גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
איפה אפשר למצוא AD-41 של NOKIA בארץ? אפשר לקנות אותו בניפרד (בלי האוזניות שהוא בא איתך?) הוא יעבוד עם 6230i?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש דרך לגלות של מי המספר שמתקשר בחסוי חוץ מהמשטרה?חייבת להיות דרך...אתם יודעים אולי?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון ישן של סוני שאני רוצה להשתמש בו כדי להקליט כמה סרטונים קצרים, לא משהו ריציני (לא בקטע של בלוגינג). והמיקרופון הזה הוא "ישן" רק מהבבחינה שיש לי אותו מלא שנים. למעשה הוא במצב "חדש" מפני שבקושי השתמשתי בו ואז שמתי אותו במחסן. לא יודע כרגע איפה בדיוק דחפתי אותו. בגלל זה, לפני שאני מתחיל להפוך את כל המחסן, אמרתי אני אשאל אם הוא בכלל יהיה לי טוב למה שאני רוצה לעשות איתו. הטלפון הוא שיאומי MI A3 והמיקרופון כמו בתמונה בדיוק. יש הרבה זיופים אבל שלי זה הדבר האמיתי. לכן, שווה לי לשאול לפני שאני הורס אותו בטעות. זהו ידע כללי שיש צורה לחבר ציוד אלקטרוני. ולחבר מיקרופון ליציאה של אוזניות זה נשמע לי בעייתי, גם אם אנחנו ב-2020. המכשיר שלי ידע ש…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום נוקיה 6680 בעבודה ואין לי מושג איך לתפעל אותו אפילו לא מוצא איפה הצילצולים יש איזה מדריך בעיברית און ליין להורדה<?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה עולה להחליף את המסך בפלאפון הזה? הוא שבור ולא רואים כלום.. זה דחוף לי מאוד אז אני יודה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר בקשר לדגם איכותי וטוב כמו xh 4700. האם יש משהו כמוהו / ו / או יותר טוב ?? שאלה שניה האם ניתן להתקין עלמחשבי כף יד . את תוכנת Windows XP Remote Desktop. או משהו דומה לשליטה מרחוק על תוכנת עבודה ב -P.C . במשרד . תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך הנגן הזה בהשוואה לדגמים של סאנדיסק וכדומה? והאם אפשר בנגן לפתוח כל מיני תיקיות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat=
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם המטען השולחני הזה יוכל להתאים לחיבורי החשמל בארץ? איזה כבל צריך לחבר אליו כדי שהוא יתחבר לחשמל? למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון שיעלה בסביבות ה 1,000 שקל...אפשר בחריגה של 200-300 שקל ככה חשוב לי סוללה חזקה ושיהיה GPS (בחינם עם תוכנה או משהו חח) רצוי (לא חייב): מצלמה 2 מגה פיקסל ומעלה, WIFI לא אכפת לי לקנות מחנות פרטית ואפילו מ EBAY (אם יש אחריות נורמלית בארץ או אם יש תיקונים זולים בחנויות פרטיות) אני מתכנן לקנות לא בשבוע הקרוב, אלא בשבוע שאחריו..אם זה משנה.. וגם רציתי לדעת אם המבצע של סלקום שווה? כי תמיד יש להם כל מיני התחייבויות, ואני חושש שהמעבר מפלאפון דור 2 ל 3 או 3.5 יעלה את המחיר.. (אני במסלול חיילים עם NOKIA 6070 ונגמרה לי ההתחייבות והתשלום וכו'..) תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לנובו מציגה מכשיר חכם חדש עם מפרט בינוני, מחיר תחרותי ושאיפות בינלאומיות בתקופה האחרונה אנחנו רואים עוד ועוד סמארטפונים אשר מצליחים להציע תמורה פשוט נהדרת בעבור עלות שנעה סביב איזור ה-200 דולרים, או קצת יותר מ-1,000 ש"ח אם כוללים מע"מ ומסי רכישה – משהו שהיה יכול להיחשב בגדר מציאות מדומה רק לפני מספר שנים בתחום. כעת, בלנובו מציגים תוספת חדשה לקבוצה החמה הזאת עם ה-Vibe S1 Lite, אשר מנסה להתבדל עם הצהרה על יכולות צילום איכותיות, יחסית. ב-Vibe S1 Lite תמצאו מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 1,920×1,080 פיקסלים, שבב MT6753 מתומן ליבות Cortex A53 של Mediatek בשילוב עם ליבת Mali-T760MP2 גראפית, זכרון RAM של 2GB וגם 16GB של אחסון מובנה עם חריץ להרחבה, שהם כנראה המאפיי…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון חדש מרשת אורנג' שיהיה עם איכות קול טובה, איכות מצלמה טובה, ואורך חיי סוללה ארוך.. כרגע אני עם E65 אני רוצה לשדרג אותו התקציב לא מוגבל תודה. נ.ב. אני סטודנט עתודאי שנכנס למסלול חיילים אז שיהיה פלאפון שיתמוך לי במסלול
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם שווה לחכות לדגמים חדשים או להסתפק במה שזמין כרגע אצלם? ואם כן צפויים להגיע דגמיחם חדשים,איזה דגמים יגיעו ומתי בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! יש לי iriver H10 20G מהגירסא האמריקאית אני חושב... (זה שפועל דרך ה windows media player) ואני לא יכול להעביר קבצי TXT, כל פעם שאני מנסה להעתיק לתיקיה של הTXT במכשיר אני מקבל הודעה שהוא לא תומך בקבצים מהסוג הזה.... מה שמוזר זה שבמחשבים אחרים אני כן מצליח להעביר קבצים כאלה אבל יש משהו שונה בקריאה של המכשיר... כשאני נכנס אליו דרך המחשב שלי אז הוא נותן לי קודם שתי תיקיות ראשיות אחת של מדיה ואחת של מוסיקה ובמחשב שלי זה נותן לי את כל התת תיקיות שיש בתוכן ביחד... אולי זאת הבעה? ניסיתי גם למחוק את התוכנת חומרה של זה ולהתקין אותה מחדש אבל זה לא עזר.... אני אודה אם תענו בהקדם האפשרי... תודה!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שותפות חדשה תאפשר למותג מהעבר לנסות את מזלו פעם נוספת בשוק, כבר במהלך השנה הנוכחיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי באופיס דיפו וחיפשתי בבאג ללא הצלחה אני מחפש מגן סילקון ואת הדבר הזה שאפשר לאבטח את הנגן ליד ולרוץ איתו אם יש למישו לינק לחנות או משו אני אודה לו מאוד מאוד!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
סמארטפון חדש שני במשפחת ה-Poco נחשף בפנינו באותו שבוע - עם פוטנציאל לספק אחסון מהיר מרשים של 256GB בפחות מ-1,000 שקלים, ממש כמו אחיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב הוא מקפיץ לי את השעה קדימה. חשבתי שזה סתם איזה משהו בהגדרות שאני לא עושה טוב אבל שחיפשתי בגוגל ראיתי תלונות של אנשים בלי סוף על הנושא הזה אפילו בפורומים רשמיים של אפל. ואף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. יש פה עוד מישהו שזה קורה לו?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כסף מספיק ל Ps2 האם כדאי לקנות??? יש טעם בכלל לקנות או שעוד חודש כבר לא יצאו בכלל משחקים אלא יצאו רק ל xbox 360 וps3 ??? :s05:
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הדור החמישי והשישי של הכרומבוקים מבית היצרנית האמריקאית מגיעים ללא יומרות, אך מיועדים לשרוד גם את סביבות השימוש האכזריות ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הנגן הזה היום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394994,00.html ומחקתי את התמונות שלו ואני רוצה לדעת את הרזולוציה שלו הגודל של המסך 1.8 אינץ'
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן, אני מחשב טאבלט עם וינדוס 8 מותקן או לא.. שמריץ סרטי hd ואת מערכת ההפעלה בצורה חלקה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לא יודע מה לבחור, אני צריך מכשיר פשוט, למטרות דיבור ( רמקול טוב וכו' ), אני רוצה שיהיה אמין עם סוללה שמחזיקה הרבה. מצלמה צריך רק בסיסית למקרי חירום של תאונת דרכים או משהו בסגנון זה. מבחינת נגן, מיותר, צריך רק שיידע לנגן MP3 כרינגטון, כלומר גם לא צריך זיכרון של יותר מ - 10 מגה. צריך שיהיה בלוטות' ולשלותם יש. שלושת המכשירים שכתבתי בכותרת, עונים על הדרישה שלי מבחינת המפרט, שלושתם עולים פחות מ - 500 שקל, אבל על שלושתם קראתי תגובות נוראיות, של בעיות קליטה, נכבים מעצמם, עוצמת שמע נוראית וכו'. מישהו מכיר אותם ויכול להמליץ לי על אחד מהם על סמך ניסיון חיובי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הדיווח הכספי של מיקרוסופט חשף תמונת מצב עגומה במיוחד למערכת ההפעלה הניידת של החברה, ויש מי שמאמינים כי זוהי תחילתו של הסוף עבור המיזם כולו, שעבר רק לאחרונה לגירסה 10 מיקרוסופט הציגה לאחרונה את הדיווח הכלכלי הרשמי שלהלשלושת החודשים האחרונים של שנת 2015 (מה שמכונה ביומני החברה כרבעון השני של שנת הכספים 2016), והיו לה הרבה מאוד חדשות חיוביות עבור המשקיעים עם רווחים של כ-6.3 מיליארד דולר בהתבסס על הכנסות של 25.7 מיליארד דולר – אך גם נתון אחד עצוב מאוד בכל הנוגע לסמארטפונים. בעוד שעסקי ה-Surface היוקרתיים של ענקית הטכנולוגיה המשיכו לצמוח בעשרות אחוזים לרמת הכנסות של 1.35 מיליארד דולר, עסקי הסמארטפונים של החברה, שהשיקה ברבעון המדובר את מערכת החלונות 10 מובייל שממשיכה…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-