גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id...r=2&t=12&c=373 - זה בעיקרון שמעתי עליו רק דברים טובים אבל הבאסה שאין לו רמקול מובנה והוא נראה בתמונה דיי גדול.. ויש לי שאלה בקשר אליו.. אפשר להתקין לו רמקול?? לא עם כבל כאילו לשלם לא יודע אולי לחברה או לאיזה בן אדם והוא יתקין לי כזה רמקול מובנה?? -----------------------------------------------------------------------------------------http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....F70PF216200119 אחלה נגן לפי מה שראיתי ושמעתי הבעיה פה שאין עיברית וזה לא טאצ' לא שאני צריך את זה אבל אני ממש רוצה טאצ' אבל אם אין אין וגם ראיתי סירטון שלו האיכות תמונה והסירטונים ממש טובים!!! ---------------------------------------------------------------…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
היצרנית היפנית מבקשת לצאת לדרך חדשה ומאשרת את השמועות על כך שסדרת מכשירי ה-X החדשה תהיה זו שתירש את מכשירי ה-Xperia Z האם זה היה צפוי, בעצם? גורם רשמי בסוני אישר כי סדרת מכשירי ה-Xperia Z של החברה מיצתה את עצמה ולא תזכה להמשכיות – בעוד שסדרת ה-Xperia X החדשה שחשפה החברה תתפוס את מקומה כסדרה המובילה והמפורסמת ביותר של החברה. כעת, נראה שאפשר להתחיל לתהות כיצד המהלך הזה מצביע על שינוי הגישה של סוני. האם המעבר לסדרה חדשה מרמז על השקה של מספר גדול יותר של סמארטפונים בעתיד הקרוב? אחרי הכל, סוני השיקה כעת שלושה סמארטפונים קומפקטיים ברמות מפרט שונות משמעותית, כולם תחת אותו שם סדרה, בעוד שסדרת ה-Xperia Z התמקדה בשוק הגבוה באופן כמעט בלעדי. להתראות Xperia…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עוד הזדמנות לרכוש מוצרים במחירים אשר זולים בעשרות אחוזים מאלו אשר זמינים בארץ לכתבה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אז התחדשתי לי ב N85 ורציתי לשאול כמה שאלות 1. איך אני יכול להעביר תקיות שלמות של שירים שלאחר מכאן שאני אוכל לראות אותם בנגן בצורה מסודרת ולא את כל השירים?? 2. פקודה קולית - ראיתי שיש איזה שהיא אפשרות לומר את השם וזה מפעיל את הפקודה אבל אני לא מצליח לפתוח את האפשרות הזו אתם יודעים אולי איפה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היום התשיעי מתוך שנים-עשר ימי הדילים של ענקית הרשת כוללים כמה הזדמנויות מעניינות להתחדש ולהשתדרג לכתבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מחפש לקנות דונגל של iAudio X5L. למישהו יש מושג אם ניתן להשיג אותם בארץ? אני יכול לקנות מחו"ל, אבל לפני כן חשבתי לבדוק אם אפשר לקנות בארץ. קניתי את הנגן בבאג, אבל הם הפסיקו לייבא את המכשיר ואת האביזרים שלו. נ.ב. אני גם מחפש בטריה טריה של 2200mAh לנגן. תודה על כל טיפת עזרה, ינאי.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
השבב השני של חברת קוואלקום עם מודם 5G מובנה בתוכו הוא גרסה מואצת של קודמו - ו-Xiaomi היא זו שמרימה את הכפפה ומנצלת את ההזדמנות החדשה לפני כל השאר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר את התמונות שצילמתי באיפון בסינכרון לאיטונס במחשב מי שיודע ויכול לעזור לי (להסביר) אשמח
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
השקתו של אחד המתמודדים המובילים לתואר הסמארטפון הכי מעניין בשנת 2020 מתקרבת, וכעת יש לנו יותר פרטים על הדרך שבה הוא פועל ועל תג המחיר המיועד עבורולכתבה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
- 2 followers
-
-
המכשיר המתקבל היוקרתי של סמסונג עבר מקצה שיפורים וצלח בהצלחה את כל הבדיקות והבחינות - ויושק מסחרית בשווקים נבחרים בחודש ספטמבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! האם יש מישהו שיודע מתי תיצא המערכת ההפעלה החדשה למחשבי הכף יד?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
נגן עם וידאו אפשרות להציג שמות שירים בעברית חשבתי על סנדיסק-יש עליהם ביקורות טובות אם שוק ה MP4 עודכן ויש חברה טובה יותר אשקיע יותר מהתקציב. 2-8 GB אפשרות להרחבה. חיבור סטנדרט USB למחשב (לא כמו לפלאפונים או Ipod) ואם יש גם חיבור לשקע קיר. סאונד חזק משהו טוב לרוק מסך סביר שלא אקרע תעיניים לראות קליפ עמיד ככל האפשר (יהיה לצבא)... וזהו תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חברה הלוותי מחבר את האמפי שלו F2 4GBוiAudio/Cowonו והוא נהרס לי יותר נכון אמא שלי שטפה לי את התיק ובטוח התיק היה את האמפי.. :kopfpatsch: עכשיו אני רוצה ליקנות לו אמפי חדש בסביבות המחיר 500 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום יש לי מכישר IPAQ כם ויינדוס מותקן עכשיו קיבלתי עם זה GPS חיצוני של LEADTK משו ישן דגם 9537 עכשיו יש לי גם תוכנה לניווט איך אני עושה שהGPS יעבוד הם מתקשרים על טכנולוגיית bluetooth אבל זה לא מספיק רק להפעיל את זה דריך שה GPS יהיה מוגדק בתוך המחשב כף יד איך עושים את זה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הי, הגלקסי S2 שלי מת. או יותר נכון בשלבי גסיסה מתקדמים. כשאני מדליק אותו הוא מתחיל לעלות אבל נתקע על מסך ה Hello הכתום של אורנג' האם יש דרך להציל את הנתונים שלא גיביתי - מספרי טלפון, מסרונים וכו'? אני מצליח להגיע למסך Android System Recovery כאמור ה ROM הוא רשמי של אורנג'
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש אפליקציה לאנדרואיד שתוכל לסנכרן בין מה שקורה במכשיר האנדרואיד למחשב ווינדוס 8 למשל אני באמצע סרטון ביוטיוב ואז הגעתי הביתה אז אני ילחץ על איזה כפתור או משהו ואז הסרטון יפתח באותה נקודה שראיתי במכשיר. או אם גלשתי באתר מסויים אז שאני ילחץ על הכפתור האתר יפתח במחשב בלי שאני יצרתך לחפש אותו. במילים אחרות שאני יוכל להמשיך מאיפה שהייתי בפלפון או בטאבלט במחשב
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי נגן MP4 ושהוספתי שירים בפעם הראשונה הכל היה בסדר, אבל שרציתי להחליף שירים אז זה לא נתן לי ושניסיתי במחשב אחר זה הוסיף בעיקרון אבל בנגן עצמו כאשר אני רוצה לשמוע אז זה כותה לי בכל השירים Bad track .. (גם סרטים לא הצלחתי להכניס.. [רק תמונות הצלחתי להכניס]) הפורמט של השירים שאני מנסה להכניס הוא mp3. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? בבקשה זה דחוף!! תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רציתי לדעת http://www.u-u.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=147&catId=79 לגביי המוצר הזה הזה כמה דברים ...בסייסים רק בכדאי להיות בטוח .. אפשר לחבר את האייפוד בעזרת ה apple dock לרמוקלים חיצוננים שקונים בנלווה ? לדוגמא 5.1 של איזה חברה אפשר לחבר לטלויזיה ולרמקולים בו זמנית דרכו ? איפה החיבורים בדיוק יושבים תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ההצגה הרשמית אמורה להתרחש בכל יום, ובינתיים יש אתרים שמאפשרים לנו להתרשם מהמפרט המלא ואפילו מהמחיר הצפוי של ה-Mi A2 וה-Mi A2 Lite לכתבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
- 1 follower
-
-
יום טוב חבר'ה יקרים!! אני לקראת קניית פלא חדש ואני אשמח לשמוע המלצות שלכם... הצרכים שלי מהפלאפון הם: סוללה חזקה,הרצת מספפר אפליקציות במקביל ושעדיין הפלא ירוץ באופן די חלק,תגובת מגע טובה מהירה ומדויקת,תגובת פלאפון מהירה וזהו...לא חשובה לי המצלמה ואם הפלאפון יכול להריץ משחקים כבדים..תקציב עד 2100 שח!! תודה לכל העוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
דיווח סיני חדש ממקור בעל מוניטין טוען כי סוני מכינה לא פחות מחמישה דגמים בגדלים שונים עבור ספינת הדגל הבאה שלה. כל המרבה הרי זה משובח? רק לפני כמה חודשים ראינו את סוני משיקה שלושה מכשיריXperia Z5 שונים, שאחד מהם מיועד למי שעדיין סולד מסמארטפונים עם מסך בגודל של מעל 5 אינץ', אחד מיועד למי שתמיד חלמו על מסך Ultra HD שיכנס להם לתוך הכיס – והשלישי מיועד לכל השאר. יש מי שיטענו שגם המגוון הזה הוא מיותר, אך אם להאמין לדיווח טרי בסוני חושבים בדיוק ההיפך, וכבר מתכוננים להשקת דור ה-Xperia Z6 עם לא פחות מחמישה דגמים שונים. אל דגם ה-Xperia Z6 Compact, שישמור על גודל מסך של 4.6 אינץ' (רזולוציה לא ידועה עדיין) ויכיל את שבב ה-Snapdragon 820 המוביל, יצטרך מכשיר Xperia Z6 Mini ש…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אבא שלי זקוק לנגן מוזיקה שיוכל להקליט מן הרדיו שמובנה בו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מקור קוריאני משתף אותנו במה שעשוי להיות המפרט המלא והסופי של מכשיר הדגל המסקרן, ויש אפילו תאריכים מיועדים לחשיפה ולהשקה הבינלאומית LG G5, גלקסי S7, שיאומי Mi 5 או HTC One M10? הבחירה ביניהם ללא ספק תהיה קשה, אך בינתיים נראה שאת כולם אנחנו עשויים להכיר כבר בחודש הבא. דיווח חדש שמגיע אלינו מתיימר לספק פירוט ואימות מלא לנתונים הטכניים שכבר שמענו אודות מכשיר הדגל, או מכשירי הדגל ליתר דיוק, שסמסונג עתידה לחשוף ב-21 בפברואר, במסגרת אירוע Unpacked שלה שמגיע לפני תחילתה של תערוכת ה-MWC לשנת 2016. לפי הפרטים החדשים ה-Galaxy S7 אכן יוצע בשני גדלים שונים – 5.1 אינץ' לדגם הסטנדרטי ו-5.5 אינץ' לדגם ה'פלוס', שניהם בטכנולוגיית Super AMOLED וברזולוציית 2,560×1,440 פיקסלים,…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-