עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש מחליף ראויי לMicrosoft Office לטאבלט או ראיתי במרקט שיש מיקרוסופט אופיס גם לאנדרואיד אבל לא הצלחתי למצוא הורדה? אופיס שאפשר לעשות איתו משהו הייתי אני חושב עם דוקיומנט 2 גו ושם הוורד ניראה כמו מסמך טקסט אתם לא רוצים לראות איך ניראה הפוורפוינט

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

מחפש לקנות טאבלט.מה אני צריך לדעת? מה טווח המחירים? יש חשיבות למעבד? למאיץ גרפי? לזכרון?-יש חברות כמו לPC? איפה אני מוצא מדריכים לקנייה?כי כאן (No offence) אין ממש הדרכה.

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום לכולם, האם מישהו יכול להסביר לי בבקשה, כיצד לבצע עדכון קושחה (Firmware) לטלפון סלולרי מסוג Samsung Sgh-M310?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. זמן קצר מאוד אחרי ההכרזה הרשמית, שבב הדגל הבא של קוואלקום נצפה במאגר של מבחן הביצועים הנפוץ - ומאפשר לנו לבצע השוואות ישירות לקודמיו ומתחריולכתבה

5. Started by gabriel6,

שלום, המחיר של הסמרטפון הזה די קורץ לי - כרגע אני עם גלאקסי "עז" 1 (ענתיקוש) שיש לי מהעבודה ואני צריך עוד אחד בשביל מספר אישי האם יש מידע לגבי הטלפון הזה ממקור אמין כי כל מה שאני ברשת זה חצאי מידע הכי טוב שאם למישהו יש את המכשיר הזה שיגיב כאן תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  6. לא נעול על מחיר ולא ממש יודע כמה זה אמור לעלות. אבל המטרה היא להציג ללקוח קטלוג ב PDF ולעשות הזמנות (בגלל זה צריך טאבלט עם סים) מכירים דגמים להמליץ? כמה גדול צריך להיות המסך לדעתכם? לדעתי די גדול. ועוד שאלה. איזה כיסוי הייתם קונים לשטח? ואיזו אפליקציה להצגת PDF מתאימה לקטלוגים (הרב מוצרים קטנים) תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by ilil,

שאלה לבעלי ה-yes max. האם יש איזושהי אפשרות להוריד את תוכן ההקלטות מהדיסק הפנימי של המכשיר החוצה? בתודה, ilil

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הוא כבר איזה יומיים מחובר לחשמל יחד עם 4 סוללות של 1600 למה נראה לי שהוא דפוק? כמה זמן לוקח להטעין 4 סוללות של 1600?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  9. Started by eliil1,

אפשר יהיה להעביר למכשיר כמו הסופרסוניק או בראבו או כל מכשיר בעל מערכת הפעלה מסוג אנדרויד, את הממשק שיש לHD2 , וכמעט לרוב מכשירי HTC?

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by Ran Ventura,

מעוניין לקבל המלצות לדגמים שונים בתקציב שמפורט בכותרת, בדגש על טאבלט שמבוסס על מערכת הפעלה של Office. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. דגם ה-Xiaomi 13 Ultra יוצג לעולם בתוך פחות משבוע, כאשר הפעם הוא אמור להיות זמין באופן בינלאומי נרחבלכתבה

12. Started by AngryBirds,

1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  13. זמינות נמוכה של המכשירים, השדרוג מהמהירים בעולם ל-iOS 8 ועליית המקלדות לאפליקציות הכי פופולאריות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אז ככה הייתי עם אייפון 4 פרטי דיי הרבה זמן ונכון בשימוש מאסיבי באפליקציות הוא אוכל סוללה אבל עדיין זה לא היה קיצוני כמו בגלקסי החדש שקיבלתי מהעבודה. זה מגיע למצב שאני מטעין את האייפון מ0% ל100% בשעה בעוד שהגלקסי זה משהו כמו 4 שעות והאייפון לאחר יומיים עדיין 50% בשימוש מינימלי של שיחות והגלקסי כבר יום אחרי נגמר לגמרי בשימוש דומה. ניסיתי לעשות קליברציה לא עוזר. יש סיבה מסויימת לזה שהטעינה בגלקסי כל כך אורכה ביחס לאייפון והסוללה נגמרת כל כך מהר?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. משהו נחמד, עם מצלמה וידיד למשתמש

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  16. היצרנית הסינית חושפת זוג סמארטפונים חדשים: מכשיר ה-N3 מגיע עם מצלמת 16 מגה-פיקסל מסתובבת ומכשיר ה-R5 מציע מעבד 64 ביט ועובי בלתי אפשרי כמעט של 4.85 מילימטרים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-oppo-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%a2%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%aa/

17. Started by FeedMe,

אהלן (: תהיתי אם מישהו יוכל להעריך את שוויו של mio 558 בן שנה וחצי, במצב מעולה, עם תמיכה בעברית של איירון, מטען, cradle וכיסוי, וגם כרטיס SD בנפח 128 מגה. הוא יד ראשונה ובקושי נעשה בו שימוש מעבר למשחק jewls אינטנסיבי. הוא נקנה בארץ ויש עליו אחריות יבואן רשמית לעוד שנה וחצי כמדומני. *אם טעיתי בפורום- עם קובי הסליחה! D:

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by taltarablus,

גירסה משופרת למשחק התפקידים הקלאסי המצויין Icewind Dale ומשחק ההרפתקה המקורי והאפל The Wolf Among Us מגיעים לסאמרטפונים ולטאבלטים שלכם! ויש גם רובוטריקים, רוצחים שכירים ועוד מלחמת הכוכבים שממתינים לכם בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-45/

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by hannan2,

היי, האם יש דרך להריץ אפליקציה כתובה בג'אווה על ipad או טאבלטים android? האם יש איזה אמולטור או משהו דומה? עד כמה מסובך להמיר אפליקציה ג'אוואית לסביבת android? הבנתי שהממשק שונה לחלוטין.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, הגיע הזמן הזה אחרי קצת פחות מ-3 שנים, צריך לשדרג לאבא את המכשיר הסלולרי. עד היום היה לו HTC Sensation XE והוא כבר מגיע למצב שהוא צריך שדרוג. מאז שהתקנתי עליו גרסא קצת יותר עדכנית של אנדרואיד הוא סביר, אך עדיין קצת איטי, והמצלמה שלו פשוט מחפירה. בכל אופן, הדרישות סך הכל דיי בסיסיות: 1- גודל: אבא שלי נראה דיי מבסוט מהגודל של ה-Nexus 5 שלי, כך שזה הגודל פחות או יותר. כמה מילימטרים לפה או לשם אין שום בעיה, אבל מכשירים בגודל של 6" הם כבר יותר מדיי. 2- מצלמה: זה הדבר הכי חשוב לאבא שלי בפלאפון, מאחר והוא משתמש בו הרבה פעמים לצלם דברים שקשורים לעבודה שלו. מצלמה קידמית לא באמת מעניינת אותו, סלפי לא נכלל ברשימת התחביבים שלו. 3- ביצועים: אין שום דרישה למשהו מיוחד, אך שיה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by OfirN73,

שלום, ברצוני לרכוש נגן מולטימדיה, ואני מתלבט בין הארוקס 605 לקווון איי3. לבעלי הארקוס, בדגש על אנשים שבאמת יש להם את הנגן, האם איכות הסאונד עד כדי כך ירודה ביחס לאיי3? האם עדכון הקושחה 1.2 שיפר במעט את האיכות? למי יש איכות וידאו טובה יותר? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  22. HTC One M9 - מתחיל ב-17:00 https://www.youtube.com/watch?v=BWhM_oHr558 Samsung Galaxy S6 - מתחיל ב-19:30 https://www.youtube.com/watch?v=CVk3ZWrhHxc

23. חג שמח חברה, אבקש את עזרת המנוסים. אנו מתעסקים בייעוץ פיננסי בבית הלקוח. תגידו לי האם אפשרי, חשוב שיהיה טאבלט (עם הפלצנות שלו) דרישות שלנו מהטאבלט: - יכולת גישה ל-CLOUD באמצעות דפדפן אינטרנט (בדקתי, עובד בדפדפן ספארי ל-PC) - גישה בסלולר או WIFI במהירות וזריזות - פתיחת קובץ אקסל/וורד - יכולת הכנסת נתונים בשדות בקובץ אקסל ועיבוד נוסחאות (לא חדשות, אלא כאלה שישנם כבר) - יכולת יצוא ל-PDF של גיליון 1 מרכז+שיגור מיידי במייל של ה-PDF - לא מעוניינים להמתין מעל 2 שניות לביצוע משימה - סקסיות החלטת רכישה לביצוע בשבוע-שבועיים הקרובים מחיר מהווה שיקול- עלות מול תועלת, נראה לי תקציב של 3-4K נא להציע מס אלטרנטיבות תודה מראש לחולקים מניסיונם האישי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by k534d,

הדרישות מצלמה טובה, עדיפות לטלפון עמיד למים. מערכת הפעלה העדפה לאנדרואיד אבל לא חייב. תקציב עד 2000 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש לאבא שלי מחשב כף יד (לא מי יודע מה חדש...) MIO 180. הוא בקושי משתמש בו (במיוחד בגלל הסוללה...), א לקחתי אותו לעצמי ;D בקיצור, חיפשתי כמה דברים לעשות איתם, ואני רוצה להראות לכם (למי שמביניכם יש מחשב כף יד...) אותם: 1. עם CorePlayer אפשר לנגן כל קובץ ווידאו/אודיו שקיים (כולל DIVX...). 2. יש GPS מפורט תלת-מימדי (בחלקם). 3. יש אינטרנט אלחוטי דרך הסלולר, WIFI אן BLUETOOTH (בחלקם). 4. עם Bryth Flash Player אפשר לשחק משחקי פלאש. 5. יש אימולטורים (לדוגמא FpseCE) למשחקי PS על המחשב כף יד. 6. יש מלא משחקים (לדוגמא Age Of Empire או המשחק Flux Challenge שהוא בתלת מימד מלא, DOOM RPG ועוד למחשב כף יד. 7. אפשר (עם תוכנות מסויימות) להשתלט דרכו על המחשב האישי (כמו שולחן עבודה מרוחק) וא…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.