עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. משהו נחמד, עם מצלמה וידיד למשתמש

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  2. היצרנית הסינית חושפת זוג סמארטפונים חדשים: מכשיר ה-N3 מגיע עם מצלמת 16 מגה-פיקסל מסתובבת ומכשיר ה-R5 מציע מעבד 64 ביט ועובי בלתי אפשרי כמעט של 4.85 מילימטרים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-oppo-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%a2%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%aa/

3. Started by FeedMe,

אהלן (: תהיתי אם מישהו יוכל להעריך את שוויו של mio 558 בן שנה וחצי, במצב מעולה, עם תמיכה בעברית של איירון, מטען, cradle וכיסוי, וגם כרטיס SD בנפח 128 מגה. הוא יד ראשונה ובקושי נעשה בו שימוש מעבר למשחק jewls אינטנסיבי. הוא נקנה בארץ ויש עליו אחריות יבואן רשמית לעוד שנה וחצי כמדומני. *אם טעיתי בפורום- עם קובי הסליחה! D:

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by taltarablus,

גירסה משופרת למשחק התפקידים הקלאסי המצויין Icewind Dale ומשחק ההרפתקה המקורי והאפל The Wolf Among Us מגיעים לסאמרטפונים ולטאבלטים שלכם! ויש גם רובוטריקים, רוצחים שכירים ועוד מלחמת הכוכבים שממתינים לכם בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-45/

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by hannan2,

היי, האם יש דרך להריץ אפליקציה כתובה בג'אווה על ipad או טאבלטים android? האם יש איזה אמולטור או משהו דומה? עד כמה מסובך להמיר אפליקציה ג'אוואית לסביבת android? הבנתי שהממשק שונה לחלוטין.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, הגיע הזמן הזה אחרי קצת פחות מ-3 שנים, צריך לשדרג לאבא את המכשיר הסלולרי. עד היום היה לו HTC Sensation XE והוא כבר מגיע למצב שהוא צריך שדרוג. מאז שהתקנתי עליו גרסא קצת יותר עדכנית של אנדרואיד הוא סביר, אך עדיין קצת איטי, והמצלמה שלו פשוט מחפירה. בכל אופן, הדרישות סך הכל דיי בסיסיות: 1- גודל: אבא שלי נראה דיי מבסוט מהגודל של ה-Nexus 5 שלי, כך שזה הגודל פחות או יותר. כמה מילימטרים לפה או לשם אין שום בעיה, אבל מכשירים בגודל של 6" הם כבר יותר מדיי. 2- מצלמה: זה הדבר הכי חשוב לאבא שלי בפלאפון, מאחר והוא משתמש בו הרבה פעמים לצלם דברים שקשורים לעבודה שלו. מצלמה קידמית לא באמת מעניינת אותו, סלפי לא נכלל ברשימת התחביבים שלו. 3- ביצועים: אין שום דרישה למשהו מיוחד, אך שיה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by OfirN73,

שלום, ברצוני לרכוש נגן מולטימדיה, ואני מתלבט בין הארוקס 605 לקווון איי3. לבעלי הארקוס, בדגש על אנשים שבאמת יש להם את הנגן, האם איכות הסאונד עד כדי כך ירודה ביחס לאיי3? האם עדכון הקושחה 1.2 שיפר במעט את האיכות? למי יש איכות וידאו טובה יותר? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  8. HTC One M9 - מתחיל ב-17:00 https://www.youtube.com/watch?v=BWhM_oHr558 Samsung Galaxy S6 - מתחיל ב-19:30 https://www.youtube.com/watch?v=CVk3ZWrhHxc

9. חג שמח חברה, אבקש את עזרת המנוסים. אנו מתעסקים בייעוץ פיננסי בבית הלקוח. תגידו לי האם אפשרי, חשוב שיהיה טאבלט (עם הפלצנות שלו) דרישות שלנו מהטאבלט: - יכולת גישה ל-CLOUD באמצעות דפדפן אינטרנט (בדקתי, עובד בדפדפן ספארי ל-PC) - גישה בסלולר או WIFI במהירות וזריזות - פתיחת קובץ אקסל/וורד - יכולת הכנסת נתונים בשדות בקובץ אקסל ועיבוד נוסחאות (לא חדשות, אלא כאלה שישנם כבר) - יכולת יצוא ל-PDF של גיליון 1 מרכז+שיגור מיידי במייל של ה-PDF - לא מעוניינים להמתין מעל 2 שניות לביצוע משימה - סקסיות החלטת רכישה לביצוע בשבוע-שבועיים הקרובים מחיר מהווה שיקול- עלות מול תועלת, נראה לי תקציב של 3-4K נא להציע מס אלטרנטיבות תודה מראש לחולקים מניסיונם האישי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by k534d,

הדרישות מצלמה טובה, עדיפות לטלפון עמיד למים. מערכת הפעלה העדפה לאנדרואיד אבל לא חייב. תקציב עד 2000 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לאבא שלי מחשב כף יד (לא מי יודע מה חדש...) MIO 180. הוא בקושי משתמש בו (במיוחד בגלל הסוללה...), א לקחתי אותו לעצמי ;D בקיצור, חיפשתי כמה דברים לעשות איתם, ואני רוצה להראות לכם (למי שמביניכם יש מחשב כף יד...) אותם: 1. עם CorePlayer אפשר לנגן כל קובץ ווידאו/אודיו שקיים (כולל DIVX...). 2. יש GPS מפורט תלת-מימדי (בחלקם). 3. יש אינטרנט אלחוטי דרך הסלולר, WIFI אן BLUETOOTH (בחלקם). 4. עם Bryth Flash Player אפשר לשחק משחקי פלאש. 5. יש אימולטורים (לדוגמא FpseCE) למשחקי PS על המחשב כף יד. 6. יש מלא משחקים (לדוגמא Age Of Empire או המשחק Flux Challenge שהוא בתלת מימד מלא, DOOM RPG ועוד למחשב כף יד. 7. אפשר (עם תוכנות מסויימות) להשתלט דרכו על המחשב האישי (כמו שולחן עבודה מרוחק) וא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moon-Mage,

כמו שנכתב בכותרת, דרוש נגן המתאים לשחיה (ז"א עמיד לחלוטין למים, כולל אוזניות מתאימות), האם קיימת חיה כזאת? האם למישהו יש ניסיון עם נגן כזה וכמה תענוג כזה יעלה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום. אני טסה לארה"ב ומזמינה לעצמי סמסונג גלקסי ס3 (דרך האינטרנט). אבא שלי מעוניין בסמארטפון גם. מה שחשוב לו: מצלמה טובה, ממשק הפעלה נוח ופשוט, התאמה לאפליקציות של בנק, חנייה וכו'. מבחינת מחיר- התקציב עד 700 דולר. אשמח לשמוע המלצות שלכם- האם לקנות לו אייפון? או אולי כדאי ללכת על סמארטפון של HTC? או מוטורולה? או משהו אחר שאני לא מכירה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by batmanop,

אני צריך טלפון טוב בתקציב עד 1500 ש"ח אם יש טלפון ב100 200 יותר אפשר לחרוג אם צריך אם הנכם יכולים לעזור אז תמליצו לי תודה,

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. השקה מוקדמת לגלקסי נוט החדש פתחה את התיאבון עבור חברת הענק, שלפי הדיווחים מתכוננות במרץ להשקתו של הגלקסי S7 כבר בחודש ינואר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/הזריזה-ביותר-תנצח-סמסונג-מתכוננת-להשק/

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by microsleep,

בוקר טוב. מזה קצת פחות מ-3 שנים, אני עם נקסוס 4 והוא אחלה. לפני כמה ימים הוא נרטב ושבק חיים, וגם אם אני אופטימית במיוחד, לא נראה שהוא יחזיק עוד הרבה זמן. חבר שנמצא עד סוף החודש בארצות הברית יכול להביא לי טלפון, אם הטלפון המדובר יגיע עד אליו בדואר. אין לי דרישות מוגזמות, אבל זה אולי כי אני לא יודעת מה עוד אני יכולה לבקש. בשלב זה חשוב לי גודל מסך סביר (לא עצום, משהו שנכנס לכיס), סוללה חזקה ומצלמה טובה. יהיה נחמד (אבל ממש לא הכרחי): USBC, עמידות (כי אני, בוא נודה בזה, אפיל אותו על הרצפה) ותמיכה ברשת 4G בארץ אני מאוד אוהבת את האנדרואיד הנקי של הנקסוסים, ולכן נמשכץ באופן אוטמוטי לכיוון הנקסוס 5X. לעומת זאת אני ממש לא מחבבת את המערכת של הגלקסי, ולכן הם מחוץ לתמונה. אחי, מצד שנ…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, מעוצב, לא ניתקע....בעל איכות טובה של מסך וגם מצלמה לא רעה. אני לא מחפש שיהיה מפוצץ בתוכנות ופיצ'רים כמו הn96 אלא פלאפון יחסית פשוט שעוה את העבודה ודואג להיות מה שרשמתי בהתחלה. מחיר לא כזה משנה כל עוד ניכנס בקטגוריה. חשבתי בכיוון של אלו: N5800 N85 בגבול של ההכי יקר. אפשר גם SE כמובן... תודה.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by gjook,

שלום , אני מחפש סמארפון בסביבות ה1200 ש"ח. מבדיקה קצרה שערכתי ראיתי את הsony ericsson ray . חשובה לי מצלמה טובה , יכולת gps , גלישה באינטנרט , וכמובן שהמכשיר יעובד בצורה חלקה ונעימה. האם יש פלאפון עדיף שניתן לשקול בעל יתרון בפרמטרים הנ"ל?.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מכשיר הדגל החדש של היצרנית הטאיוואנית נחשף בסרטון פרסומת מודלף בעוד פחות מיממה אנחנו נכיר רשמית את המכשיר הבולט הבא של HTC, שינסה לשים סוף לדישדוש ארוך עם חומרה מעודכנת והרבה הבטחות מרחיקות לכת, אשר הועברו על ידי החברה במסגרת סדרת סרטוני טיזר קצרים שהוצגו מדי כמה ימים. מעמדה של היצרנית בעולם המכשירים החכמים כבר ממש לא מה שהיה בעבר, אך מסתבר שגם היא ממש לא חסינה מנסיונות להרוס את החגיגה מבעוד מועד – ואחרי מגוון רחב של תמונות ועיבודי תלת מימד שמצאו את דרכם אל הרשת, עכשיו יש גם סרטון פרסומת רשמי לכאורה שמוצג מוקדם מהמיועד ומספק לנו את המבט הטוב ביותר עד כה על המראה של ה-HTC 10. היכונו לחשיפה כעת, לצד הדיווחים הרבים שמדברים על שבב Snapd…

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by D-M-X,

איך עושים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  21. הבדלים משמעותיים תועדו בין ביצועי האחסון המובנה ובין ביצועי התקשורת הסלולרית בתתי דגמים שונים של מכשירי ה-iPhone 7 וה-iPhone 7 Plus לכתבה

22. Started by uriya,

לאחרונה התגלתה בעיה עם הנגן שלי, לפעמים מפסיקה פעולת הסאונד (זו לא בעיה באוזניות כי בדקתי כמה על אותו מכשיר) ולפעמים ישנה בעיה עם הלחצנים,, בעיקרון הם לא "עושים מה שמבקשים מהם". אך מתי שאני מכבה את המכשיר לגמרי ופעיל מחדש אז זה בדר"כ מסתדר...... מה לדעתכם הבעיה בתודה מראש לעוזרים........

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  23. אחרי שהציגה גירסאות מתחרות משלה לרוב המכשירים החכמים החדשים של שיאומי, Meizu יוצאת לקרב מול בת ארצה גם בתחום המחשבים הלבישים לכתבה

24. Started by yigael_o,

היי, לצערי בתחום של מכשירים חכמים אני לא מעודכן בכלל. אני מעוניין במכשיר טלפון (שלי כבר בן 4) ומכשיר PDA. וחשבתי לשלב בינהם. האם ה IPHONE הוא תשובה טובה? לא מעניין אותי דברים אחרים כמו מצלמה ושטויות אחרות. אני רוצה רק לדבר, לשלוח ולקבל SMS ומכשיר שיוכל להחזיק יומן ומשימות (אם הוא גם יסתנכרן מול ה OUTLOOK אז בכלל עשיתם אותי מאושר) הבעיה שלי היא שאני צריך שזה יהיה נוח בצורה סבירה ומעלה. הרי יש יומן בכל טלפון נייד היום אבל המידע מוצג בצורה לא נוחה לקריאה (מסך קטן) ודי קשה להכניס מיידע באופן רציף. האם 2 הגרסאות יתאימו לי או רק החדשה? במידה ויש פיתרון יותר מוצלח של חברה אחרת אשמח לשמוע על כך.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  25. מטרה עיקרית- סריקת כל חומר הלימוד (מחברות, עבודות וכו') אל הטאבלט ועבודה עליו\איתו במקום להסחב עם קילוגרמים עודפים. מטרות משניות- קריאה (מאמרים וספרים), גלישה באינטרנט, מייל, משחקים בקטנה, מולטימדיה. צריך להיות מספיק חזק כדי לעשות את כל זה בו"ז בלי לגרום לי לתלוש את שערות הנחיריים בייאוש. עדיפות למערכת אנדרואיד כמובן, מסך איכותי בגודל 10' (פלוס, אני מניח שפחות מזה כבר יהיה קטן מדי לעבודה שוטפת), סוללה מספקת ללפחות יום. מי המתמודדים? תודה רבה, בז'נגלו.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.