עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפשת סטנד חזק שיאפשר עבודה עם טבלט בשכיבה (כשהמסך כלפי מטה). בחו”ל אני רואה את המוצר הזה (שהמחיר שלו מטורף והוא לא מגיע לישראל. אם אביא את זה לארץ עם חברת משלוח המחיר יהיה עוד יותר מטורף). מכירים משהו דומה בישראל? (או אליאקספרס?)

2. Started by avihy_1989,

<blockquote>אם אני קונה איפון 4 מהחברה {בארץ פלאפון למשל} על איזה גירסא הוא מגיע נכון לעכשיו ואם הפריצה של הUNLOCK קשור להרצת אפליצקיות פרוצות או שאפשר לפרוץ בלי קשר לאנלוק ?</blockquote>

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  4. כידוע לי יש עיזה שהיא בעיה עם מכשירי כף יד של ASUS עם הI-GO וצריך להוסיף לתוכנה איזה קובץ TXT בשביל שהתוכנה תעבוד על המחשב כף יד. משהו בבקשה יכול להביא לי את הקובץ TXT הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. דגם ה-Huawei Mate X2 נושא תג מחיר יוקרתי במיוחד - ומאמץ את השיטה של המתחרה העיקרית עם מסך שמתקפל כלפי פנים, במקום כלפי חוץלכתבה

7. מישהו יודע איך אני יכול להשיג מכשיר samsung Galaxy S שתומך ברשת פלאפון בצורה מלאה כלומר 850 ו-2100 hsdpa (בדגש כמובן על ה-850), שאינו זמין במכשירים הרגילים

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. המכשיר החדש במשפחת הסמארטפונים המוזלת של שיאומי הוכרז רשמית, ומצליח להפתיע אותנו עם שידרוג גדול לעומת קודמו תוך שמירה על תג מחיר זהה שנת 2016, אבל שיאומי הסינית ממשיכה בשלה – עוד ועוד סמארטפונים נאים במחירים שקשה מאוד למצוא להם תחרות. הפעם זהו ה-Redmi 3, האח הצעיר של ה-Redmi Note 3 המופלא, והיורש של הסמארטפון הנמכר ביותר בתולדות החברה. השמועות עליהן סיפרנו לכם אודות הסמארטפון החדש התבררו כמדויקות ברובן. המכשיר מציע מסך בגודל 5 אינץ' המבוסס על פאנל IPS ברזולוציה צנועה יחסית של 1,280x,720 פיקסלים, בשילוב עם שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות Cortex A53 של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה (נקווה שהפעם אכן ניתן להרחיבו, בניגוד למצב עם ה…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. המחיר גבוה והגודל פשוט עצום, אבל שבב ה-Apple A9X החדש מסתמן כמוצר שלראשונה יכול להתחרות אפילו בטובים ביותר של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/האייפד-פרו-הגיע-אל-החנויות-ומציג-ביצוע/

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. חברת Vivo הסינית היא הראשונה להציג את הטכנולוגיה החדשנית מבית Synaptics, שכבר לא תיאלץ אתכם להתפשר בין מסך בעל שוליים מינימליים לסורק ביומטרי במיקום נוח במכשיר החכם לכתבה

11. Started by Nachum987,

שלום, בעבר נתקלתי במדריך אשר מסביר כיצד ניתן להגדיר את כרטיס הזיכרון החיצוני כחלק מזיכרון המכשיר, ממש "לעבוד" על מערכת האנדרואיד ולהרחיב את הזיכרון הפנימי של המכשיר. אם אני זוכר נכון זו הייתה פעולה שנעשתה באמצעות adb ושם היה צריך להגדיר כמה מקום מהכרטיס החיצוני אני מעוניין שיהיה מוגדר כפנימי. האם מישהו זוכר / מכיר דרך לבצע זאת? מדובר על מכשיר אנדרואיד גרסה 9, ומכשיר סמסונג גלקסי S7.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. מאז המעבר לפורום החדש, כשאני גולש באמצעות האייפד בפורום השרשורים מופיעים כקבצי טקסט HTML כזה.. ולא גרפי כפי שמופיע בדפדפן רגיל במחשב.. האם זה דבר ידוע? האם זה משהו ספציפי? גלשתי גם בספארי וגם בכרום ובשניהם התצוגה זהה. תודה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by jepe5,

יש לי טאבלט WIFI והבנתי שאפשר לגלוש דרך החבילה של הטלפון שלי. בבקשה שמישהו יסביר לי איך ומה להגדיר בטלפון. תפריטים בעברית. תודה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  14. צהריים טובים . אני כנראה הולך לקנות את הנגן , והייתי רוצה לשמוע דעה של בעלי הנגן הנ"ל , איך הוא מתפקד במוזיקה אלקטרונית . נא לא להגיב תגובות כמו חבל על הכסף , תן תקציב , נגיד לך מה לקנות , אלא פשוט לתת ביקורת קטנה מבעלי הנגן . תודה , פבל .

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  15. Started by elad-r,

שלום, אם אני קונה GPS ללא תוכנה (לפי מה שהבנתי זה משמעותית יותר זול), אני יכול להוריד בחינם תוכנה ולהתקין אותה לבד? ועוד שאלה, איפה אפשר להוריד מפות של מדינות אחרות? (אני צריך את איטליה..) ואיך מתקינים אותם? תודה!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. זכוכית על חצי מגב הסמארטפון - הברקה או בדיחה לא מצחיקה? לכתבה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by aaronc76,

שלום, ברשותי בלאק-בארי 7290 משנת ~2005. מעוניין להתקין לו מע' הפעלה בעברית עם תמיכה לעברית ואנגלית. איך אני משיג? מאיפה אני מוריד? תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. דגם ה-Oppo X נראה כמו הגלגול המהפכני הבא בשימוש במסכים גמישים לכתבה

19. אני לא יודע אם זה המקום, כי זה כנראה ענייני רשתות, אבל המייל של המשרד שלי "מתארח" אם זו המילה, ב- Tranzila. עד לפני כמה חודשים היה לי נוט 20 אולטרא והכל היה עשר עם אותה כתובת, אותה סיסמא ואותו הכל. החלפתי לפני חודשיים שלושה ל-S21 אולטרא, הגדרתי הכל מחדש ורציתי גם את האאוטלוק ומפה כלום לא עבד. פניתי לתמיכה שלהם המון פעמים, ניסו הגדרה כזו, הגדרה אחרת, שרת כזה ושרת אחר וכלום. לבסוף הם החליטו שכנראה מיקרוסופט לא תומכים יותר בשירות\שרת שלהם או משהו כזה. לי נשמע קצת לא הגיוני.. אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. דגם ה-Poco האחרון (?) לשנת 2020 ינסה למצוא לעצמו מקום נוח בשוק מתחת ל-Poco X3 NFC, עם סוללה בקיבולת גדולה במיוחדלכתבה

21. Started by Joli,

יש לי עכשיו פלאפון מסוג נוקיה וברצוני להעביר את כל ההודעות שיש לי שם לאיפון חדש שאני קונה.. יש דרך/תוכנה לעשות את זה??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. הסמארטפון החדש מתת המותג של ZTE מתיימר לספק מאפיינים ויכולות שקשה למצוא בשוק הביניים כרגע לכתבה

23. Started by QQQ,

אם אני קונה אייפון מרשת כלשהי (אורנג', פלאפון, סלקום) יש להם דרך כלשהי לדעת שפרצתי את המכשיר אם אני פשוט עושה RESTORE? אני שואל כי הבנתי שזה עושה בעיה לאחריות אם יש בעיה למכשיר ופרצת אותו. בקיצור יש מה לדאוג? תודה אה, ולכל אלה שהמילה פריצה ישר מזכירה להם פיראטיות - הזהו שלא. אני דווקא רוצה לפרוץ יותר במטרה למשל להתקין דרייבר של מקלדת BLUETOOTH כדי לעבוד עם האייפון ושאר מודיפיקציות ולא כדי להוריד 200 אפליקציות שעולות כסף

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by avihy_1989,

שלום לכולם לפני מספר ימים נפל לי הטלפון על הכביש וחצי מסך הלך ניסיתי להסתכל מחירים באינטרנט על החלפת מסך לאיפון מסוג דור 2 {2g} אבל המחירים ממש גבוהים מ 900-1200 שקל ראיתי כמה הצעות לנסות את מזלי ב ebay המחירים שמה ממש זולים אבל אין לי מושג באתר הזה ואני לא יודע אם יש טכנאים שעושים את זה כאילו שמבאים להם את המסך והם מרכיבים מישהו יכול לעזור לי ? {במיוחד מי שמבין ב ebay{

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by the king2006,

שלום .. עדכנתי תוכנה לפלפאון שלי והכל עבר בסדר .. עכשיו בשפות נעלם לי העברית איך אני יכול להחזיר?? תודהה

דיונים חדשים בפורומים