גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, ברשותי בלאק-בארי 7290 משנת ~2005. מעוניין להתקין לו מע' הפעלה בעברית עם תמיכה לעברית ואנגלית. איך אני משיג? מאיפה אני מוריד? תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לסמארטפון שיש לו ייצוב אופטי (OIS) וגם סוללה טובה, ואם אפשר עמיד למים IP68, מחיר סביבות ה-2000 ש"ח כרגע יש לי מכשיר שעונה כמעט על כל הדרישות.. IP68 וסוללה טובה.. אבל אין לו ייצוב במצלמה וזה גרוע, אני חייב להחליף.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להשיג מכשיר samsung Galaxy S שתומך ברשת פלאפון בצורה מלאה כלומר 850 ו-2100 hsdpa (בדגש כמובן על ה-850), שאינו זמין במכשירים הרגילים
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המותג הסיני מוסיף להתרחב במהירות עם מספר דגמים מסקרנים - שיוכלו להיות תוספת נהדרת לתחרות בשוק המקומי שלנו כאשר ינחתו בולכתבה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים . אני כנראה הולך לקנות את הנגן , והייתי רוצה לשמוע דעה של בעלי הנגן הנ"ל , איך הוא מתפקד במוזיקה אלקטרונית . נא לא להגיב תגובות כמו חבל על הכסף , תן תקציב , נגיד לך מה לקנות , אלא פשוט לתת ביקורת קטנה מבעלי הנגן . תודה , פבל .
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הזמנתי דרך האינטרנט LG OPTIMUS NET P690 והבעיה שלא שמתי לב שיש שם אנדרואיד 2.3 !!! Gingerbread והאנדרואיד הממוצע היום עוד על 4 ומעלה ... אני מפחד ששום אתר לא יעבוד לי , בכל החנויות מוכרים טלפונים עם אנדרואיד 2.2 ו 2.3 ממש פשע !!! ואם זה עובד בטח עוד חצי שנה שנה כלום לא יעבוד ... לבטל ? שווה לבטל את העסקה ? יש לי עד 14 יום זה עולה לי 600 שקל .
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות אייפד מיני עם אחריות מורחבת ל-3 שנים וראיתי באחת החנויות שההרחבה עולה 299 ש"ח, רציתי לדעת אם המחיר טוב או שנתקלתם במחיר נמוך יותר - תודה!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חברת Vivo הסינית היא הראשונה להציג את הטכנולוגיה החדשנית מבית Synaptics, שכבר לא תיאלץ אתכם להתפשר בין מסך בעל שוליים מינימליים לסורק ביומטרי במיקום נוח במכשיר החכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מחפש טלפון סליידר {ככה אני אוהב} מה שאני צריך : מצלמה טובה גם וידאו לפחות 3.2 ומעלה מ"פ עם פלאש! רמקולים חזקים ואיכותיים מסך גדול מומלץ שיהיה דק אני בן 12 וחצי וזה מה שאני צריך בערך לדוגמה אני לא רוצה את 6600S בגלל שאין לו מקשים של הגברה או כפתור למצלמה. תודה לכל העוזרים ומלץ למי שיש לו נסיון
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים נפל לי הטלפון על הכביש וחצי מסך הלך ניסיתי להסתכל מחירים באינטרנט על החלפת מסך לאיפון מסוג דור 2 {2g} אבל המחירים ממש גבוהים מ 900-1200 שקל ראיתי כמה הצעות לנסות את מזלי ב ebay המחירים שמה ממש זולים אבל אין לי מושג באתר הזה ואני לא יודע אם יש טכנאים שעושים את זה כאילו שמבאים להם את המסך והם מרכיבים מישהו יכול לעזור לי ? {במיוחד מי שמבין ב ebay{
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מספר חודשים אחרי ה-OnePlus 10 Pro שזכה לתשומת הלב הבלעדית בהשקתו - יש לנו את האלטרנטיבה המוזלת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
לענקית הקוריאנית יש תהליך ייצור שבבים פורץ דרך משלה שיתחרה בזה של TSMC הטאיוואנית - וה-Exynos 1080 אשר מחליף את ה-Exynos 980 יהיה המוצר הראשון שלה שיתבסס עליולכתבה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
סנאפצ׳אט ממציאה את עצמה מחדש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום .. עדכנתי תוכנה לפלפאון שלי והכל עבר בסדר .. עכשיו בשפות נעלם לי העברית איך אני יכול להחזיר?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם זה יהיה מכשיר הדגל המשוכלל ביותר של היצרנית הסינית לשנת 2021 - והאם הפעם נראה השקה בינלאומית שלו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד מכשירי הפרימיום-ביניים של סמסונג זוכים לביקורות מחמיאות וגם מגיעים לשוק הישראלי, אך עם תגי מחיר מאסיביים עוד כשפגשנו אותם לראשונה, לפני כחודשיים, היו ברור שצמד מכשירי ה-Galaxy A7 וה-Galaxy A5 לשנת 2016 יהיו יקרים מאוד, על אף היותם טכנית מכשירים לשוק הביניים. ביקורות ראשונות שלהם מצהירות כי מדובר בשניים מהסמארטפונים היותר טובים שסמסונג יצרה עד היום, אך במקביל השקה רשמית שלהם בארץ מגלה רמות מחיר אסטרונומיות יחסית, אשר גורמת לנו לתהות למי בדיוק הם מיועדים. באתר gsmarena פירסמו ביקורות רשמיות ל-Galaxy A7 ול-Galaxy A5 החדשים, ובהן שבחים רבים על איכות בנייה וגימור ברמה של מכשירי פרימיום אמיתיים, מסכי Super AMOLED איכותיים עם כיול ראוי ותצוגה טובה גם תחת אור …
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות לאחותי את הנוקיה 710 בחו"ל אבל מחיפושים באינטרנט ראיתי שיש כל מיני קומבינות (ממש לא נוחות) שמאפשרות כתיבה בעברית בנייד. האם מישהו כאן יודע אם אפשר להתקין מקלדת בעברית כמו באנדרויד? או שאולי מאז יציאת הווינדוס החדש יש שיפור בעניין? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן וידאו עד 500$ בארה"ב. חשבתי לקחת את האייפוד טאץ' 32 ג'יגה, ורציתי לשמוע קצת על אלטרנטיבות. בנוסף, רציתי לדעת איך האייפוד טאץ' מסתדר עם כתוביות, ואם אפשר לחבר אותו ישירות לטלוויזיה (באמצעות מתאם כלשהו). אשמח לקבל המלצות על נגן שיוכל להריץ כתוביות ולהתחבר לטלוויזיה בצורה נוחה .. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום, כי זה כנראה ענייני רשתות, אבל המייל של המשרד שלי "מתארח" אם זו המילה, ב- Tranzila. עד לפני כמה חודשים היה לי נוט 20 אולטרא והכל היה עשר עם אותה כתובת, אותה סיסמא ואותו הכל. החלפתי לפני חודשיים שלושה ל-S21 אולטרא, הגדרתי הכל מחדש ורציתי גם את האאוטלוק ומפה כלום לא עבד. פניתי לתמיכה שלהם המון פעמים, ניסו הגדרה כזו, הגדרה אחרת, שרת כזה ושרת אחר וכלום. לבסוף הם החליטו שכנראה מיקרוסופט לא תומכים יותר בשירות\שרת שלהם או משהו כזה. לי נשמע קצת לא הגיוני.. אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
למפתחת החומרה הבריטית יש ליבה חדשה שמבטיחה להיות זולה וחסכוניות עוד יותר מה-Cortex A53, בתקווה לחבר מיליארד משתמשים נוספים אל עידן הסמארטפונים לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-יעילה-עד-היום-arm-מכריזה-על-ליבת-ה-cortex-a35/
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי בבית שיושב בסלון ושני מחשבים, אחד בסלון ושני בחדר. בנוסף יש לי סמארטפון גלקסי s3 מיני ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הגלקסי למחשב שבחדר ע"י כבל usb , להפעיל את ה-wifi בגלקסי ובאיזושהי דרך להשתמש בגלקסי כמו מודם אלחוטי למחשב כדי לגלוש באינטרנט. אני מדגיש לא להתחבר לאינטרנט דרך גלישה סלולרית (אורנג', סלקום...) אלא דרך האינטרנט שמגיע לי לבית מהראוטר של בזק.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שבבי ה-5G המשתלמים של המפתחת הטאיוואנית בדרכם לאירופה, ואולי גם לישראל - במסגרת הגרסה הבינלאומית עבור ה-Redmi Note 9 5G שעתידה לקבל הכרזה רשמית בקרוב מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג VAIO נפרד מסוני והפך לעצמאי כבר לפני כמה שנים, אבל נראה כי הניתוק המופגן בין מה שיפה ואלגנטי למה שהגיוני ומשתלם עדיין חי ובועטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
- 1 follower
-