גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
האירוע של חברת הענק ב-4 באוקטובר עתיד לספק לנו מפגש עם היורשים של מכשירי הנקסוס, פלטפורמת מציאות מדומה והפתעות נוספות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הפטנט החדש של חברת הענק מספק לנו רמז אודות ההתפתחות האפשרית הבאה של טכנולוגיית המסכים הגמישים שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי עכשיו פלאפון מסוג נוקיה וברצוני להעביר את כל ההודעות שיש לי שם לאיפון חדש שאני קונה.. יש דרך/תוכנה לעשות את זה??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הזמנתי דרך האינטרנט LG OPTIMUS NET P690 והבעיה שלא שמתי לב שיש שם אנדרואיד 2.3 !!! Gingerbread והאנדרואיד הממוצע היום עוד על 4 ומעלה ... אני מפחד ששום אתר לא יעבוד לי , בכל החנויות מוכרים טלפונים עם אנדרואיד 2.2 ו 2.3 ממש פשע !!! ואם זה עובד בטח עוד חצי שנה שנה כלום לא יעבוד ... לבטל ? שווה לבטל את העסקה ? יש לי עד 14 יום זה עולה לי 600 שקל .
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש טבלט שישמש אותי לremot desctop כשאני מרצה. דברים שחשובים לי: מבחינת תוכנות: 1) צפייה ביומן ומיילים מחשבון הגוגל שלי. 2) שאני אוכל להפעיל פאוור פוינט ולשרבט על המצגת ללא בעיה (נוחות הנגיעה) שימוש בעיפרון. 3) WORD: שאני אוכל לכתוב בנוחות במקלדת על המסך (או לחלופין מקלדת ניידת שתתחבר בUSB למכשיר) מבחינת חומרה: 1) חיבור USB או מיני שאני אוכל לחבר אליו זיכרון נייד או התקן נייד (עכבר, מקלדת וכ'ו) 2) מסך עם רזולוציה טובה ואיכות צבעים טובה. 3) WIFI 4) זמן סוללה ארוך ככל האפשר. 5) אפשרות הרחבת זיכרון (לא חייב כי אני אשתמש בזיכרון נייד בחיבור הUSB) 6) מסך: 10 אינצ' מבחינת מחיר: שלא יעבור את ה 600 ש'ח, יש אפשרות לקנייה מחול. אני לא דורש שימוש במשחקים או יציאות H…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
נכנסתי לכאן, וראיתי שהמכירות מתחילות מ1 ש''ח. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-269-3318 השאלה שלי, איך זה עובד? איך נקבע בסוף המחיר? אם נרשמים לאחד מהמכשירים בקנייה, איך זה הולך ? זה מחייב בסוף לקנות ? איזה דגם הכי עדיף שם?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה GPS ללא תוכנה (לפי מה שהבנתי זה משמעותית יותר זול), אני יכול להוריד בחינם תוכנה ולהתקין אותה לבד? ועוד שאלה, איפה אפשר להוריד מפות של מדינות אחרות? (אני צריך את איטליה..) ואיך מתקינים אותם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הסמארטפון אותו ראינו בארגון התקינה הסיני בתחילת החודש נחשף רשמית בתור אלטרנטיבה משתלמת מאוד עבור ה-Redmi Note 3 שיאומי (Xiaomi) סיימה את שנת 2015 עם צמיחה מתונה יחסית במכירות שפיספסה באופן די משמעותי את היעדים שקבעה לעצמה מבעוד מועד, אך נראה שהעניין הזה ממש לא גורם לה לשקול את המהלכים שלה, וכנראה שגם להיפך: היא ממשיכה לספק לנו מכשירים חדשים בקצב מסחרר, כשכל אחד מרשים ומשתלם עוד יותר מקודמיו. עכשיו, אחרי ה-Redmi Note 3 וה-Redmi 3 שהפילו אותנו לקרשים, מגיע גם ה-Redmi Note 3 Pro – שאולי לא מהווה שידרוג גדול לעומת ה-Note 3 כפי שהשם עשוי לרמז, אך בהחלט מהווה אלטרנטיבה טובה מאוד עבורו. בהתאם למכשיר שראינו ב-TENAA לפני כשבועיים, ה-Redmi Note 3 Pro זהה חיצונית ל-Re…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
השעון החכם החדש של היצרנית יוצע בגירסה קלאסית ואלגנטית לחובבי הז'אנר, וגם בגירסה עם מראה ספורטיבי וקשוח יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מפתחת מבחן הביצועים הנפוץ Antutu פרסמו את מדרג המכשירים החכמים שלהם לחודש אוגוסט - עם מכשיר הדגל הבלעדי לשוק הסיני בראש ושליטה של Mediatek בגזרת מכשירי הביניים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי בבית שיושב בסלון ושני מחשבים, אחד בסלון ושני בחדר. בנוסף יש לי סמארטפון גלקסי s3 מיני ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הגלקסי למחשב שבחדר ע"י כבל usb , להפעיל את ה-wifi בגלקסי ובאיזושהי דרך להשתמש בגלקסי כמו מודם אלחוטי למחשב כדי לגלוש באינטרנט. אני מדגיש לא להתחבר לאינטרנט דרך גלישה סלולרית (אורנג', סלקום...) אלא דרך האינטרנט שמגיע לי לבית מהראוטר של בזק.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות לאחותי את הנוקיה 710 בחו"ל אבל מחיפושים באינטרנט ראיתי שיש כל מיני קומבינות (ממש לא נוחות) שמאפשרות כתיבה בעברית בנייד. האם מישהו כאן יודע אם אפשר להתקין מקלדת בעברית כמו באנדרויד? או שאולי מאז יציאת הווינדוס החדש יש שיפור בעניין? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בוקר טוב. מזה קצת פחות מ-3 שנים, אני עם נקסוס 4 והוא אחלה. לפני כמה ימים הוא נרטב ושבק חיים, וגם אם אני אופטימית במיוחד, לא נראה שהוא יחזיק עוד הרבה זמן. חבר שנמצא עד סוף החודש בארצות הברית יכול להביא לי טלפון, אם הטלפון המדובר יגיע עד אליו בדואר. אין לי דרישות מוגזמות, אבל זה אולי כי אני לא יודעת מה עוד אני יכולה לבקש. בשלב זה חשוב לי גודל מסך סביר (לא עצום, משהו שנכנס לכיס), סוללה חזקה ומצלמה טובה. יהיה נחמד (אבל ממש לא הכרחי): USBC, עמידות (כי אני, בוא נודה בזה, אפיל אותו על הרצפה) ותמיכה ברשת 4G בארץ אני מאוד אוהבת את האנדרואיד הנקי של הנקסוסים, ולכן נמשכץ באופן אוטמוטי לכיוון הנקסוס 5X. לעומת זאת אני ממש לא מחבבת את המערכת של הגלקסי, ולכן הם מחוץ לתמונה. אחי, מצד שנ…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אסוס מובילה מגמה שכזו כבר קרוב לשנה, אך כעת סמסונג תוכל להיות זו שתגרום לה להתפוצץ בגדול - האם בקרוב נוכל ליהנות ממחשבים ניידים עם מסכי OLED בהירים, חדים וזריזים כמעט בכל רמות המחיר?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אייפון 6s אבל מתלבט לגבי הנפח (16 או 64 ג'יגה). בגדול היום אני כבר שנתיים עם אייפון 5 בנפח 16 וזה יחסית מספיק (עומד בערך על 1-2 ג'יגה פנויים לרוב). האם ב-6s יש מצב ש-16 יהיה לי מעט מדי? אולי בגלל ש-ios9 תופסת הרבה מקום, אולי בגלל שהפיצ'רים החדשים של התמונות והסרטונים גורמים לכך שזה יתפוס עוד מקום וכו'..אני סתם מעלה השערות, שאשמח אם תאשרו\תסתרו אותן.. מישהו יכול לעזור ולתת קצת מידע בנושא? האם הרגשתם שבאייפון 6s אפליקציות\תמונות\סרטונים תופסים יותר\פחות מקום וכאלו דברים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שמרתי קבצים לכרטיס זיכרון של הפלאפון וכשחיברתי למחשב הכל השתנה לג'יבריש מה אני עושה? בבקשה אני ישמח אם מישהו יעזור לי.. הכרטיס הוא MMC הכל השתנה לג'יבריש וגם הסיומת של הקבצים השתנתה... הצילו!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי IRIVER E10 אך לאחרונה הוא עושה לי בעיות משונות - א) נניח אלבום חדש שהורדצתי אליו - של ניל יאנג - לוקח לו בין 5-10 שניות מהרגע שאני בוחרת שיר מהאלבום עד הקטע שהוא מתחיל לנגן.. ב) שמור לי בו אלבום, שהעתקתי ממחשב של מישהו אחר, של לד זפלין - ומשום מה אם אני רוצה להעתיק את האלבום מהIRIVER למחשב שלי זה רושם שנותרו עוד 218 דקות..... עוד ברצוני ליידע כי מכיוון שהעברתי את זה ממחשב של מישהו אחר אז העתקתי את זה לזיכרון של הIRIVER אבל בתכלס לא ניתן לשמוע את זה באייריבר עצמו כי הוא לא מוכנס לתיקיה (שבעבור זה צריך להשתמש בתוכנה IRIVER PLUS3 כדי להעביר מוסיקה לנגן עצמו) אגב, עשיתי RESET וזה לא עזר באף אחד מהמקרים מקווה שהייתי ברורה מספיק ומצפה לתמיכה :s05: :s05:…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בפרוט בפרטי או במסנג'ר זאת עזרה לחייל צהל שחוזר פעם ב200 שנה לבית ורוצה לעביר את הזמן בכייף שיש לו פה ושם...
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים נפל לי הטלפון על הכביש וחצי מסך הלך ניסיתי להסתכל מחירים באינטרנט על החלפת מסך לאיפון מסוג דור 2 {2g} אבל המחירים ממש גבוהים מ 900-1200 שקל ראיתי כמה הצעות לנסות את מזלי ב ebay המחירים שמה ממש זולים אבל אין לי מושג באתר הזה ואני לא יודע אם יש טכנאים שעושים את זה כאילו שמבאים להם את המסך והם מרכיבים מישהו יכול לעזור לי ? {במיוחד מי שמבין ב ebay{
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי אני לא מבין בין IPOD ל IRIVER או לכל חברה אחרת שין לי מושג לגביה. אני צריך נגן בנפח של 30-40 GP, שיהיה לי נוח להעביר קבצים אליו וממנו, כי הוא ישמש גם כ HD נייד (להעברת קבצים גדולים מאוד...) בלי יותר מדי ממשקים , שיהיה P&P, נוח, לא גדול מידי (למרות שהגודל באמת לא קובע במקרה הזה), איכותי, ואם אפשר שיראה טוב... אני מקווה שפירטתי מספיק... זקוק לתשובה ממצה ודחופה (אחי בארה"ב רוצה לקנות לי והוא עכשיו בחיפושים...)
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי טאבלט WIFI והבנתי שאפשר לגלוש דרך החבילה של הטלפון שלי. בבקשה שמישהו יסביר לי איך ומה להגדיר בטלפון. תפריטים בעברית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
המחיר גבוה והגודל פשוט עצום, אבל שבב ה-Apple A9X החדש מסתמן כמוצר שלראשונה יכול להתחרות אפילו בטובים ביותר של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/האייפד-פרו-הגיע-אל-החנויות-ומציג-ביצוע/
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-