia II באנגלית אני מחפש להתקין עליו עברית בשביל לשלוח SMS ולגלוש באתרים כמו ynet, NRG וכד' . אני חדש בקטע של הסמארטפונים ואין לי מושג מה לעשות, אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בנושא.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by Peri228,

שלום אני מחפש נגן וידאו עד 500$ בארה"ב. חשבתי לקחת את האייפוד טאץ' 32 ג'יגה, ורציתי לשמוע קצת על אלטרנטיבות. בנוסף, רציתי לדעת איך האייפוד טאץ' מסתדר עם כתוביות, ואם אפשר לחבר אותו ישירות לטלוויזיה (באמצעות מתאם כלשהו). אשמח לקבל המלצות על נגן שיוכל להריץ כתוביות ולהתחבר לטלוויזיה בצורה נוחה .. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. שלום לכולם. ידיד של דודה שלי הביא לי את ה-IPOD NANO החדש שלו(מהסדרה החדשה) של 4GB . עכשיו הוא רצה שאני אכניס לו שירים וזה לא זיהה,הוא כתב שצריך לעשות ריסטור,עשינו הוא הוריד את התוכנה של העדכון בלה בלה,הוא לא זז(לפני שהתחיל להתקין.) עכשיו הוצאתי אותו הוא לא מגיב,ניסיתי לעשות ריסטרט על ה-MENU והוא לא מגיב. מה עושים !? דחוףףףף עריכה:תמחקו או תנעלו את הדיון הסתדרתי,כתוב באתר אחד שעושים בחדשים אחרים,אז עשיתי והכל עובד.

20. צמד מכשירי הפרימיום-ביניים של סמסונג זוכים לביקורות מחמיאות וגם מגיעים לשוק הישראלי, אך עם תגי מחיר מאסיביים עוד כשפגשנו אותם לראשונה, לפני כחודשיים, היו ברור שצמד מכשירי ה-Galaxy A7 וה-Galaxy A5 לשנת 2016 יהיו יקרים מאוד, על אף היותם טכנית מכשירים לשוק הביניים. ביקורות ראשונות שלהם מצהירות כי מדובר בשניים מהסמארטפונים היותר טובים שסמסונג יצרה עד היום, אך במקביל השקה רשמית שלהם בארץ מגלה רמות מחיר אסטרונומיות יחסית, אשר גורמת לנו לתהות למי בדיוק הם מיועדים. באתר gsmarena פירסמו ביקורות רשמיות ל-Galaxy A7 ול-Galaxy A5 החדשים, ובהן שבחים רבים על איכות בנייה וגימור ברמה של מכשירי פרימיום אמיתיים, מסכי Super AMOLED איכותיים עם כיול ראוי ותצוגה טובה גם תחת אור …

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by QQQ,

אם אני קונה אייפון מרשת כלשהי (אורנג', פלאפון, סלקום) יש להם דרך כלשהי לדעת שפרצתי את המכשיר אם אני פשוט עושה RESTORE? אני שואל כי הבנתי שזה עושה בעיה לאחריות אם יש בעיה למכשיר ופרצת אותו. בקיצור יש מה לדאוג? תודה אה, ולכל אלה שהמילה פריצה ישר מזכירה להם פיראטיות - הזהו שלא. אני דווקא רוצה לפרוץ יותר במטרה למשל להתקין דרייבר של מקלדת BLUETOOTH כדי לעבוד עם האייפון ושאר מודיפיקציות ולא כדי להוריד 200 אפליקציות שעולות כסף

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. לענקית הקוריאנית יש תהליך ייצור שבבים פורץ דרך משלה שיתחרה בזה של TSMC הטאיוואנית - וה-Exynos 1080 אשר מחליף את ה-Exynos 980 יהיה המוצר הראשון שלה שיתבסס עליולכתבה

23. זכוכית על חצי מגב הסמארטפון - הברקה או בדיחה לא מצחיקה? לכתבה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. למפתחת החומרה הבריטית יש ליבה חדשה שמבטיחה להיות זולה וחסכוניות עוד יותר מה-Cortex A53, בתקווה לחבר מיליארד משתמשים נוספים אל עידן הסמארטפונים לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-יעילה-עד-היום-arm-מכריזה-על-ליבת-ה-cortex-a35/

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by XGALX,

איזה סוג קובץ וידאו קורא הT650I???

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים