עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מישהו יכול להמליץ על הכבל הכי איכותי שהוא מכיר?

2. היצרנית הטאיוואנית משנה גישה, לקראת החשיפה המיועדת בסוף החודש לכתבה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. Started by nemo,

איך ניתן להתקין עברית באייפוד מהדגם הזה?? תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. שלום לכולם אני לקוח ברשת סלקום ואני תקוע עם מה שללא ספק הפלאפון הכי גרוע שאי פעם נוצר שזה כמובן ה-6280 השברירי פלאפון ה3 חלקים ונופל המקשים עכשיו הגעתי למסקנה שאני לא צריך הרבה מהפלאפון שיהיה חזק פשוט אני מעדיף בלי סליידרים צדפות וכדומה ודק. שיטטתי לי באתר של סלקום וראיתי כמה אפשריות ועכשיו נאי מביא את זה אליכם שתעזרו לי להחליט, אז האפשריות הם: 1) Nokia 6500 Classic 2) Sony Ericsson T700 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson W902 עכשיו אף פעם לא היה לי סוני ארקיסון אך המכשירים שלהם? מבחינת הנוחות הממשק העמידות קרינה וכדומה. אם כמובן אתם מכירים מכשירים נוספים אשמח לשמוע על רעיונות נוספים תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by iakovl,

כמו שהכותרת אומרת המלצות לתוכנות ל6120C שלי

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  6. Started by stropic,

מחפש מחשב כף יד בטווח התקציב בכותרת, אפשר חריגה לא רצינית אם יש משהו ששווה להשקיע בו חשוב שיכלול GPS מובנה ללא טלפון

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by י.מ.,

שלום, מתלבט בין GPS של MIO מדגמי SPIRIT 505, או 555. איזה עדיף? למי יש ניסיון עם מכשירים אלה? האם ללכת על MIO, או על משהו אחר? מודה למי שיכול לסייע.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לשאול אם יש נגנים יותר איכותיים מבחינת הסאונד משל חברת cowon-iaudio ? תודה..

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by BoA,

צהריים טובים בגלל שאין לי מושג ושום נסיון כמעט באינטרנט דרך פלאפונים, רציתי להתעייץ איתכם על זה. השאלה שלי היא כזאת: לדוגמא ניקח את הפלאפון K800 של סוניאריקסון. אז בגלישה דרכו הבנתי שיש אתרים שנראים כמו שאתרים נראים בגלישה דרך המחשב הביתי, גוגל למשל ויש אתרים שלא עובדים כמו שצריך. רציתי לדעת איזה דגם של פלאפון יכול להציג אתרים בפלאפון במדוייק כמו שהם מוצגים במחשב, שירוצו חלק ושהגלישה תהיה נוחה בהם אני מדבר איתכם על פלאפונים שנראים כמו מחשב כיס או שנגיד האייפון נראה כמו אחד שמציג אתרים בתמיכה מלאה אז על מה הייתם ממליצים ואשמח לקבל הערות כי ממש אין לי מושג בנושא זה ויהיה נחמד להרחיב קצת אופקים תודה ויום טוב...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by Php-Styler,

שלום , יש ברשותי מחשב כף יד hp hx2700 ואני מעוניין לצפות סירטונים איתו בYOUTUBE וכו ... עכשיו שאני מנסה לצפות בYOUTUBE הוא רושם שגיאה מסיבה שאין את הרכיבים המספקים ומראהלי סיומת של הסרט 3GP ונכסתי לאתר אחר שמנגן בתוך האתר עם מדיה פלייר קטן ואני לא רואה במחשב כף יד את המדיה פלייר ולא מנגן כלום הינה לזה האתר : http://limelinx.com//media/647a0edfbed4437ba4697f7900d99b8c.aspx

11. Started by baz0r-,

חשוב שיהיה אמין ומהיר, לא כמו הN73 שיש לי שהוא ממש סיוט מצלמה לא הכי חשובה אבל רצוי 3.2 מגהפיקסל ויותר לא חשוב מוזיקה עדיף יש ראשונה (אורנג') אבל אם שווה מאד יד שנייה אז גם בא בחשבון. תקציב 1300 ש''ח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. שבוע טוב לכולם ! אני מחפש מכשיר GPS - עם עדיפות גבוהה לסוג PDA windows mobile 5\6 ולאCE אני אקנה את המכשיר בסיאטל(ממש עוד כמה ימים...) , וטווח המחירים כרגע גמיש. ראיתי שרוב המכשירים מסוג זה מגיעים עם מסך 3.5" ... יש כאלה עם מסכים יותר גדולים ?? ולמי שהתנסה גם עם PND - איך המכשירים מבוססי PDA ביחס לייעודיים(PND) מבחינת הניווט (איכות,מהירות וכו') ? המלצות יתקבלו בברכה ! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. מבקש עזרה כיצד ניתן לפתוח קבצי משחק שהורדו למכשיר Cowon Q5 ולא נפתחים??

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה

15. האם יתכן שהסקירות על אייפד 2 ממומנות על גוף מסחרי, למה אני שואל, התחלתי לראות סקירות על אייפד 2 בYOUTUBE ושמתי לב שלמרות שהסקירות מבוצעות על ידי אנשים שונים הם פותחים את אותם אפליקציות, האם יתכן שזה מקרי או שגוף מסחרי עומד מאחורי זה, אם זה היה סקירה אחת ניחא, אבל כשאני רואה 5 או 6 סקירות שכולם מפעילים את GARAGE BAND (אני מקווה שאמרתי נכון) זה לא מקרי,

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. Started by tzay,

שאלה מתוך בורות מוחלטת בתחום: באילו יישומים ניתן להשתמש ללא חבילת גלישה, עם/בלי wi-fi? להוריד אפליקציות אני מניח שחייב גישה לאינטרנט אבל מה לגבי שימוש שוטף? למשל ב- WhatsApp או ב- waze?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה מצאתי את הנגן הזה והמסך שלו שבור השאלה שלי אם יש אפשרות לתקן את המסך ואם כן כמה יעלה לי?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by iMeash,

אהלן, אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב. שתהיה פשוטה משהו באיזור ה -200 שקלים (הבנתי שיש ב aliexpress) שתתאים לניסאן מיקרה שנת 2017. מה שחשוב שיהיה בה CARPLAY של אפל. (אני רוכש את המערכת נטו בשביל שיהיה וויז במסך) למישהו יש המלצה? והאם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי?

19. מיקרוסופט מספקת גרסאות מודרניות משופרות לשניים מהמחשבים שלה - משני הקצוות הקיצוניים של מנעד המחירים לכתבה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. המכשיר התעדכן לאדרואיד 10 ומאז לא מקליט. יש איך להתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by Cirrus,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט זול ופשוט לצורכי העבודה. המטרה העיקרית של הטאבלט היא להראות ללקוחות את האתרים של החברה שבה אני עובד, כיוון שלהעביר מחשב נייד בין כל הלקוחות זה מסורבל מידי. אני צריך שהטאבלט יהיה עם כרטיס סים, על מנת שלא יהיו בעיות אינטרנט במקרה ולא יהיה וויפיי במקום. הגודל צריך להיות סביר (רק לא קטן מידי, אחרת מה ההבדל בינו לבין הפלאפון). ואמינות סבבה ומערכת הפעלה נוחה ולא איטית להחריד, על מנת להראות ללקוחות שהאתרים עולים מהר. כרגע התקציה הוא 300 ש"ח אבל אפשר להתפשר עד 600 ש"ח (זול אמרתי?). תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by haimcoen,

בס"ד שלום וברכה לכולם. אני מתלבט בין 2 המכשירים הללו https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1109757 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1112283 אני באמת לא מבין לגבי השוני בין מסך LED ל AMODEL. המכשיר מיועד לרוב לעבודה שוטפת ומשחקים. אשמח מאוד לעזרתכם. תודה רבה.

23. *עכשיו חשבתי שאולי האשכול מתאים לפורום אמצעי אחסון לכן פתחתי את האשכול שם. אפשר למחוק את זה. שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס זכרון לגלאקסי 4 דגם I-9515. קראתי קצת בגוגל וראיתי שלאנשים עם גלאקסי 4 היו בעיות לאורך זמן עם כרטיסי זכרון של sandisk או של חברות שהן לא סמסונג. האם יש אמת בדברים? השאלה העיקרית היא, קראתי שיש לוודא מה נפח האחסון המקסימלי שבו תומך המכשיר. בדקתי באתר של סמסונג וראיתי שהטלפון תומך בהרחבה של עד 64GB אבל גם הבנתי ש-64GB שייך לתקן SDXC לעומת 32GB, ששייך לתקן SDHC. ההנחה שלי היא שאם המכשיר תומך בהרחבה של 64GB הוא תומך בתקן SDXC, ואם אכן זה המצב אז למה לא ניתן להרחיב גם מעבר ל-64GB? שאלה אחרונה. מצאתי באיביי כרטיס זכרון מקורי של סמסונג מסדרת EVO וראית…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. שלום לכולם, בקרוב תהיה לי האפשרות לרכוש טלפון חכם מחו"ל! איזה כיף! או כך לפחות חשבתי.... הבעיה היא האפשרויות העומדות בפני, יותר מידי! אחחח צרות של ברי מזל אין ספק! לרשותי כ2500 שקלים חדשים לרכישת טלפון מסוג זה. אני מחפש טלפון שיחזיק מעמד, יהיה בנוי טוב ובעל מפרט של אלופים. כמובן שאני אעדיף זמן סוללה טוב אבל איאפשר לבקש הכל עם טלפון חכמים...יש לי יש לי יש לי! גם בעל אינטליגנציה גבוהה וגם לא יתעייף... פההההההה פההההההה פההההה(אני מתכוון לראות דרכו קומדי סטור בזמן נסיעה בתחבורה ציבורית מקוללת). כמה דגמים שעיני קלטו: (עמיד למים ואבק, איזה גברררר)Sony Xperia Z Nexus 4(בעיקר בגלל המחיר) HTC One(שבתקווה יוזל קצת עד למועד הקניה) האם למישהו יש הצעות נוספות. נ.ב- אני נוטה יותר ל…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.