גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי ממחשב כף יד DOT 320. אני מעוניין לחדש את הגירסה שלו לחדש את מערכת הפעלה שלו לכיס תוכנות והשאלה הכי חשובה האם אני יכול להכניס לשם תוכנה של GPS ולהשתמש במכשיר כGPS. איך האני עושה את כל זה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתבשלתי פחות או יותר ובחרתי לקנות גלקסי S3, הייתי שמח לקבל המלצה לחנות "אמינה" עם אחריות סבירה. כמו כן הייתי רוצה המלצה מה ואיך לבדוק בקניית הגלקסי : מה אמור להיות כלול בערכה?איך בודקים שהמכשיר חדש. אגב מוכן לשלם 100-200 ש"ח יותר על מנת לקנות במקום עדיף או עם אחריות עדיפה. תודה איליה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מכשירי משפחת ה-Galaxy M לא זכו לנוכחות והערכה גדולים בשוק הישראלי - אבל אנחנו מקווים מאוד שהדגם העתידי הזה יצליח לשנות את המצב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כולנו ציפינו לשמוע חדשות אודות שבב ה-Snapdragon 875 - אבל בקוואלקום החליטו להפתיע עם שם שם בולט ומעניין יותר, אשר מדגיש את הקפיצה הטכנולוגית העסיסית שממתינה בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן לשלם ע"י Google pay עם כרטיס דיינרס של כאל למרות שבית העסק לא היה מקבל כרטיס זה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בזכות שיפור משמעותי בתחום הביצועים וצריכת החשמל, מצליחה AMD לנווט את עולם האולטרא-בוקים למקום חדש. בדקנו את ה-Zenbook S16 אשר מבוסס על שבבי Ryzen AI החדשים במטרה לראות האם סוף כל סוף ניתן לקבל חלק מהבונוסים של מקבוק במחשב מבוסס חומרת X86 מסורתיתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
- 3 followers
-
-
הי, ברשותי מחשב כף יד MIO 169 והוא סונכרן עם המחשב הביתי שעבד על XP המחשב התקלקל וכרגע יש לי רק את ההרד דיסק שעובד בלי תקלות אני מעוניין להעתיק את כל המידע למחשב אבל לא מוצא את הספריה ואו את הקבצים המחשב החדש עובד עם ויסטה איפה אלי לחפש את הקבצים?והאם ניתן לסנכרן את כל המידע? תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עסקי ייצור השבבים של אינטל צוברים תאוצה עם תוספת לקוחה משמעותית מאוד - שעתידה לאמץ את התהליך הראשון שיעבור לספירה באנגסטרומים כתחליף לננומטריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
- 1 follower
-
-
1. האם יש הבדל בשמע בין סמסונג עם מעבד Qualcomm לבין סמסונג בישראל עם מעבד סלולרי של סמסונג ? האם אני יקבל איכות שמע שונה ? 2. אני משתמש באוזניות כפתור סוני Sony WF-1000XM3 לא רעות בכלל אבל חסר דיוק , עוצמה קול לא גבוהה סינון רעשים מדהים 2.1 השאלה איזה אוזניות טובות יותר ולמה 3. יש לי גם אוזניות כבל איכותיות ב- 1500 ש"ח של פיליפס שהסלולר מתקשה להניע אותם למרות שמתאימות לסלולר , חלש מידי קראתי מאמרים וראיתי מבחני דרך לאוזניות כמו כאן https://www.rtings.com/headphones/reviews/best/by-type/in-ear-earbuds יש הרבה מאמרים ביוטיוב שאין להם קשר למציאות ופרסומות או ברמה ירודה של אנשים שלא יודעים לבדוק אוזניות . אני משתמש בסטר…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
האם זה יהיה מכשיר הדגל המשוכלל ביותר של היצרנית הסינית לשנת 2021 - והאם הפעם נראה השקה בינלאומית שלו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
- 1 follower
-
-
הטאבלט החדש של היצרנית הסינית הוא שיתוף פעולה ראשון עם אינטל, נגיעה ראשונה ומבטיחה במערכת החלונות, וגם מכשיר אנדרואיד משתלם במיוחד כבונוס לכתבה: http://hwzone.co.il/נגיעה-ראשונה-בחלונות-10-xiaomi-מציגה-את-טאבלט/
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
למרות קו מוצרים שהולך ומתרחב מעמדה של הענקית הקוריאנית בעולם השעונים והצמידים החכמים מתדרדר, בעוד Fitbit, אפל ו-Xiaomi ממשיכות לשלוט שוק המחשבים הלבישים ממשיך לצמוח בקצב מרשים – 21 מיליון שעונים וצמידים חכמים וממוחשבים למיניהם נרכשו בידי הצרכנים רק ברבעון השלישי של 2015, בדרך למעל 70 מיליון יחידות שעתידות להירכש במהלך כלל השנה הנוכחית, וכ-200 מיליון יחידות שחזויות להימכר מדי שנה עד לסוף העשור. עם זאת, חברה אחת שלא בדיוק נהנית מהפריחה הזאת היא החברה ששולטת בשוק הסמארטפון המקביל – סמסונג, שלי הדוח העדכני של חברת האנליזה IDC כבר לא נמצאת בחמישייה הראשונה, זאת לאחר שהחלה את שנת 2015 במקום הרביעי. חברת Fitbit האמריקאית הוותיקה בתחום המשיכה להוביל גם הרבעון…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום רכשתי נקסוס 6 באמאזון ועכשיו אני צריך נאנו סים. אם אני יפנה להוט מובייל האם יתנו לי? יש לי עכשיו מיקרו סים תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
שיתוף פעולה פולני-סיני מעניק לנו את המהדורה המיוחדת של הסמארטפון הטרי - עם עיצוב בהשראתו של המשחק Cyberpunk 2077לכתבה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון החדש והמעניין של Redmi ו-Xiaomi מסתפק בהגנת IP53 בסיסית באופן רשמי - אך בפועל תוכנן ועוצב על מנת לשרוד אתגרים רבים שונים בהם עלול להיתקל לאורך מחזור החיים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
מותג ה-Nova הצעיר של היצרנית הסינית ממשיך את השימוש בשבבי Dimensity יעילים של Mediatek כתחליף לאתגרי הייצור העצמילכתבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
הטאבלט החדש מתקרב לאיזור הגיאוגרפי שלנו - אך עושה זאת במהדורת הבסיס שלו בלבד, ללא דגם ה-Pro המשודרג בשלב זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
תוצאה טרייה במאגר של מבחן הביצועים GFXBench חושפת כי טאבלט עם שבב ה-ARM העוצמתי ביותר של NVIDIA נמצא בשלבי הכנה. האם הוא יצליח להוות תחרות אמיתית לאייפד פרו? לכתבה: http://hwzone.co.il/המפלצת-nvidia-מכינה-טאבלט-עם-שבב-ה-tegra-x1/
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יצרנית אביזרי מכשירים חכמים טוענת כי יש בידיה פרטים אודות המימדים והצורה הסופיים של מכשיר הדגל הבא מבית סמסונג, וגם דגם בגדול 6 אינץ שלכאורה יושק לצידו כבר קיבלנו הפתעות ודחיות של הרגע האחרון בעבר, אך בינתיים נראה כי כל הסימנים מעידים ומצביעים על השקה מוקדמת לדגם ה-Galaxy S הבא – אולי כבר בחודש הבא. אנחנו כבר יודעים בוודאות כמעט מוחלטת מה יהיה השבבשיפעיל את המכשיר שאמור להמשיך את המסורת ולהיות סמארטפון האנדרואיד הנמכר ביותר בשוק, וכעת אנחנו מגלים גם כי מימדיו יהיו דומים מאוד למימדים של ה-Galaxy S6, כביכול. חברה בשם Itskins אשר עוסקת בייצור כיסויים ושאר אביזרים לסמארטפונים וטאבלטים חשפה את המימדים המיועדים למכשיר הגדול הבא של סמסונג – ומהם עולה כי הוא יהיה זהה כמ…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שעון ה-Blocks הצליח לגייס כ-1.5 מיליון דולר בפלטפורמת הקיקסטארטר בעזרת קונספט מדליק, שמאפשר לרצועת השעון עצמה להוסיף יכולות למכשיר לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-השעון-החכם-המודולרי-והמדליק-ש/
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום ברשותי אייפק ישן 3970 ואני רוצה לרכוש כרטיס זיכרון 4 גיגה.אני זוכר שדובר עליו שהוא תומך רק עד 2 גיגה ועל כן אני רוצה לדעת אם מישהו מחזיק דגם דומה מסדרת 39XX של קומפק ומפעיל עליו כרטיס בכזה נפח.אשמח לקבל תשובה לפני רכישה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לענקית הקוריאנית יש תהליך ייצור שבבים פורץ דרך משלה שיתחרה בזה של TSMC הטאיוואנית - וה-Exynos 1080 אשר מחליף את ה-Exynos 980 יהיה המוצר הראשון שלה שיתבסס עליולכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-