עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי מערכת ניידת (בלי רמקולים רציניים) של ARTECH http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27096 מישהו יודע אם היא תיקרא דיסק של שירים ישראליים ששמות הקבצים מורכבים מאותיות בעברית?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. אחרי כמה טיזרים שעוררו את הסקרנות שלנו, יש תאריך הכרזה - דגם ה-Wing כפול המסכים הייחודי יוצג רשמית לעולם בעוד כשבוע לכתבה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. אהלן.. מחפש מכשיר לא יותר מ1500 ש"ח, קראתי קצת על טלפונים אבל אני לא מבין בזה כלום, חשבתי על: xiaomi note 3 -שהוא 1200 בערך. lg g3 lg nexus 5 שוב אין לי מושג, אבל אני מחפש מכשיר שיהיה מהיר, נוח עם נפח זיכרון מספיק. האם כדאי לנסות טלפון סיני? או להשאר בחברות המוכרות? אשמח אם תוכלו להציע לי מכשירים טובים אחרים גם.. בנוסף אני התשמשתי עד עכשיו באייפון 4, טלפון גדול כמו השיומי נוט עלול להיות גדול מדי? או שמתרגלים בקלות? ומאיפה כדאי לקנות? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. הסמארטפון אותו ראינו בארגון התקינה הסיני בתחילת החודש נחשף רשמית בתור אלטרנטיבה משתלמת מאוד עבור ה-Redmi Note 3 שיאומי (Xiaomi) סיימה את שנת 2015 עם צמיחה מתונה יחסית במכירות שפיספסה באופן די משמעותי את היעדים שקבעה לעצמה מבעוד מועד, אך נראה שהעניין הזה ממש לא גורם לה לשקול את המהלכים שלה, וכנראה שגם להיפך: היא ממשיכה לספק לנו מכשירים חדשים בקצב מסחרר, כשכל אחד מרשים ומשתלם עוד יותר מקודמיו. עכשיו, אחרי ה-Redmi Note 3 וה-Redmi 3 שהפילו אותנו לקרשים, מגיע גם ה-Redmi Note 3 Pro – שאולי לא מהווה שידרוג גדול לעומת ה-Note 3 כפי שהשם עשוי לרמז, אך בהחלט מהווה אלטרנטיבה טובה מאוד עבורו. בהתאם למכשיר שראינו ב-TENAA לפני כשבועיים, ה-Redmi Note 3 Pro זהה חיצונית ל-Re…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. השעון החכם החדש של היצרנית יוצע בגירסה קלאסית ואלגנטית לחובבי הז'אנר, וגם בגירסה עם מראה ספורטיבי וקשוח יותר לכתבה

6. שלום רב, קודם כך אני רוצה להמליץ על הטאבלט! בנוי ומורכב מחומרים ממש איכותיים ומרגיש מאוד טוב בידיים. בהתחלה היה קצת איטי ונתקע אבל אחרי עידכון קושחה שעשיתי לגרסא החדשה (Novo9-Spark-LX-20130422v1) המכשיר פשוט עובד מצויין, עובר בין תפרטים בקלות ומבהירות האפליקציות מגיבות טוב וכו וכו ובכללי למחיר של 230$ כולל משלוח וכיסוי עור איכותי זה ממש השקעה שווה. ועכשיו לבעיה ישלי 12 ג'יגה פנוי בטאבלט וכאשר אני מנסה להעביר קובץ סרט של 4 גיגה(באיכות HD 720P) הוא כותב לי שהקובץ גדול מידי למכשיר? איך אני יכול לפתור את הבעייה? משהו בהגדות של של הטאבלט? או שלעשות משהו עם הקובץ? להמיר אותו לרזולוציה יותר נמוכה או משהו? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. יש לי מיקרופון ישן של סוני שאני רוצה להשתמש בו כדי להקליט כמה סרטונים קצרים, לא משהו ריציני (לא בקטע של בלוגינג). והמיקרופון הזה הוא "ישן" רק מהבבחינה שיש לי אותו מלא שנים. למעשה הוא במצב "חדש" מפני שבקושי השתמשתי בו ואז שמתי אותו במחסן. לא יודע כרגע איפה בדיוק דחפתי אותו. בגלל זה, לפני שאני מתחיל להפוך את כל המחסן, אמרתי אני אשאל אם הוא בכלל יהיה לי טוב למה שאני רוצה לעשות איתו. הטלפון הוא שיאומי MI A3 והמיקרופון כמו בתמונה בדיוק. יש הרבה זיופים אבל שלי זה הדבר האמיתי. לכן, שווה לי לשאול לפני שאני הורס אותו בטעות. זהו ידע כללי שיש צורה לחבר ציוד אלקטרוני. ולחבר מיקרופון ליציאה של אוזניות זה נשמע לי בעייתי, גם אם אנחנו ב-2020. המכשיר שלי ידע ש…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by eran256,

אני קונה iphone בקליפורניה לפי מה שאני יודע זה עולה: 400$ האייפון עכשיו השאלה היא: מישהו יודע כמה מכס לוקחים וכמה מע''מ כי בארצות הברית המחירים הם כלי מעמ'' ומישהו יודע כמה עולה הפריצה בארץ? ואיפה עושים אותה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by avihy_1989,

<blockquote>אם אני קונה איפון 4 מהחברה {בארץ פלאפון למשל} על איזה גירסא הוא מגיע נכון לעכשיו ואם הפריצה של הUNLOCK קשור להרצת אפליצקיות פרוצות או שאפשר לפרוץ בלי קשר לאנלוק ?</blockquote>

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  10. Started by neo690,

קניתי היום זה עם ה 2GB הורדתי את תוכנת העידכון הרצתי אותה אבל זה מצא לי רק את החוברת הוראות בעברית בפורמט PDF איך משיגים את העידכון קשוחה לעברית בשביל שמכשיר יתמוך בצורה מלאה העברית? תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by microsleep,

בוקר טוב. מזה קצת פחות מ-3 שנים, אני עם נקסוס 4 והוא אחלה. לפני כמה ימים הוא נרטב ושבק חיים, וגם אם אני אופטימית במיוחד, לא נראה שהוא יחזיק עוד הרבה זמן. חבר שנמצא עד סוף החודש בארצות הברית יכול להביא לי טלפון, אם הטלפון המדובר יגיע עד אליו בדואר. אין לי דרישות מוגזמות, אבל זה אולי כי אני לא יודעת מה עוד אני יכולה לבקש. בשלב זה חשוב לי גודל מסך סביר (לא עצום, משהו שנכנס לכיס), סוללה חזקה ומצלמה טובה. יהיה נחמד (אבל ממש לא הכרחי): USBC, עמידות (כי אני, בוא נודה בזה, אפיל אותו על הרצפה) ותמיכה ברשת 4G בארץ אני מאוד אוהבת את האנדרואיד הנקי של הנקסוסים, ולכן נמשכץ באופן אוטמוטי לכיוון הנקסוס 5X. לעומת זאת אני ממש לא מחבבת את המערכת של הגלקסי, ולכן הם מחוץ לתמונה. אחי, מצד שנ…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. מאז המעבר לפורום החדש, כשאני גולש באמצעות האייפד בפורום השרשורים מופיעים כקבצי טקסט HTML כזה.. ולא גרפי כפי שמופיע בדפדפן רגיל במחשב.. האם זה דבר ידוע? האם זה משהו ספציפי? גלשתי גם בספארי וגם בכרום ובשניהם התצוגה זהה. תודה

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  13. אנחנו לא משוכנעים שהם אכן אלו שיגיעו לישראל - אבל שלושת דגמי ה-Redmi החדשים הם הוכחה טובה לכך שה-Snapdragon 888 (או ה-Snapdragon 870) לא חייב לקרוע לצרכנים את הכיסיםלכתבה

14. משתמשת Mi Band 2 מתלוננת על כוויה שגרם לה צמיד הניטור החדש של החברה הסינית, לכאורה לכתבה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  15. דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה

16. האירוע של חברת הענק ב-4 באוקטובר עתיד לספק לנו מפגש עם היורשים של מכשירי הנקסוס, פלטפורמת מציאות מדומה והפתעות נוספות לכתבה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  17. מישהו יודע איך אני יכול להשיג מכשיר samsung Galaxy S שתומך ברשת פלאפון בצורה מלאה כלומר 850 ו-2100 hsdpa (בדגש כמובן על ה-850), שאינו זמין במכשירים הרגילים

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by elad-r,

שלום, אם אני קונה GPS ללא תוכנה (לפי מה שהבנתי זה משמעותית יותר זול), אני יכול להוריד בחינם תוכנה ולהתקין אותה לבד? ועוד שאלה, איפה אפשר להוריד מפות של מדינות אחרות? (אני צריך את איטליה..) ואיך מתקינים אותם? תודה!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. שלום לכם. במכשיר שלי, I AUDIO X5 יש בעיה שהחיבור של האוזניות או משהו, רופף ויש בעיה בשמיעה באוזניות בגלל זה. עכשיו, האחריות נגמרה בדיוק לפני חודש ואני לא יכול להגיע למקום בגלל שהם פתוחים עד 4 בצהריים ובימי שישי לא עובדים כלל. אתם אולי מכירים מקומות לתיקון מכשירים כאלה? תודה מראש

20. התחזיות האפרוריות ביותר התגשמו במהירות - החברה הקוריאנית מכריזה על הפסקה מלאה של פעילותה בתחום המכשירים החכמים, בתוך כמה חודשים בודדיםלכתבה

21. דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה

22. המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות אייפון 6s אבל מתלבט לגבי הנפח (16 או 64 ג'יגה). בגדול היום אני כבר שנתיים עם אייפון 5 בנפח 16 וזה יחסית מספיק (עומד בערך על 1-2 ג'יגה פנויים לרוב). האם ב-6s יש מצב ש-16 יהיה לי מעט מדי? אולי בגלל ש-ios9 תופסת הרבה מקום, אולי בגלל שהפיצ'רים החדשים של התמונות והסרטונים גורמים לכך שזה יתפוס עוד מקום וכו'..אני סתם מעלה השערות, שאשמח אם תאשרו\תסתרו אותן.. מישהו יכול לעזור ולתת קצת מידע בנושא? האם הרגשתם שבאייפון 6s אפליקציות\תמונות\סרטונים תופסים יותר\פחות מקום וכאלו דברים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. שלום. לפני כמה ימים חיפשתי בגוגל דרך המחשב ובמקרה ראיתי שבגאלקסי של אחי מופיע החיפושים האחרונים שאני חיפשתי במחשב זאת אומרת שאני לוחץ על שורת החיפוש נפתחת שורה שיש בה חיפושים קודמים (כמו בגוגל ויוטיוב ). הגאלקסי לא קשור לאותו חשבון גימייל. בנוסף הורדתי את הדפדפן של פיירפוקס לגאלקסי ובאתר של פיירפוקס במחשב הוא מציין שמותקן פייפוקס על המכשיר.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. מספר חודשים אחרי ההשקה הרשמית המשולשת - הדגמים הראשונים של המותג הסיני שנחתו בישראל בצורה רשמית מוצעים בהנחות של עד 25 אחוזים במחיר, עד לשבוע הבא בלבדלכתבה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.