עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הסינית הבולטת עתידה להיות הראשונה שתציג סמארטפון מוביל עם ה-Snapdragon 888, ממש כפי שהיה עם ה-Snapdragon 865 בתחילת השנהלכתבה

2. Started by samitc,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלפון חדש בין 1000 ל 1500. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. היצרנית הסינית מרעננת את ההיצע של תת המותג הצעיר שלה עם צמד חדש במחירים של פחות מ-1,000 שקלים - ומביאה את בשורת שבבי ה-5G התחרותיים של Mediatek לאירופהלכתבה

4. משפחת Q3 נוחתת עם שלושה דגמים לחיזוק ההיצע של המותג הסיני - ועם אלמנט עיצובי אחד שינסה לבלוט בשטח כשהאורות כביםלכתבה

5. דובר מטעם ענקית הטכנולוגיה אישר כי החברה זנחה את פרויקט Ara החדשני - המכשיר המודולרי באמת שאותו תיכננה להשיק לצרכנים בשנה הבאה לכתבה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. אחרי שבועות של שמועות אודות סדרת מכשירי ביניים חדשים שתתמקד ביכולות צילום מפתיעות לטובה אנחנו מקבלים את ההשקה של ה-Galaxy F41 - עם מפרט שזהה כמעט לחלוטין ל-Galaxy M31 ופוטנציאל להיות בלעדי לשוק ההודי כמוהולכתבה

8. Started by assaf181,

לא משנה כבר...

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by Yoni Lavi,

מישהו יודע מתי זה קורה? באירופה כבר נמכר..

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. רגע לפני שהנציגה הרשמית של שיאומי עושה מהלך נגדי משלה - היבואנית של המותג הסיני Realme מרחיבה את ההיצע שלה עם הופעה ראשונה של משפחת ה-5G היעילה מבית Mediatekלכתבה

11. מכשירי משפחת ה-Galaxy M לא זכו לנוכחות והערכה גדולים בשוק הישראלי - אבל אנחנו מקווים מאוד שהדגם העתידי הזה יצליח לשנות את המצב לכתבה

12. הסמארטפון שמיועד ללוות צלמים מקצוענים מגיע באיחור, עם חומרה מהשנה שעברה - ותג מחיר שיגרום גם לדגמי ה-iPhone וה-Galaxy היוקרתיים ביותר להרגיש כמו דיל מדהים באופן יחסילכתבה

13. דיברתי עם מישהו שמוכרת GALAXY S20 ULTRA קנדי SM-G988W יש סיבה לא ליקנות אותו? משהו לא יעבוד כמו שצריך? איך אפשר להבין את זה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. שלום . אני מעוניין לרכוש את המכשיר עכשיו זאת הביקורת האחרונה לפני שאני רוכש אותו . המכשיר הנ"ל : HP iPAQ hx2700 Pocket איך הוא ? אין בו בעיות ?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. עסקי ייצור השבבים של אינטל צוברים תאוצה עם תוספת לקוחה משמעותית מאוד - שעתידה לאמץ את התהליך הראשון שיעבור לספירה באנגסטרומים כתחליף לננומטריםלכתבה

16. הטאבלט החדש מתקרב לאיזור הגיאוגרפי שלנו - אך עושה זאת במהדורת הבסיס שלו בלבד, ללא דגם ה-Pro המשודרג בשלב זהלכתבה

17. סמסונג רומזת כי בעתיד הלא רחוק תוותר לחלוטין על שילוב מסכים שטוחים רגילים בדגמי הסמארטפונים המובילים שלה, ותהפוך את כולם לקמורים וגמישים לכתבה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. האם זה יהיה מכשיר הדגל המשוכלל ביותר של היצרנית הסינית לשנת 2021 - והאם הפעם נראה השקה בינלאומית שלו?לכתבה

19. שבב ה-Snapdragon 750G החדש של קוואלקום זוכה למימוש מסחרי ראשון - ומבטיח עד מאודלכתבה

20. אני לא יודע אם זה המקום, כי זה כנראה ענייני רשתות, אבל המייל של המשרד שלי "מתארח" אם זו המילה, ב- Tranzila. עד לפני כמה חודשים היה לי נוט 20 אולטרא והכל היה עשר עם אותה כתובת, אותה סיסמא ואותו הכל. החלפתי לפני חודשיים שלושה ל-S21 אולטרא, הגדרתי הכל מחדש ורציתי גם את האאוטלוק ומפה כלום לא עבד. פניתי לתמיכה שלהם המון פעמים, ניסו הגדרה כזו, הגדרה אחרת, שרת כזה ושרת אחר וכלום. לבסוף הם החליטו שכנראה מיקרוסופט לא תומכים יותר בשירות\שרת שלהם או משהו כזה. לי נשמע קצת לא הגיוני.. אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ברצוני לקנות בקרוב נגן Mp4. התקציב הוא באיזור 2500 שקל, ותהיתי אם ניתן למצוא נגן שיענה על הדרישות הבאות: * 20 ג'יגה מינימום אבל עדיפות להרבה יותר. * אפשרות לחיבור מצלמה דיגטלית להעברת התמונות. * בטריה חזקה. * WIFI - רצוי. * חברה אמינה. * הצגת כתוביות בעברית - רצוי אבל לא חובה. אודה לעזרתכם בנושא.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. היי באפשרותי שיקנו לי בתאילנד נגן וידאו, ואני מעוניין לקבל המלצות איזה מכשיר לרכוש. התקציב הוא עד 2000 ש"ח (יש לזכור שהמכשיר נרכש בתאילנד, כנראה זול שם יותר...) זכרון מינימלי של 30GB. אני משרת בצבא, לכן השימוש של הנגן יהיה בצבא, עם כל הכרוך בזה ... (ראיתי שיש נגנים עם שלט ותחנות עגינה - אין לי צורך בזה) הבנתי ששני הנגנים הבולטים בשוק הם אלה שציינתי בכותרת (לא להציע לי בבקשה iPod) ורציתי לדעת איזה דגם ספציפי כדאי לי, מה היתרונות של מכשיר על מכשיר שני טווח המחירים, ואם מישהו מכיר מקומות בתאילנד לרכוש בהם אודה לו ... תודה.

23. אני מתלבט בין ה6500 ל6120.... איזה יותר כדאי?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. למרות קו מוצרים שהולך ומתרחב מעמדה של הענקית הקוריאנית בעולם השעונים והצמידים החכמים מתדרדר, בעוד Fitbit, אפל ו-Xiaomi ממשיכות לשלוט שוק המחשבים הלבישים ממשיך לצמוח בקצב מרשים – 21 מיליון שעונים וצמידים חכמים וממוחשבים למיניהם נרכשו בידי הצרכנים רק ברבעון השלישי של 2015, בדרך למעל 70 מיליון יחידות שעתידות להירכש במהלך כלל השנה הנוכחית, וכ-200 מיליון יחידות שחזויות להימכר מדי שנה עד לסוף העשור. עם זאת, חברה אחת שלא בדיוק נהנית מהפריחה הזאת היא החברה ששולטת בשוק הסמארטפון המקביל – סמסונג, שלי הדוח העדכני של חברת האנליזה IDC כבר לא נמצאת בחמישייה הראשונה, זאת לאחר שהחלה את שנת 2015 במקום הרביעי. חברת Fitbit האמריקאית הוותיקה בתחום המשיכה להוביל גם הרבעון…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. קורנינג משיקה את ה-Gorilla Glass SR Plus שמכוונת למכשירים לבישים, ונועדה להילחם בשריטות ללא פשרות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.