גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אז אחרי התלבטות ארוכה בין כל נגני ה mp3 השונים, כנראה שסגרתי על ה Creative ZVM. אבל לפני כן, רציתי לשאול את דעתכם על הנגן ואם יש נגן יותר טוב במסגרת התקציב שלו (1800 בערך) ? ראיתי גם שהרבה מתלוננים על התוכנה שאיתה מעבירים שירים. האם חייבים להשתמש עם אותה תוכנה ? הבנתי שהנגן הוא drag&drop, מה שמבטל את הצורך בתוכנה, לא ? ודבר אחרון, מישהו יודע איפה אפשר לקנות את השלט החוטי שיש לו וכמה הוא עולה ? תודה מראש. עריכה; עוד שאלה שכחתי, האם ניתן להחליף את הבטריה ? ומנסיון של אנשים שיש להם אותו, כמה שעות נגינה של מוזיקה הוא מחזיק ?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה mio 136 ,אני יודע שהוא קצת מיושן רציתי לדעת אם אני יכול להתקין בו windows mobile 2005 (כדי שהזיכרון ישמר,לפי מה שהבנתי זה תלוי בזה) ואחרי זה להתקין את ה igo החדש אפשרותי לעשות את זה ? :\
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר sansa m240 , המכשיר אצלי פחות משבוע , עד עכשיו עבד נהדר , עכשיו משום מה אחרי שהוא נדלק הוא נשאר עם המסך הראשון ולא מאפשר לנגן שום דבר ולא מאפשר לי חיבור למחשב ... יש איזה דרך לאפס אותו ? או פיתרון שמישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
איך להגדיר את האיקולייזר ? ובאיזה מוזיקה לא רצוי להשתמש ב srs wow .ואיך ממליצים להגדיר את ה srs wow ? ב srs wow המצבים הם boost\true bass\focus\srs\ מי שמנוסה ומבין טוב בשניהם שיתן לי הסבר.ואם אפשר באיזה סוגי שירים {למשל טרנסים אפילו} רצוי להשתמש ולהגדיר?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום, אני מתגייס בקרוב לצה"ל (יש!!!) והייתי מועניין לקנות נגן MP3 בעל נפח גדול (לפחות 8GB). בהזדמנות אני טס לברלין בקרוב אז יש אפשרות לקנות שם או בדיוטי פריי. התקציב (כולל אוזניות אכתיות (אני יודע שזה הפורום הלא נכון אבל אפשר המלצות?) ונרתיק להגנה) בסביבות 1500 ש"ח. חשוב לי שיהיה רדיו, זמן נגינה ארוך (לא קריטי רק שלא יהיה קצר) ואיכות סאונד. הצגת וידיאו ותמונת לא ממש חשוב (סתם קיט'שי לא?) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בעיקרון, אני מעוניין במכשיר מאוד, רוצה את עצתכם. למבינים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וערב טוב מה קורה? אוקי הקשיבו נא, הבנתי כי אני צריך נגן Mp3 קטן וקומפקטי ודגש על קל בעל מקום מכובד [אין לי הגדרה מסויימת, אבל כל ג'גה יספיק לטעמי]. אני צריך משהו די צנוע מבחינה תקציבית, 1000 ש"ח, אולי 1100 בחריגה קלה, אבל לא משהו רציני מדי, תודה רבה!
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך יהיה ה-Sansa M250 2GB או הClubin Stick 2GB? יש משהו יותר טוב בתקציב? מה החסרונות של הM250? הנגן צריך גם לשמש כ-Disk On Key יש אפשרות להוסיף 50 ש"ח רק אם זה באמת נחוץ. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד בשביל לשים זיכרונות, לכתוב דברים, יומן וכמובן שיחות. אופציה שימושית מאד תהיה עט שרושמים איתה על המסך של המכשיר בכתב יד ולא במקלדת- זאת אומרת לרשום עם העט ושזה יצוץ כתזכורת. כל האופציות הנוספות והפיצ'רים הנוספים לא עד כדי כך חשובים. חשוב שהמוצר יהיה זמין בחנות פיזית ואמינה כמו באג.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה דקות אפשר להשתמש בנגן שבו, עד לסיום הסוללה, ואיפה האיכות עומדת לעומת נגני MP3 שקיימים בשוק כיום? והאם האוזניות שבטלפון מנתבות קרינה? גם ב"במצב טיסה"? כי רציתי לרכוש נגן שגם נע באיזור ה1G (שאפשר גם עם המכשיר הזה), ואם אפשר לשמוע במכשיר מספר רב של שעות ובאיזור טובה, אז אני אוכל לפחות לחסוך את העלות והטרחה של הנגן הנוסף. בתודה, גבריאל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו בסביבות מחיר של הN73 ושיהיה אפשרות לשחק משחקי גים-בוי ואנגאג' יש לכם פלאפון יותר טוב? כי שמעתי שיש לו המון באגים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר לדעת? כי הם מוציאים את זה N70 N80 N90 N71 N81 N91 או בעקרון על רעיון כזה,אז מה בעצם הדירוג של כל פאלאפון בסדרה הכוללת?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
זהו נגן משתלם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=12210&PHPSESSID=accc28f6a39459d86650852a0603a561
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אני כמו שהזכרתי מס פעמים רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לי כמדיה סנטר...עכשיו חשבתי לעצמי אפשר גם להביא באותו מחיר או אפילו בפחות PS2 (עם כ.קורא צרובים וכו'..) רק אני לא יודע אם הוא הPS2 קורא DIVX?!...הוא קורא או לא??כי אם כן אז אני צריך להתלבט עכשיו הרבה...
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחרונה אבא שלי התחיל להתעניין בנגנים כי יוצא לו לנסוע הרבה. ואני יודע שאם אני לא אקנה לו משהו נורמלי אז הוא יקנה את הנגן הזול הראשון שיראה ויהיה אסון... אני חיפשתי נגן של עד 300 ש"ח עם כמה נתונים ולא ממש הצלחתי למצוא, לדוגמה: טעינה מ-USB, רדיו פנימי ושהוא לא דורש להתקין תוכנה משלו בשביל להעביר את הקבצי המוזיקה... נחמד גם אם הוא מגיע עם מסך שאפשר יהיה להציג בו תמונות או אפילו סרטוני Mp4 אשמח גם לקבל שמות של נגנים מהם כדאי להתרחק... עריכה: קיבולת של 512-1024 מגבייט, קצב העברה לא כל כך חשוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת,תודה מראש :] ד"א יש לי sansa e250 ,,,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי MP3 512MB ולפני כמה זמן הוא לפתע לא נדלק. כמובן שהסוללות מלאות והם לא הבעייה. כל מי שמבין בנושא ויכול להציע דרכים להפעלתו (דרכים שאני בתור אחד שלא מומחה בנושא יוכל להפעיל ולא לקחת לתיקון) נ.ב. מבינים בדבר טענו שהבעייה טמונה בעובדה שהטענתי אותו יותר מדי זמן וזה גרם להתהפכות בקוטביות של המכשיר. אם זוהי הבעייה (וגם אם לא) בבקשה שלחו שלבים לתיקון למשל: 1) פתח את המכשיר 2).... וכו' וכו'...תגובה בסגנון כזה תסייע לי מאוד. בתודה רבה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בא היום להכניס שירים אבל מה? כשאני מחבר את המכשיר אני מגלה בתוכנה Rhapsody שאין לי שירים אני מנתק אותו מהמחשב מיסתכל כן כל השירים של נימצאים שם עכשיו אני שוב מחבר ואין לי שום שיר אני מעביר שירים ואין שום דבר לא באמת עובר לנגן מסקנה חרא תוכנה האם תוכנה חלופית?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כבל USB המחבר בין מכשיר הפלאפון שלי לבין המחשב. באמצעות כבל זה, ניתן להעביר נתונים בין המחשב והפלאפון. הבעייה היא שאיני מוצא את הדרייבר המתאים לקשר בין החומרה (הכבל) לבין התוכנה (נתונים) אשמח לקבל קישורים לדרייבר זה. רועי.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשתי מעבירה עשרות הרצאות כל חודש וכל פעם עליה להיסחב עם מחשב נייד כדי להציג את המצגות שלה. אני מחפש מכשיר שיהווה תחליף לנייד - אפילו ללא מסך! אין לה צורך בעריכה ONLINE וממילא המחשב מחובר למקרן.... הניידים הזולים הם כבדים וגדולים ולא נוח להיסחב איתם כל היום מהרצאה להרצאה. הניידים הקלים מאוד יקרים וגם מחשבי לוח קטנים כמו ה-Q1 או האסוס R2H מגיעים למחירים של 6-7K ש"ח. אפשר להציג קבצי פאוור פוינט ממחשב כף יד אבל ההמרה לפורמט של מובייל הורסת חצי מהמצגות וגם המתאמים לבדם לא זולים. חשבתי אפילו על נייד קטן ישן ומשומש (P3) אבל קשה למצוא כאלה ורובם יחזיקו לי חצי שנה לכל היותר... יש למישהו רעיון? תודה מראש, TMP
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קווה שזוה הפורופ הנכון אבל יש לי כמה שאלות! פלסטיישן 3 המשחקים שיעלו עליו יהיו בעלי גרפיקה יותר יפה מ-2? הוא יעלה גם משחקים של פלסטיישן 2?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש mio 169, והוא מעוניין להתחבר לאינטרנט. http://www.mio-tech.com.au/products/gps/169/default.asp אני ממש לא מבין בתחום הזה לכן אני שואל אתכם. איך אני עושה את זה? האם צריך תוכנה מיוחדת להתקין? האם צריך להתחבר לאיזה ספק שירות כמו באינטרנט במחשב? וכמובן מי שיודע איך עושים את פעולת הקישור אודה לו מאוד אם יסביר לי.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום! היום בשעה טובה שידרגנו לשלושה מכשירים שונים - בין השאר קיבלנו את Samsung 770. לאחר התקנת הדרייבים, כתוב משהו כמו "Device is installed and ready for use", ולאחר התקנת התוכנה PCLink2003 770 פשוט חסרות לי כמה מהאפשרויות, וכאשר אני רק מפעיל את התוכנה, כתוב לי משהו כמו "Please make sure your cellphone is connected to your PC". הפלאפון מחובר, מה גם שהוא עושה את הצליל הזה כשמחברים וגם כתוב "Device plugged" (או משהו כזה...) http://img418.imageshack.us/img418/1765/phoneex8.jpg אנא עזרו לי, ב-Troubleshooting אין הרבה מידע...
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-