גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג וממש קשה לי להחליט. אני מחפש מכשר עם אמין עם מצלמה טובה איכות שמע ויעזור לי אם הוא ייתמוך בקבצי אופיס. חשבתי על כמה מכשירים ברשת אורנג: e65 z720 (למרות שהוא נראה לי קצת שברירי) n73 me k800i או אם יש המלצה על מכשיר אחר ברשת אורנג או מכשיר שעומד לצאת ממש בקרוב. תודה מראש. (אשמח גם לקבל חוות דעת מבעלי מכשירים דומים)
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המיזו M3, וכמו ברוב הנגנים, הוא נטען דרך חיבור הUSB. קניתי בשבילו מטען עם מתאם USB של GPT, בעל זרם מקסימאלי של 200mA. הבעייה שאחרי הטענה עם המתאם הנגן עושה קצת בעיות, לכן אני חושב על לקנות מתאם אחר, אם יש משהו טוב יותר.... יש הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל והייתי מעוניין לדעת מי מהם עדיף. אני בעיקר מדבר עם המכשיר, אני לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. אני כן צריך שהוא יעבוד טוב עם אוזניות BT.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
הבנתי שאמורה להגיע לארץ גרסא רשמית של אנדרואיד 4 לפלאפון הזה, רציתי לדעת האם כל הממשק של סוני הולך להשתנות, או שזה הולך להיות דומה למה שעשו ב ICS של סמסונג? (רוב הממשק נהיה זהה חוץ מכמה תפריטים ) בנוסף באפן כללי הטלפון נורא איטי, האם התקנת הגירסא החדשה גורמת לפלאפון לעבוד יותר מהר, או לא משנה כלום? ושאלה אחרונה , האם סוף סוף נראה אפשרות להדליק WIFI BLUETOOTH וכל מה שיש בסמסונג דרך התפריט שנגלל מלמעלה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום!ברשותי מכשיר SGS עם רום של PERSEPTION וקרנל SPEEDMOD כל זה בגרסא 2.2 של אנדרואיד.ברצוני לשדרג את האנדרואיד לגרסא 3 החדשה ביותר.האם זה בכלל כדאי מבחינת ביצועי המכשיר?ואם כן אפשר בבקשה מדריך מפורט איך לעשות את זה בלי למחוק כל מה שיש לי על המכשיר?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי נגן MP4 ושהוספתי שירים בפעם הראשונה הכל היה בסדר, אבל שרציתי להחליף שירים אז זה לא נתן לי ושניסיתי במחשב אחר זה הוסיף בעיקרון אבל בנגן עצמו כאשר אני רוצה לשמוע אז זה כותה לי בכל השירים Bad track .. (גם סרטים לא הצלחתי להכניס.. [רק תמונות הצלחתי להכניס]) הפורמט של השירים שאני מנסה להכניס הוא mp3. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? בבקשה זה דחוף!! תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי טאבלט sm-t295 אין בו Nfc ואני צריך לרב קו ועוד מכשיר שיתחבר אליו עם עדיפות שיקרא גם כרטיס אשראי חיפשתי ומצאתי יותר מידי דברים והלכתי לאיבוד אשמח לקבל עזרה בזה או קישור למוצר בארץ או בחו"ל הזול מבניהם
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מלבד כמובן ההבדלים הברורים של נתוני המצלמה והמשקל,יש עוד משהו שאני צריך לדעת? שינויים או שיפורים בממשק? סוללה חלשה מאוד באחד הדגמים? או כל דבר אחר שצריך לדעת.. הסתדרתי לגבי זה. השאלה שלי היא באילו צבעים יש V3I כי משום מה הבנתי שהוא זמין רק בכסוף כהה? היתכן שאין שחור/אפור כהה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מערכת ניידת (בלי רמקולים רציניים) של ARTECH http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27096 מישהו יודע אם היא תיקרא דיסק של שירים ישראליים ששמות הקבצים מורכבים מאותיות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חברה היום ניסיתי לפרוץ את המכשיר דרך איזה מדריך וזה עשה מן הטענה של משהו פעם אחת הוא סיים את זה והתחיל לבד לעשות עוד פעם..וזה נתקע לי על סוף ההתקנה וזה מראה את האיפוד חושב כבר כשעה...אפשר לדעת מה קרה לו? ומה אפשר לעשות עם זה עכשיו אחרי שזה נתקע ככה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את המכשיר הנ"ל ובאמת מכשיר נהדר! אין מילים. בכל מקרה רציתי לדעת אם המקשי התאורה (החזור ואפשרויות) הוא בצבע ורוד כזה? הוא לא לבן לחלוטין אלא יש לו צבע ורוד/ סגול ממש בהיר ???
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום מתלבט בין lg g3 לבין lg4 beat מה ההבדל בניהם תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
N95 הדור הראשון, לא ה8 גיגה. 1. הבנתי שהכרטיס הכי גדול שאפשר להכניס זה MicroSD 4GB , ממה שקראתי קצת הבנתי שיש מה שנקרא SD ויש SDHC, משנה איזה מהם אני קונה למכשיר? 2. יש לי במכשיר כרטיס של גיגה אבל מותקנות עליו תוכנות שהורדתי בOVI, איך אני מחליף את הכרטיס ושומר על כל המידע שיש עליו? לפתוח בקורא כרטיסים במחשב ולהעתיק את כל התוכן מאחד לשני? 3. זה מכשיר יד שנייה שנקנה מאורנג', יש אפשרות כלשהי לבטל את האנימציה של אורנג' בהדלקה וכיבוי של המכשיר?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כבר שנה שיש לי מכשיר mp3 של חברה לא מוכרת,הגודל והצורה די מזכירים את הzen. לא מזמן הוא נשבר לי,ואני מחפש תחלופה הולמת. השימוש העיקרי שלי במכשיר הוא בעיקר ריצות אינטנסיביות מספר פעמים בשבוע,אבל אני לא מוכן לוותר על פונקציות כמו וידאו,תמונות וכו'. לכן,לאחר סקר שוק,הגעתי להתלבטות בין 2 מכשירים עיקריים: iriver clix second generation http://reviews.cnet.com/mp3-players/iriver-clix-4gb-second/4505-6490_7-32327766.html?tag=mncol;lst creative zen http://reviews.cnet.com/mp3-players/creative-zen-4gb/4505-6490_7-32589082.html?tag=mncol;lst לשני הנגנים צורה דומה של מלבן,מסך מעל 2",והכי חשוב-מבוססים על זיכרון פלאש.המחיר של הנגנים אינו מדאיג אותי (כשהם נשארים במסגרת של 4gb),התקציב הוא…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קראתי בקישור למטה שה- Galaxy S 1 הוא הסלולרי הראשון בעל התמיכה ב- Wifi Direct, אז למה לא רואים את זה ? זה יצא בעדכון מאוחר יותר ? מקור: http://www.gadgety.co.il/5697/samsun...1-wifi-direct/
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היומן שיחות של ה 6120c יכול לשמור שיחות מקסימום עד 30 ימים (בהגדרות אפשר לבחור ללא יומן\יום\10 ימים\30 ימים), שלאחריהם הרישומים נמחקים. אני מעוניין שהמספרים ישמרו ללא הגבלה של זמן (כל פלאפון, שהיה לי עד עכשיו, עשה את זה). עד כמה שהבנתי, אין מה לעשות ברמת הטלפון כדי לאפשר את זה, אבל מכיוון שהמכשיר הוא סימביאני, אני מניח שקיימת תוכנה שתוכל לעשות זאת. אשמח לקבל המלצות לתוכנות כאלה (עם נטיה לתוכנות חינמיות) או אפילו פתרונות אחרים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש מכשיר Pocket PC, נשמח לקבל המלצות לפי הפרמטרים הבאים: GPS WiFi Bluetooth תקציב עד 2,000 ש"ח. כמובן שיהיה אמין, בעל סוללה איכותית ומסך איכותי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה יותר שווה לקחת iaudio i7 או sansa e280? אני שם דגש בעיקר על איכות הסאונד. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מומחים יקרים, אנא עזרתכם בבחירת מכשיר שיענה על הצרכים הבאים: GPS, גלישה סלולרית, טלפון, נגן, מצלמה, יישומי office וכד' רצוי windos mobile. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אם אני נמצא אם הסלולאר במקום שבו הקליטה חלשה, האם המכשיר "יתאמץ" יותר ולכן הקרינה ממנו תהיה חזקה יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
איך אני מוחק תיקיות מהM240 דרך המחשב (בבקשה זה דיי דחוף אני טס היום ואין לי מושג...)
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
דגמי הסמארטפונים הבכירים של היצרנית הגדולה זמינים לרכישה רשמית בישראל, במחירים התחלתיים זהים לאלו של השנה שעברה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
- 1 follower
-